Lähettäjä:

Stukenuke Stukenuke

Sipilän serkut

4.1 / 5 (124 ääntä)

Sipilän serkut

Julkaistu: 3.12.2016 20:11

2.5K

Lähettäjä: Stukenuke Stukenuke

Otsikko: Sipilän serkut

Hakusanat: Sipilän, serkut, facebook,

4.1 / 5 (124 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-12-03 20:18:13

+8863

<Juustonaksu_>

"Suomi on maailman vähiten korruptoitunut maa". Jep, seems legit.

182

Aika: 2016-12-03 20:58:32

+21186

<Pops_>

MösjööTipsu Kyse on myös luottamuksesta. Katera steelin omistaa osaksi Sipilän lapset myöskin. Sitten väitetään että Sipilä ei ole esteellinen?! "Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia." Taitava ainakin kasaamaan rahaa sukulaisilleen, mutta että rehellinen?

66

Aika: 2016-12-03 21:58:41

+1921

<xpedox>

se on jännä kyl miten kaikki puolueet yleensä on ihan kiimassa julistaa sitä "suomi on taas pärjännyt tosi hyvi korruptio vertailussa" kun joka vitun viikko aina on jotain suhmurointia kansanedustajien tai joko heidän edustajien tai valtion virkakoneiston toimesta. Mut kai ne on vaan niitä poliittisia etuuksia mistä puhutaan. Hyvä esimerkki, posti ja telelaitos -> yksityistettiin sonera ja myytiin arvioiden mukaan vaan parilla miljardilla alihintaan hyväveli kerholle osakkeita, ja pekka vennamo vähä suhmuroi. Potkittiin TJ paikalta pois ja sit palkattiin postin TJ:ksi vähä jälkee

47

Aika: 2016-12-04 01:00:11

+2378

<Hookehetä>

Kyse oli puolen miljoonan kaupasta. Vaikka Sipilä voisikin vaikuttaa Pöyryn järjestämän kilpailutuksen tulokseen, miksi hän tekisi niin ja riskeeraisi oman asemansa, kun kyse on suhteellisen pienen voiton mahdollisuudesta? Puolen miljoonan kaupasta käteen jäävä voitto ei ole suuren suuri. Mielestäni on aika hölmöä olettaa, että tässä on kyse korruptiosta. Toki on hyvä, että media tutkii ja uutisoi asioista, niin pysyvät poliitikot varpaillaan, eivätkä ehkä niin helposti uskalla pelata "fiilunkia".

27

Aika: 2016-12-04 12:22:14

+25175

<Kopellimestari>

apinakasa Ribalo siis Suomessahan isoin ongelma on juurikin se että kansa on suurimmaks osaks tollasta "ei täällä mittää, muissa maissa pahemmin" tai vaikka tiedostaiskin korruption niin silti se niellään vaan niin kun kaikki muutkin ongelmat. Thaimaassa korruptoitunu pääministeri ajettiin maanpakoon ja italiassa kansalaiset odotti parlamenttitalon ulkopuolella ja kanto poliitikkoja roskikseen kun vitutti paskat päätökset :D täällä vähän muristaan iltasanomien kommenttipalstalla ja hyväksytään hiljalleen asia

26

Kommentit (46)

Piilota OFF-Topic keskustelu

06.12.2016 22:16

<KölliysMörö> En katso puolustavani henkilöä vaan oikeusvaltiota ja sen periaatteita. Kun pitää näitä tärkeinä, niin siinä voi tulla puolustaneeksi myös epäsuosittuja henkilöitä/omasta mielestään mulkkuja yms.

06.12.2016 13:31

<Kopellimestari> Mä ihmettelen että miten voi noin sinnikkäästi puolustaa läpimätää poliitikkoa saamatta siitä miinusryöppyä täällä rasiassa :D

05.12.2016 17:52

<KölliysMörö> En tiedä pääministerin tavasta tarkkailla sähköpostiaan, mutta ainakan itse en tarkkaile sitä aina 1½h välein. Samaten jos pyydetään kommenttia pikaisesti, mieluiten saman päivän aikana, niin voisi kuvitella, että siinä deadline on seuraavan päivän puolella. Jo tämä, että pidät tuota kohtuullsiena, kertoo paljon käsityksistäsi. Ei pääministerin tarvitse olla meedio. Totuus toivottavasti tulee selville, mutta olen varma, että tapahtuipa mitä vain, niin ihmisille käsitys totuudesta jää kovin erilaiseksi.

05.12.2016 17:46

<Pops_> KölliysMörö Ei niitä vedetty mukaan, ne olivat jo siellä. Onko väärin tuoda julki päättäjien sidonnaisuuksia? Ei minun mielestä, 1,5h on aivan riittävä aika lukea viesti ja vastata vaikka että "en kommentoi". Sen sijaan menee suuttumaan aiheesta, mikä kertoo jo paljon. Jotain salattavaa löytyy. Ei mutta suhtaudun varauksella, koska ei täällä ole aikaisemminkaan poliitikot vastuuseen joutuneet. Kyllä Suomessa korrutiota on vaikket sitä halua nähdäkään. Jos nyt voisit lopettaa kommentoinnin se ei mielipidettäni muuta. Totuus puhukoon puolestaan.

05.12.2016 17:37

<KölliysMörö> Pops_ Eli päätit, että syyllinen on tapahtuipa tutkinnassa mitä vain?

05.12.2016 17:36

<KölliysMörö> Sipilä siis mokasi provosoituessaan. Olisi pitänyt vain kertoa samaa tietä, faktat tarkistaen, että ei tiedä asiasta yms. yms. Sen sijaan lähti välittämään viestejä Ylelle, joissa osoitti miten kohussa kolhiintui myös hänen lähipiirinsä. Typerä käytös ja huono puolustautuminen ei ole vielä osoitus syyllisyydestä.

05.12.2016 17:34

<Pops_> KölliysMörö No et varmaan nää tarvetta, sen uskon kyllä :D Asiaa tutkitaan jo. Yleensä nämä tahtoo olla kyllä poliitikon piikkiin puolueellisia, joten en usko että Sipilä joutuu mihinkään vastuuseen.

05.12.2016 17:33

<KölliysMörö> Pops_ Sipilän ulosanti on ollut luvattoman kehnoa. Eikä ole pääministerille kunniaksi vetää noin herneitä nenäänsä ja toimia tuohtumuksen vallassa. Kuitenkin Ylen toiminta on ollut siinä mielessä provosoivaa, että toimittajahan pyysi Sipilältä kommenttia 1½ tuntia ennen jutun julkaisua pyytäen kommenttia pikaisesti ja mieluiten saman päivän aikana. Kommentin pyytäminen etukäteen, antaen väärän kuvan julkaisuaikataulusta ja todellisuudessa ilman realistista mahdollisuutta, on kyllä aika hyvä pyllistys. Ei siitä pitäisi provosoitua, vaikka lapsia yms. vedetään mukaan, mutta Sipilä teki niin.

05.12.2016 17:31

<KölliysMörö> Pops_ En näkisi henk.koht. näillä näytöillä hirveän suurta tarvetta tutkinnalle, mutta jos sellainen tehdään, niin toivottavasti se on perusteellinen ja toisaalta, että sen verta hyvin perusteltu ja osapuolet järkeviä, että voivat tyytyä siihen. Epäilen kuitenkin, että tulipa mihin suuntaan vain toteamus, niin aina on tyytymättömiä ja selityksiä löytyy suuntaan tai toiseen.

05.12.2016 17:26

<Pops_> KölliysMörö Mitä Sipilä haluaa sitten salata jos salattavaa ei ole? Miksi painostetaan Yleä, jättämään uutisoimatta asioita?

05.12.2016 17:25

<Pops_> KölliysMörö Vahva epäilys ja siksi asia pitäisi selvittää pohjia myöten. Siinä pientä infoa mitä kaikkea on tapahtunut ja aika hämärältä vaikuttaahttp://www.iltalehti.fi/uutiset/201611302200034071_uu.shtml

05.12.2016 17:24

<KölliysMörö> Pops_ Eli syyllinen, vaikkei mitään oikeaa todistetta olekaan, vain epäily?

05.12.2016 17:18

<Pops_> KölliysMörö Molemmat ovat tapahtuneet, jokainen ajatteleva ihminen sen ymmärtää. Niin sillähän hän on perustellut tuota ettei ole pitänyt yhteyttä, mutta aika tietämätön pitää olla jos ei muista minkä firman osakkeita on lapsilleen antanut ja minkä firman sukulaisensa omistaa? Jossa oli itse ollut töissäkin? Kyllä minäkin muistan ekat työpaikkani hyvin. Eikun vaan kaikki puhelutiedot tms tutkintaan niin homma selviää. Mutta sekin jo kertoo jotain että Yleä on tässä asiassa uhkailtu. Tuonkin arvasin että sinulla on joku vastaava virkamiestausta yms.

05.12.2016 17:14

<KölliysMörö> Asianosaisena on pidetty kohdetta ja koulutuksissa, tai muutoin pienessä päässäni, ei ole pälkähtänytkään, että pitäisi selvittää kohteen lisäksi kohteesta esim. toimittajat, asiakkaat ja kilpailijat. Miltä näyttäisi, että virkamies tekee päätöksen, joka tekee kielteisen päätöksen firmalle, joka on serkun/enon firman kilpailija? Tai myönteisen, jos toimittaja tai asiakas? Rehellisesti sanottuna, luultavasti ei miltään, jos ei papereista ole käynyt ilmi. Ei tulisi mielenkään alkaa vaatia tietoja suoraan liittymättömistä asioista. Eikä muuten taitaisi saadakaan.

05.12.2016 17:12

<KölliysMörö> Suoranainen korruptio olisi tuottamuksellista ja nyt siihen liität Terrafamen toimitusjohtajan(kin). Esteellisyys voisi olla tuottamuksellista, eli tietää ettei pidä osallistua päätökseen (vaikka sen neutraalisti tekisikin) tai sitten huolimattomuudesta johtuvaa, eli esteellisyyden pitäisi olla kohtuudella ollut selvitettävissä. Mahdottomia ei voida vaatia. Se lienee selvä. Olen itse ollut viranomaisena ja myös töissä yrityksessä, joka tekee hallintolainalaisia töitä. Esteellisyyksistä on aina puhuttu suorina, ei epäsuorina.

05.12.2016 17:08

<KölliysMörö> Pops_ Toimitusjohtaja != Sipilä. Nyt myös syytät suoraan korruptiosta, et vain esteellisyydestä. Näissä on vissi ero. Jos syytetään esteellisyydestä, se tarkoittaa sitä, että Sipilän tiesi tai hänen olisi voitu olettaa kohtuudella selvittävän, että Katera Steel on Terrafamen toimittaja. Tietäminen pitäisi osoittaa. Kohtuudella selvittämisen osalta Sipilä ei voisi soittaa, rikkomatta muita sääntöjä, sukulaiselleen, että onkohan yhteistyötä Terrafamen kanssa. Jos soittaisi, se kertoisi suoraan, millaista päätöstä ollaan tekemässä.

05.12.2016 14:40

<Pops_> KölliysMörö Paitsi että Toimitusjohta pystyi kilpailutuksen jälkeen valitsemaan suoraan minkä firman tarjouksen hyväksyy, koska tilaus oli alle 5 miljoonaa. Kyllä sipilä tietää varsin hyvin että yhtiö on sukulaistensa ja osaksi lastensa omistuksessa kun osuutensa siitä antoi lapsilleen. On myös ollut joskus töissä kyseisessä firmassa.

05.12.2016 13:49

<Draganta> Mitä voi olettaa mulkusta joka tulee yritysmaailmasta ja nousee parissa vuodessa politiikan huipulle ilman minkäänlaista kokemusta

05.12.2016 06:03

<KölliysMörö> Pops_ Esteellinen mihin? Katera Steel voitti yhtenä osana Pöyryn järjestämän kilpailutuksen. Pääministeri ei osallistu Terrafamen strategiseen johtamiseen, saati sitten operatiiviseen. Jäljelle jäisi se Terrafamen tukipäätös. Jolloin kyse ei ole suorasta omistuksesta, vaan mahdollisesta asiakkaasta/toimittajsta. Tällöin ministerin tulisi tuntea omistamiensa ja sukulaisten omistamien yritysten nuo tiedot, jotka eivät ole julkista tietoa.

05.12.2016 05:51

<KölliysMörö> Hookehetä Eikä kyseessä ollut edes välttämättä ½miljoonan tilaus, vaan kyseessä pieni tilaus, jonka hinta on max. tuo 500 000. Saattoi olla vähemmänkin.

04.12.2016 15:10

<Jaska1> Kuten kahvipöydässä työpaikalla yks mainittiki, "ketä helvetti kiinnostaa?" Aina on korruptiota, se on suomessa vaan miedompaa mitä muualla maailmassa.

04.12.2016 12:22

<Kopellimestari> apinakasa Ribalo siis Suomessahan isoin ongelma on juurikin se että kansa on suurimmaks osaks tollasta "ei täällä mittää, muissa maissa pahemmin" tai vaikka tiedostaiskin korruption niin silti se niellään vaan niin kun kaikki muutkin ongelmat. Thaimaassa korruptoitunu pääministeri ajettiin maanpakoon ja italiassa kansalaiset odotti parlamenttitalon ulkopuolella ja kanto poliitikkoja roskikseen kun vitutti paskat päätökset :D täällä vähän muristaan iltasanomien kommenttipalstalla ja hyväksytään hiljalleen asia

04.12.2016 09:42

<alderoad> Lestat ei muuten kiroile

04.12.2016 09:41

<PlussaPate> "Miten helvetissä sinä luikertelit tänne?" HAHHAHAHAA! niin makeat naurut sai tästä koko postista :D saatanan sisäpiirisuomi.

04.12.2016 08:32

<gamorr> Juustonaksu_ mietippä miten kusessa muut on

04.12.2016 02:54

<Wulfram> Juhaboy. :D

04.12.2016 01:58

<Nokipannukahvi> Ainoastaan vallankumous, tai joku yllättävän hyvä pienpuolue joka saisi äkkiä paljon ääniä ja nousisi voittoon, voi enää saada minut uskomaan hallitukseen. Ei puhettakaan että yksikään nykyisistä puolueista niin hallituksessa kuin oppositiossa saisi muutosta parempaan, ovat niin täynnä paskaa ja korruptiota että vituttaa.

04.12.2016 01:30

<jaksaja> tää taitaa olla väärennös

04.12.2016 01:00

<Hookehetä> Kyse oli puolen miljoonan kaupasta. Vaikka Sipilä voisikin vaikuttaa Pöyryn järjestämän kilpailutuksen tulokseen, miksi hän tekisi niin ja riskeeraisi oman asemansa, kun kyse on suhteellisen pienen voiton mahdollisuudesta? Puolen miljoonan kaupasta käteen jäävä voitto ei ole suuren suuri. Mielestäni on aika hölmöä olettaa, että tässä on kyse korruptiosta. Toki on hyvä, että media tutkii ja uutisoi asioista, niin pysyvät poliitikot varpaillaan, eivätkä ehkä niin helposti uskalla pelata "fiilunkia".

04.12.2016 00:31

<piran> apinakasa Nii eiks ookki kauheeta ku suomalaiset on niin juntteja :)

03.12.2016 22:42

<Pops_> apinakasa Jokaisessa päätöksessä joku lähipiiristä hyötyyy? Ei ihmiset ole tyhmiä ja juntteja. Sinusta taas huomaa heti kenen leivissä sitä ollaan :D

03.12.2016 22:20

<BAPHOMET> Ollaan taas tehty kärpäsestä härkänen. En kylä yhtään kadehdi Sipilää kun pitää saada tällanen änkyröitä oleva paska maa takasin nousuun. Jokaisesta ehdotuksesta suomalaiset juntit saavat hirveät itkupotkuraivarit.

-11
03.12.2016 22:19

<lask90> Teki mieli ostaa prismasta kirja joka kertoo hyväveliverkostoista ja niiden hankinnoista suomessa. Sitten tuli ajatus, että en edes halua tietää kaikkea...

03.12.2016 21:58

<xpedox> se on jännä kyl miten kaikki puolueet yleensä on ihan kiimassa julistaa sitä "suomi on taas pärjännyt tosi hyvi korruptio vertailussa" kun joka vitun viikko aina on jotain suhmurointia kansanedustajien tai joko heidän edustajien tai valtion virkakoneiston toimesta. Mut kai ne on vaan niitä poliittisia etuuksia mistä puhutaan. Hyvä esimerkki, posti ja telelaitos -> yksityistettiin sonera ja myytiin arvioiden mukaan vaan parilla miljardilla alihintaan hyväveli kerholle osakkeita, ja pekka vennamo vähä suhmuroi. Potkittiin TJ paikalta pois ja sit palkattiin postin TJ:ksi vähä jälkee

03.12.2016 21:53

<Pops_> MösjööTipsu "On tääl maailmas suurempia rikoksia, ja niist kyl jokanen vaikenee" Eli myönnät että rikos on tapahtunut? Minusta tuo on kyllä aika vakava syytös, eikä mikään perus jätin 300e veroja maksamatta. Kiitos tämä tieto riittää minulle :)

03.12.2016 21:47

<Pops_> MösjööTipsu Nimenomaan jos joikainen ajattelis omilla aivoillaan eikä uskoisi kaikkea mitä meille syötetään niin tällaiset sipilät lynkattaisiin muiden Rockefellereiden, rotchildien mukana. Sipiläkin on vain maksettu nukke loppupeleissä eli totta ettei hän niin iso tekijä ole. New world order ja illuminati ovat totta.

03.12.2016 21:43

<AlbiinoOrava> Palsamäki: "Isävainaa sanoi,että. . "

03.12.2016 21:21

<Ribalo> Juustonaksu_ Mutta onhan se :), Eihän tämä ole mitään verrattuna muihin maihin. Ja eipä tässä mitään korruptiota edes tapahtunut.

03.12.2016 21:18

<MösjööTipsu> Pops_ Jos nyt jokanen ajattelis omalla järjellään, ni en näe siin tarjouskilpailussa mitään ihmeellistä. Tommosia tilauksia ei välttämättä joka firma pysty vastaanottaan, tai oo erikoistunu juur siihen mitä pyydetään. Kaikilla meillä on sukulaisia oltava. Ja mistä juttu lähti? Jostain vitun piposta, mitä Niinistö kritisoi. On tääl maailmas suurempia rikoksia, ja niist kyl jokanen vaikenee. Ei jeesus miten lapsellista toi porukan Sipilä viha on.

03.12.2016 21:15

<LionKing138> Juustonaksu_ Vuoden -92 guinness ennätyskirja. On hieman ajat muuttunu

03.12.2016 21:08

<343> Pops_ Jos tuo on yksi niistä harvoista vaatimuksista mitä ministereille asetetaan, niin voisin olla valmis äänestämään jopa satunnaista Rasialaista seuraavissa eduskuntavaaleissa, jos täällä saisi paljastaa henkilöllisyyttään ollenkaan. Harmi vain, että Rasian järjestyssäännöt eivät todennäköisesti sallisi vaalimainoksia kommenteissa/yksityisviesteissä. On äärimmäisen vaikeaa löytää mieleistä ehdokasta kun pienet ehdokkaat eivät juuri mainosta itseään ja tunnetumpien ehdokkaiden lupaukset ovat luokkaa Kiu taivaalta tai Tiibet vuoteeseen.

03.12.2016 21:07

<Paheksu> Juustonaksu_ Kukaan ei oo väittäny etteikö Suomessa korruptiota silti olis.

03.12.2016 20:58

<Pops_> MösjööTipsu Kyse on myös luottamuksesta. Katera steelin omistaa osaksi Sipilän lapset myöskin. Sitten väitetään että Sipilä ei ole esteellinen?! "Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia." Taitava ainakin kasaamaan rahaa sukulaisilleen, mutta että rehellinen?

03.12.2016 20:47

<Pops_> MösjööTipsu Nii MUUTAMAN MILJOONAN vai?! :D

03.12.2016 20:18

<Juustonaksu_> "Suomi on maailman vähiten korruptoitunut maa". Jep, seems legit.

182
03.12.2016 20:18

<MösjööTipsu> Alkaa olemaan aika sairasta pikkuasioiden kaivelua, mitkä ei lopulta johda kun kaaokseen. Ja sit jonkun huutokauppakeisarin muutaman euron tuloista huudellaan ja ollaan kateellisia. Mut kuva on silti aika hyvä ja ajankohtainen.

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 9 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mistä aamiaisesi pääosin koostuu?

Kahvista tai kaakaosta
Juomasta, joka ei ole kahvi, kaakao, eikä maitotuote
Maitotuotteista
Hedelmistä tai vihanneksista
Suolaisesta roskaruoasta
Makeasta roskaruoasta
Lihatuotteista
Leivästä
Ateriasta
Ei mistään yllä mainituista

SAMANKALTAISIA

Serkut roadtripillä

11 246 katselukertaa

Sipilän sotalapsi

34 832 katselukertaa

Juha Sipilän nimipäivät

37 226 katselukertaa

Sipilän idea

37 241 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.