Quantcast

Lähettäjä:

mustalaisnaamio mustalaisnaamio

Oikeustaistelu talojen tuhoamisesta

Yritettiin vaan grillata oravaa puhalluslampun kanssa..

4.8 / 5 (135 ääntä)

Oikeustaistelu talojen tuhoamisesta - Yritettiin vaan grillata oravaa puhalluslampun kanssa..

Julkaistu: 28.6.2016 19:07

2.5K

Lähettäjä: mustalaisnaamio mustalaisnaamio

Otsikko: Oikeustaistelu talojen tuhoamisesta

Kuvaus: Yritettiin vaan grillata oravaa puhalluslampun kanssa..

Hakusanat: oikeus, taistelu, korvaukset, pari, miljoonaa, orava, paistaminen, grillaus, puhalluslamppu, blowtorch, squirrel, fire, destroy, houses,

4.8 / 5 (135 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-06-28 19:19:21

+9739

<leka77>

Itse olen sitä mieltä että niillä, joilla ei varallisuus riitä korvauksiin, jos siis korvausvaade on itse aiheutettu (varkaus, ilkivalta, tuhopoltto, you name it) niin inhimillisissä oloissa pakkotyötä kunnes velka valtiolle on suoritettu, nykyäänhän nämä kansallispuvut ja moneet muut pikku nilkit pääsevät kuin koiraveräjästä ja me maksetaan niidenkin viulut.

256

Aika: 2016-06-28 19:14:14

+10928

<Anonyymisti>

Tästä syystä vahingonkorvausvelvollisuus ym. pitäisi tarvittaessa pystyä muuttamaan vankeudeksi. En nyt tarkoita että Maken täytyy joutua linnaan kolmannesta peräkkäisestä ylinopeussakosta joiden maksaminen vähän venähtää, mutta valitettavasti on paljon sellaisia ihmisiä joita ei kiinnosta mikään sitten ..ttuakaan koska ei kuitenkaan ole mitään millä maksaa eikä tarvi mitään korvata mitenkään. Ja veronmaksajat kiittää kun samat anarkistit ym tuhoaa paikkoja kiljupäissään.

158

Aika: 2016-06-28 20:49:02

+3364

<Johnny Bravo>

Anonyymisti uskoisin että moni mielellään mennisi istumaan vankilaan mm. ulosotto velkansa, jotta edes sen jälkeen voisivat aloittaa ns. puhtaalta pöydältä eikä joutuisi elämään velkavankeudessa josta ei selviydy koskaan.

92

Kommentit (16)

Piilota OFF-Topic keskustelu

30.06.2016 05:55

<o_this> Maailmahan pyörii kuvitteellisella rahalla ja velalla, ei tässä mitään ihmeellistä ole :)

29.06.2016 18:07

<Nalu> Orjia tarvitaan aina.

29.06.2016 06:27

<frst453> leka77 Samaa mieltä. Kuten sanoit, yhteiskunnan loisilla ei ole Suomessa mitään menetettävää ja ovat käytännössä vapaita rettelöimään miten lystäävät. "Pahin" mahdollinen rangaistus tällä hetkellä on täyspäivähoito suomalaisessa hotellissa (=vankila). Loiset pakkotyöhön jolla katetaan vanki kattaa omat ruokakulunsa ja samalla pikkuhiljaa vahingonkorvauksia.

29.06.2016 04:39

<nytjo> Kyl se vaan niin menee, että jos on kussut asiansa niin kyllä ne pitäisi itse selvittää, eikä lykätä muiden vastuulle. Jos velka alkaa olemaan luokkaa yli 100k niin yleensä siitä saa osan anteeksi, jotta ihmisen olisi järkeä mennä töihin maksamaan loppuja pois.

29.06.2016 04:37

<nytjo> Johnny Bravo Tuskin siitä istumisesta vähennettäisiin enempää, kuin max 36-50€/pv. Istuminen maksaa myös ihan helvetisti veroja. Lisäksi valtio korvaisi ulosotto velat perijöille josta tulee lisää kuluja, tai sitten ei korvaisi ja perijät nostaisivat hintoja kuluttajille. 20k arvosta lomamatkoja ja muuta hauskanpitoa ulosotossa = 400-550pv kakkua = 100k-130k hintaa veronmaksajille. Voisin itsekin asua pari vuotta Thaimaassa panemassa ja juomassa, tulla Suomeen vuodeksi pelaamaan pleikkaria ja sit voisikin suunnitella uutta reissua. :D

28.06.2016 20:49

<Johnny Bravo> Anonyymisti uskoisin että moni mielellään mennisi istumaan vankilaan mm. ulosotto velkansa, jotta edes sen jälkeen voisivat aloittaa ns. puhtaalta pöydältä eikä joutuisi elämään velkavankeudessa josta ei selviydy koskaan.

28.06.2016 20:12

<newbie821> Anonyymisti Jaa eikö sitä velkavankeutta sitten otettukkaan takaisin käyttöön tässä muutama vuosi sitten?

28.06.2016 19:54

<Garbanzo> leka77 Jep, esim nuokin johonkin kunnon virkaan, niin velka on parissa vuodessa kuitattu.

28.06.2016 19:51

<Harhaluulo> Tämä tapahtui Hollannin Michiganissa, ei jenkeissä. Palosta kärsineitä asuntoja on yhteensä 32 kpl, niistä kaikki olivat palon jälkeen asuin kelvottomia, joten 2 miljoonaa on kaikkiaan pieni summa. Oiketeen haastettu oli palon sytyttäjän tyttöystävä, eli asunnon omistaja. Hän oli kirjoittanut sopimuksen, jonka mukaan on vastuussa kaikesta asunnossa tapahtuvasta vahingosta. Palo syttyi vuonna 2012 ilmeisestikin kuumentuneesta torchista, joka oli asetettu talon seinää vasten käytön jälkeen. Torchilla oli poltettu oravasta karvat pois, tämän jälkeen asukkaat menivät sisälle paistamaan sitä.

28.06.2016 19:43

<Nemiades> Muuten toimisi tuo korvaussumman periminen pakkotyönä, mutta jenkeissä on tapana ampua yli korvaussummat jotta saadaan ihmisistä "varoittavia esimerkkejä". Jos korvaus muuttuisi pakkotyöksi kunnes velka on kuitattu jollei muuten ole varaa, niin Sami-Antero 17v joutuisi cd-levyn laittoman lataamisen tai epäonnistuneen oravan grillauksen takia ~150 vuodeksi lakaisemaan lattioita (olettaen että Sami-Anteron tuloista voitaisiin periä noin 100%).

28.06.2016 19:34

<DAI> Koko talon purkaminen ja uudelleen rakentaminen ei maksa kahta miljoonaa. Amerikassa nuo vaadittavat korvaussummat rikkeestä riippumatta ovat yleensä täysin mittasuhteiden ulkopuolella aiheutettuun vahinkoon nähden.

28.06.2016 19:24

<Dobweiler> leka77 Unohdit mainita, että ne stanat saa vielä rahhaa sossusta kerran vuodessa, että voivat tehdä uuden "kansallispuvun". Uuniin vaan prkl.

28.06.2016 19:19

<leka77> Itse olen sitä mieltä että niillä, joilla ei varallisuus riitä korvauksiin, jos siis korvausvaade on itse aiheutettu (varkaus, ilkivalta, tuhopoltto, you name it) niin inhimillisissä oloissa pakkotyötä kunnes velka valtiolle on suoritettu, nykyäänhän nämä kansallispuvut ja moneet muut pikku nilkit pääsevät kuin koiraveräjästä ja me maksetaan niidenkin viulut.

256
28.06.2016 19:16

<Anonyymisti> Äskeiseen vielä lisäyksenä ennen kuin joku vetää pussillisen pakasteherneitä nenään, niin tarkoitan tietenkin että vankeutta jos tahallisuus pystytään osoittamaan.

28.06.2016 19:14

<Anonyymisti> Tästä syystä vahingonkorvausvelvollisuus ym. pitäisi tarvittaessa pystyä muuttamaan vankeudeksi. En nyt tarkoita että Maken täytyy joutua linnaan kolmannesta peräkkäisestä ylinopeussakosta joiden maksaminen vähän venähtää, mutta valitettavasti on paljon sellaisia ihmisiä joita ei kiinnosta mikään sitten ..ttuakaan koska ei kuitenkaan ole mitään millä maksaa eikä tarvi mitään korvata mitenkään. Ja veronmaksajat kiittää kun samat anarkistit ym tuhoaa paikkoja kiljupäissään.

158
28.06.2016 19:12

<Aprinboobsface> Lopputuloksesta vois vaikka luulla että orava oli vielä täysissä voimissa kun sai liekkiä turkkiin...

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Vuohi voittaa oikeustaistelun

23 737 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.