Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Sähkötupakointi

2.6 / 5 (52 ääntä)

Sähkötupakointi

Julkaistu: 10.4.2017 18:36

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Sähkötupakointi

Hakusanat: lähtee, käsistä, sähkötupakointi, vape,

2.6 / 5 (52 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-04-10 18:39:20

+186785

<Nekatiivi-Hompsu>

200 ohmin atomisaattori... 4 litran säiliöllä ja 8 baaria tuottava kompressori.. ja niin iso akku että laitteella käynnistää keskikokoisen diiselmaasturin..

130

Kommentit (27)

Piilota OFF-Topic keskustelu

12.04.2017 14:31

<mikis-> uusi, helpompi tapa saada pakasteherneet nenään.

11.04.2017 14:49

<Peekele> maksamakkara En minäkään nyt 100% kaikkia Vihreiden asioista kannata, enkä allekirjoita 100% kaikkien Vihreiden edustajien ajatuksia (onko olemassakaan sellaista ihmistä minkään puolueen kohdalla?), mutta tuo näkemyksesi vaikuttaa aika värittyneeltä. Harmi, että olet joutunut n. 20-30 vuotta sitten pettymään puolueeseen. Media- ja lähdekriittisyys on mielestäni erittäin tärkeää, siitä ollaan varmaan samaa mieltä. En mä nyt lähde itseäni kypsäksi aikuiseksi kutsumaan, mutta olen mä jo kuitenkin kohta 30 v enkä siis ihan eilen vasta alkanut asioita seuraamaan :D

11.04.2017 13:47

<maksamakkara> Aika on ainut oikea opettaja jolla opit tuntemaan puolueet ja mitä ne oikeasti ajavat. Kaikki media ja eteenkin tämän hetkinen yle ja kaupallinen media ovat täysin epäluotettavia tahoja perustaa mielipidettä asiasta (mistään asiasta). Niitä voi käyttää apuna, mutta vain silloin kun seuraa myös sitä mitä ne jättävät kertomatta. Aika on ainoa rehellinen lähde minkä perusteella voi luoda oikean mielipiteen. Olet ajan ansiosta ihan omin silmin nähnyt mitä on tapahtunut ja vaikka tästä yritettäisiin myöhemmin raportoida toisin niin eroitat sen valheena ja roskana, koska olet omin silmin nähnyt.

11.04.2017 13:36

<maksamakkara> Peekele Siinä olet kyllä täysin oikeassa että vihreiden kannatus perustuu nuorisotyöhön. Nuoria ja typeriä vedätetään "feel good" roskalla, mielikuvilla ja vihervassari propagandalla. Myöhemmin 90% näistä samoista nuorista vaihtaa sitten puoluetta kun vähän aikuistuvat. Häpeäkseni tunnustan että itsekin tulin huijatuksi tähän aivottomaan naivien idioottien joukkoon ysärillä. Ekaa kertaa kun äänestin joskus vuosituhanteen vaihteessa, niin äänestin juuri vihreitä. Onneksi en kertaakaan sen jälkeen.

11.04.2017 11:03

<Broken Butterfly> niin kompakti, ettei tarvitsee kuljettamiseen kuin pulkan tai rollaattorin.

11.04.2017 10:43

<Peekele> maksamakkara No itseasiassa seuraan aika paljon politiikkaa ja luen puolueohjelmia vaalien alla joten uskallan ainakin oman mielipiteeni kertoa ja perustella. Asiallisen keskustelun hengessä toivoisin sinulta samaa noiden puolivillaisten keskustelupalstoilta nostettujen papukaijakommenttien sijaan. Populismia on se, että luvataan asioita joita vallassa olevan on vastuutonta ja ehkä jopa mahdotonta toteuttaa. Esimerkkinä mainittakoon nyt vaikka PS:n taival pikkupuolueesta hallituksen isoksi puolueeksi ja siitä taas romahdukseen muutaman vuoden sisällä. Vihreiden kasvu perustuu nuorisotyöhön.

11.04.2017 09:44

<maksamakkara> jatkuu.. enkä myöskään kiistä vähääkään sitä että perussuomalaiset eivät olisi populisteja, mutta tämä fakta ei todellakaan tee muista ei-populisteja. Media yhdessä vihervasemmiston kanssa on päättänyt julistaa nationalistiset ja konseratiiviset puolueet populisteiksi ja heitä vastustava porukka sitten taas on olevinaan jotakin oikeudenmukaisuuden paladiineja. Se on kaikki kuraa. Nämä konservatiivit ja nationalistit puolueet eivät ole sen enempää populisteja kuin muutkaan puolueet ennen heitä ja nämä vihervassarit taas ovat yleensä kaikkein pahimpia populisteja mitä löytyy.

11.04.2017 09:36

<maksamakkara> Peekele Ai että se puolue joka miellyttää sinua ei ole populistinen, mutta se joka on eri mieltä kanssasi sitten taas on. Suosittelen vastaavasti sinulle että sivistät itseäsi. Kommenteistasi voisi päätellä, että olet hyvin nuori ja äänestit mahdollisesti ensimmäistä kertaa, sinulla ei myöskään ole vuosien kokemusta näistä puolueista ja kuulut vielä siihen porukkaan joka uskoo kyseenalaistamatta kaiken mitä kuulee. Jokainen suomalainen, jolla on vuosien kokemusta suomen politiikasta tietää, että vasemmistoliitto on suomen suurin ja vihreät suomen toiseksi suurin populistipuolue.

11.04.2017 07:32

<Peekele> maksamakkara Kaikki puolueet kalastelevat ääniä. Se ei tee populistia. Suosittelisin sinua sivistämään itseäsi populismin määritelmällä ja sillä, mikä ero on populismilla ja kansan tahdon kuuntelemisella sekä sen edun ajamisella.

11.04.2017 00:45

<suhero> sähkötupakit muutenki ku aikustasten ihmisten tuttipulloja vittu...

10.04.2017 23:51

<maksamakkara> Peekele "vihervassari" termistä joka lienee sateenvarjotermi kaikille ei-populisteille. Nyt en oikein ymmärtänyt, tarkoititko tuossa lauseessasi todellakin niin että vihreät olisivat ei-populisteja. Jos näin on niin täytyy onnitella, murjaisit tämän vuoden kovimman vitsin, ehkä jopa koko vuosikymmenen. Vihreät ja vasemmistoliitto ovat niin naurettavia populistipuolueita, että muut puolueet ovat vain pakon sanelemana suostuneet ottamaan niitä mukaan hallitukseen. Lähes kaikki yhteistyö heidän kanssaan on mahdotonta.

10.04.2017 21:28

<Peekele> Seksi-Jorma Tämä on tosiaan aika pitä OT, mutta en nyt ihan jaa tätä ajatustasi leikkausten vastustamisesta ja verojenkorotusten ajamisesta vasemmistolaisena ajatuksena. Verojenkorotukset ehkä mahdollisesti riippuen mihin verotuloja käytettäisiin? Vihreillä isona agendana ollut opiskelijoiden tukien leikkausten vastustaminen, perustulo ja opiskelun maksuttomuus. Oikein toteutettuna näillä luodaan tasaveroisia mahdollisuuksia ihmisille ja saadaan opiskelijat pois kouluista nopeammin. Voi sen nähdä vasemmistoajatteluna, mutta on noilla markkinataloudelliset perusteetkin.

10.04.2017 20:47

<Seksi-Jorma> Peekele, vihreät ajavat verojen korotuksia ja vastustavat leikkauksia. Kyllä se mielestäni sijoittaa vihreät vasemmistoakselille Suomessa. Toki vasemmisto nähdään nykyään liberaalina toisin kuin ehkä joskus ennen. Suomessa on mielestäni kaksi oikeistopuoluetta: kokoomus ja RKP sekä mahdollisesti persut puheenjohtajavaihdoksen jälkeen. Puhun nyt siis lähinnä talouspolitiikasta. PS on nykyään talouspoliittisesti aika vasemmalla. Pahoittelut pitkittyneestä offtopicista.

10.04.2017 20:29

<Peekele> Seksi-Jorma Aika lavealla sudilla saa kyllä mielestäni vetää jos noin sanot. Ehkä oikeisto-vasemmisto määritelmä on nykyään aika hukassa sillä yleinen käsitys tuntuu jostain syystä olevan, että vasemmistolaisuutta on tasa-arvon korostaminen, monikulttuurisuuden hyväksyminen ja kannattaminen, EU:n kannattaminen... Tällä määritelmällä siis oikeastaan kaikki puolueet PS:ää lukuunottamatta ovat vasemmistopuolueita. Ja hyvä muistaa, että PS:n Jytky tuli lähinnä SDP:stä siirtyneiden äänestäjien avulla.

10.04.2017 20:26

<Mulqwist> Ammatilaisen pirituuba

10.04.2017 20:23

<Seksi-Jorma> Peekele, vihreiden talouspolitiikka ja oikeastaan kaikki muutkin politiikan osa-alueet ovat vasemmistolaista. Vihreät ovat enemmän vasemmalla kuin SDP ainakin mitä tulee veropolitiikkaan.

10.04.2017 20:14

<Flinck> Viime viikko tuli oltua tod.näk. influenssan kourissa. Yks ilta yskä meni niin karmeeks että oli pakko keittää isossa kattilassa vettä ja höyryhengittää usemman minuutin ajan. Pari kertaa kun vielä toisti niin saattoi mennä nukkumaan ilman että koko ajan yskii keuhkojaan pihalle

10.04.2017 20:00

<Peekele> Seksi-Jorma miksi monella tuntuu olevan käsitys, että Vihreät olisi vasemmistopuolue? Johtunee tästä "vihervassari" termistä joka lienee sateenvarjotermi kaikille ei-populisteille. Vihreät ainakin oman kuvauksensa mukaan kannattaa luontoa kunnioittavaa kohtuutaloutta ja sosiaaliliberalismia. Suomeksi siis talouden kannalta aikas liberaalipuolue sillä erotuksella, että talouskasvu (jos tarpeen) tehdään luonnon monimuotoisuuden ja kestävyyden ehdoilla. Sosiaaliliberaalius taas on sitä, että valtion rooli on luoda kansalle hyvät olot ilman, että sorkkii yksilön yksityisasioita.

10.04.2017 19:45

<toukkis> "Tää on tää mun matkalaite vaan, kun ei kaupungilla viitti isompaa mukana kuljettaa, kotona on sitte kunnon vehkeet"

10.04.2017 19:29

<Seksi-Jorma> No kyllä siinä on vissi ero, onko vihervasemmisto päättämässä asioista vs. muut puolueet. Toki varmaan kaikissa puolueissa on hyvät ja huonot puolensa, mutta nämä todellisuudesta vieraantuneet unelmoijat ovat pahinta, mitä voi käydä. Tai no, onhan Suomessa nykyään feministinenkin puolue, joka sai yhden ehdokkaan Helsingissä läpi.

10.04.2017 18:56

<TurboSheriffi9000> Ps. Enhän siis suinkaan valita vaalituloksista, kuten ei usean mukaan ole tälläkään hetkellä oikeutta. Totean vain, että ei sillä ole käytännössä mitään väliä mitä tässä maassa päätetään.

10.04.2017 18:54

<TurboSheriffi9000> Jossain mediassa oltiin raivoissaan siitä, kun äänestämättä jättäneet aiheutti nyt jotain. Muistellaanpa viimeksi kun juhlittiin äänestämisen toimivuutta - Loistavasti meni, Sipilät rokkaa, Soinit kumartelee ja kusee joka asian, ja jos jonneki päästiin nii helvetinpään päin. Sehän on äänestysoikeus, eikä -velvollisuus. Kun kysytään mikset äänestä, nii mietin vaan että miksi äänestäisin. Sillä ei ole mitään merkitystä. Kun homma lahoaa käsiin, kuten on lahonnut jo, niin se menee viemäriin kumminkin. Ei ole tästä äänestyksestä kii, koska ei tämä mikään demokratia ole ollutkaan, saatana.

10.04.2017 18:51

<Kahvikuppi pireol> Just hyvä, nenäkarvat filtteröi kaikki myrkyt siitä. Rööki huulesta ja nenään se!

10.04.2017 18:47

<Nalletmetsään> Kyyllä se silti kessun voittaa mennen tullen.

10.04.2017 18:47

<JFly> Tää on vissiin se kätevä taskuversio

10.04.2017 18:39

<Nekatiivi-Hompsu> 200 ohmin atomisaattori... 4 litran säiliöllä ja 8 baaria tuottava kompressori.. ja niin iso akku että laitteella käynnistää keskikokoisen diiselmaasturin..

130
10.04.2017 18:38

<Tonny> Ainahan ne on ollu. Ja haju on aivan hirveä.

-10

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SUOSITUIMMAT MEDIAT

nöpöttää

nöpöttää

24 163 katselukertaa

Vene tasapainoiseksi

Vene tasapainoiseksi

23 935 katselukertaa

Hoida hommasi

Hoida hommasi

22 512 katselukertaa

En ole ainoa, joka mokaa

En ole ainoa, joka mokaa

20 181 katselukertaa

Kokoukset

Kokoukset

19 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.