Quantcast

Lähettäjä:

kreivi_geilord kreivi_geilord

Riivattu barbie

4.7 / 5 (89 ääntä)

Julkaistu: 29.5.2015 19:53

2.5K

Lähettäjä: kreivi_geilord kreivi_geilord

Otsikko: Riivattu barbie

Hakusanat: riivattu, barbie, nukke, lapsi, leikki, poltergeist,

4.7 / 5 (89 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-05-29 19:56:01

+2227

<TeknoPanda>

Ja siitäpä elinikäiset traumat tytölle.

225

Aika: 2015-05-29 22:32:18

+2208

<märr>

Minulla oli sellainen "synnytysbarbi" pienenä, sillä oli vatsassa semmoinen jousitettu lovi, johon sopi "vauva". Sitten kun sitä tarpeeksi pritkutti, alkoi vauva sinkoilla ulos milloin vain - lisänä tietysti vielä elämän ihmeellisyydestä ilmoittava TVÄNG-ääni :D

112

Aika: 2015-05-30 03:33:36

+4343

<kanituuletin>

onzir ja hänen plussaajat: Sori nyt vaan, mutta tuossa zjasuun linkissä oli todellakin nähtävissä kaksoisstandardit (johon tekin syyllistyitte). Jos mies olisi pettänyt, niin ei häntä todellakaan kukaan säälisi, olkoon tilanne mikä tahansa. Päinvastoin, häntä halveksittaisiin. Mutta jostain syystä kun roolit on toisinpäin, niin media tekeekin siitä jonkun vitun sankaritarinan urheista naisista. Olisi akka reilusti vaan laittanut suhteen ensin poikki. Sen sijaan nyt katsoi että löytyisikö parempaa, mutta pidetään tollo varasuunnitelmana. Aha, löytyikin parempi. Okei, edellinen voikin mennä.

77

Aika: 2015-05-29 19:57:43

+6312

<fdgdgfdg>

Voi vittu nyt, ei liity kuvaan mutta: http://www.voice.fi/suhteet/pettaminen-oli-elamani-paras-paatos-raadollisen-rehellinen-kirjoitus-pysayttaa/1/74344........ Nyt miettikää kun mies elää naisen kanssa joka ei anna pillua, mitäköhän olisi naiset mieltä jos mies pettäisi, olisikohan oikeutettua vai olisiko mies vain pervo sika. Vittu että vituttaa

34

Aika: 2015-05-29 21:36:59

+4210

<lolzalol>

U wot m8?

13

Kommentit (41)

Piilota OFF-Topic keskustelu

31.05.2015 23:49

<Bluk> kanituuletin Joo siis ilman muuta roikkuminen ei ole fiksua toimintaa, ja jos suhteessa on muuten hyviäkin puolia, niin en näe asiaa välttämättä ongelmana. Varsinkaan, jos se ajankohtaisin tavoite ei ole etsiä loppuelämän kumppania. Lisäksi jotkut eivät vaan halua olla yksin, ja kokevat sen roikkumisen parempana, kuin ei mitään.

31.05.2015 20:20

<kanituuletin> Balrog: Kuten sanoin, ei mitään ongelmaa kunhan tilanteesta on selkeä yhteisymmärrys. Itse näen, että jos parisuhteessa tulee vastaan tilanne, jossa toinen osapuoli on valmis omaksumaan kuvailemasi mentaliteetin, niin parisuhde on parempi lopettaa heti, ja eliminoida "roikkuminen" heti alkuunsa. Eikös silloin aikaa säästyisi vieläkin enemmän? Tietenkin, mikäs siinä jos molemmat osapuolet haluaa sen jälkeen jatkaa vaikka esim. fuckbuddy-pohjalta siihen asti, että uusi kumppani löytyy, mutta kuten jo sanoin, näkisin edelleen oleelliseksi sen yhteisymmärryksen tilanteesta.

31.05.2015 19:25

<Bluk> Suhde vähän kuin on loppu siinä, vaikka virallisesti onkin vielä ratifioituneena. Tämä on näkemykseni. Ymmärrän, että sitä pidetään loukkauksena, mutta logiikkaa en siitä löydä, enkä näin ollen voi kuin olla iloinen kyseisen henkilön uudesta tilanteesta. Tämä samalla lievittää omaa jatkoa siinä, että tietää ettei toinen jää "tyhjän päälle". Olettaen, että suhde sitten myös päättyy siihen, eikä tätä juoksentelua jatketa pidemmän aikaa - sitä en hyväksy. Tässähän sitä aikaa säästyy, jota hukataan väkisin roikkumassa yhdessä.

31.05.2015 19:22

<Bluk> kanituuletin Tiedän, että kyseessä on silloin pettäminen, ja käytinkin tätä sanaa aiemmassa kommentissani. Näen asian tällä tapaa: potentiaali sellaiselle "voit alkaa tarkastelemaan uutta kumppania" -mentaliteetille on aina olemassa ja se on kohonnut suhteen heikentyessä. Samalla kun tunteet toista kohtaan laimentuvat, yksinoikeus toisen vartaloon menettää merkitystään. Mielestäni itsellä eräällä ja kumppanilla on joskus ollut molemmilla tällainen tunnetila, joka päättyikin hänen osaltaa tällaiseen. Mitä ilmeisimmin molemmat kokivat sen täksi, enkä voi ymmärtää hänen tunnontuskiaan tässä.

31.05.2015 18:26

<kanituuletin> onzir: En ole psykiatri, mutta itse sanoisin, että pieni tauko eron jälkeen tekee hyvää ja auttaa laittamaan asiat perspektiiviin. Ja kateellisuus on vain ihmisluonnon yksi heikkouksista, sitä on kaikilla, myös parisuhteessa olevilla. Itse asiassa, kateellisuus on kaiken lisäksi yleensä vielä yliampuvaa, sillä ulkopuolisille niin sinkkuus kuin varattuna oleminenkin näyttää hohdokkaalta, koska vaikeudet ihminen haluaa piilottaa muilta juuri ylpeyden takia. Täten ulkopuoliset näkevät yleensä vain positiiviset puolet. TV:ssä ymmärtääkseni näytettiin hiljattain joku elokuvakin siihen liittyen..?

31.05.2015 18:24

<kanituuletin> Balrog: Laittaisin painoarvon lauseelle "kunhan molemmat tiedostavat". Ja "tiedostamisella" en tarkoita, että molemmat tietää, että suhteessa on ongelmia. Tarkoitan yksiselittäistä yhteisymmärrystä, että molemmat voivat vapaasti jo etsiä uutta kumppania. Mutta jos sitä yhteisymmärrystä EI ole, niin kyseinen toimintamalli on juurikin erittäin loukkaavaa toista kohtaan, koska siinä tapauksessa em. "otollinen" tilanne on yksinkertaisesti pettämistä. Samalla haaskaat kumppanisi aikaa, ja käytännössä tavoittelet omaa etuasi hänen kustannuksella. Kyse on kunnioituksesta toista ihmistä kohtaan.

31.05.2015 17:30

<onzir> kanituuletin Kai mun täytyy vain oppia pärjäämään yksinkin tässä maailmassa, vaikka se kuinka sattuisi :/ oon vaan niin kateellinen muille ihmisille, se on sairautta, miten siitä voi päästä eroon?

31.05.2015 17:16

<Bluk> WremahThD Siis toki tuo on toivottava tapa hoitaa, mutta jos sattuu ikään kuin otollinen tilanne, niin käyttääkö tämän hyödykseen vai luopuuko siitä kunnes on ensin laittanut poikki, niin mielestäni on turhuutta vaikkakin jaloa odottaa. En tiedä, kun noita lainausmerkkejä käytät, niin puhummeko me samasta asiasta. Kai ymmärrät, että voi olla ihan oikeasti kuolemassa oleva suhde? Tästä minä puhuin ja sanoin että tämä tunnontuska on ylimitoitettu mielestäni. Enkä näe sellaisessakaan järjestelyssä väärää, että nautitaan toisten seurasta - kunnes löytyy joku parempi (kunhan molemmat tiedostavat)

31.05.2015 14:32

<WremahThD> Balrog Onnellinen ja hyvä lopputulos olisi se, että molemmat ihmiset keskustelisivat kuin aikuiset keskenään. Mitään muuta erokaan ei vaadi, kuin hyvän keskustelupohjan. Jos jompi kumpi kuitenkin päättää skipata keskustelun ja tuoda eron ilmi sillä että on sujahtanut toisen miehen/naisen kainaloon, niin silloin vasta mennäänkin metsään. Mikä ihmeen vaikeus siinä on keskustella ja pistää ero vireille ennen kuin hyppää suhteesta toiseen? Siinä sitten vain voidaan yrittää keventää omaa tunnontuskan taakkaa selittelemällä, että "suhde oli muutenkin kuollut" joten pettäminen oli "oikeutettua".

31.05.2015 13:03

<Bluk> WremahThD Tuossa vaiheessa mennään mönkään, jos vain toisella on halua yrittää. Ei se onnistu yksin. Tältä osin matematiikka pelittää. Siis tietysti jokainen tilanne on yksittäinen, ja joissain voi olla paskamaista, mutta jos tuo lopun alku on yleisesti tiedostettu, niin en kyllä näe siinä mitään ongelmaa. Viittasin aiempiin kommentteihin jostain kunniasta, että "on hirveä loukkaus toista kohtaan" tms., niin tällaista en ymmärrä. Pitääkö tuosta viimeisestä virkkeestä ymmärtää, että huonossa suhteessa oleminen on onnellisempaa kuin sen kanssa oleminen, kenen haluaa?

31.05.2015 04:24

<OyPrimo> ...Mutta pyytelee "saunomaan" luokseen. Kaipaa kättä ympärilleen ja minua viereensä sänkyyn. Ei jumalauta! En ole kävelevä kyrpä! On mullakin itsekunnioitukseni! Jos ei pysty poikaani ottamaan vastaan äitipuolena ja minusta sietää vain yhden asian niin pitäkööt saatana tunkkinsa. Säätäköt nyt mitä haluaa ja missä haluaa, mutta eipähän tarvi sietää minusta enää edes sitä yhtä asiaa. Mieluummin yksin (pojun kanssa) kuin tuollaisen tossun tai tussun alla tai pikkusormen ympärillä. Muksu on ja pysyy. Jos ei sitä siedä, tuossa on ovi, älä anna sen kolahtaa kantapäillesi kun kuljet siitä. Piste.

31.05.2015 04:22

<OyPrimo> Vai keskustelua suhteista. Juu, sen tapainen tilanne allekirjoittaneellakin. Oli tapailua ja kivistä mäkeä puoli vuotta. Kuului siltäkin sen seitsemän kertaa että "hyvästi". Itse otin nuo todesta joka kerta. Mut joka toinen viikko oli että ollaankin kimpassa, edes jotenkin. (pani toista miestä mut ei pettänyt kun ei seurusteltu). Nyt sitten tuli pommi. Ei kuulemma pysty näkemään minua tai poikaa sen katon alla. ainoa mitä minussa sieti, oli seksi. (siihen kuulemma jäi koukkuun tjsp). ei kuulemma tarvi viestitellä kun ei ole sanottavaa, ei tarvi olla kaveria kun niitä on jo riittävästi. ...

31.05.2015 03:33

<toukkis> Sehän on nykyisen kumppanin hyväksikäyttöä ja todella itsekästä käytöstä, jos etsiskelee uutta kumppania vielä parisuhteessa ollessaan, suhde reilusti vain poikki ensin ennekuin alkaa uusia kumppaniehdokkaita katselemaan. Todella epäkunnioittavaa ja toisen ihmisen ajan täydellistä tuhlamista jos on jo niin varma, että haluaa jotain muuta. Aina voi miettiä miltä sellainen itsestä tuntuisi.

31.05.2015 01:38

<jheknight> Ite olin jotain 5-6v ja pyysin äitiäni ostamaan minulle barbien. Äiti luuli että haluan leikkiä niillä, mutta halusin sen barbien vain sen tissien takia ja sen takia että sain riisua sen alasti...

31.05.2015 00:50

<Ropsu> Eniten hämää toi tissityyny taustalla

30.05.2015 21:24

<fdgdgfdg> kanituuletin Perkele kyllä täältä vielä noustaan!

30.05.2015 21:00

<kanituuletin> zjasuu: Tjoo, en muuten varmaan olisi lähtenyt puolustamaan (varsinkaan off-topic-linkkiä), mutta kun siulla oli jo selkeästi tuo alkuperäinen kommentti miinuksen puolella, eikä kukaan ollut vielä puolustanut, niin aattelin tulla väliin. (Tosin perjantai-yö ei varsinaisesti se ruuhkaisin aika olekaan, joten tänään olisi saattanut tulla muita puolustamaan, jos itse en olisi sitä tehnyt). Mutta saatiinpahan siut kuitenkin plussan puolelle. :D

30.05.2015 20:41

<kanituuletin> onzir: Kyllä miusta juuri noi lauseet "...turhaa pistää poikki ellei jo ole löytänyt valmiiksi uutta kiikariin..." ja "...yksinäisyys on niin vittumainen asia tässä maailmassa..." ovat ihan väärä asenne parisuhteeseen. Eihän siinä mitään, jos tilanteessa olisi vain henkilö itse. Mutta käytännössähän tuossa tilanteessa henkilö yrittää vain lievittää omaa tulevaa kurjaa oloaan toisen kustannuksella (niin tunteiden kuin ajankin puolesta). Reilumpaa on antaa molemmille mahdollisuus alkaa suunnitella uutta elämää heti, eikä vaan rakennella toisen selän takana jotain suojaverkkoa itselleen.

30.05.2015 19:58

<onzir> Mutta joo, mun "itsepetokseni" aika on jo mennyt muutenkin ohi... ja annoin itselleni ihan vitusti aikaa ennenkuin oikeasti jaksoin taas rennosti mennä markkinoille. Onhan tuota jos jonkinmoista suhdetta löytynyt, mutta jatkuvasti olen yli puolen vuoden eron jälkeen selvittyäni yrittänyt etsiä uutta ja niin löysinkin. Nyt ei tosin ole taaskaan ketään. En voi sanoa samaa siitä toisesta: sillä meni tyyliin pari kuukautta ja snap! se oli jo kännissä jonkun toisen kainalossa. All in all, naisilla helpompaa löytää nopeemmin kuin miehillä ja siksi en katso pahalla jos mies katselee jo valmiiksi uutt

30.05.2015 19:51

<onzir> valmiiksi uutta kiikariin ja juttu on selvää että siitä tulee jotain kunhan pääsee edellisestä eroon. Tietysti on hyvä laittaa poikki juttu kuin juttu jos tuntuu siltä ettei se liiku mihinkään suuntaa. Mutta yksinäisyys on niin vittumainen asia tässä maailmassa että en katso pahalla jos joku haluaa sitä karttaa henkeen ja vereen.

30.05.2015 19:48

<onzir> No siis, en itse ainakaan tekisi niin, että jos vielä on suhteessa niin pettää, vaan pistäisin poikki ensin ja sitten siirtyisin siihen seuraavaan. Mutta tuokin raja on häilyvä: mistä tietää onko se pettämistä toiselle jos on vain jutellut toiselle, että onkin kiinnostunut hänestä ja ollaan ehkä nähty jossain kaffin ääressä, muttei ole mitään seksuaalista kontaktia ollut? Miten sen selittää toiselle muulla tavalla kuin että "minulla on tunteita toiseen, ja olemme tavanneet ja haluamme alkaa seurustelemaan"? Ainakin miehillä... on mun mielestä turhaa pistää poikki ellei jo ole löytänyt...

30.05.2015 17:39

<WremahThD> Balrog Ihmissuhteet eivät ole matematiikkaa. Voi olla sellainen tilanne että huonossa parisuhteessa edes sillä toisella on jotain halua ja yritystä korjata parisuhde, ja koska tämä luulee että toinenkin yrittää, niin ei anna periksi. Tietämättään toki sitä että toinen etsii jo uutta lihaa ja on luovuttanut parisuhteen kannalta. Todella pelkistetty ja jollain tavalla kiero ajatus, että huonon parisuhteen loppupuolella toisen hyppäämisestä toisen miehen/naisen sänkyyn pitäisi olla "onnellinen". Minäpä keksin tähän päivän sanan ja se on "itsepetos".

30.05.2015 14:06
30.05.2015 12:31

<Bluk> Mä en taas ymmärrä tätä tragiikkaa kuolemassa olevan suhteen aikana pettämisessä. Siis silloin kun suhteessa menee todella huonosti ja se on loppumassa - ei kai sillä ole mitään merkitystä, laittaako sen poikki ennen vai jälkeen? Tämähän on vain semantiikkaa, jos tätä järjellä ajattelee. Itse olen pari kertaa ollut siinä tilanteessa, että seurustelukumppani on ikään kuin vaihtanut toiseen kuolevan suhteen loppuvaiheessa, ja olen aina ollut iloinen hänen puolestaan: miksi jatkaa jos tuntee olonsa huonoksi ja molemmat tiedostavat suhteen tilan?

30.05.2015 11:56

<Jokkelinen> nyt kyllä kanituuletin ja kepappipeppu puhuu asiaa... mikään ei vituta enempää kun se että nainen juoksee ehtimässä seuraavaa, hommaa itselleen kämpän valmiiksi ja sitten vaan yhtäkkiä pamauttaa ukolleen päin näköä että se oli siinä ja ihmettelee kun ex mies repii pelihousunsa ja ihmiset muistakaa että jos joku pitää jättää niin sitä ei tehdä mitenkään muuten kun kasvotusten ja asiasta keskustelemalla

30.05.2015 10:03

<kepappipeppu> Itsellä oli kyllä ainakin selkärankaa laittaa suhde poikki ennenkun tarvi lähtee pettämään. Niin pitäis olla muillakin, mun mielipide, koska pettäminen on melkinpä pahin loukkaus mitä toista kohtaan voi tehdä.

30.05.2015 03:33

<kanituuletin> onzir ja hänen plussaajat: Sori nyt vaan, mutta tuossa zjasuun linkissä oli todellakin nähtävissä kaksoisstandardit (johon tekin syyllistyitte). Jos mies olisi pettänyt, niin ei häntä todellakaan kukaan säälisi, olkoon tilanne mikä tahansa. Päinvastoin, häntä halveksittaisiin. Mutta jostain syystä kun roolit on toisinpäin, niin media tekeekin siitä jonkun vitun sankaritarinan urheista naisista. Olisi akka reilusti vaan laittanut suhteen ensin poikki. Sen sijaan nyt katsoi että löytyisikö parempaa, mutta pidetään tollo varasuunnitelmana. Aha, löytyikin parempi. Okei, edellinen voikin mennä.

30.05.2015 00:21

<Gatsby> Miten toi pää menee noin:D

29.05.2015 22:41

<Mahmu_1> Onko tuola takana tissi?

29.05.2015 22:32

<märr> Minulla oli sellainen "synnytysbarbi" pienenä, sillä oli vatsassa semmoinen jousitettu lovi, johon sopi "vauva". Sitten kun sitä tarpeeksi pritkutti, alkoi vauva sinkoilla ulos milloin vain - lisänä tietysti vielä elämän ihmeellisyydestä ilmoittava TVÄNG-ääni :D

112
29.05.2015 21:57

<Hattusanttu> Loppupa nukkeleikit vähäksi aikaa

29.05.2015 21:36

<lolzalol> U wot m8?

29.05.2015 20:53

<suosilmä> noin nyt säästyy lompakkokin isän ainakin maksaa ihan barbitt bensaa

29.05.2015 20:29

<onzir> zjasuu Sehän sanoi tossa että tiesi tehneensä väärin ja ei suosittele pettämistä kenellekkään ja muutenkin tuossa näyttäisi olevan miehestä kiinni kun pihtas eikä antanut naiselle seksuaalista tyydytystä. Jos asia olisi toisinpäin niin se olisi naisen vika. Ja hei, mies olisi onnellinen että petti. Vaikka kuinka joku haukkuisi niin tätä miestä niin mitä vittua sitten? Eihän se niille kuulu. Anna olla ja keskity omaan elämääsi.

-13
29.05.2015 20:07

<Mister-Of-Game> "Hi, I'm Barbie, Wanna Play?"

29.05.2015 20:05

<|Santra> "Yeees? what did you say?"

29.05.2015 20:03

<Tupajumi]> muistaako kukaan vanhalta kunnon kaatopaikka.com:ilta barbie & ken- pätkää?

29.05.2015 19:59

<Jonas121> Siis tuo barbie, ei tuo tyttö.

29.05.2015 19:58

<Jonas121> Mitäköhän tuo puuhaa Kenin kanssa yöllä? hmmm..

29.05.2015 19:57

<fdgdgfdg> Voi vittu nyt, ei liity kuvaan mutta: http://www.voice.fi/suhteet/pettaminen-oli-elamani-paras-paatos-raadollisen-rehellinen-kirjoitus-pysayttaa/1/74344........ Nyt miettikää kun mies elää naisen kanssa joka ei anna pillua, mitäköhän olisi naiset mieltä jos mies pettäisi, olisikohan oikeutettua vai olisiko mies vain pervo sika. Vittu että vituttaa

29.05.2015 19:56

<TeknoPanda> Ja siitäpä elinikäiset traumat tytölle.

225

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

facebook barbie

22 766 katselukertaa

Riivattu leivänpaahdin

14 567 katselukertaa

Riivattu panorama

20 336 katselukertaa

Obama & Trump - Barbie Girl

13 750 katselukertaa

Barbien loppu

27 010 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.