Quantcast

Lähettäjä:

huga huga

Oven lukitus

Laitoit sitten lukot saranapuolelle!

2.3 / 5 (32 ääntä)

Oven lukitus - Laitoit sitten lukot saranapuolelle!

Julkaistu: 12.3.2019 10:59

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: huga huga

Otsikko: Oven lukitus

Kuvaus: Laitoit sitten lukot saranapuolelle!

Hakusanat: lukitus,

2.3 / 5 (32 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-03-12 18:12:51

+40855

<pepeplus> +5 RR

"No nyt voi harrastaa käsitöitä rauhassa."

9

Kommentit (14)

Piilota OFF-Topic keskustelu

22.03.2019 23:37

<Jemen> hekokaivuri Ulkomailla taitaa olla aika yleistä käyttää pintalukkoja ovien lukitsemiseen. Perustan tämän toki pelkästään omiin havaintoihin vuosien takaa, sekä elokuviin. Suomessa onneksi käytetään oveen upotettuja lukkorunkoja sen lisäksi, että ovet aukeaa ulospäin. Siihen laittaa vielä päälle Abloy lukkopesät ja sisälle ei tulla kovin monella tavalla. Ihan kiva tosin, ettei esim. kerrostalon ovet ole terästä, jos vaikka sattuu syttymään tulipalo ja palomiehet haluaa ovesta läpi. Moottorisaha uppoaa aika kivasti nykyoviin

13.03.2019 06:13

<Kinkkujuustomunakasa> Laksatiivitaavi Laminaattirakenne niissäkin on mutta on ne huomattavasti paljon jykevämpiä kuin nykyiset 2000 ----> Koska materiaalikustannukset. Ne vanhat kerrostalon ovet on yleensä vaneria ja jonkinlainen puu"kennosto" niiden sisällä.

12.03.2019 20:56

<followme> hekokaivuri Juu, tuo on kyllä hyvä pointti, näinhän se on. Ja totta tuo jälkimmäinenkin omakoti- ja rivitaloissa heikompiakin kohtia löytyy kuin ulko-ovi. Ja kuten tuossa jo totesin, että jos halua on, ainahan sitä sisään pääsee eli kunhan ovi nyt ei ihan hipaisusta nöyrry, ajanee se tehtävänsä. Kinkkujuustomunakasa Kiitos, syvensin tässä minäkin ansiostasi tietämystäni ulko-ovista.

12.03.2019 20:46

<hekokaivuri> Followme, oletko laittanu merkille että ulkomailla yleensä ulko-ovet aukeaa sisäänpäin. Tästä johtuen lukot joutuvat ottamaan kaiken voiman vastaan jos ovesta yrittää runnoa sisään elokuvatyyliin. Suomessa jos moista yrittää niin taitaa ennemmin särkyä olkapää kuin ovi antaa periksi. On ulko-ovet suomessa yleensä kuitenki senverran jämäköitä ettei siitä läpi juosta. Ja muuten, ikkunasta on helpompi mennä läpi kuin ovesta.

12.03.2019 20:36

<Laksatiivitaavi> Kinkkujuustomunakasa Näin sitä ihminen oppii aina jotain uutta. Mä kelasin että olis 70-luvun kerrostalossa kokonaan puuta toi ovi.

12.03.2019 20:15

<OnlyDessert> Toisella puolella on silti vain "kaksi lukkoa", eli kahdet saranat. :)

12.03.2019 20:05

<Kinkkujuustomunakasa> Laksatiivitaavi Ulko ovesta minä puhuinkin. 3,4mm hdf---> 0.5mm alumiini--->70mm styroksi --->alumiini--->hdf on yleisin rakenne. Puurunko tietty reunoilla.

12.03.2019 18:12

<pepeplus> "No nyt voi harrastaa käsitöitä rauhassa."

12.03.2019 14:51

<followme> Kinkkujuustomunakasa Jatkan nyt paasaustani vielä sen verran, että en ollenkaan kyseenalaista tietämystäsi asiasta. Ja ymmärrän senkin, että oven funktio normaali asuinrakennuksessa ei ole olla pomminkestävä. Ovesta kuin ovesta pääsee, jos halua ja välineitä on. Ei kai kaikki voi asua pankkiholvissa, eivätkä nekään murtamattomia ole. Kuitenkin ihmetyttää, että mitä ihmeen turvallisuuden tunnetta nuo saavat tuosta lukkomäärästä, kun ovat yleensä vielä laaduttomia ja ovi tosiaan täysin luokaton.

12.03.2019 14:40

<followme> Kinkkujuustomunakasa Juu väliovet on täälläkin usein pahvia, jos ei nyt palo-ovista puhuta. Ulko-ovet ovat yleensä hieman lujempaa tekoa, mutta eivät toki särkymättömiä nekään varsinkaan työkaluja vastaan.

12.03.2019 14:35

<Laksatiivitaavi> Kinkkujuustomunakasa Toi näyttää ulko-ovelta. Eikö ne ole suomessa vähän kovempia kuin sturoksia ja hdf:ää?

12.03.2019 14:29

<Kinkkujuustomunakasa> followme Voi kun tietäisit millaisia ne on suomessakin.Jos sulla on kuviosaha/puukkosaha niin suomalaisesta hdf/styroksiovesta menee läpi alta kahden minuutin. T:Ovitehtaalla työskennellyt

12.03.2019 14:08

<followme> Tuli vaan tästä mieleen nuo ihmemaan ovet. Ovi on pahvia, jonka puhaltaa nurin, mutta lukkoja on ainakin kymmenen. Noh, ymmärrettävää sinänsä, että oven rakenne noudattaa talojen yleistä lujuus ja viimeistely tasoa.

12.03.2019 11:02

<PeterNorth> Tweek on nauttinut hieman liikaa kofeiinia.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Ajoneuvon oven avaaminen 2

10 377 katselukertaa

Ajoneuvon oven avaaminen

11 531 katselukertaa

Oven aukaisu

18 151 katselukertaa

Jotain oven välissä

13 081 katselukertaa

Haastava portin lukitus

13 509 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.