Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Paha olo

4.3 / 5 (97 ääntä)

Paha olo

Julkaistu: 4.3.2016 14:08

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Paha olo

Hakusanat: paha, mieli, olo, olla, tämä, tälläinen, minä, olen, nyt, bad, mood,

4.3 / 5 (97 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-03-04 14:11:30

+72133

<hatwok>

Kärsin enemmän tai vähemmän masennuksesta, mutta eilen nautin oikein hymyhuulin, kun naapuri porasi seinää ja koko kämppä tärisi (kerrostalo). Ens ens kuun alussa pääsen muuttaa omaan omakotitaloon. Se ajatus, että en enää ikinä joudu kärsimään tuosta, että joku poraa mun seinää viikon putkeen sai aikaan hyvän olon. Onko todellinen onnellisuus siis vain kärsimyksen jälkeistä helpotusta?

136

Aika: 2016-03-04 14:37:59

+10779

<Thomsonn>

Deadpool kertoi suurinpiirtein näin: elämä on yhtä paskaa ja kärsimystä jossa on lyhyitä onnellisuuden mainoskatkoja. Ja kun kokee tällaisen mainoskatkon tietää että kohta palataan itse ohjelmaan eli paskaan elämään. Sanasta sanaan en muista mutta oli iso helpotus eilen kun vanhan kaverin kanssa käytiin pitkästä aikaa yksillä ja muisteltiin menneitä. Kaiken lisäksi isoksi yllätykseksi oli 2€:n tuopit. Tänään on taas paluu "sekamuotoiseen ahdistusmasennukseen", rahattomuuteen, krooniseen vitutukseen ja opiskelujen sujumattomuuteen. Kiitos eilisestä mainoskatkosta ja hevimestalle 2€:n tuopeista!

51

Aika: 2016-03-04 16:33:37

+72133

<hatwok>

Chiparish Se siinä päin vittua onkin, että koen onnea siitä etten kärsi jostain asiasta enää. En koe onnea vaikka siitä, että joku ostaa mulle lahjoja synttärinä. Pidän sitä ahdistavana ja velantunnetta teettävänä. Kyllä mä haluaisin nauttia silleen kuin normaalitkin ihmiset. Mulla on kuitenkin kaikki ulkoisesti ihan hyvin.

34

Kommentit (22)

Piilota OFF-Topic keskustelu

04.03.2016 20:37

<Simp0> hatwok Se on se vapaus mikä tuo onnea. Eli jos vaikka voitat kunnolla lotossa niin enpä usko enää että masentaa.

04.03.2016 19:17

<Midgardsormr> Tuosta hatwokin naapurista tulee mieleen yläkerran naapurit ja niiden kakarat. Yksikin aikainen aamu hirveetä huutoa, hyppimistä ja kaappien ovien paukuttelua. Yritä siinä sitten torkuttaa vähän. Eikä siinä vielä kaikki! Samaiset mukulat lopetti muutamien tuntien riehunnan jälkeen, mutta jatkoivatkin samaa sitten noin kuudesta iltakymmeneen. Ihmetyttää et eikö jotkut vanhemmat yhtään ajattele et naapureissa ei varmaan oo kiva kuunnella sitä helvetinmoista norsulauman kokoontumista jatkuvasti, joka kuuluu kuulokkeidenkin ja musiikin tms läpi.

04.03.2016 19:03

<Skip> hatwok Kyllä. Voisin myös väittää, että se on vaihtelua. Kun on ollu nälkä ja pääsee syömään, kun on itsekseen istunu kämpillä viikon ja tapaa kaverin, kun on ollut työttömänä ja pääsee töihin, kun on puurtanu töitä ja pääsee lomailemaan... Vaihtelu tekee hyvää. t: toinen enemmän tai vähemmän masentunut

04.03.2016 18:33

<{PeTe}> hatvok Voin sanoo ettet oo ainut, jolla on tollasia fiiliksiä. Oon joskus aatellu, että johtuis osittain just siitä, et on asiat liian hyvin. Että sitä turtuu omalle mukavuusalueelleen. Voit koittaa vähä "rankasta" ittees joskus positiivisesti, vaikka rankalla liikunnalla. Mut enemmän ehkä pitää vaan yrittää arvostaa sitä mitä on, eikä liikaa havitella mitä ei ole tai mitä ei voi saada.

04.03.2016 18:07

<Alhimiq> jos syö paskaa, niin kärsii.

04.03.2016 16:33

<hatwok> Chiparish Se siinä päin vittua onkin, että koen onnea siitä etten kärsi jostain asiasta enää. En koe onnea vaikka siitä, että joku ostaa mulle lahjoja synttärinä. Pidän sitä ahdistavana ja velantunnetta teettävänä. Kyllä mä haluaisin nauttia silleen kuin normaalitkin ihmiset. Mulla on kuitenkin kaikki ulkoisesti ihan hyvin.

04.03.2016 15:42

<Chiparish> hatwok Melkoista kärsimystä.. Kiinalainen hiilikeuhkoinen kaivosmies varmasti ymmärtää tämän sinun kärsimyksesi.

04.03.2016 15:30

<Dobweiler> Mun muijan tarina.

04.03.2016 15:26

<mixzuu> hatwok Kuukauden nyt omakotitalossa asuneena voin sanoa että mieli oikein lepää kotona ollessa. Lumi- ja pihatöitä joutuu vähän tekemään, mutta voipahan samalla ihastella taloa ja pihapiiriä niin ei edes vituta se yhtään. Onnittelut !

04.03.2016 14:59

<SynkänOsastonAsukki> hatwok Haha, meidänkin kerrostalossa joku porasi seinää monta tuntia. Lähin kaljalle.

04.03.2016 14:54

<hatwok> JohnNestor Joo. Semmoinen "pakkotyö" tekee varmasti hyvää ja sitä oon kaivannutkin, kun nykyään ei tuu tehtyä oikeen mitään järkevää. Oon melkeen koko lapsuuteni kuitenkin asunut omakotitalossa. Onneks kesällä pääsee moottoripyöräilee taas.

04.03.2016 14:51

<Uberpelaaja> Thomsonn Itelläki oli viime marraskuussa sellanen mainoskatko, olin kuin uudesti syntynyt silloin. Nyt taas hiukset harvenee ja tili näyttää nollaa läpi kuukauden

04.03.2016 14:49

<JohnNestor> hatwok Omakotitaloon? Onks paljon pihaakin? Saa nauttia talvella lumitöistä, syksyllä haravoinnista ja kesällä nurmenajosta. Siis en tarkoita sarkasmilla, pikku tekeminen on aina kivaa.

04.03.2016 14:44

<japsu-> jaha taas suomalaisia kommenteissa

04.03.2016 14:37

<Thomsonn> Deadpool kertoi suurinpiirtein näin: elämä on yhtä paskaa ja kärsimystä jossa on lyhyitä onnellisuuden mainoskatkoja. Ja kun kokee tällaisen mainoskatkon tietää että kohta palataan itse ohjelmaan eli paskaan elämään. Sanasta sanaan en muista mutta oli iso helpotus eilen kun vanhan kaverin kanssa käytiin pitkästä aikaa yksillä ja muisteltiin menneitä. Kaiken lisäksi isoksi yllätykseksi oli 2€:n tuopit. Tänään on taas paluu "sekamuotoiseen ahdistusmasennukseen", rahattomuuteen, krooniseen vitutukseen ja opiskelujen sujumattomuuteen. Kiitos eilisestä mainoskatkosta ja hevimestalle 2€:n tuopeista!

04.03.2016 14:37

<TurboSheriffi9000> Maailma on yhtä paskaa ja hirveitä asioita tapahtuu päivittäin. Työttömyyttä, vittuilua, korruptiota ja pikkuvarpaiden potkimista joka saatanan nurkkaan. Itse kuitenki panostan siihen, että kykenisin silti nauramaan, enkä jäämään uhriksi kaikelle.

04.03.2016 14:28

<pakseli> harwok Keksit kyllä nopeasti uuden syyn kärsimyksille. Kaikki häiriöt ovat väliaikaisia, myös elämä.

04.03.2016 14:28

<Strikerz0r> Itellä ollu 2012 asti huono putki menossa.

04.03.2016 14:27

<hupikonna> @hatwok Onnellisuus ja kärsimys eivät ole pysyviä olotiloja. Onnellisuus voi ilmetä monessa muodossa. Kärsimyksen jälkeistä helpotusta ei saa sekoittaa onnellisuuteen mutta se ei tarkoita etteikö helpotuksesta saisi nauttia. Se helpotuskin hiipuu ajan myötä, ja ihmismieli ottaa uusia asioita silmätikukseen. Tuleva omakotitalosi tai sen ympäristö ei todennäköisesti ole täydellinen vaikka se voi olla sinulle paras tähän mennessä. Asumisen ongelmat paljastavat itsensä ajan myötä.

04.03.2016 14:17

<olmu> Mulla saattaa olla just ja just rahaa ostaa kaljaa tänään. Helppo valinta. :D

04.03.2016 14:14

<testo_jolle> Perjantai!! Kyllähän te tiedätte mitä se meinaa! :)

04.03.2016 14:11

<hatwok> Kärsin enemmän tai vähemmän masennuksesta, mutta eilen nautin oikein hymyhuulin, kun naapuri porasi seinää ja koko kämppä tärisi (kerrostalo). Ens ens kuun alussa pääsen muuttaa omaan omakotitaloon. Se ajatus, että en enää ikinä joudu kärsimään tuosta, että joku poraa mun seinää viikon putkeen sai aikaan hyvän olon. Onko todellinen onnellisuus siis vain kärsimyksen jälkeistä helpotusta?

136

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Paha saa aina palkkansa

12 869 katselukertaa

Teknologian kehitys

27 265 katselukertaa

Kauhea älämölö

18 049 katselukertaa

Rumpusoolo

21 448 katselukertaa

Olof

23 675 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.