Quantcast

Lähettäjä:

Foliojoni Foliojoni

Paha verenvuoto

4.5 / 5 (68 ääntä)

Paha verenvuoto

Julkaistu: 17.3.2019 12:21

Tarkastaja: Käyttäjät

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Foliojoni Foliojoni

Otsikko: Paha verenvuoto

Hakusanat: paha, verenvuoto, tarvitsee, verensiirron, b, positive, veriryhmä,

4.5 / 5 (68 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-03-17 13:45:39

+6376

<jesse_nassu> +5 RR

kirppusäkki, kusemalla kuppiin. Tutkit ensin väriä ja sitten makua. Kirkas ja kirpeä on A positiivinen, kirkas ja makea on B positiivinen, tumma ja kirpeä on A negatiivinen ja viimeisenä B positiivinen joka taas on tummahko ja makea. Hyviä maisteluhetkiä! 0-verta ei sulla voi olla, koska et ole Alavudelta kotoisin.

46

Aika: 2019-03-17 14:44:31

+5869

<vsm> +5 RR

kirppusäkki yks oikein hyvä keino selvittää veriryhmänsä on mennä verenluovutukseen, pienen pieni vaiva ja samalla ehkä jopa pelastat jonkun hengen. Ja niille junteille jotka ovat SPR:n verenkeräystä vastaan muistakaa sitten jos joudutte vaikka onnettomuuteen ja tulis tarve saada vähän täydennystä kieltäytyä ottamasta "väärin" kerättyä verta.

29

Aika: 2019-03-18 11:33:07

+14179

<Mahmu_1> +5 RR

vsm Niin kauan kuin SPR Suomen toimitusjohtaja tienaa enemmän kuin allekirjoittanut itse, en tule verta luovuttamaan. Tällä hetkellä se raja menee jossain 250 kiloeuron tietämillä. Pointtini on, että hyväntekeväisyydellä tollaisen fyrkan kääriminen pitäisi olla rikos.

9

Kommentit (12)

Piilota OFF-Topic keskustelu

26.03.2019 15:31

<SnoWwHite> Zerppis Haluaisin itsekkin tietää miten vois helposti tietää oman veriryhmän.Verta en pysty luovuttamaan, koska eivät hyväksy mun verta :(Ootko nisti vai hinttari?

19.03.2019 19:35

<Mahmu_1> vsm Olen sen verran elämässäni nähnyt erilaista yritys- ja korporaatio raportointia, että en ole enää niin naivi uskoakseni sokeasti, että miten yritys ilmoittaa rahojaan käyttävän. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/83467938-f938-42e7-8871-1d9ac8196f74 Tästä linkistä voit itse katsoa järjestöjen palkkataulukkoa, jossa ei ole kuitenkaan huomioitu johtajien yritysomistuksia (esim. Torstilalla vahva Vaisala omistus). SPR on helvetin iso bisnes, josta pukumiehet käärii fyffet pois. Olen päättänyt aiemmin, että teen yhteistä hyvää ainoastaan siten, että nään avun menevän suoraan kohteelle.

19.03.2019 10:14

<Heyni> Mä tilasin syntymäkaupungin sairaalasta kaikki omat paperini. Verityyppi löytyi heti ekasta paperista, jossa oli myös syntymäpituudet sun muut nippelitiedot syntymästä.

18.03.2019 21:42

<Zerppis> Haluaisin itsekkin tietää miten vois helposti tietää oman veriryhmän.Verta en pysty luovuttamaan, koska eivät hyväksy mun verta :(

18.03.2019 17:39

<vsm> Mahmu_1,Kheldaur Noniin.. Veripalvelun toiminta ja historia Suomessa on avoimesti netistä luettavissa, selviää minne menee rahaa ja mitä myydään. Kannattaa tutustua eikä perustaa mielipidettään siihen mitä kaveri on kertonu kuulleensa. Onneksi tässä maassa on paljon ihmisiä jotka vapaaehtoisesti pitävät huolen siitä että monilla apua tarvitsevilla on mahdollisuus selvitä eivätkä ole omaan napaan tuijottavia paskahousuja jotka vain vetoavat siihen että TJ saa enemmän liksaa kun itse. Ja vielä kerran, muistatte sitten varmaan kieltäytyä ottamasta vastaan sitä verta jos tarve tulee?

18.03.2019 11:33

<Mahmu_1> vsm Niin kauan kuin SPR Suomen toimitusjohtaja tienaa enemmän kuin allekirjoittanut itse, en tule verta luovuttamaan. Tällä hetkellä se raja menee jossain 250 kiloeuron tietämillä. Pointtini on, että hyväntekeväisyydellä tollaisen fyrkan kääriminen pitäisi olla rikos.

17.03.2019 21:21

<Kheldaur> SPR-nimisen terroristijärjestön tukemista en suosittele kenellekään. Toivoisin niin hartaasti, että verta voisi luovuttaa jossain muualla kuin SPR:n paikoissa ja niiden toimesta. Pelkästään jo se, että myyvät verta ulkomaille on syy boikotoinnille.

17.03.2019 20:23

<kirppusäkki> jesse_nassu Mielenkiintoista. Veriryhmäni siis vaihtelee noin 3krt vuorokaudessa riippuen siitä paljonko menee olutta. vsm En viitsi jakaa vertani koska siinä saattaa olla piilevä borrelioosi ja muutenkin veriarvoissa häikkää.

17.03.2019 14:44

<vsm> kirppusäkki yks oikein hyvä keino selvittää veriryhmänsä on mennä verenluovutukseen, pienen pieni vaiva ja samalla ehkä jopa pelastat jonkun hengen. Ja niille junteille jotka ovat SPR:n verenkeräystä vastaan muistakaa sitten jos joudutte vaikka onnettomuuteen ja tulis tarve saada vähän täydennystä kieltäytyä ottamasta "väärin" kerättyä verta.

17.03.2019 13:45

<jesse_nassu> kirppusäkki, kusemalla kuppiin. Tutkit ensin väriä ja sitten makua. Kirkas ja kirpeä on A positiivinen, kirkas ja makea on B positiivinen, tumma ja kirpeä on A negatiivinen ja viimeisenä B positiivinen joka taas on tummahko ja makea. Hyviä maisteluhetkiä! 0-verta ei sulla voi olla, koska et ole Alavudelta kotoisin.

17.03.2019 13:26

<kirppusäkki> Tietääkö porukka oman verityyppinsä? Mulla ei ainakaan ole mitään hajua omastani. Mkien sen voi selvittää?

17.03.2019 13:03

<se joku> Celoxiakin voi käyttää, olen jopa uhannut käyttää celoxia emäntääni jos vuotaa autonpenkeille.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Paha saa aina palkkansa

12 814 katselukertaa

Junalla on paha olla

21 118 katselukertaa

Paha korkean paikan kammo

15 591 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.