Quantcast

Lähettäjä:

ryijykurppa ryijykurppa

Sillä välin Venäjällä

Venäjällä tapahtuu

4.2 / 5 (37 ääntä)

Sillä välin Venäjällä - Venäjällä tapahtuu

Julkaistu: 9.5.2020 17:33

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: ryijykurppa ryijykurppa

Otsikko: Sillä välin Venäjällä

Kuvaus: Venäjällä tapahtuu

Hakusanat: venäjä, korona, lääkäri, ihmisiä, putoaa, ikkunasta, koronavirus, coronavirus,

4.2 / 5 (37 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2020-05-09 19:46:57

+7928

<followme> +5 RR

jukorte pikkumusta Ehkä itäisen naapurimme koneet ovat jopa suorituskykyisiä tietyin osin tehtaalta lähtiessään, mutta jotenkin tuntuu, että käsite "huolto" on heille tuntematon. Joskus huimassa nuoruudessani about 25 valovuotta sitten olin sattuneesta syystä tilauslennolla Pietarista Petrozavodskiin. Rullattiin kiitotielle ja yhtäkkiä perämies juoksi koneesta ulos..siiven yhden bensatankin korkki oli auki ja roikkui sellaisen ketjun varassa. Hän ruuvasi sen kiinni ja matka jatkui.. Päästiin ihme kyllä ilmaan ja pian alkoikin oikeanpuoleisesta moottorista (potkuriturbiini) valua öljyä..

38

Aika: 2020-05-09 19:48:52

+7928

<followme> +5 RR

pitkin koneen peitteitä ja siitä edelleen siipeen. Tämä ei tahtia haitannut ja matka jatkui kilinän, kolinan, nitinän jne kuuluessa joka puolelta konetta. Lopulta laskeuduttiin noin kuudella pompulla kentälle, jonka rullaustiet olivat lähes yhtä tasaisia kuin perunapelto. En heti muista pelänneeni niin paljoa missään. Yhtiö ei ollut aeroflot vaan jokin paikallinen charterfirma. Huh never again.

37

Aika: 2020-05-09 19:55:02

+7928

<followme> +5 RR

Sen verran vielä jatkan tilitystäni, että tämä korkki-homma oli mielestäni todella huolestuttava. A) kertoo, kuinka huolellisesti kone on tarkastettu ennen lähtöä, B) käsittääkseni siiven yläpinnan alipaine olisi imenyt polttoaineet ainakin siitä tankista ja mahdollisesti muistakin ja polttoainemittarit olisivat edelleen näyttäneet täyttä johtuen alipaineesta. Luulen näin, en ole asiantuntija. Korjatkaa jos olen väärässä.

20

Aika: 2020-05-09 20:55:41

+36220

<pikkumusta> +5 RR

followme Seittemän kertaa lentänyt tupolevellä venäjän sisäisiä lentoja, kaikki on jostain syystä jäänyt mieleen. moskovassa pääsin ison iljusiinin ohjaamoon kokeileen ohjaimia. ohjaamo on monessa kerroksessa niin kuin alttari, kapteeni istuu keskellä ylhäällä mistä näkee koko ohjaamon. Kuormatilassa niillä oli oma trukki. Kolme puolikkaan kuormaa sinne perään kuormattiin konjakkilaatikoita armeniaan. Sain maistiaisina yhen pullon armenialaista konjakkia koneen ja konjakkitehtaan omistajalta. melkoinen jehu.

18

Kommentit (17)

Piilota OFF-Topic keskustelu

11.05.2020 10:34

<liitu> followme I hear that. Ennekin olen täällä sanonut tämän mutta sanonpahan uudelleen. Venäjän kielessä ei ole sanaa "ylläpito". Heillä on "remont". Jos jokin hajoaa, se korjataan. Vasta jonkin hajotessa ja sen käytön estyessä siinä maassa ei tehdä mitään huoltotoimenpiteitä.

10.05.2020 16:10

<pikkumusta> Kiljukorppi Yksi melko kulmikas lento oli jossa perillä näki pilotista lentokentällä täysin pää jäässä, hyvä että käveleen pääsi.Normalna.

10.05.2020 12:38

<followme> jesse_nassu Käsinojallisesta paikasta olisi varmaankin pitänyt maksaa hieman extraa.. esim vodkapullo tai kartonki mahorkkaa.

10.05.2020 12:35

<followme> Kinkkujuustomunakasa Tarkoititko siis MATKAN mittayksikkö? Saatoin tämän tietää, mutta kiitos kuitenkin. Valosekunti n 300 000km, Parsek 206 265 Maan radan sädettä jne. Vielä lisää voidaan nippelöidä, että valovuosikaan ei ole fyysisesti aina sama mitta suhteessa pisteestä a pisteeseen b avaruuden laajentumisesta johtuen.Tarkkoja parallaksimittauksia suorittaa Hipparcos-satelliitti. Yritin olla hauska, mutta epäonnistuin. Pahoittelen syvästi jos pilasin päiväsi

10.05.2020 10:04

<jesse_nassu> followme, mulla oli kans Moskovasta Lipetskiin lento S7 Airlinesilla (siperian airlines lempinimeltään), pääsin omalle käytäväpaikalle niin multa lähti käsinoja irti... Stuertti otti sen ja lähti menemään. Ei ollu kuin tunnin lento mut silti, olis ollu kiva nojata johonkin.

10.05.2020 07:28

<Kinkkujuustomunakasa> followme Valovuosi on mittayksikkö. Ei mulla muuta.

10.05.2020 07:16

<vsm> Venäjällä ei taida tosiaan suurin osa asioista toimia mutta toisaalta taas esim. kansainväliselle avaruusasemalle ISS:lle on vuoden 2011 jälkeen (kun NASA lopetti ongelmaisen sukkulaohjelmansa) päässyt pelkästään venäläisillä Sojuz-raketeilla joiden kyydissä siis myös kaikki NASA:n astronautit ovat asemalle matkanneet ja tätä seikkaa ei muuten länsimaisessa mediassa ole juurikaan huomioitu koko aikana. Myös suurin osa aseman huoltolennoista on suoritettu venäläisillä Progress-raketeilla. Eli tahtoessaan Venäjällä kyllä pystytään "maailman parhaaseen" kun puhutaan tekniikan luotettavuudesta.

09.05.2020 21:27

<followme> pikkumusta Oot sä aika rohkea mies..tai sit tyhmä..vitsi vitsi, älä suutu. Jostain syystä uskon, että kokemukset ovat jääneet mieleen. Tää oli mun ainoa Venäjän sisäinen lento ja sai kyllä myös jäädä viimeiseksi. En tiedä, onko kehitystä tapahtunut, mutta en aio ottaa siitä selvää, -ainakaan omakohtaisesti kokemalla. Huikeata touhua on kyllä, en voi muuta sanoo..kylmä hiki vieläkin pyrkii iholle vuosien jälkeen.

09.05.2020 20:55

<pikkumusta> followme Seittemän kertaa lentänyt tupolevellä venäjän sisäisiä lentoja, kaikki on jostain syystä jäänyt mieleen. moskovassa pääsin ison iljusiinin ohjaamoon kokeileen ohjaimia. ohjaamo on monessa kerroksessa niin kuin alttari, kapteeni istuu keskellä ylhäällä mistä näkee koko ohjaamon. Kuormatilassa niillä oli oma trukki. Kolme puolikkaan kuormaa sinne perään kuormattiin konjakkilaatikoita armeniaan. Sain maistiaisina yhen pullon armenialaista konjakkia koneen ja konjakkitehtaan omistajalta. melkoinen jehu.

09.05.2020 19:55

<followme> Sen verran vielä jatkan tilitystäni, että tämä korkki-homma oli mielestäni todella huolestuttava. A) kertoo, kuinka huolellisesti kone on tarkastettu ennen lähtöä, B) käsittääkseni siiven yläpinnan alipaine olisi imenyt polttoaineet ainakin siitä tankista ja mahdollisesti muistakin ja polttoainemittarit olisivat edelleen näyttäneet täyttä johtuen alipaineesta. Luulen näin, en ole asiantuntija. Korjatkaa jos olen väärässä.

09.05.2020 19:48

<followme> pitkin koneen peitteitä ja siitä edelleen siipeen. Tämä ei tahtia haitannut ja matka jatkui kilinän, kolinan, nitinän jne kuuluessa joka puolelta konetta. Lopulta laskeuduttiin noin kuudella pompulla kentälle, jonka rullaustiet olivat lähes yhtä tasaisia kuin perunapelto. En heti muista pelänneeni niin paljoa missään. Yhtiö ei ollut aeroflot vaan jokin paikallinen charterfirma. Huh never again.

09.05.2020 19:47

<mauseri> Cyka blyat :D

09.05.2020 19:46

<followme> jukorte pikkumusta Ehkä itäisen naapurimme koneet ovat jopa suorituskykyisiä tietyin osin tehtaalta lähtiessään, mutta jotenkin tuntuu, että käsite "huolto" on heille tuntematon. Joskus huimassa nuoruudessani about 25 valovuotta sitten olin sattuneesta syystä tilauslennolla Pietarista Petrozavodskiin. Rullattiin kiitotielle ja yhtäkkiä perämies juoksi koneesta ulos..siiven yhden bensatankin korkki oli auki ja roikkui sellaisen ketjun varassa. Hän ruuvasi sen kiinni ja matka jatkui.. Päästiin ihme kyllä ilmaan ja pian alkoikin oikeanpuoleisesta moottorista (potkuriturbiini) valua öljyä..

09.05.2020 19:23

<SosiaListiEpäAlinen> Joskus kuullut, että Amerikassa litran suolaliuos maksaa dollarin, mutta lääkärit veloittaa siitä 500 dollaria. Jos potilaille tarjottaisiin vodkaa, niin paljonkohan siitä veloitettaisiin?

09.05.2020 18:33

<jukorte> pikkumusta "Olihan venäjällä lentokonekin nimeltään putoilevi tai sinnepäin." Tupolev oli siitä kätevä kone että Porvoossakin tiesi milloin Moskovan kone laskeutuu koska taivaalta kuului pikantti räminä. Eikä siinä ollut moottoreissa mitään joutavia ohivirtauksia tai muita äänenvaimentimia, joten Tampereellakin kuultiin kun Moskovan kone taas nousi.

09.05.2020 17:42

<Huoravasara> Voisiko tämän saada 2 repostina ja aina uudestaan kun Venäjällä lääkäri putoaa?

09.05.2020 17:38

<pikkumusta> Olihan venäjällä lentokonekin nimeltään putoilevi tai sinnepäin.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 57 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Kuunteletko musiikkia?

Aina kun mahdollista
Silloin tällöin, muutaman kerran viikossa nyt ainakin
Ainoastaan autossa
Ainoastaan lenkillä / kuntosalilla
En, musiikki häiritsee
En, olen kuuro tai huonokuuloinen

SAMANKALTAISIA

Sillä välin Fordin huollossa...

16 939 katselukertaa

Kissat ostoksilla

8 505 katselukertaa

Sillä välin Loviisassa

16 822 katselukertaa

Huti tuli McDonald'silla

17 790 katselukertaa

Pelaajien valinta

13 879 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.