Lähettäjä:

MarttiVahti MarttiVahti

Sama suunta

Posticase ja Rinteen toimintakyky.

3.4 / 5 (55 ääntä)

Sama suunta - Posticase ja Rinteen toimintakyky.

Julkaistu: 3.12.2019 00:06

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: MarttiVahti MarttiVahti

Otsikko: Sama suunta

Kuvaus: Posticase ja Rinteen toimintakyky.

Hakusanat: Bus, bussi, Rinne, suunta, ,

3.4 / 5 (55 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-12-03 08:11:27

+12593

<Pirvainen Kallu> +5 RR

Se on kyllä hämmentävää, että kuinka moni edelleenkin äänestää Demareita. Pitää olla aivan saatanan tyhmä tai sokea.

57

Aika: 2019-12-03 06:34:53

+4634

<Kommunaattori> +5 RR

Edellinen hallitus halusi yksityistää autotiet, myydä terveydenhoidon ulkomaisille yrityksille, päästi heti ensitöikseen pakolaistulvan kontrolloimattomana Suomeen ja pääministeri tarjosi jopa asuntonsa näille, joka pahensi tilannetta entisestään. Tämän lisäksi edellinen hallitus puhui harmaan talouden torjunnasta ja se oli vaaliteemakin, mutta valtaan päästyään leikkasivat yritysten verovalvontaa merkittävästi. Samoin luvattiin "miljardien säästöt" ulkoistamis-sotella, vaikka asiantuntijat sanoi sen päinvastoin maksavan miljardeja lisää. Eivät eronneet. Mikä oli suunta ja selkäranka silloin?

38

Aika: 2019-12-03 08:52:10

+114567

<LionKing138> +5 RR

kommunaattori harmaata taloutta vastaan taistelivat. Mitä tekivät aivan ensimmäiseksi? Lakkauttivat poliisin harmaata taloutta tutkivat yksikön. Ihan oli puhtaat jauhoy omassa pussissa....

35

Kommentit (18)

Piilota OFF-Topic keskustelu

07.12.19 23:13

<prapervo33> Jos miettii että mikä maassa vialla kun jättää persujen kärkiteemat elikkä matusaation ja islamisaation sekä ilmastohumpan pois sekä sananvapautta parantaa niin mikä on se korjaus jota tulisi tehdä?

06.12.19 21:47

<BetBet> Pirvainen Kallu Ole hyvä ja kiistä sitten; demarit ovatkin ryssineet sosiaalidemokratian tällä tempauksella ja sinä puhuitkin määrittelemättömästä menneisyydestä. Minulle on yhdentekevää mitä sinä tarkoitit, koska toivotonta höttöä se on miten päin vain.

06.12.19 20:42

<Pirvainen Kallu> Täytyykin jatkossa kysellä BetBetiltä mitä kirjoittamani kommentit tarkoittavat.

06.12.19 09:40

<BetBet> Pirvainen Kallu Hyvä, että olet samaa mieltä, ettei mitään sellaista tapahtunut – aka demarit eivät sössineet ajamaansa aatetta. Se taas on täysin toissijaista ja omaa häpeääsi miksi siinä kiemurtelet kuinka kommentillasi ei olisikaan mitään tekoa median kanssa, jossa sattumalta puitiin sen/tämän hetken tapahtumia.

05.12.19 23:48

<Jorma90> ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH ÖYH

05.12.19 23:47

<Jorma90> "Suomalainen sosiaalidemokratia todellisuudessa: "Ihanteena Islamisoitunut Suomi. Verottamalla ne hommat hoidetaan. Suomi on syypää ilmastonmuutokseen, eli lisää veroa."" Mitä vittua minä juuri luin? Hetkinen, katson suomi-persujuntti-sanakirjasta... Ah, löytyi. Eli siis...

05.12.19 23:22

<Pirvainen Kallu> BetBet Mitä ihmeen tyhjää? Minähän vain totesin, että pitää olla saatanan tyhmä kun heitä edelleenkin (vuodesta toiseen) äänestää. En tietääkseni ole maininnut nyt tapahtuneesta mitään?

05.12.19 16:10

<BetBet> Pirvainen Kallu Aivan oikein, nyt ei ole tapahtunut mitään mikä vesittäisi koko sosiaalidemokraattisen aatteen ja sen kaikki edustajat ja kannattajat, joten lakkaappa risomasta tyhjää hyvä mies.

04.12.19 20:16

<SebSeba> Höhöö! Glug-glug-glug-glug! Röyh!

04.12.19 17:30

<Pirvainen Kallu> BetBet Suomalainen sosiaalidemokratia todellisuudessa: "Ihanteena Islamisoitunut Suomi. Verottamalla ne hommat hoidetaan. Suomi on syypää ilmastonmuutokseen, eli lisää veroa."

03.12.19 13:25

<BetBet> Pirvainen Kallu Koska nyt tapahtui mitä, mikä tekee sosiaalidemokratian ja kaikki sen kannattajat jollain tapaa ns. vääriksi? Sosiaalidemokratia wikissä: "ihanteena ja päämääränä vapauden, tasa-arvon ja solidaarisuuden yhteiskunta, yhteistyön ja rauhan maailma sekä puhdas ja turmeltumaton ympäristö."

03.12.19 09:32

<pikkumusta> Antti ajaa rinteessä.

03.12.19 08:55

<Ananatti> Kommunaattori, niinpä, perussuomalaiset oilvat Sipilän hallituksessa... Hyvin meni, kuten todistit.

03.12.19 08:52

<LionKing138> kommunaattori harmaata taloutta vastaan taistelivat. Mitä tekivät aivan ensimmäiseksi? Lakkauttivat poliisin harmaata taloutta tutkivat yksikön. Ihan oli puhtaat jauhoy omassa pussissa....

03.12.19 08:11

<Pirvainen Kallu> Se on kyllä hämmentävää, että kuinka moni edelleenkin äänestää Demareita. Pitää olla aivan saatanan tyhmä tai sokea.

03.12.19 06:51

<kamaitachi98> Kommunaattori Jos on "verrattain hyvä" jossain, ei paljoa tarkoita, jos verrokki on täys tumpelo.

03.12.19 06:34

<Kommunaattori> Edellinen hallitus halusi yksityistää autotiet, myydä terveydenhoidon ulkomaisille yrityksille, päästi heti ensitöikseen pakolaistulvan kontrolloimattomana Suomeen ja pääministeri tarjosi jopa asuntonsa näille, joka pahensi tilannetta entisestään. Tämän lisäksi edellinen hallitus puhui harmaan talouden torjunnasta ja se oli vaaliteemakin, mutta valtaan päästyään leikkasivat yritysten verovalvontaa merkittävästi. Samoin luvattiin "miljardien säästöt" ulkoistamis-sotella, vaikka asiantuntijat sanoi sen päinvastoin maksavan miljardeja lisää. Eivät eronneet. Mikä oli suunta ja selkäranka silloin?

03.12.19 02:11

<Krisuliini> My man.

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 41 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Pelottaako saada Coronavirus?

Ei
Kyllä
En osaa sanoa
Viinalla sitä on ennenkin selvitty.

SAMANKALTAISIA

Kaikille samalla mitalla

8 395 katselukertaa

Samalla aaltopituudella

13 499 katselukertaa

Eri suunta

11 954 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.