Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Seurustelu

3.3 / 5 (52 ääntä)

Julkaistu: 5.10.2016 19:25

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Seurustelu

Hakusanat: seurustelu, alkaa, puhelin, selfie, kaveri, mies, katoaa, peli,

3.3 / 5 (52 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-10-05 19:30:44

+2584

<Houkanmoukka>

Arvostan ihmisiä jotka osaavat tasapainoittaa kavereiden ja tyttöystävän kanssa olemisen. Tuntuu että joillekkin se on kovin vaikeaa.

139

Aika: 2016-10-05 20:11:52

+2584

<Houkanmoukka>

Chandler Voi hyvinkin pitää paikkaansa. Itsekkin olen siihen ansaan mennyt ensimmäisessä parisuhteessani, tyhmä ja nuori kun olin. Opin ja päätin ettei niin pääse enään käymään ja kiitän niitä ystäviä jotka eivät hylänneet vaikka olin aivan perseestä silloin.

40

Aika: 2016-10-05 20:49:59

+948

<Hege24>

Näihän siinä käy...Ämmät tulee ja vie kaiken,jopa ajanki.Kuka sitä valitusta jaksais kuunnella ku ei omalle akalle riitä aika.Pakko vaan painaa hiileen ja esittää helevetin onnellista.Pari lasta ja talo sitte siihen.Ja jos kerran tai kaks viikossa vähä pelaat jätkien kans ni sehän on jumalauta maailman loppu ja melkeen aviorikos,vähä niinku kävis huorissa...Ittellä ei menny ku kymmenen vuotta siinä,"teatterissa".Kaverit kuiteski pysy.Ämmän pistin taipaleelle ja nyt saa saatana pelata vaikka aamua iltaa.Vittu mää oon onnellinen!T:Kokemusta löytyy...

24

Aika: 2016-10-05 19:50:50

+39023

<Chandler>

Houkanmoukka Muistan lukekeeni tutkimuksen että joka neljäs suhteessa oleva unohtaa kaverit käytännössä kokonaan, kun nainen vie suurimman osan ajasta. Ja jokaisen pysyväluonteisen seurustelukumppanin myötä katoaa pari kaveria. En tiedä voiko noihin tilastoihin luottaa, tuntuu siltä että tollaset ongelmat koskettaa vaan niitä ihmisperseitä ketkä ei arvosta kavereitaan tarpeeks järjestääkseen niille aikaa oli sitten parisuhdetilanne mitä tahansa. Ei ne ystävyyssuhteet tyhjän päällä loputtomiin leiju.

23

Aika: 2016-10-05 22:01:10

+8674

<The Shamrock>

Houkanmoukka Ite tein nuoruudessa saman. Muija halus kaiken ajan ja sitte kauhea itku ja parku ku kaverit on muka tärkeempiä ku hän jos olis halunnu ol niide kanssa. Sitte ei ollu kavereita enää ku se läksi ite veks suhteesta. Eikä ne kaverit sit takas tulleetkaa. Vituttaa. Älkää tehkö samaa virhettä.

15

Kommentit (13)

Piilota OFF-Topic keskustelu

06.10.2016 19:45

<killgame> Uuden naisen noin 6kk sitten kun aloin seurusteleen. Kerroin että tykkään pelata tietokoneella...pelata paljon. Ei haittaa hän sanoi :) nyt 6kk jälkeen haittaa paljon...

06.10.2016 19:27

<kissanräkä> Aikamoista yleistystä :D Onneks oon ite sen verran erakko että vaikka avoliitossa olen niin haluan sitä omaa aikaa, haluan ehdottomasti nähdä omia kavereita ja tottakai sama homma miehellä. Hyvänä esimerkkinä niin vastikään olin viikonlopun yli moikkaamassa kavereita toisessa kaupungissa ja mies järkkäs sillon meidän kämpillä poikien illan. Ei siinä oma pääkään kestäis jos joutuis koko ajan vaan tuijottaa samaa pärstää päivästä, viikosta, vuodesta toiseen. Huh.

06.10.2016 11:09

<ultraohut> Houkanmoukka Just näin. Ite ainakin osaan jakaa huomioni tasapuolisesti kaikille. Ei minulla ole kavereita eikä naista.

06.10.2016 09:27

<testo_jolle> Chandler Voi myös hommata sellaisen muijan jonka ottaa mukaan sinne kaverille...

06.10.2016 08:59

<Karlos887> Olen kyllä samaa mieltä. Akoilla on joku helevetin tarve mentaali puolelta asettaa aina tilanteet: "Minä Vs tuo sen toinen mielenkiinnon kohde." Oli ne sitten harrastuksia, kavereita tms. mukavaa tekemistä. Näin ei käy ehkä suhteen ensimmäisenä vuonna mutta viimeistään toisena tai kolmantena vuotena se kuolettava jatkuva saatanallinen kiukuttelu pahenee Richterin asteikolla.

05.10.2016 22:01

<The Shamrock> Houkanmoukka Ite tein nuoruudessa saman. Muija halus kaiken ajan ja sitte kauhea itku ja parku ku kaverit on muka tärkeempiä ku hän jos olis halunnu ol niide kanssa. Sitte ei ollu kavereita enää ku se läksi ite veks suhteesta. Eikä ne kaverit sit takas tulleetkaa. Vituttaa. Älkää tehkö samaa virhettä.

05.10.2016 20:49

<Hege24> Näihän siinä käy...Ämmät tulee ja vie kaiken,jopa ajanki.Kuka sitä valitusta jaksais kuunnella ku ei omalle akalle riitä aika.Pakko vaan painaa hiileen ja esittää helevetin onnellista.Pari lasta ja talo sitte siihen.Ja jos kerran tai kaks viikossa vähä pelaat jätkien kans ni sehän on jumalauta maailman loppu ja melkeen aviorikos,vähä niinku kävis huorissa...Ittellä ei menny ku kymmenen vuotta siinä,"teatterissa".Kaverit kuiteski pysy.Ämmän pistin taipaleelle ja nyt saa saatana pelata vaikka aamua iltaa.Vittu mää oon onnellinen!T:Kokemusta löytyy...

05.10.2016 20:11

<Houkanmoukka> Chandler Voi hyvinkin pitää paikkaansa. Itsekkin olen siihen ansaan mennyt ensimmäisessä parisuhteessani, tyhmä ja nuori kun olin. Opin ja päätin ettei niin pääse enään käymään ja kiitän niitä ystäviä jotka eivät hylänneet vaikka olin aivan perseestä silloin.

05.10.2016 19:50

<Chandler> Houkanmoukka Muistan lukekeeni tutkimuksen että joka neljäs suhteessa oleva unohtaa kaverit käytännössä kokonaan, kun nainen vie suurimman osan ajasta. Ja jokaisen pysyväluonteisen seurustelukumppanin myötä katoaa pari kaveria. En tiedä voiko noihin tilastoihin luottaa, tuntuu siltä että tollaset ongelmat koskettaa vaan niitä ihmisperseitä ketkä ei arvosta kavereitaan tarpeeks järjestääkseen niille aikaa oli sitten parisuhdetilanne mitä tahansa. Ei ne ystävyyssuhteet tyhjän päällä loputtomiin leiju.

05.10.2016 19:41

<Lihamylly> Arab koittaa yksin pitää rasiaa hengissä, hatunnosto siitä.

05.10.2016 19:33

<Aprinboobsface> Ekaks aattelin että tässä sais olla äänet, mutta tarkemmin ajatellen näin on parempi.

05.10.2016 19:30

<Houkanmoukka> Arvostan ihmisiä jotka osaavat tasapainoittaa kavereiden ja tyttöystävän kanssa olemisen. Tuntuu että joillekkin se on kovin vaikeaa.

139
05.10.2016 19:29

<Bowelache> FBssä tässä tais olla ihan puhettakin

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 41 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Hoitajan kanssa seurustelu

35 941 katselukertaa

Seurustelu

79 606 katselukertaa

Seurusteluvinkki 1

76 367 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.