Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Postilähetys

4.5 / 5 (98 ääntä)

Postilähetys

Julkaistu: 12.1.2016 08:10

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Postilähetys

Hakusanat: posti, lähetys, paketti, tietokone, kirje, ovelle, oveen, jättää, eteen, kuljetus, kuljettaja, saippua, atk,

4.5 / 5 (98 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-01-12 08:36:05

+19127

<Chris P Bacon>

Postilla töitä tehneenä voin sanoa että kyllä siihe kuittaus tarvitaan ilman erillistä lupaa etttä saa jättää ilman kuittausta.

109

Kommentit (18)

Piilota OFF-Topic keskustelu

13.01.2016 08:27

<Chris P Bacon> Cre4tive No joo kyllä mulla ainaki jänskätti mennä tietyille alueille ekoja kertoja mut koitin suhtautua siihe vaa huumorilla että jos joku käy kimppuun nii nakkaan paketin ja juoksen karkuun minkä jaloistani pääsen :D Oli paketissa mitä tahansa nii henkeäni en sen takia pistäs alttiiksi.. Mutta silti nimi lappuun/kapulaan aina kuin vain mahollista :)

13.01.2016 08:25

<Chris P Bacon> Newoo Taikka siihe kapulaan elektroninen allekirjotus jos kyse ei ole rahdista vaa pienemmistä paketeista (enne 9 , pika 14 tai 16)

13.01.2016 04:43

<Cre4tive> Unohtui mainita että tarkoitin USAn tilanetta tossa postauksessa, mihin tämä kuvakin taitaa hyvin vahvasti viitata. Vaikea sanoa muista maista, mutta luulen että ei ole muualla yhtä huonossa jamassa kuin paikoittain jenkkilässä. Kyllä meillä on vielä asiat tälläkin saralla todella hyvässä jamassa(inb4 mamughettot), ja perseilijät saat yhdellä puhelinsoitolla yleensä hoidettua. Mutta saa nähdä kun meidänkin sosioekonominen kehitys tästä etenee 10vuodessa 20-30vuotta takapakkia, mikä on tilanne silloin. Ruotsissahan noitakin on ryöstetty noissa heidän suvaitsevaisuus-lähiöissä.

13.01.2016 02:01

<Cre4tive> Chris P Bacon Tässä on kyse siitä että nämä työpaikat varsinkin vaarallisilla alueilla ovat niitä ei-haluttuja. Huonot palkat, kova työtahti sekä mahdolliset vaaratilanteet johtavat siihen että näissä on töissä monia niitä kavereita joilla ei enää muita mahdollisuuksia ole. Youtube:sta löytyy hyviä esimerkkejä tämän alan laiskoista stereotyypeistä, jotka heittävät vaan suoraan paketin oven eteen ja lompsivat pois mitään kyselemättä, sekä yleensä väärentävät sen allekirjoituksen. Näin on hyvin hankalaa taistella vastaan koska se firma ei sitä ainakaan helpota ja yrittää kiistää vastuun.

12.01.2016 23:21

<hoest> Ihmisillä hirveä paskatus heti kun pitää allekirjoittaa jotain. Miksi? Vitun yksinkertainen tehtävä aikuiselle ihmiselle. Päivittäin saan kuulla ihmisten puhisevan kun joutuvat laittamaan nimmarin kuittiin... Suomalaisilla on joku vitun vika.

12.01.2016 21:40

<the_ad_> JA tätähän ei tee rahtifirmoista kuin FedEx rli tampereella esim liuttu. Ja se on helvetin ärsyttävää.

12.01.2016 19:33

<pukk01> Ihan kokemuksesta voin sanoa että on tapahtunut Suomessakin. Jätti lähetti 700€ arvosta kamaa rappusille ilman että soitti edes ovikelloa. Lähti kyl nopeesti valitus, niin saatto olla sillä jätkällä kivaa sen jälkeen.

12.01.2016 16:29

<Newoo> Chris P Bacon Eikä koske vain postia, ihan yleisesti on säädetty että jotta koska jos vaikka kuin kunnes kun luovutetaan lähetys vastaanottajalle niin tulee rahtikirjaan ottaa vastaanottajan allekirjoitus.

12.01.2016 15:48

<Finlandlion> Chris P Bacon Kyllä, itse jätin takaovelle lapun jossa luki, että paketin saa jättää takaovelle, allekirjoitus ja päivä

12.01.2016 15:35

<Luutarhuri> Chris P Bacon suomessa ehkä. Jenkeissä tuo meno on vähän erilaista.

12.01.2016 11:18

<FailGuy> Niin, mutta kaks-vitun-kymppiä jostai saippuasta? Vai tarkottiko tuo että kahenkympin eestä saippuaa.. kumminni..

12.01.2016 11:04

<suklaarusina> Eilen r-kioskilla edellä ollut naisasiakas sai miehelleen tulleen matkahuollon tms. ei-postin kuljettaman paketin ilman valtakirjoja tai muita. Oli kuulemma edellispostissa sopimus postin paketeista, mikä ei tietenkään liity asiaan mitenkään, mutta henkkarien näyttö, nimi alle ja paketti mukaan...

12.01.2016 10:33

<Garbanzo> Ja jos ei satu henkkarit olemaan mukana, niin kirjota jollekin ohikulkijalle valtakirja vaikka ruutupaperille, niin hän voi hakea paketin puolestasi.

12.01.2016 10:18

<Hugaali> Suomessa paketin saaminen ulos postista on välillä todella vaikeaa, jos on firmaan lähetetty paketti. Mordor Oy, Hugaali, niin on pakko olla valtakirja firmassa nimenkirjoitusoikeuden omaavalta henkilöltä, ja lisäksi kaupparekisteriote mukana, josta ilmenee nimenkirjoitusoikeus. On kokemusta, menee oikeasti noin! Suomen posti osaa kyykyttää.

12.01.2016 09:04

<janzukka> Ei näin käy Suomessa.

12.01.2016 08:36

<Chris P Bacon> Postilla töitä tehneenä voin sanoa että kyllä siihe kuittaus tarvitaan ilman erillistä lupaa etttä saa jättää ilman kuittausta.

109
12.01.2016 08:24

<ADFADFSASDF> Suomen postilla töitä tehneenä allekirjoitan tämän :D

12.01.2016 08:17

<HUNTERFIN> Onko se muka oikeesti näin? Eikös sitä vois valita että joutuu antaa kuittauksen tai jotain? Ja toivottavasti työnantaja ei suutu ku ei ole saldoa ilmoittaa etten pääse töihin tänää ja kukaa ei ollu paikalla että vois viestin puolestani lähettää :(

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 90 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SUOSITUIMMAT MEDIAT

nöpöttää

nöpöttää

24 163 katselukertaa

Vene tasapainoiseksi

Vene tasapainoiseksi

23 935 katselukertaa

Hoida hommasi

Hoida hommasi

22 512 katselukertaa

En ole ainoa, joka mokaa

En ole ainoa, joka mokaa

20 181 katselukertaa

Kokoukset

Kokoukset

19 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.