Quantcast

Lähettäjä:

Garbanzo Garbanzo

Riko sääntöjä

Asiaa. Uudelle vuodelle lupausideaa

3 / 5 (144 ääntä)

Riko sääntöjä - Asiaa. Uudelle vuodelle lupausideaa

Julkaistu: 31.12.2016 11:36

2.5K

Lähettäjä: Garbanzo Garbanzo

Otsikko: Riko sääntöjä

Kuvaus: Asiaa. Uudelle vuodelle lupausideaa

Hakusanat: säännöt, sääntö, sääntösuomi, blogi, veikko, sorvaniemi,

3 / 5 (144 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-12-31 12:05:49

+148517

<LOMM>

Huonoa ruokaa ravintolasta = kiitetään, mutta ei koskaan palata takaisin.

129

Aika: 2016-12-31 12:05:43

+11238

<Theggis>

Aluksi ajattelin, että hyvä teksti. Sitten äijä kitisee jostain lihapullista, ravintolasta ja talkoista, ja tuulettaa jotain helvetin ökyrikasta veropakolais-Wahlroosia. Metsään mentiin. Voi itku kun et saisi ottaa kuin 8 lihapullaa työmaaruokalassa. Yhyhyy, onpas sinulla rankkaa kun et saisi myydä ulkomailta ostamaasi nuuskaa pimeästi. Voi kun on keski-ikäisellä, keskituloisella suomalaisäijällä rankkaa. Jumalauta täällä on kodittomia, syrjäytyneitä ja sairaita ihmisiä, joiden tulot viedään, kun Wahlroosien kaltaiset ahneet paskat haluavat lisää rahaa, ja yks kitisee lihapullista.

117

Aika: 2016-12-31 13:05:31

+13086

<Jääkaappihomo>

Tyhmille säännöillekin on syynsä. Jos niitä lihapullia on varattu 8 per naama ja tämä jannu ottaa 10, niin se tarkottaa että joku muu saa vain 6. Tuo ei oo mitään rohkeutta rikkoa sääntöjä, vaan kusipäistä itsekkyyttä ja välinpitämättömyyttä. Teksti alkoi ihan hyvin mutta kääntyi loppua kohti enemmän ja enemmän anarkistin iltaitkuksi. "Miksi pitää olla sääntöjä ku voitais kaikki tehdä mitä halutaan?"

58

Aika: 2016-12-31 12:32:38

+25297

<Kopellimestari>

kyllä näin on. kehotin yks päivä muijaani sanomaan kusipäisesti käyttäytyvälle työkaverilleen käytöksestään. muija kysyi että ketä se hyödyttäisi? no kaikkia jotka tän kaverin kanssa joutuu työskentelemään, ja ennen kaikkea tätä kaveria itseään ennemmin tai myöhemmin. ei ehkä siinä hetkessä, mutta varmasti ennen nukkumaanmenoa miettii että miks hälle sanottiin näin ja sitä myötä EHKÄ saattaa joskus muuttaa käyttäytymismalliansa. tosin toi viimesin on helvetin vahva ehkä...

37

Aika: 2016-12-31 11:49:52

+7062

<pieruverkkarit>

Ei jeesus mikä huomiohuoraaja. Ja miten lihapulla rajoitus on jotenkin perusteeton tai typerä sääntö. No eise ihme ole, että menee huonosti kun ihmiset on joko hissukoita tai tuollaisia oman elämänsä Robin Hoodeja, jotka urhoollisesti protestoivat yhteiskuntajärjestelmään vastaan ottamalla työmaaruokalassa ylimääräisiä lihapullia. Tarvis kaivaa ne aivot pois sieltä perseestä ja käyttää niitä välillä muuhunkin kuin oman navan ajattelemiseen.

12

Kommentit (55)

Piilota OFF-Topic keskustelu

17.02.2017 01:33

<Theggis> 7002 Niin, ja kuka vittu sinä olet päättämään kenelle pitäisi antaa eutanasia ja kenelle ei? Olen kyllä sitä mieltä, että jokaisella pitäisi olla mahdollisuus eutanasiaan itse niin halutessaan, mutta ei kenelläkään muulla ole oikeutta päättää jonkun cp-vammaisen tai down-syndroomaisen puolesta, että heidät pitäisi tappaa täältä kärsimästä. Heidän elämänsä on aivan yhtä arvokasta, vaikka he eivät tuottaisi yhteiskunnalle yhtä suuria tuloja. Koska jos mennään sille linjalle, että kuka tuottaa yhteiskunnalle eniten, niin etpä sinäkään sille listalle pääsisi.

17.02.2017 01:26

<Theggis> 7002 Kuntouttava työtoiminta on muuten aivan saatanan typerä keksintö, jota kaiken lisäksi väärinkäytetään rankasti. Täysin terveet ihmiset pistetään tekemään palkatonta työtä pelkällä työttömyyskorvauksella ja kulukorvauksella. Ja mistä nämä rahat saadaan? No veroista tietenkin. Mitä enemmän kuntouttava työtoiminta lisääntyy, sitä enemmän keskituloisten ja köyhien verot lisääntyvät, ja sitä rikkaammiksi ilmaista työvoimaa hyväksikäyttävät tahot tulevat - kun ei tarvitse maksaa oikeaa palkkaa. Ja sitä suurempi osa rahoista päätyy veroparatiiseihin.

17.02.2017 01:23

<Theggis> 7002 Enkä kyllä ymmärrä miten vitussa esimerkiksi rikkaiden veronkevennykset kasvattavat taloutta. Tälläkin hetkellä rikkaille on annettu enemmän ja enemmän veronkevennyksiä, ja silti he lojuuttavat rahojaan veroparatiiseissa tai holding-yhtiöissä. Ei talous parane sillä, että rahaa siirretään köyhiltä rikkaille. Talous paranee sillä, että raha pistetään kiertämään. Ja miten raha pistetään kiertämään? Siten, että hyväosaisimmat velvoitetaan maksamaan teettämästään työstä kunnon palkkaa köyhille, jotka voivat sen jälkeen ostaa hyödykkeitä ja kulutustuotteita. Näin talouden tulisi toimia.

17.02.2017 01:18

<Theggis> 7002 Aikamoinen hyppäys nyky-yhteiskunnasta suoraan holhousyhteiskuntaan. Ei kaikkien tasa-arvoinen kohtelu tarkoita sitä, että eletään holhousyhteiskunnassa. Mikään ammatti ei oikeuta miljoonatuloihin, eikä sekään ole oikein, että joku elelee papan rahoilla koko elämänsä kultalusikka suussa joutumatta ikinä päivääkään tekemään työtä, mutta samalla huono-osaisimmilta pitää ottaa viimeisetkin pois. Onko se joku henkilökohtainen saavutus, että on syntynyt rikkaaseen sukuun? Mitä kyseinen rikas kersa teki ansaitakseen sen?

17.02.2017 01:14

<Theggis> 7002 Ei jumalauta, ethän sinä voi olla tosissasi. Jos on kroonisesti sairas, esimerkiksi halvaantunut, tai jos kärsii kroonisista selkäkivuista, ei silloin ajella edes mitään taksia. Vai haluaisitko sinä, että taksikuskisi tulisi vahvassa kipulääkepöhnässä hakemaan sinua? Lisäksi osa-aikaisilla töillä ei elä. Olen aivan varma, että jos työkyvyttömiltä ei vietäisi kaikkia tukia heti alta, jokainen heistä olisi mielellään osa-aikatöissä niin paljon kuin vain kykenisivät. Ei kukaan heistä halua elää toisten almuilla, mutta pakko se on jotenkin elää.

11.01.2017 16:39

<7002> Theggis Ihmetyttää tuo sinun uskomus, että holhousyhteiskunta olisi jokin ratkaisu yhtään mihinkään. Yksilöiden pitää itse vastata itsestään. Ei se kommunismikaan naapurissa toiminut... Kun yksilöillä on enemmän vapautta ja vastuuta itsestään, niin he tekevät parempia yksilöllisiä ratkaisuja, eivätkä jää esim.toimeentulotuen varaan rakentamaan elämäänsä. Ja tästä hyötyvät ennenkaikkea yksilöt, jotka tekevät enemmän ja tuottavat enemmän, sillä tällöin kaikki saisivat ansioidensa mukaan.

11.01.2017 16:34

<7002> Theggis ...ja vanhemmat vankilaan, tai paremmassa tapauksessa olisi joku valtionyritys, jossa olisi kuntouttavaa työtoimintaa narkomaaneille nykyisten lepokotien sijaan. Tällainen voisi olla esim VaSa Oy, eli valtion saha oy, jossain lapin erämaassa.

11.01.2017 16:33

<7002> Theggis Nuohan on aika ääriesimerkkejä, mutta kyllä esimerkiksi vaikeasti vammaisten eutanasia toisi pelkkää säästöä sekä säästäisi vammaisen ihmisen kärsimykseltä. Samalla toki yhteiskunta voisi paremmin, kun säästyneet rahat voitaisiin laittaa esimerkiksi veronkevennyksiin, joka kasvattaisi taloutta ja loisi työtä. Itse en usko, että työkyvyttömät ovat täysin työkyvyttömiä. He voisivat aivan hyvin ajaa vaikka taksia tai tehdä osa-aikaisia töitä. Ei missään muualla kuin Suomessa yhteiskunta pidä huolta laiskoista ja pulskista. Ja mitä tulee noihin lapsiin, niin huostaan ne lähtee

10.01.2017 00:03

<Theggis> 7002 Niin, ja noista mainitsemistasi alkoholisteista ja narkkareista. Vaikka olettaisimmekin, että alkoholisti tai narkkari on vaan laiska vätys, niin koska tässä valtiossa kukaan ei voi kieltää hankkimasta lapsia, kyseiset henkilöt hankkivat niitä. Onko lapsen vika, että hänen vanhempansa ovat alkoholisteja? Kun lapsi kasvaa alkoholismin ja väkivallan keskellä, onko silloin hänen vikansa, jos hän sairastuu masennukseen tai saa ahdistushäiriön? Tai joutuu taistelemaan muiden vaikeiden mielenterveyden ongelmien kanssa?

09.01.2017 23:32

<Theggis> 7002 ...ja varmaan koko ikänsä duunia painaneet, jo 40-vuotiaana työkyvyttömäksi vahingoittuneet duunaritkin ansaitsevat jäädä tuloitta tai eläkkeittä. En tiedä, olen normaalisti aika pasifistinen ihminen, mutta kaltaisellesi kusipäälle toivon lähinnä sitä, että joku ajaa autolla päällesi ja joudut itse kokemaan sen kolikon kääntöpuolen.

09.01.2017 23:30

<Theggis> 7002 En tiedä oletko trolli vai muuten vain idiootti, mutta mielestäni esimerkiksi CP-vammaisuus ei ole vaihtoehto. Myöskään onnettomuuteen joutuminen ei useimmiten ole vaihtoehto. Jos olet ylittämässä katua ja juoppo ajaa päällesi, ja sen seurauksena vammaudut pahasti, se ei ollut vaihtoehto. Myöskään vanheneminen ja siihen liittyvät sairaudet eivät ole vaihtoehto. Mutta kaltaiseltasi oikeistolaiselta kun kysytään, niin varmaan kaikki syntymästään asti vammaisetkin voisi vain viedä saunan taakse ja ampua, eikö niin?

09.01.2017 05:04

<7002> Theggis "täällä on kodittomia, syrjäytyneitä ja sairaita ihmisiä, joiden tulot viedään." Kyllä se köyhyys on ihan oma vika, ja aika hyvin omat asiat ryssii, jos kodittomaksi joutuu suomessa. Ja se, jos mikä, on täysin ITSEAIHEUTETTUA. Vituttaa kaikki kallut, jotka kusee asiansa ja sitten itkee keskituloisia ja rikkaita veronmaksajia maksamaan elämimen, kun on ollut kallu. Ihan kuin että joku huumepiikki tungettiin suoneeni, tai että viinapullo vain ilmestyi huulilleni. Ja ne mainitsemasi sairaat, -Olen sairastunut alkoholismiin, koska olen oikeasti vätys ja siten laiska.-

09.01.2017 04:49

<7002> Ekstra lihapullista joutuu sitten maksamaan enemmän. T:vitun amica-täti.

08.01.2017 21:59

<Theggis> Villee3 Kyllä se vaan on muilta pois, jos tämä kyseinen henkilö käyttää valtion suomia etuuksia tehdäkseen rahaa toisten selkänahasta, ja sitten jättää veronsa maksamatta.

02.01.2017 20:49

<Derion> japsu- Joo kiitos, käyn vähän hitaalla. Kelasin että illala mutta kiitos tarkennuksesta.

02.01.2017 20:19

<japsu-> Derion Kello 9 ja kello 21 ei oo valitettavasti sama kellonaika ja se määrä mitä ostin ei ollu se tärkeä kohta tai jutun pointti.

02.01.2017 19:45

<Derion> japsu- Nyt putosin kärryltä. Alkoholia saa ostaa ennen 21.00 Eihän sillä määrällä ole väliä.

02.01.2017 11:35

<Hugaali> Ravintolassa ei valiteta koskaan, koska tajutaan että kun ruoka käy keittiössä, siihen varmasti syljetään tms. kostona valittamisesta. En vaan käy enää ravintolassa, josta saa huonoa ruokaa tai palvelua.

02.01.2017 00:35

<hoest> Olipa harvinaisen tyhmä teksti. Suomalaiset ymmärtää harmonisen yhteiselon päälle, ei tehdä jokaisesta asiasta numeroa. Me ei olla jenkkejä, ei tartte olla drive-in pankkiautomaatteja jotta pysytään laupeina. Suomalainen on etukäteen ajatteleva, palaverissa ei sanota mitään jos koetaan että se saattaa vaarantaa työllisyyden jos putoaa esimiehen suosiosta. Suomalaista ei hirveästi haittaa pikkuasiat, vaan kun vähän joustetaan, pysyy pakka kasassa. Itse joustan ja maltan, ja odotan samaa muilta suomalaisilta.

01.01.2017 18:23

<VeikkoVälikäsi> Minä rikon kanssa näitä kirjoittamattomia sääntöjä ja ilmoitan Veikosta verottajalle.

01.01.2017 16:21

<Villee3> Theggis miten Wahlroos vie sairailta tulot? Nalle maksaa vuodessa enemmän veroja kuin keskimääräinen työntekijä elämänsä aikana. "Heti kun on jollain vähän massia päällä niin alkaa joku läski vinkua" sopii hyvin suomalaisiin. Toisen menestyminen ei ole muilta pois.

01.01.2017 16:19

<april7> Olen tehnyt noin koko elämäni, eikö kaikki teekkään niin?

01.01.2017 14:29

<Rankki^> On mielensäpahottajia näköjää vielä liikkeellä, kun keskitytään pieniin epäkohtiin, mitä ite ei tekis. Pointtia ei useemmasta kommentista ainakaa nää, kun tekstillä on sanomana lähinnä herätellä ihmisiä lukemasta niitä kiveen hakattuja sääntöjä ja käyttää tervettä järkeä.. Ja ääntä saatana muuallekki, ku riemurasian kommenttiosiolle!

01.01.2017 12:37

<kymppitonni> PapantaiBanaani- ja kurkkudirektiivi liittyi ja liittyy kansainväliseen laatuluokitukseen. Liian käyrät tai suorat banaanit sai ja saa edelleenkin myydä, mutta alemmassa laatuluokituksessa. Lisäksi samaan laatikkoon ei saa pakata eri luokituksen alaisia banaaneja.

01.01.2017 08:38

<moskana> tämä.

01.01.2017 03:15

<japsu-> Se on ainaki idioottimainen laki kun yritin ostaa jonku yhen alkoholijuoman ni kassalla sano että et saa ostaa koska kello ei ole 9. Kello oli jotain 8. En siis yleensä ostele sellaisia ni en ees muistanut/tiennyt. Mut ihan vitun tyhmä sääntö.

31.12.2016 21:38

<vilko> Hyvä alku, mutta jos lopun tekstin lukee ikäänkuin rivien välistä, niin ehkä se idea ja tarkoitus löytyy paremmin.Luulisin että tekstin tarkoitus oli herätellä, ettei ihan kaikkea paskaa tarvii niellä, joita "valitsemamme" edustajat ja ministerit meiltä vaatii, kuitenkin itse näitä vaatimuksia väistellen ja kiertäen.

31.12.2016 19:56

<Derion> Kaikki valittaa lihapullista mikä piti olla vaan vertauskuva, missä helvetin työmaalla saa 8 ilmasita lihapullaa?

31.12.2016 17:28

<Dibbadei> Tässä on Veikko. Veikko on täysi mulkku.

31.12.2016 16:43

<SuvaitsevainenSivari> Alkuhan oli ihan hyvä, mutta Wahlroosin ihannoinnilla ja veronkierrollako tämä maa pelastuu? Idioottimaisia sääntöjä tulen rikkomaan aina, sen takia olen ties minkä poliisitutkinnan alla vähän väliä. Mutta en riko sääntöjä, jotka hyödyntävät yhteistä hyvää tai yksilöä. Toisinsanoen maksan veroni ja pysähdyn punaisiin valoihin. Mutta ajan ylinopeutta jos tie&kelit sen sallii, waretan sarjat joita jostain syystä ei suomesta saa edes rahalla ja vittuilen kusipäille mitä monituisin tavoin.

31.12.2016 16:14

<Bleet> Miten pienen lapsen muovilautanen on väärin? Ja harmaa talous on jees ilmeisesti, koska hei, kuka tarttee terveydenhuoltoa tms.

31.12.2016 15:30

<{PeTe}> Rasahti rusinat ja painoin vielä vahingossa 1.5 tähteä 0.5 sijaan.

31.12.2016 15:30

<Engel> Itse kyllä sanon, jos ruoassa on jotain vikaa ravintolassa. En kuitenkaan koskaan palauta takaisin, ellei se ole täysin syömäkelvotonta. En pidä ruoan tuhlaamisesta.

31.12.2016 15:28

<{PeTe}> Nyt oli pakko ihan kirjautua sisään ja sanoa että vittu mitä paskaa 0.5/5. Tässä kehotetaan kiertämään veroja ja toi ravintolajuttukin ihan paskaa, totta kai ruoka palautetaan jos se ei ole sitä mitä tilattiin, sehän on enemmän sääntöjenmukaista kuin se mitä tämä juntti valitti. Sekin pitäisi jo aikuisen ihmisen ymmärtää, että tämäntasoisen yhteiskunnan ylläpitäminen nyt on vaan vitun kallista. Sen maksamiseen pitää kaikkien osallistua, jos ei maistu niin sitten voi maksaa kaikki koulutukseen ja terveydenhuoltoon yms. kuluttamansa rahat takasin yhteiskunnalle ja muuttaa vittuun.

31.12.2016 14:26

<Jullimaister> Pitäs tintata nokka niskaan tuolta anarkisti Markolta ja sanoa, että mää nyt rikon sääntöjä, että kai tää on sulle okei?

31.12.2016 13:59

<xpedox> ja tällä hetkellä oikeasti nuoret on siinä pisteessä työliittojensa kautta että yleislakko olisi aika poikaa. Niin eipäs kun sehän on munatonta ja ajaa vaan yhteiskunnan pahempaan lukkoon. Samaan aikaan meijän isot ikäluokat vaatii että Eläkkeet pistetään hintaindeksiin koska oma napa, samaan aikaan kun meillä vasta nousi työeläkemaksut ja nousee ensivuonna uudestaan, ja leikataan meiltä. Nuorten yleisin työmuoto taitaa tällä hetkellä olla 0h työsopimukset, mutta kohta tulee joku pätemään siitä että pitää vaan näyttää et on hyvä työntekijä, vaikka samaan aikaan on mahotonta löytää töitä. Vittu

31.12.2016 13:53

<xpedox> theggis asian ytimessä. Kohta kun Wahlroossista tehään jollakin tavalla syytöntä ja parhaimpien oikestolaisfantasioiden kärsijä/marttyyrikompleksia niin alkaa vaan vituttaa. Valtio tällä hetkellä yksityistää ja myy näille jannuille veronmaksajien rahoilla tehtyä infraa jotta pääsevät rikkaatkin valtion rahapussien äärelle, samalla tuhoten tuhansia työpaikkoja ja nauravat paskaisesti Jerseyn/panama jne saarien LTD holding yhtiöiden kautta. Sama ku kansanedustaja joka vaati S-ryhmän boikottia kun Sokos ei enää myy turkista, vittu kaverin koko kampanja eduskuntaa oli turkisteollisuuden tukema.

31.12.2016 13:36

<Clawfinger> "Suomalaiset ovat vaatimatonta kansaa" kommentin kuuli mm. linnan juhlissa usean eri henkilön suusta ja samaan hengenvetoon ruvettiin ylistämään suomalaista koulutusta, tasa-arvoa jne jne. Sama ilmiö kun saapuu ulkomaalainen vieras, niin samantien ollaan paukuttamassa henkseleitä kuinka erinomaisia ollaan. Voisiko olla ettei ollakkaan niin vaatimattomia kuin luullaan ja Tuomas Kyrön sanoin: "Ei tätä maata sisulla rakennettu, vaan vitutuksella"

31.12.2016 13:32

<torakka88> LOMM Itse kerroin safkasta ja tarjoilusta mielipiteen kassalla eräässä ravintolassa. Omistaja oli kassalla ja ensin yritti heittää ulos sanallisesti ja kun ei heti ollut tulosta nähtävissä alkoi uhkailemaan poliisilla ja syytteillä lisänä korvausvaatimukset. Tervetuloa pikkukylälle :D On omistajassa asennetta ja isot tilat suvulla, ei nii väliä käynkö siellä vai en :D

31.12.2016 13:05

<Jääkaappihomo> Tyhmille säännöillekin on syynsä. Jos niitä lihapullia on varattu 8 per naama ja tämä jannu ottaa 10, niin se tarkottaa että joku muu saa vain 6. Tuo ei oo mitään rohkeutta rikkoa sääntöjä, vaan kusipäistä itsekkyyttä ja välinpitämättömyyttä. Teksti alkoi ihan hyvin mutta kääntyi loppua kohti enemmän ja enemmän anarkistin iltaitkuksi. "Miksi pitää olla sääntöjä ku voitais kaikki tehdä mitä halutaan?"

31.12.2016 12:55

<MikkoP> Loppua kohdin selvisi että kirjoittaja kuuluu niihin ihmisiin joiden takia niitä typeriä sääntöjä on olemassa.

31.12.2016 12:50

<aasberg> Onkohan tämän kirjoittaja liikaa kalapuikkoja koulussa ottaneen isä?

31.12.2016 12:37

<Shekki> Samastuin ja nähnyt samanlaisia asiota tapahtuvan. Vähän kun matkustat niin huomaat että joka maan kansassa on aina jotain vikaa.

31.12.2016 12:32

<Kopellimestari> kyllä näin on. kehotin yks päivä muijaani sanomaan kusipäisesti käyttäytyvälle työkaverilleen käytöksestään. muija kysyi että ketä se hyödyttäisi? no kaikkia jotka tän kaverin kanssa joutuu työskentelemään, ja ennen kaikkea tätä kaveria itseään ennemmin tai myöhemmin. ei ehkä siinä hetkessä, mutta varmasti ennen nukkumaanmenoa miettii että miks hälle sanottiin näin ja sitä myötä EHKÄ saattaa joskus muuttaa käyttäytymismalliansa. tosin toi viimesin on helvetin vahva ehkä...

31.12.2016 12:26

<MrFiufaufou> Oli kyllä täyttä asiaa eka kappale, ei voisi paremmin kansaa kuvata.

31.12.2016 12:20

<Andila> Itsekin tyttöystävän kanssa käynyt jossain syömässä niin sitten on tultu kysymään "maistuiko, onko kaikki hyvin". Sitten kerron mikä ruoassa/palvelussa oli huonoa jos näin oli. Tarjoilia ottaa nokkiinsa, myös tyttöystäväni. Autossa saa kuulla kuinka ilkeä olin vaikka minusta se ajaa molempien etua niin kuin yllä kirjoitetussa sanotaan. Jos ruoka on semmoista että ei tule minkäänlaita wow elämystä/osaisit tehdä saman paremmin kotona niin kyllä on aihetta valittaa eikä ruoka silloin ole esim. 15e arvoista.

31.12.2016 12:16

<LionKing138> Pari ekaa säettä meni hyvin. Ja tiedättekyllämissä meni metsäät. Nalle kuuluu klubiin, jossa tarkotus on tehdä rahaa. Jos et tee, sulle nauretaan. Silmple as. Hän hakee hyväksyntänaä siitä porukasta. Samaan porukkaan kuuluu myös ministerit ja kaikki muut miljonäärit

31.12.2016 12:16

<PenZon> Pirun hyvä kirjoitus. Suomalaiset saisivat tällä kohtaa ottaa mallia englantilaisista. Typerä sääntö voidaan ja pitää ohittaa maalaisjärjellä aina kun mahdollista.

31.12.2016 12:05

<LOMM> Huonoa ruokaa ravintolasta = kiitetään, mutta ei koskaan palata takaisin.

129
31.12.2016 12:05

<Theggis> Aluksi ajattelin, että hyvä teksti. Sitten äijä kitisee jostain lihapullista, ravintolasta ja talkoista, ja tuulettaa jotain helvetin ökyrikasta veropakolais-Wahlroosia. Metsään mentiin. Voi itku kun et saisi ottaa kuin 8 lihapullaa työmaaruokalassa. Yhyhyy, onpas sinulla rankkaa kun et saisi myydä ulkomailta ostamaasi nuuskaa pimeästi. Voi kun on keski-ikäisellä, keskituloisella suomalaisäijällä rankkaa. Jumalauta täällä on kodittomia, syrjäytyneitä ja sairaita ihmisiä, joiden tulot viedään, kun Wahlroosien kaltaiset ahneet paskat haluavat lisää rahaa, ja yks kitisee lihapullista.

117
31.12.2016 12:00

<Metsien_mies> Kirjoittaja käyttäytyy kuin uhmaiässä ole lapsi, joka itkee sitä että säännöt eivät ole kivoja ja hänen ei niitä pidä totella. Jos ei kelpaa niin ei muuta kuin seuraaviin vaaleihin ehdokkaksi ja lakeja muuttamaan.

31.12.2016 11:49

<pieruverkkarit> Ei jeesus mikä huomiohuoraaja. Ja miten lihapulla rajoitus on jotenkin perusteeton tai typerä sääntö. No eise ihme ole, että menee huonosti kun ihmiset on joko hissukoita tai tuollaisia oman elämänsä Robin Hoodeja, jotka urhoollisesti protestoivat yhteiskuntajärjestelmään vastaan ottamalla työmaaruokalassa ylimääräisiä lihapullia. Tarvis kaivaa ne aivot pois sieltä perseestä ja käyttää niitä välillä muuhunkin kuin oman navan ajattelemiseen.

31.12.2016 11:46

<sherclock> Naurettavaa kitinää, kun ei muuta keksitä. Meillä sovittiin firmassa, että sen sijaan, että valitetaan esitetään kehittäviä ratkaisuja. Ainahan se ei tietysti onnistu, mutta huomattavasti kehittävämpää se on jos malttaa moisen pitää mielessä siinä vaiheessa, kun vieteri on venytetty maksimilleen.

31.12.2016 11:42

<MösjööTipsu> Stereotyyppinen Suomalainen. Mut harvemmin niitä näkyy.

31.12.2016 11:41

<JokRanD> Kylläpäs alko vituttaa jostain syystä toi lähde!

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 96 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Ennätykset on tehty rikottaviks

16 465 katselukertaa

Rikoksia

27 796 katselukertaa

Gunnar Gunnarsonin rikosmysteeri

17 628 katselukertaa

Rikostutkija lapsenlikkana

17 882 katselukertaa

Erikoiset telat

12 066 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.