Quantcast

Lähettäjä:

Gimmick Gimmick

Omakehuviikko - RTS Map Design

Toimin vapaa-ajallani Twisted Insurrection -nimisen RTS-pelin pelikenttä- eli karttasuunnittelijana eli "mapperina". Tässä muutama esimerkki tuotoksistani. Kentät ovat niin suuria, että pystyin lataamaan niistä vain pienen esittelykuvan. Tässä on linkit kokonaisiin map-kuviin: 1. http://ti.ppmsite.com/Public/Maps/tunnelmega.jpg 2. http://ti.ppmsite.com/Public/Maps/megarenamega.jpg 3. http://ti.ppmsite.com/Public/Maps/heartofmega.jpg 4. http://ti.ppmsite.com/Public/Maps/epsylonmega.jpg Suosittelen peliä kaikille Command & Conquer -sarjan pelejä tunteville. Peli on perusmekaniikaltaan samanlaista tukikohtien rakentamista ja vihollisarmeijoiden tuhoamista reaaliajassa. Peli sijoittuu samaan synkkään, dystopiseen maailmaan kuin C&C: Tiberian Sun, siksi moni pelikentistäkin on värisävyiltään hyvin tummia ja valaistukseltaan synkkiä. Peli on siis ILMAINEN ja stand-alone eli se EI tarvitse Tiberian Sunia tai muutakaan peliä alleen. Pelin voi ladata täältä: http://www.moddb.com/mods/twisted-insurrection/downloads/twisted-insurrection-045

2.9 / 5 (80 ääntä)

Omakehuviikko - RTS Map Design - Toimin vapaa-ajallani Twisted Insurrection -nimisen RTS-pelin pelikenttä- eli karttasuunnittelijana eli "mapperina". Tässä muutama esimerkki tuotoksistani.

Kentät ovat niin suuria, että pystyin lataamaan niistä vain pienen esittelykuvan. Tässä on linkit kokonaisiin map-kuviin:
1. http://ti.ppmsite.com/Public/Maps/tunnelmega.jpg
2. http://ti.ppmsite.com/Public/Maps/megarenamega.jpg
3. http://ti.ppmsite.com/Public/Maps/heartofmega.jpg
4. http://ti.ppmsite.com/Public/Maps/epsylonmega.jpg

Suosittelen peliä kaikille Command & Conquer -sarjan pelejä tunteville. Peli on perusmekaniikaltaan samanlaista tukikohtien rakentamista ja vihollisarmeijoiden tuhoamista reaaliajassa.

Peli sijoittuu samaan synkkään, dystopiseen maailmaan kuin C&C: Tiberian Sun, siksi moni pelikentistäkin on värisävyiltään hyvin tummia ja valaistukseltaan synkkiä.

Peli on siis ILMAINEN ja stand-alone eli se EI tarvitse Tiberian Sunia tai muutakaan peliä alleen. Pelin voi ladata täältä:
http://www.moddb.com/mods/twisted-insurrection/downloads/twisted-insurrection-045

Julkaistu: 2.9.2016 09:24

2.5K

Lähettäjä: Gimmick Gimmick

Otsikko: Omakehuviikko - RTS Map Design

Kuvaus: Toimin vapaa-ajallani Twisted Insurrection -nimisen RTS-pelin pelikenttä- eli karttasuunnittelijana eli "mapperina". Tässä muutama esimerkki tuotoksistani. Kentät ovat niin suuria, että pystyin lataamaan niistä vain pienen esittelykuvan. Tässä on linkit kokonaisiin map-kuviin: 1. http://ti.ppmsite.com/Public/Maps/tunnelmega.jpg 2. http://ti.ppmsite.com/Public/Maps/megarenamega.jpg 3. http://ti.ppmsite.com/Public/Maps/heartofmega.jpg 4. http://ti.ppmsite.com/Public/Maps/epsylonmega.jpg Suosittelen peliä kaikille Command & Conquer -sarjan pelejä tunteville. Peli on perusmekaniikaltaan samanlaista tukikohtien rakentamista ja vihollisarmeijoiden tuhoamista reaaliajassa. Peli sijoittuu samaan synkkään, dystopiseen maailmaan kuin C&C: Tiberian Sun, siksi moni pelikentistäkin on värisävyiltään hyvin tummia ja valaistukseltaan synkkiä. Peli on siis ILMAINEN ja stand-alone eli se EI tarvitse Tiberian Sunia tai muutakaan peliä alleen. Pelin voi ladata täältä: http://www.moddb.com/mods/twisted-insurrection/downloads/twisted-insurrection-045

Hakusanat: command, conquer, red, alert, tiberian, sun, twisted, insurrection, yli, 9000, tuntia, map, editorissa,

2.9 / 5 (80 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-09-02 09:40:16

+2282

<Japonaattori>

Hienoja karttoja! Vois C&C nostalgia-tripeissä kokeilla tuota peliä.

42

Aika: 2016-09-02 09:39:47

+256585

<SaKoz>

Comman & Conquer on kyllä 5/5. Kai tuotakin on siis joskus pakko kokeilla.

9

Kommentit (8)

Piilota OFF-Topic keskustelu

04.09.2016 20:36

<Vihtori Lettunen> Kiitti vinkistä, lähtee kokeiluun toi peli. Olen erittäin suuri strategia-pelien ystävä ja C&C-sarja on yksi alltime suosikeistani.

03.09.2016 12:35

<TimotheusX> Enemmän resursseja olis jees.

02.09.2016 13:43

<Black Eagle> Kommentit ylistää, muutenkin hienoja mappeja => 2,5/5. Arvon rasialaiset: mitä vittua? :D

02.09.2016 12:13

<perseposki> Tiberian Sun vie muistoissa hienoihin aikoihin. Ehdottomasti kokeiluun. Kiittos!

02.09.2016 10:18

<Le Pakkomies> Olisin laittanut tänne omakehuviikolla itse (salaa) kuvaamiani kotivideoita, mutta poliisi takavarikoi koko tuotannon. T: Axl

02.09.2016 09:42

<Spuuki> Rupes Dusk Hour soimaan päässä. 5/5

02.09.2016 09:40

<Japonaattori> Hienoja karttoja! Vois C&C nostalgia-tripeissä kokeilla tuota peliä.

02.09.2016 09:39

<SaKoz> Comman & Conquer on kyllä 5/5. Kai tuotakin on siis joskus pakko kokeilla.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 41 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

HER-MAN

20 421 katselukertaa

Elixian tasa-arvo

19 660 katselukertaa

Roger-kissa

18 322 katselukertaa

Shit-Tok

16 637 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.