Lähettäjä:

Lihavamanaatti Lihavamanaatti

Paha tauti tuhoaa nuorten naisten hedelmällisyyden

4 / 5 (41 ääntä)

Paha tauti tuhoaa nuorten naisten hedelmällisyyden

Julkaistu: 27.8.2018 12:11

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Lihavamanaatti Lihavamanaatti

Otsikko: Paha tauti tuhoaa nuorten naisten hedelmällisyyden

Hakusanat: paha, tauti, nuoret, naiset, hedelmällisyys, koira, tekstari, palsta, wtf,

4 / 5 (41 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-08-27 12:16:18

+13706

<FrankCastle> +5 RR

Suomalaisten syntyvyys on vähän heikoilla. Ainut mikä voi pelastaa Suomen Suomalaisen kansan ja kulttuurin on ulkomaalaisten syntyvyys ja ulkomaalainen kulttuuri. Koska onhan se täysin loogista että Suomeen sopimaton kulttuuri joka lisääntyy kuin jänikset tulee vain ja ainoastaan jatkamaan Suomen kansaa ja kulttuuria. Mitään haittapuolia tässä prosessissa ei ole. Sano ei rasismille.

149

Aika: 2018-08-27 12:51:06

+3542

<Pfft> +5 RR

Tiedän muutaman 30-36v haarukassa olevan jo nuoresta pitäen koirahullun (ja muuutenkin hullun) naikkosen joiden koko elämä pyörii pelkästään koirien ympärillä. Miehiä kierrätetään noin vuoden välein ja lapsia yhteensä = 0.

63

Aika: 2018-08-27 13:16:21

+475

<huorillemelaa> +5 RR

Suomalaiset naiset on pahimmillaan seinähulluja ja parhaimmillaankin eriskummallisia. Meikäläinen pysyttelee niistä kaukana.

45

Aika: 2018-08-27 16:25:53

+34905

<DRAVENN> +5 RR

Ittee ei skidin teko (siis se teko kyllä, mutta) ei kiinnosta, koska ei olis varaa normaaliin lapsuuteen hällä.

7

Kommentit (37)

Piilota OFF-Topic keskustelu

28.08.18 14:33

<huorillemelaa> Neylah juurikin tuo on se pahin kaikista eli se keskustelun yksipuolisuus tai sitten se että ei vastata mitään takaisin. Se ei ole vain naisten ongelma vaan suomalaisten ongelma ylipäänsä mutta koen että naisilla se on yleisempää.

28.08.18 14:00

<Neylah> huorillemelaa No sen oon kyllä huomannu että jos joku oma kaveri yrittää ruveta naisen iskuun, niin he ovat olleet kyllä monesti tylyjä hissukoita. Tai vaihtoehtoisesti miehelle jää kaikki paineet ja vaiva pitää keskustelua yllä, vois itekkin yrittää olla osallistuvampi tai keksiä puheenaihetta. Tai ylimielisesti torjutaan heti, hyvä että on kerinnyt ensimmäistä sanaakaan sanoa. Noitakin löytyy ja eipä niihin kannatta enempää omaa aikaansa tuhlatakkaan. Perus ystävällisyys ja käytöstavat pitäisi kaikilta löytyä lähtökohtaisesti.

28.08.18 13:30

<huorillemelaa> Neylah joo siis ilmaisin itseäni huonosti. Suurin purnauksen aihe itselleni on että suomalaisiin naisiin on vaikea tai ainakin epämiellyttävää ottaa kontaktia ylipäänsä kun antavat itsestään usein ujon tai tylyn tai tylsän kuvan. Tai ovat suorastaan ilkeitä.

28.08.18 11:59

<Neylah> huorillemelaa Miksi kukaan haluaisi muutenkaan olla mitään enempää kuin kavereita (tai edes sitäkään) jos nainen olisi "ujo/outo/tylsä/tosikko" :D Ehkä ymmärsin vain sanomasi väärin tai sitten en vain ymmärrä logiikkaasi.

28.08.18 11:43

<Neylah> huorillemelaa Tai sitten kaikkien noitten negatiivisten asioitten sijaan hän onkin päinvastaista eli "vaimomatskua", kävikö se mahdollisuus edes mielessä? :D En sanoisi aina, on ainakin minulla miespuoleisia kavereita joitten kanssa en ole ikinä tuntenut "seksuaalista jännitettä". Random jätkien kanssa tuo on todella vaikeeta vain tanssia tai jutella, koska vaikka hän tietäisi että olen varattu sitä silti yritetään tulla iholle. Itselläni ainakin menee raja kosketuksessa.

28.08.18 11:32

<huorillemelaa> Neylah, uskon tuon täysin! Moni mies on säälittävä eikä osaa nähdä naisia tasavertaisina ihmisinä vaan pelkkinä pillu-automaatteina. Mutta tähän vaikuttaa myös naisten käytös; Moni nainen on ikävä kyllä joko niin ujo tai tylsä tai outo tai tosikko että heihin on vaikea suhtautua ystävänä. Faktahan on myös se, että naisten ja miesten välillä on aina vähän seksuaalista jännitystä ja se flirttailu mikä siihen kuuluu pitäisi ymmärtää normaalina eikä sen tarvitse johtaa mihinkään. Ihmisten kanssa voi tanssia, nauraa ja flirttailla - vaikka olisi varattu - ilman että se johtaa mihinkään.

28.08.18 11:28

<Neylah> huorillemelaa No en tietenkään tunne, et sinäkään minua ja senhän takia sanoinkin että kuulostaa siltä kun ainut asia mitä keksit on nimenomaan haukkuminen. Kuulostaa vain surulliselta. Saat olla mitä mieltä haluat niitten samanmielisten kanssa, enkä minä ota sinun yleistyksiä hyökkäykseksi itseäni kohtaan. Näytät vain jatkavan hyökkäävää linjaasi, eikö sinulla ole mitään hyvää sanottavaa? On varmaan suomalaisissakin miehissä vikansa, mutta myös hyvät puolensa. Tosin en tykkää yleistyksistä muutenkaan koska jokainen on yksilönsä.

28.08.18 11:18

<Neylah> Miehissä minua ärsyttää se että naisten kanssa ei osata olla kavereita. Ensin saatetaan olla, mutta sitten halutaankin enemmän. Se jos ei onnistu niin viimeistään sitten kun ruvetaan seurustelemaan jonkun muun kanssa niin lopetetaan kaikki yhteydenpito, ei uskalleta enää edes jutella. Sitten jos erotaan niin ollaan kun mitään ei olisi tapahtunutkaan ja jutustellaan taas normaalisti? Mikä siinä on että jäädään tossun alle tai pelätään mustasukkaisuutta, tai kaverisuhteet unohdetaan. Miehet tarvitsee vain yhden naisen elämäänsä ja se on vissiin se kumppani?

28.08.18 11:14

<huorillemelaa> Neylah ja sieltähän se tuli mitä olin odottanut! "Sä oot vaan katkeroitunut". Sä tolla kommentilla vahvistit vaan entisestään mun huonoa käsitystä suomalaisista naisista. Faktat faktoina: sä et tunne mua mutta mä tunnen montakin suomalaista naista ja mä en ole ainoa, joka on tätä mieltä. Johan teille nauretaan ihan ulkomailla asti. Karu totuus mutta näin se vaan on. Kun sä olet niin hyvä päättelemään asioita mun nimestä ja jutuista niin kerroppa nyt että minkä asian suhteen mä olen katkeroitunut?

28.08.18 11:03

<Neylah> huorillemelaa En kyllä muutenkaan tunnista suomalaisia naisia sinun kuvauksista. Nickkisi ja juttusi kuulostaa kaikki vaan katkeroituneelta, ja että on kauhea tarve katsoa "suomalaisia naisia" alaspäin ja mollata. Ihme eukkoihin olet kyllä kiinnittänyt huomiota ja ottanut kontaktia jos totta olevinaan puhut. Kannattaisi ehkä ottaa asenne checkki ja avata silmät vähän paremmin jos ainoastaan negatiivista löydät ympäriltäsi.

28.08.18 10:55

<Neylah> huorillemelaa Arvelin että gilette tarkotti katsekontaktilla sitä ettei pääse edes alkuunkaan. Tottakai katsominen on ihan luonnollista, moni tarkkailee edes sen verran ympäristöä että ketä ylipäätään lähellä liikkuu. Baarissa tosin en ole varmaan kertaakaan tavannut miestä joka tulisi juttelemaan muuten vain, vaan siellä on se seksuaalinen motiivi taustalla. Katsekontaktin hakeminen tarkoittaa myös samaa asiaa. Itse olen varattu joten itseäni ei oikeastaan enää kiinnosta, siinä tuhlataan molempien aikaa koska ei sieltä itselleen ole kavereita saamassa.

28.08.18 06:54

<yawnie> Vähän riippuu naisesta, itse pyrin kyllä katsomaan silmiin aina, etenkin puhuessa toisen kanssa, mutta silmät ovat välillä karsastuksen takia eri mieltä.

28.08.18 01:22

<hipinretku> Silti miesten syytä

27.08.18 21:46

<huorillemelaa> Ja suomalaiset naiset todellakin ovat niin ujoja etteivät uskalla selvin päin edes katsoa silmiin mutta räkäkännissä ovat sitten ruinaamassa sänkyyn. Been there done that.

27.08.18 21:37

<huorillemelaa> Neylah siinäpä se ongelma on....suomalaiset naiset luulevat että katsekontaktin ottaminen on flirttailua. Toista ihmistä silmiin katsominen on ystävällistä eikä siinä ole mitään seksuaalista. Usko tai älä, ihmisiä voi lähestyä ja olla heille ystävällinen ilman seksuaalisia ajatuksia. Miten voit edes arvioda ihmisen hyvännäköisyyden jos et katso häntä päin? Jos joku katsoo sinua silmiin kadulla, se ei tarkoita välttämättä että hän on kiinnostunut sinusta; hän vasta arvioi sinua, ja arvio voi olla myös negatiivinen.

27.08.18 20:38

<Neylah> gilette Läheppä ny vaikka siitä liikenteeseen että olet itseesi tyytyväinen ja viihyt nahoissasi, sekä olet omasta käytöksestäsi ylpeä. Miten voit pyytää ketään tykkäämään sinusta jos et edes itse? Pysyvä parisuhde ei vaan tapahdu, siihen pitää panostaa ja sitä pitää vaalia, tehdä töitä sen eteen eikä missään vaiheessa ottaa liian itsestäänselvyytenä. Empä usko että tuo katsekontaktin ottaminen olisi uskalluksesta kiinni, entä jos he ovat varattuja tai ei yksinkertasesti kiinnosta. Riippuu varmaan myös paikasta missä on. Itse en kyllä edes jaksaisi puhdelinaddiktia muutenkaan.

27.08.18 17:51

<gilette> Itse en voi ymmärtää alkuunkaan nykynaisia/tyttöjä. Ymmärrän olevani ruma, vastenmielinen ja luotaantyöntävä ihminen, joka tarvitsee käytännössä lottovoiton saadakseen pysyvän parisuhteen, mutta kun nykyään naiset eivät edes katso kohti! Kuljetaan joko katse maassa masentuneena tai hiplataan puhelinta, eikä edes yritetä luoda minkäänlaista katsekontaktia, ei edes vaikka tullaan kulman takaa ja mennään pyyhkäisemällä ohi, ei minkäänlaista mielenkiintoa tunnu naisilla olevan edes siihen että vilkaisee toisen pärstää. Miksi ei uskalleta edes vilkaista toista kohti?

27.08.18 17:06

<toukkis> Naisten harrastukset menee toisinaan niin älyttömäksi vouhottamiseksi... pitää laittaa viikossa vähintään 15 kuvaa tai tarinaa aiheesta sosiaaliseen mediaan, vaikka nyt niistä koirista sitten.

27.08.18 16:46

<SirJakkuson> Toinen tauti on kanssa kissa. Se on vielä pahempi, koska yleensä sitä tautia tulee useampaa erilaista ajan myötä.

27.08.18 16:25

<DRAVENN> Ittee ei skidin teko (siis se teko kyllä, mutta) ei kiinnosta, koska ei olis varaa normaaliin lapsuuteen hällä.

27.08.18 16:15

<jarski99> Ei huolta. Suomessa zoofilia on toistaiseksi laillista :)

27.08.18 15:15

<huorillemelaa> Monskuu oot kyllä oikeessa. Vois sanoa yleistäen että 90% suomalaisista sopii mun kuvaukseen.

27.08.18 14:54

<MunkkiPchia> EvilJukka Tämä alkaa kuulostamaan ihan vitun psykopaattiselta mutta suomen valtio ei näe kansaa ihmisinä jolla on kulttuuri ja indentiteetti, niinkuin sinä, me ollaan lähinnä päättäjille numeroita, ja nyt me ei saada tarpeeksi suuria numeroita näillä syntyvyyksillä jolloin haetaan ulkoa niitä

27.08.18 14:23

<Monskuu> huorillemelaa Ai mä luulin että sä puhuit miehistä.

27.08.18 13:43

<huorillemelaa> Ja sit ne on kans uskomattoman ujoja, pahantuulisia ja estyneitä. Paitsi kännissä. Mutta silloin ne on täysin sietämättömiä ja lähinnä eläimen tasolla. Suomalaiset naiset siis.

27.08.18 13:40

<k3mpp1> Ja kissa.

27.08.18 13:31

<huorillemelaa> Yarr1 tarkoitan ihan noita perusmötköjä jotka tuolla kadulla tepastelee. B-luokan julkkikset on sekoboltseja sukupuolesta riippumatta.

27.08.18 13:20

<Yarr1> huorillemelaa Meinaatko, että suomalaisilla miehillä menee sitten erityisen hyvin? Ihan vaan esimerkiksi vaikka Hynysen Jouni tai Nykäsen Matti :D

27.08.18 13:16

<huorillemelaa> Suomalaiset naiset on pahimmillaan seinähulluja ja parhaimmillaankin eriskummallisia. Meikäläinen pysyttelee niistä kaukana.

27.08.18 13:09

<Why> Koira on ihmisen paras ystävä.

27.08.18 13:07

<hexagon> Niin naisethan hankkivat uroskoiria seksikumppaneiksi. Ei kovin yleistä, muttei missään nimessä harvinaistakaan.

27.08.18 13:06

<Joke_75> Nautitaan suppona...

27.08.18 12:58

<Moottorivaunu> Joku ihana nainen saisi tulla imemään lääkettä tänne.

27.08.18 12:51

<Pfft> Tiedän muutaman 30-36v haarukassa olevan jo nuoresta pitäen koirahullun (ja muuutenkin hullun) naikkosen joiden koko elämä pyörii pelkästään koirien ympärillä. Miehiä kierrätetään noin vuoden välein ja lapsia yhteensä = 0.

27.08.18 12:24

<Tonny> Pahimmillaan se tauti aiheuttaa vihreetä liiviä missä on 46 taskua ja jokaisessa on herkkunappuloita, kakkapusseja jne. Puheeseen ilmestyy ihme lyhenteitä TOKO, PAKO, HYPPÄRI jne. Tauti ei ole se vaan hän. Ja vaikka kantaja asuu yksin niin tauti on aina "Meidän xxx"

27.08.18 12:17

<Possu naserix> Femakoilla voi vähän ruksahdella juttua lukiessa

27.08.18 12:16

<FrankCastle> Suomalaisten syntyvyys on vähän heikoilla. Ainut mikä voi pelastaa Suomen Suomalaisen kansan ja kulttuurin on ulkomaalaisten syntyvyys ja ulkomaalainen kulttuuri. Koska onhan se täysin loogista että Suomeen sopimaton kulttuuri joka lisääntyy kuin jänikset tulee vain ja ainoastaan jatkamaan Suomen kansaa ja kulttuuria. Mitään haittapuolia tässä prosessissa ei ole. Sano ei rasismille.

149

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 87 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Oletko kriittinen työntekijä

kyllä
ei
antilooppi

SAMANKALTAISIA

Pahatar cosplay

22 207 katselukertaa

Paha verenvuoto

17 309 katselukertaa

Paha korkean paikan kammo

12 798 katselukertaa

Pahapeppu suomen kieli

9 779 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.