Quantcast

Lähettäjä:

mustalaisnaamio mustalaisnaamio

Salainen viesti koirille

2.6 / 5 (28 ääntä)

Salainen viesti koirille

Julkaistu: 18.8.2017 13:40

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: mustalaisnaamio mustalaisnaamio

Otsikko: Salainen viesti koirille

Hakusanat: salainen, viesti, koirat, artikkeli, lehti, whos, good, boy, woof, woof,

2.6 / 5 (28 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-08-18 13:59:14

+32235

<Kop1> +5 RR

Olin äsken paikallisessa Prismassa kun tuli kuulutus, että 4v tyttö on kadonnut kauppaan ja sitten pyydettiin tuomaan hänet info pisteelle sekä annettiin tuntomerkit. Olin itse selaamassa sillä hetkellä niitä metri x metri alastonjulisteita ja ei aikaakaan kun näin, että siellä se tyttö kipitteli menemään uusi pehmolelu kainalossa. Menin sitten tytön luokse ja lupasin pehmolelun hänelle ja kävelimme yhdessä info pisteeseen, tunsin itseni sankariksi ja kuvittelin jo miten ihmiset antavat raikuvia aplodeja hyvästä työstä, mutta vitut, olin tietysti info pisteellä ennen hänen vanhempiaan ...

96

Aika: 2017-08-18 13:59:46

+32235

<Kop1> +5 RR

jotka olivat vielä etsimässä tyttöään, joten toivomieni aplodien sijasta sainkin vaan ohikulkevien äitien ja feministien tappavat katseet ja hyvin epäkohteliaita kommentteja pieleen menneestä kasvatuksesta ja huonosta vanhemmuudesta. Yritin katseella kertoa, että en ole hänen isänsä ja vaikka olenkin jo miehen iässä niin viimeksi kun tarkistin niin lapsen tekemiseen tarvitaan myös yhdyntä, josta minulla ei valitettavasti ole kokemusta. No siinä sitten 5min törötin lapsen kanssa ja kärvistelin katseissa kunnes vanhemmat tulivat. Onneksi edes maksatutin vanhemmilla hänelle uuden yökaverin.

95

Aika: 2017-08-18 17:44:23

+2028

<Penkki> +5 RR

Kop1 En ymmärrä miksi kukaan katsoisi pahalla miestä ja hänen oletettua lastaan.

33

Kommentit (10)

Piilota OFF-Topic keskustelu

19.08.2017 16:43

<Neverever1> "Olin itse selaamassa sillä hetkellä niitä metri x metri alastonjulisteita ja ei aikaakaan kun näin, että siellä se tyttö kipitteli menemään uusi pehmolelu kainalossa. "Olivatko hyviä että halpoja vai pelkästään halpoja?

18.08.2017 17:44

<Penkki> Kop1 En ymmärrä miksi kukaan katsoisi pahalla miestä ja hänen oletettua lastaan.

18.08.2017 16:34

<fretkillr> kuitenkin parempaa journalismia ku Iltalehti.

18.08.2017 16:08

<Hoki> Kop1 hmmmm työkaveri piti pekkasen tänään, oletkohan sie samassa paikassa töissä

18.08.2017 14:04

<JuiCe88> Kop1 Pahoititko mielesi?

-12
18.08.2017 14:03

<onzir> Kop1 Eikö niistä just napsautettu pois 3 päivää jokaiselta?

18.08.2017 14:00

<Kop1> Vitun pekkaspäivät, pitäisi kieltää lailla.

18.08.2017 13:59

<Kop1> jotka olivat vielä etsimässä tyttöään, joten toivomieni aplodien sijasta sainkin vaan ohikulkevien äitien ja feministien tappavat katseet ja hyvin epäkohteliaita kommentteja pieleen menneestä kasvatuksesta ja huonosta vanhemmuudesta. Yritin katseella kertoa, että en ole hänen isänsä ja vaikka olenkin jo miehen iässä niin viimeksi kun tarkistin niin lapsen tekemiseen tarvitaan myös yhdyntä, josta minulla ei valitettavasti ole kokemusta. No siinä sitten 5min törötin lapsen kanssa ja kärvistelin katseissa kunnes vanhemmat tulivat. Onneksi edes maksatutin vanhemmilla hänelle uuden yökaverin.

18.08.2017 13:59

<Kop1> Olin äsken paikallisessa Prismassa kun tuli kuulutus, että 4v tyttö on kadonnut kauppaan ja sitten pyydettiin tuomaan hänet info pisteelle sekä annettiin tuntomerkit. Olin itse selaamassa sillä hetkellä niitä metri x metri alastonjulisteita ja ei aikaakaan kun näin, että siellä se tyttö kipitteli menemään uusi pehmolelu kainalossa. Menin sitten tytön luokse ja lupasin pehmolelun hänelle ja kävelimme yhdessä info pisteeseen, tunsin itseni sankariksi ja kuvittelin jo miten ihmiset antavat raikuvia aplodeja hyvästä työstä, mutta vitut, olin tietysti info pisteellä ennen hänen vanhempiaan ...

18.08.2017 13:54

<Flippi> Kissaihmiset unite!

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Viestiin vastaamisen kesto

14 044 katselukertaa

Viestittelyä naisen kanssa

19 504 katselukertaa

Salainen agentti paljastuu

21 723 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.