Quantcast

Lähettäjä:

Rattorusina Rattorusina

Pojan perheellä ei ole varaa sähköön

Mutta mäkkärin ulkopuolella on niin valoisaa että siinä pystyy jopa tekemään kotitehtäviä

4.8 / 5 (128 ääntä)

Pojan perheellä ei ole varaa sähköön - Mutta mäkkärin ulkopuolella on niin valoisaa että siinä pystyy jopa tekemään kotitehtäviä

Julkaistu: 26.6.2015 17:15

2.5K

Lähettäjä: Rattorusina Rattorusina

Otsikko: Pojan perheellä ei ole varaa sähköön

Kuvaus: Mutta mäkkärin ulkopuolella on niin valoisaa että siinä pystyy jopa tekemään kotitehtäviä

Hakusanat: poika, opiskella, mäkkäri, valot, perhe, ei, varaa, sähköön, boy, studying, outside, mcdonalds,

4.8 / 5 (128 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-06-26 17:21:09

+256585

<SaKoz>

Pänttää kuitenkin sen oloisesti että on kova tahto päästä vähän nykyistä korkeemmalle elintasolle. 5/5.

421

Aika: 2015-06-26 17:19:45

+135444

<Rieti-kissa>

Ahkera poika! Tuollain kun tarmokkaasti opiskelee seuraavat 20 vuotta, niin tunnollinen työ palkitaan ja pääsee Mäkkärille osa-aikatöihin.

283

Aika: 2015-06-26 17:43:55

+754

<Marxa>

Suomessa osa koululaisista vaivautuu kouluun vain syömään, tupakalle ja kiusaamaan muita oppilaita. Kun pitäisi opetella uutta niin vingutaan "mihin mää tämmöstä ikinä tarvin?"

185

Aika: 2015-06-26 17:19:16

+12678

<paduggio!>

ai saatana mikä fiilis! sain juuri tietää että opiskelupaikka plakkarissa! hyvää perjantai-kaljantaita kaikille!

89

Aika: 2015-06-26 18:38:32

+34326

<maksamakkara>

jos herättää sääliä niin muistakaa, että tuolta näyttää oman lapsenne koulunkäynti ja tulevaisuus, jos maahanmuuton annetaan jatkua entisellään. eilen tuli a-studio missä oli joku keskustan hörhö ja joku somali eukko, joka haluaa somalian presidentiksi. no anyway. siinä oli juttua myös lähiöistä, köyhyydestä jne. ympäripyöreetä turhaa lässytystä. mutta taustalla oli se ajatus että suomeenkin on tulossa slummeja. ja asia minkä takia siitä ei voida puhua suoraan on syy miksi niitä tulee. eli näiden vitun pakolaisten takia. siis suomessa valmistaudutaan tulevaisuuten missä täällä on slummeja.

73

Kommentit (51)

Piilota OFF-Topic keskustelu

15.04.2016 21:25

<Per-Einar> Kaipaisin jotakin lähdettä tuon kuvatekstin kaveriksi. Jotenkin tulee sellainen epäileväinen fiilis.

28.06.2015 19:25

<Jiusonium> Se vaan tarkastaa tilikirjoja

28.06.2015 03:52

<footage> kameraan on kuitenkin varaa

27.06.2015 14:03

<ropootti> maksamakkara Ja mitä on se "nykyinen keskustelu" jonka mainitsit? Mikä on se tuntemasi keskustelu, jota joskus on käyty, ja jonka rinnalla nykyisessä keskustelussa näyttäytyy tuo väittämäsi ominainen piirre?

27.06.2015 13:55

<ropootti> maksamakkara Jos mielipiteesi on räikeästi ristiriidassa todellisuuden kanssa tai naiivin idealismin värittämä, ei se tee siitä mitenkään suojattua arvostelulta. Päinvastoin, paskanjauhantaan olisi kaikkien hyvä puuttua. Ei näytä lukeminen sua kiinnostavan senkään vertaa, että edes näitä viestejä viitsisit lukea. Lainaan itse itseäni: "...en ole maahanmuuton kannattaja enkä vastustajakaan. En osaa ratkaista pakolaiskysymystä, enkä juuri mitään muitakaan isoja ongelmia."

27.06.2015 12:28

<maksamakkara> ropootti heittäydyit pilkkaamis tasolle arvostellessasi mielipiteitäni. menit juuri siihen mitä nykyään tässä sairaassa poliittisetikorrektissa politiikassa harrastetaan. eli jos olet eri mieltä olet asennevammainen ja mielipiteesi on kielletty siksi päällesi voidaan kusta. silti et missään vaiheessa selittänyt, miten tämä pakolaispolitiikka mitä nyt loppuenlopuksi puolustit. miten näet juuri sen politiikan oikeana, mitä hyvää näet siinä, miksi kaikista mahdollisista juuri tämä. nykyisessä keskustelussa on ominaista että omaa näkemystä ei selitetä mitenkään. se on kuin kiveen kirjoitettu.

27.06.2015 05:17

<ropootti> maksamakkara Asenneongelmasi on siinä, että vaikka sulla on mahdollisuus oppia, et halua. Kirjoitat kieliopillisesti surkeaa tekstiä, mielipiteesi ovat juurikin mielipiteitä, koska tosiasioihin tutustuminen ei ole kiinnostanut, eikä edes me-muotoon muutettu asiasisältösi tee subjektiivisista mielipiteistäsi tosiasioiden rinnalle sopivaa pohdiskelua. Oikeassa maailmassa kieliopilla on väliä (se opetetaan peruskoulussa), tosiasioilla ja mielipiteillä on eroa, eikä tosiasioiden kanssa ristiriidassa olevia ajatuksia kutsuta "mielipiteiksi", vaan potaskaksi.

27.06.2015 03:38

<ropootti> maksamakkara Luuletko oikeasti, että esittämäsi malli olisi mitenkään sovellettavissa todelliseen maailmaan? Matkusta, opiskele ja tee töitä niin kosketat väkisinkin todellisuutta. Kuka rakentaa pakolaisille leirit ja kuka sinne menee töihin? Millä rahalla? Ja millä hinnalla? Ja rajaako valtioiden rajat myös ilmansaasteet, talouden, ekologian ja kulttuurin? Estääkö rajat ihmisiä lisääntymästä? Lyhyesti: en ole kiinnostunut jatkamaan tätä yhtään pidemmälle, jos jutut ovat tuota tasoa.

27.06.2015 02:39

<FollowTheReaper> Pelkkä kuvateksti saa rasian nerot uskoon mihin tahansa. Huvittaa nähdä samalta porukalta peukutettuja "totuuksia" politiikasta ja yhteiskunnallisista asioista.

27.06.2015 02:22

<maksamakkara> yhtään uhria ei enään tarvitsisi hyväksyä. käyttäisimme agressiivisempia rauhanturvaajia. eli paikan päälle järjestettäisiin pakolaisleiri, jonka turvana olisi vahva rauhanturvaaja joukko. he siis eivät puuttuisi sotaan vaan vain siviilien suojelemiseen. olisi koulut, sairaahoito jne. ihmiset voisivat jatkaa elämäänsä. leirellä olisi pakollinen ehkäisy politiikka. on epäinhimillistä ja yleiselläkin tasolla ihmisenä olemisen vastaista syntyä tai luoda uutta elämää pakolaisleirillä, kuten nykyään. sotien pitkittyessä nykyistä agressiivisemmin pakotettaisiin osapuolia neuvottelu päytään...

27.06.2015 02:09

<maksamakkara> jatkuu. oletko ajatellut koskaan miltä se terve maailma näyttäisi. siitä ei ikinä puhuta mediassa tai missään muuallakaan. joka päivä tulee vain vastenmielisiä, masentavia, huonoja uutisia ja kierrellään ja kaarrellaa, muttei kukaan puhu asioista niinkuin ne on. no tässä se nyt tulee. terve maailma olisi sellainen, missä euroopan rajat olisivat kiinni. ketään ei oteta. ei miehiä, naisia tai lapsia. eurooppa keskittyisi koko euroopan voimalla auttamaan paikan päällä. nykysisen sairaan tilanteen sijaan täällä kiisteltäisiin siitä, että miten autamme heitä kaikkia siellä parhaiten.

27.06.2015 01:59

<maksamakkara> ropootti enkä muutenkaan pidä mielipidettäni asiasta asenne ongelmana. normaaliin kommunikointiin kuuluu kutsua sitä eriäväksi mielipiteeksi. ei asenneongelmaksi tai poliittisestivääräksi/oikeaksi. en itse edes usko koko poliittisestkorrekti sanaan ja se aina yhdistyy mielikuvana itselleni stalinin mielipidevankien työleireihin. ei kuulu domokraattiseen valtioon mitenkään. toiseksi en itsekään haluaisi koskeakaan koko aiheeseen. olen niin täynnä sitä. siitä vain on tullut jokapäiväistä elämäämme. se koskettaa meitä jokaista. eikä siltä tunnu pääsevän pakoon. elämme sairaassa maailmassa.

27.06.2015 01:44

<maksamakkara> ropootti väestönkasvu juuri nimenomaan loppuisi sulkemalla rajat. sehän on koko tämän jutun keskeisin pointti. kun ihmisillä ei ole enää paikkaa minne mennä ja asuvat kasoissa toistensa päällä, niin se muutos alkaa tapahtua automaattisesti. ihmiset itse tekevät tämän muutoksen (tai luonto epidemian muodossa). no nyt tilanne on juuri se kamalin. on joku fantasia vipu jonka turvin ei tarvitse välittää seurauksista. kyllä eurooppa auttaa ja sinne jopa pääsee. poista tämä mahdollisuus heidän tietoisuudestaan niin jotain kehitystä voisi vihdoin alkaa tapahtuakin, muuten ei mitään toivoa.

27.06.2015 00:59

<ropootti> Lecimix Toisin kun täällä on muutamaan otteeseen luultu, en ole maahanmuuton kannattaja enkä vastustajakaan. En osaa ratkaista pakolaiskysymystä, enkä juuri mitään muitakaan isoja ongelmia. Itse asiassa en ole pätkääkään kiinnostunut politiikasta, aatteista tai muusta sellaisesta liikehdinnästä. Luen paljon ihan vain koska tykkään. Väitteleminen ei myöskään kiinnosta. Se, että paskanjauhanta painaa tosiasioita enemmän, vituttaa hetkittäin, mutta sitäkään en voi muuttaa. Soisin itsekin apua ja onnea kaikille tasapuolisesti, mutta todellisuus ei ole mun haluamisista kiinnostunut.

27.06.2015 00:27

<Lecimx> ropootti maksamakkara Maahanmuuttoon kommentoiden tässä on kaks puolta toki. Ois se jees jos pystyttäs jeesaa kaikkii hädässä olevia ja saamaan kaikille elämä kivaks mutta raaka totuus on vaan se että ei me voida auttaa koko maailmaa euroopan voimin. Se vaan ei ole mahollista. Ihmiset tulee tänne ja niistää meidän kuiviks ja mitä ne ei ota niin ne tuhoaa ja jos sekään ei vielä riitä niin EU tulee ja vie loput. Miten ihmeessä me autetaan muita jos meidän oma elintaso on huono? Vielä se onnistuu mutta entäs 10vuoden päästä tai 20? Miten romahtanu yhteiskunta voi auttaa toista?

26.06.2015 23:59

<ropootti> maksamakkara Ja eristäytyminen globaalissa maailmassa toimii kun Pohjois-Korea.

26.06.2015 23:56

<ropootti> maksamakkara Ilmastonmuutos, saasteet, kulutustottumukset, sivistys, köyhyys jne. eivät ole maahanmuuton aiheuttamia asioita. Väestönkasvukaan ei lopu rajoja sulkemalla. Suomalaisen yhteiskunnan tarjoaman tieto- ja sivistystason huomioonottaen näkemyksesi on hyvä esimerkki siitä, miten vakava ongelma asenneongelma on. Popularisoitua tietokirjallisuutta saa (kirjastot) ja lukee (peruskoulun takaama lukutaito) vaivatta, mutta kiinnostusta sellaiseen ei tunnu olevan. Sen sijaan yhden asian demonisointi mutupohjalta vaatii vain tunteilua.

26.06.2015 23:51

<WarMouse> Marxa Eipä ne taida sitä ruokaa suostua syömään, ''pahaa'' ja ''liikaa kaloreita''.

26.06.2015 23:41

<Nalletmetsään> maksamakkara tulossa? on jo

26.06.2015 23:26

<maksamakkara> jatkuu.. mielestäni kyllä. ja enemmänkin, se pelasta osan maapalloa, sen lajikirjoa ja ehkä koko ihmiskunnan ja ehkä edes hitusen siitä toivosta mitä nykyään on niin vähän. ja mitä se vaatii. no rehellistä näkemystä asioista ja tosiasioiden tunnustamista niinä mitä ne ovat. ja tuosta toimeen tulosta vai olemme erimieltä. jenkeissä ei ole heimo tai muitakaan perinteitä ja silti ihmiset asuvat mielellään keskenään kaltaistensa kanssa. ovat huomanneet että kun rakennelma romahtaa sen valheellisuus paljastuu ja kaikki ovat ensin keneltä näyttävät ja vasta sitten jotain muuta.

26.06.2015 23:19

<maksamakkara> ropootti mutta ikävä puoli tässä on että tämä maahanmuutto porukka edustaa niitä kaikkia ja muitakin ongelmia. he kantavat sitä itsessään. he ovat ne. väkiluvun räjähdysmainen kasvu, lajien kuolema sen takia, ilmaston lämpeneminen 7m kohta taas 8 miljardia ihmistä verrattuna vaikka kolmeen miljardiin. sodat, turvattomuus, köyhyys, nälänhätä, epidemiat, sivistys yhteiskuntien luhistuminen, resurssien riittämättömyys, ihmiskunnan toivon tulevaisuuteen menettäminen. he ovat ne kaikki ja enemmänkin. kaikki huonoja asioita, ei yhtään hyvää. pelastaako itsemme eristäminen meidät tältä syövältä.

26.06.2015 22:33

<Garbanzo> Taitaa tehdä ruotsintehtäviä.

26.06.2015 22:22

<Prinny_dood> Olemme geeniemme ja ympäristömme tuote, ja ympäristömme on geeniemme tuote.

26.06.2015 22:06

<ropootti> maksamakkara Ja rodut tulevat mainiosti toimeen toistensa kanssa, kulttuurit eivät. Se maa mihin sattuu syntymään ja missä elämään määrittävät kulttuurillisen identiteettimme, ei geenit. Kulttuurien ja uskontojen väliset konfliktit ei johdu siitä, että toinen on valkoinen ja toinen musta. Siinä, että erilaisuuden hyväksyminen vähentäisi rasismia, olet täysin oikeassa.

26.06.2015 21:24

<ropootti> maksamakkara On todella. Ympäristöasiat, koulutusjärjestelmä, sosiaalihuolto, talous ja monia muita. Maahanmuutto on yksi ongelma muiden joukossa, ei pääongelma. Suurin ongelma on asenneongelma, jossa mutuilu saa tutkittua tietoa korkeamman aseman. Jos maahanmuuton pysäyttäisi nyt, ei Suomi muuttuisi simsalabim ongelmavapaaksi yhteiskunnaksi. Maamme tulevaisuus on monen asian summa.

26.06.2015 21:16

<maksamakkara> jatkuu. ja se ei edes ole rasismia. se on vain faktaa. afrikassa on ollut valkoisia ja mustia rinnakkain satoja vuosia jenkkeja pidempää. ja sama juttu siellä. samoin on arabejen ja aasialaisten kohdalla. asumme samoissa kaupungeissa, mutta viihdymme kaltaistemme seurassa. olemme erillaisia ja jos vittu hyväksyisimme sen niin se itsessään vähentäisi rasismia. nyt pitää teeskennellä, ettei näin olisi. samaan aikaan kaikki tieto kuitenkin osoittaa tämänhetkisen poliittisesti korrektin paskan siksi mikä se on, eli paskaksi. ja tämä pakotettu teeskentelyssä eläminen ahdistaa ja hämmentää ihmisiä

26.06.2015 21:06

<maksamakkara> ropootti onko?, onko todella?. suomessa on ennenkin ollut lamoja, köyhyyttä, nälänhätiä, kulkutauteja, sotia, olemme olleet jonkun toisen maan valloittamia ja meillä on ollut jopa aika tuore sisällissota. mielestäni tämä uusi poliittisestikorrekti sota (se nimittäin on sitä) on vaarallisin. se tuhoaa maamme koko tulevaisuuden, identiteettimme, toivon paremmasta. se on jotain mistä ei toivuta. se on jotain mihin suomi kuolee. yhdysvalloissa on teeskennelletty jo useampi sata vuotta että kaikki on hyvin, mutta jokainen joutuu myöntämään että eri rodut eivät tule toimeen keskenään.

26.06.2015 19:57

<Lapio_> mutta mulle merkkaa ihan paljon tai jotain.

26.06.2015 19:57

<Lapio_> Ite en tehny yläasteella enää läksyjä, kun en saatana osannu, eikä mistään saanu apua siihen, kun ei vittu nuppi toimi. Laiskaksi haukkuivat vaan. 19 vuotiaana sain ymmärtää, ettei ole normaalia, että unen saanti on aina yhtä vitun tuskaa. Kiva, jos ois aivot toiminu aikana, jolloin sysätään muutenkin liian vaikeita päätöksiä nuorelle ja pitäis jaksaa suorittaa asioita, mihin ei kykene ja kiusaistakin joutu kattelemaan. Tällä vaan vihjaan, ettei kaikki elämänkoululaiset ole saamattomia jonneja. Mie saan hyvällä lykyllä syksynä ekaa kertaa amiksen paperit. Ei kuulosta kummoselta,

26.06.2015 19:28

<ropootti> maksamakkara on niitä vittu muitakin syitä kun maahanmuutto.

26.06.2015 19:03

<Cilbot> Jos Suomessa olisi yhtä paskat oltavat, niin varmasti meidänkin lapsilla olisi tarkat haaveet siitä, että mikä joskus aikuisena haluaisi olla. Siihen sitten panostettaisiin täysillä opiskellen ja työskennellen. Saman olisin itsekin tehnyt, jos sen olisi vain silloin nuoruudessaan ymmärtänyt, että kuinka helvetin tärkeää se on, ja että kuinka etuoikeutettu sitä on. Valiettavasti koulutusta pidetään itsestään selvyytenä ja velvoitteena, "joka vaan täytyy hoitaa pois alta".

26.06.2015 18:55

<Hajuste> Tulee mieleen ne pari talvikuukautta, kun oli sähköt katkaistu kotoa. On ollut siistimpiäkin aikakausia elämässäni.

26.06.2015 18:48

<maksamakkara> jatkuu. siis milloin tulee loppu tähäs sairaaseen paskaan, mitä suomen kansalle tehdään ja vielä kansan mielipidettä kysymättä. politiikot on jo siinä ajatusmaailmassa, että suomessa on kohta malmön kaltaisia slummeja. he ovat jopa jo hyväksyneet tämän asian ja varautuvat nyt jo etukäteen niiden luomien ongelmien kohtaamiseen. näin kaukana suomen kansan todellisesta tahdosta on poliittisen eliitin näkemys suomen tulevaisuudesta. ei tämä paska uusilla vaaleilla lopu. tarvitsemme kohta toisen breivikin. onko terrorismi rikos jos tiedät olevasi oikeassa ja mielipiteillesi vain kustaan päälle.

26.06.2015 18:38

<maksamakkara> jos herättää sääliä niin muistakaa, että tuolta näyttää oman lapsenne koulunkäynti ja tulevaisuus, jos maahanmuuton annetaan jatkua entisellään. eilen tuli a-studio missä oli joku keskustan hörhö ja joku somali eukko, joka haluaa somalian presidentiksi. no anyway. siinä oli juttua myös lähiöistä, köyhyydestä jne. ympäripyöreetä turhaa lässytystä. mutta taustalla oli se ajatus että suomeenkin on tulossa slummeja. ja asia minkä takia siitä ei voida puhua suoraan on syy miksi niitä tulee. eli näiden vitun pakolaisten takia. siis suomessa valmistaudutaan tulevaisuuten missä täällä on slummeja.

26.06.2015 18:17

<kurremus> Joo älä tee lapsia jos et pysty esim. ruokkimaan niitä.

26.06.2015 18:11

<Pasbe> Kännissä kusisin ton leijuvan t-paidan päälle.

26.06.2015 17:55

<palovamma> Haastan eduskunnan tekemään viikon töitä mäkkärin valoissa. Marraskuu vois olla sopiva.

26.06.2015 17:50

<elbac> voi kiittää isona sitten Amerikkaa!

26.06.2015 17:50

<house83> Tuolle voisin antaa rahaa, tai käydä asentamassa sähköt ilmaseksi.

26.06.2015 17:43

<Marxa> Suomessa osa koululaisista vaivautuu kouluun vain syömään, tupakalle ja kiusaamaan muita oppilaita. Kun pitäisi opetella uutta niin vingutaan "mihin mää tämmöstä ikinä tarvin?"

185
26.06.2015 17:43

<SirByron> Mikkikii Riippuen siitä mikä maa kyseessä, niin aurinko laskee eri kellonaikoihin eri paikoissa (sen lisäksi ei tiedä miksei ehtinyt koulun jälkeen tekemään läksyjä, tarvitsiko esim. vanhemman apua): www.timeanddate.fasterreader.eu/pages/fi/sunrise-calc-fi.html

26.06.2015 17:41

<Valkoinenkuolema> Jostakin syystä näitä ei hyväksytä maahanmuuttajiksi vaan pitää olla jamal from somalia jota ei kiinnosta kuin valkoinen pilde ja easy money !

26.06.2015 17:39

<seveq> Arvostan todella paljon köyhiä ihmisiä, jotka näkee vaivaa opiskelun eteen ja pitää tulevaisuuden haaveena arvostettuja ammatteja. Kuinka moni meistä suomalaisista jaksaisi panostaa noin paljon? Ei varmaankaan kovin moni...

26.06.2015 17:37

<Mikkikii> Päivällähän ei voi tehdä niitä läksyjä...

26.06.2015 17:37

<SirByron> Nyt tuli melkein tippa linssiin, joten menen etsimään hauskoja kuvia, että pysyy perjantai-riemu korkealla..

26.06.2015 17:35

<Elgoog> Ja äiti nurkan takana hankkimassa elantoa kurtisaanina.

26.06.2015 17:25

<Jjöpö> Minun mielestäni vain noin kivisen tien kulkevat tyypit saavat sanoa käyneensä Elämän kovan koulun...

26.06.2015 17:21

<SaKoz> Pänttää kuitenkin sen oloisesti että on kova tahto päästä vähän nykyistä korkeemmalle elintasolle. 5/5.

421
26.06.2015 17:19

<Rieti-kissa> Ahkera poika! Tuollain kun tarmokkaasti opiskelee seuraavat 20 vuotta, niin tunnollinen työ palkitaan ja pääsee Mäkkärille osa-aikatöihin.

283
26.06.2015 17:19

<paduggio!> ai saatana mikä fiilis! sain juuri tietää että opiskelupaikka plakkarissa! hyvää perjantai-kaljantaita kaikille!

26.06.2015 17:18

<Benn> aleksi_i Tosta tulee mieleen tyypit joilla ei ole ikinä rahaa, mutta joka vkl pystyy dokaamaan.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 37 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Pojan synttärit

12 419 katselukertaa

Pojan rankka elämä

17 537 katselukertaa

Tuhman pojan koulutusta

16 281 katselukertaa

Isä hakee pojan koulusta

16 922 katselukertaa

Pojan stuntti

11 991 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.