Quantcast

Lähettäjä:

Raoul Duke Raoul Duke

Pysy kotona

Pitäs verhot kiinni nii tarvis mietiskellä

3.8 / 5 (34 ääntä)

Pysy kotona - Pitäs verhot kiinni nii tarvis mietiskellä

Julkaistu: 24.2.2021 12:19

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Raoul Duke Raoul Duke

Otsikko: Pysy kotona

Kuvaus: Pitäs verhot kiinni nii tarvis mietiskellä

Hakusanat: Ikkuna, sää, pysy, kotona, kahvi, plörö, kylmä, kuuma, sade, ilma, ,

3.8 / 5 (34 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2021-02-24 13:30:03

+25776

<fgjfgjf> +5 RR

Sataa tai paistaa, meikä rasiaan paskan kommentin paiskaa

49

Aika: 2021-02-24 12:25:00

+41408

<Kahvikuppi pireol> +5 RR

Ennen tätä nykyistä maailmantilannetta ihmiset kattoi pahalla jos istut vaan kotona päivät pitkät etkä sosialisoi. Nykyään ihmiset kattoo pahalla jos sosialisoit etkä pysy kotona. Oih mihin tää maailma onkaan menossa :') <3

18

Aika: 2021-02-24 12:31:29

+2269

<Important> +5 RR

Oikeestiko joku muka vielä tarkistaa säätilan katsomalla ikkunasta ulos? Vaikka netistä löytyy pilvin pimein sivuja ja appseja joissa on ammattilaisten näkemys asiasta. Aika vanhanaikaista ja riskialtista tuo tyyli, eihän tuosta edes näe millainen sää on talon toisella puolella.

14

Kommentit (12)

Piilota OFF-Topic keskustelu

26.02.2021 11:05

<Juoksutus> Jos teoreettisesti tulevissa kuntavaaleissa ennätysmäärä äänestäjistä jättäisi äänestämättä tai jättäisi protestiääniä nykyistä puoluepolitiikkaa kohtaan, aiheuttaisiko se mitään riemua muissa kuin politiikan tutkijoissa? - Ja vastaan itsekseni: - Isäntä tippui maatilan ulkovessassa lantaluukusta paskaan kun lahot laudat antoi periksi. Aikansa se suututti, mutta kuten isäntä jo myöhemmin totesi: paskalla se pittää silti käydä huomennakin. Ja nousipa tuo aurinko tänäänkin. Nuorisojärjestöjen aktiiveille nostan hattua: te jaksatte taistella välinpitämättömien huomiosta :D

25.02.2021 20:15

<Mursunet> Kotona on kiva olla jos kodista on tehnyt mielekkäämmän paikan kuin mitä ulkona on. Minun kotona ei esimerkiksi ole perheen lisäksi muita ihmisiä. En törmää urpoihin, runkkareihin, idiootteihin, typeryksiin (muuta kuin peiliin katsoessa). Kotona on paljon kivempaa. En esimeriksi voi ulkona heittää housuja alas ja alkaa runkulle milloin tahdon (jos siis muija ei ole juuri silloin kotona) - kotona voin. Selvästi ylivoimainen on koti, se.

25.02.2021 19:55

<Fingerpori> Pfft Kyllä näin keväällä kun on se -10 ja solen skiner på svenska niin siitäkin nauttii. Tai sitten se elo-syyskuun vaihteen päivät kun on lämmintä mutta alkaa pikkuhiljaa homma kääntyä kohti syksyä

25.02.2021 18:27

<Pfft> Tuli tästä mieleen että näin vanhemmalla iällä on oppinut arvostamaan neljää vuodenaikaa kun nuorena olisi halunnut että olisi kokoajan ollut kesä. Silloin kesä oli ehdoton lemppari mutta nykyään saa syksystä ne parhaimmat fiilikset.

25.02.2021 13:10

<tuuhee> Important Ikkunasta näkee nopeemmin kuin netistä. Hyvin tulee mieleen, kun kerran piti lähteä mökille kaverin kanssa, mutta peruttiin, koska luvattiin reilua sadetta, ei satanu koko päivänä.

25.02.2021 11:18

<Kapa53> Kurjinta on se, kun sataa ja on että "no nyt voin vetelehtiä kotona koneella hyvällä ommallatunnolla." SItten kuitenkin kirkastuu. Ja on kotona huonolla omallatunnolla.

24.02.2021 17:42

<pepeplus> Ei sinne ulos tarvi mennä, näkeehän sen netistä minkälainen keli siellä on.

24.02.2021 15:51

<huoh> Rasiaan on tullut uutta mediaa, taidan olla kotona tämän päivän.

24.02.2021 13:30

<fgjfgjf> Sataa tai paistaa, meikä rasiaan paskan kommentin paiskaa

24.02.2021 12:44

<olliko> rasialaiset eristäytyivät kotiinsa ennen kuin siitä tuli suosittua

24.02.2021 12:31

<Important> Oikeestiko joku muka vielä tarkistaa säätilan katsomalla ikkunasta ulos? Vaikka netistä löytyy pilvin pimein sivuja ja appseja joissa on ammattilaisten näkemys asiasta. Aika vanhanaikaista ja riskialtista tuo tyyli, eihän tuosta edes näe millainen sää on talon toisella puolella.

24.02.2021 12:25

<Kahvikuppi pireol> Ennen tätä nykyistä maailmantilannetta ihmiset kattoi pahalla jos istut vaan kotona päivät pitkät etkä sosialisoi. Nykyään ihmiset kattoo pahalla jos sosialisoit etkä pysy kotona. Oih mihin tää maailma onkaan menossa :') <3

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Kotona järjestys

21 118 katselukertaa

Pysy sä  vain siellä

22 648 katselukertaa

Kamppailutreeniä kotona

16 175 katselukertaa

Yksin kotona remake

20 376 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.