Quantcast

Lähettäjä:

LordMach LordMach

Omakehuviikko: Myrskyn jälkeen on..

Kuva eilisen pikku myräkän jälkeen. Elämä potkii ja melkein kaikki tekemiset (liittyy myös työhön) on jäänyt kuvioista pois. Asiat meni oikeaan suuntaan vuosien apaattisten aikojen jälkeen, mutta nyt taas ollaan syvällä siellä jossain. ADHD sotki koko nuoruuden ja sieltä vihdoin suunnan löytäen elämään, katkaistiin toimiva lääkitys vuosi sitten. Intohimoni on taiteeseen ja mainontaan liittyviä, niin niillä pitäisi elättää itsensä. Nyt on taas vuosi mennyt siihen suuntaan, että ilo tekemiseen kadotettu. Kärjistelty masennuksen ja muun kanssa sekä sossurottailtu sen seurauksesta.

3.7 / 5 (79 ääntä)

Omakehuviikko: Myrskyn jälkeen on.. - Kuva eilisen pikku myräkän jälkeen. 
Elämä potkii ja melkein kaikki tekemiset (liittyy myös työhön) on jäänyt kuvioista pois. Asiat meni oikeaan suuntaan vuosien apaattisten aikojen jälkeen, mutta nyt taas ollaan syvällä siellä jossain. ADHD sotki koko nuoruuden ja sieltä vihdoin suunnan löytäen elämään, katkaistiin toimiva lääkitys vuosi sitten. Intohimoni on taiteeseen ja mainontaan liittyviä, niin niillä pitäisi elättää itsensä. Nyt on taas vuosi mennyt siihen suuntaan, että ilo tekemiseen kadotettu. Kärjistelty masennuksen ja muun kanssa sekä sossurottailtu sen seurauksesta.

Julkaistu: 17.5.2021 22:58

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: LordMach LordMach

Otsikko: Omakehuviikko: Myrskyn jälkeen on..

Kuvaus: Kuva eilisen pikku myräkän jälkeen. Elämä potkii ja melkein kaikki tekemiset (liittyy myös työhön) on jäänyt kuvioista pois. Asiat meni oikeaan suuntaan vuosien apaattisten aikojen jälkeen, mutta nyt taas ollaan syvällä siellä jossain. ADHD sotki koko nuoruuden ja sieltä vihdoin suunnan löytäen elämään, katkaistiin toimiva lääkitys vuosi sitten. Intohimoni on taiteeseen ja mainontaan liittyviä, niin niillä pitäisi elättää itsensä. Nyt on taas vuosi mennyt siihen suuntaan, että ilo tekemiseen kadotettu. Kärjistelty masennuksen ja muun kanssa sekä sossurottailtu sen seurauksesta.

Hakusanat: drone, myrsky, sateet, sossurotta, elämä, on,

3.7 / 5 (79 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2021-05-18 00:56:37

+211

<jro> +5 RR

Muista hakea apua...Kaunis kuva!

28

Kommentit (18)

Piilota OFF-Topic keskustelu

19.05.2021 18:09

<Khittix> Kuva on hieno, vaikka elämä ei. Toivoa on, kun jaksaa luoda jotain kaunista, muiden iloksi edes. *hugs*

19.05.2021 02:01

<porsche_> Verraton kuva.

19.05.2021 00:33

<LordMach> Porhaltaja Selvisi myös, että omaan aspergerin (ei vielä diag.). Eli siitä kiinnostus erikoisiin asioihin ja omaan myös erikoisia taitoja. Eli jäin kaiken ulkopuolelle tietyillä normeilla vaikka olenki aina ollut pidetty sinne minne jaksan mennä. Eli 29 vuotiaansa sain adhd-diagnoosin, koska emäntä epäili, että kaikki ei ole ok. Olen myös perheellinen. Elämä ollut melkoista selviytymistä. Myös diag. saatua tutustuin uudelleen itseeni ja siitä oli jo paljon apua. Kaikesta mitä omistaa ei ole iloa, jos se tuo burnoutin (ilman lääk.) jo pienellä aikavälillä. Ehkä se tästä..

19.05.2021 00:30

<LordMach> Porhaltaja En minäkää nuorena välittänyt päihteistä. Olin se selvä kuski. Peruskoulu jäi kesken ja kukaan ei tiennyt mistä kiikastaa. Tykkäsin enemmän elektroniikasta yms. Tuttujen koneita korjasin jo 10v, mutta otin ne haasteena enkä tajunnut pyytää rahaa koskaan. Väsähdin nopeasti aina irl ihmisiin. Silmiin opin katsomaan 25v ja viihteelle pääsin siinä iässä kanssa, koska löysin elämänkumppanin. Miljoona projektia aina oli tulilla ja koskaan en pysynyt aloillaan, että pystyisin yli 2 viikkoa tekemään sovitusti töitä samaan aikaan joka päivä.

18.05.2021 20:47

<Porhaltaja> Itselläkin lievää ADD-oireilua ja kaikki koulut lukion jälkeen kesken... Mutta diagnoosia en saa koska en juo juurikaan, joskus nuorena jo älysin herkkyyteni addiktoitua vaikka mihinkä niin välttelin karikot. Nooh, nyt töissä, perustyytyväisenä siitä että elämä on jokseenkin kasassa, mutta potentiaalit on kyllä hukkaan heitetty, ainakin tähän asti.

18.05.2021 14:03

<LordMach> Kasu-_- Juuri näin. Grammasta tuhotaan elämää..

18.05.2021 13:05

<Kasu-_-> Oliko toimiva lääkitys amfetamiinijohdannaista ja katkaistiin koska jäit kiinni kanapitsasta tai jostain muusta laittomuuksista?

18.05.2021 11:49

<Monskuu> Tsemppiä sinulle. Toivottavasti paha vaihe menee ohi ja elämä jatkuu taas mielekkäänä.

18.05.2021 11:15

<Yarr1> Kuva on ainakin komea!

18.05.2021 09:56

<gilette> Yhtä lailla meitä on satojatuhansia kohtalotovereita, jotka joka päivä jännittää loppuuko omalta alalta työt

18.05.2021 09:48

<onzir> Toimivaa lääkitystä ei saisi katkaista! Mun puolesta vaikka elämän loppuun niillä kunhan hyvältä tuntuu elää.

18.05.2021 07:56

<Skullero> Luovan alan ja ihmistyypin huonoja puolia on juurikin tuo, että tulee voimakkaina päälle huonot kaudet. Toivottavasti kuitenkin löydät taas tekemisen iloa, kun onhan tämä kuva tosi upea!

18.05.2021 05:54

<LordMach> Milo Rautalampi

18.05.2021 04:37

<pikkumusta> Dronella taitaa osua useinkin komeet aurigonlaskut?

18.05.2021 00:56

<jro> Muista hakea apua...Kaunis kuva!

17.05.2021 23:56

<Milo> Komee kuva! Mistä päin tuo on?

17.05.2021 23:47

<Kantasolu> Todella hieno. Upea!

17.05.2021 23:09

<Kheldaur> Hieno

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 99 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Omakehuviikko: Villapaita

15 789 katselukertaa

OMAKEHUVIIKKO: Lentosimu kaappiin

17 080 katselukertaa

Omakehuviikko: HL2Tre

14 022 katselukertaa

Kaduilla tulvii myrskyn voimasta

18 709 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.