Quantcast

Lähettäjä:

Foliojoni Foliojoni

Suunnitelmat vs. todellisuus

4.3 / 5 (78 ääntä)

Suunnitelmat vs. todellisuus

Julkaistu: 15.2.2017 15:19

2.5K

Lähettäjä: Foliojoni Foliojoni

Otsikko: Suunnitelmat vs. todellisuus

Hakusanat: suunnitelmat, todellisuus, sarahs, scribbles,

4.3 / 5 (78 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-02-15 16:50:23

+2192

<{PeTe}>

Tää on niin huono ajattelutapa. Kenenkään ei "pidä" tai "ole pakko" mitään muuta kuin kuolla. Kannattaa vaan miettiä mitä haluaisi tehdä. Sitten mitkä ovat hyvät/huonot puolet siinä että tekee sen tai jättää tekemättä ja mitä se vaatii. Sitten niiden perusteella päättää mitä oikeasti haluaa/kykenee ja tekee sen. Jos tulee siihen lopputulokseen, että haluaa maata vatsallaan lattialla niin se on ihan ok. Harva vaan pelkästään sitä oikeasti haluaa tehdä, ainakaan kovin pitkään. Onhan tämä paljon helpommin sanottu kuin tehty, mutta pohtikaapa tätä ajatuskulkua kanssa-Rasistit!

70

Aika: 2017-02-15 15:21:20

+6591

<KaunoVoimisto>

Ei kumpaakaan. Rasiaa selailen kyllä jatkuvasti.

57

Aika: 2017-02-15 15:59:09

+37907

<Monskuu>

Vietän paljon elämääni sängyssä, joskus sen ulkopuolella tulee myös piipahdettua.

39

Kommentit (12)

Piilota OFF-Topic keskustelu

16.02.2017 18:28

<{PeTe}> ajilethelaV Joo olet ihan oikeassa. Mielenterveysongelmat todellakin sotkevat kuvion. Tai voi sen ajatella niinkin, että masentuneella ihmisellä ei ole enää sitä halua tai kykyä tehdä mitään. Siinä kohtaa vaan pitää päästä mahdollisimman nopeasti hoitoon, vaikka tuntuu kuinka mahdottomalta ajatella, että asiat voivat oikeasti muuttua. T. Kokemusasiantuntija ja keittiöpsykologian professori.

16.02.2017 00:09

<Sienimise> {PeTe} Jepjep, voin allekirjoittaa. Motivaatiota on turha odotella. Jos jotain pitää saada aikaiseksi, itsensä pitää pakottaa tekemään konkreettisia asioita. Itse esim. päätän etukäteen että milloin teen jonkun epämiellyttävän mutta tarpeellisen asian ja sitten teen sen. Jotta päästään tavoitteissaan hyvään lopputulokseen, joutuu tekemään asioita joista ei tykkää, mutta lopputulos on aina sen tekemisen arvoista. Onnistuminen on tekoja, tekoja, tekoja.

15.02.2017 21:25

<Mamelukkikala_> Nää on kyllä aina ihmeen samaistuttavia.

15.02.2017 20:00

<ajilethelaV> {PeTe} Tuliko mieleen että esim. masennus ei ole vapaaehtoista? On helppoa vaan sanoa "ryhdistäydy" kun itsellä on asiat olleet paremmin alusta alkaen.

15.02.2017 16:50

<{PeTe}> Tää on niin huono ajattelutapa. Kenenkään ei "pidä" tai "ole pakko" mitään muuta kuin kuolla. Kannattaa vaan miettiä mitä haluaisi tehdä. Sitten mitkä ovat hyvät/huonot puolet siinä että tekee sen tai jättää tekemättä ja mitä se vaatii. Sitten niiden perusteella päättää mitä oikeasti haluaa/kykenee ja tekee sen. Jos tulee siihen lopputulokseen, että haluaa maata vatsallaan lattialla niin se on ihan ok. Harva vaan pelkästään sitä oikeasti haluaa tehdä, ainakaan kovin pitkään. Onhan tämä paljon helpommin sanottu kuin tehty, mutta pohtikaapa tätä ajatuskulkua kanssa-Rasistit!

15.02.2017 15:59

<Monskuu> Vietän paljon elämääni sängyssä, joskus sen ulkopuolella tulee myös piipahdettua.

15.02.2017 15:48

<lask90> Urasuunnittelu on silti ihan mukavaa viihdettä. Monesti luen avoimia työpaikkoja, ja mietin minkälaista olisi olla production manager tai joku accounting specialist engineer, mutta heti unelmoinnin jälkeen alan tekemään jotain muuta etten joutuisi myöntämään sitä faktaa, että minua ei koskaan otettaisi kyseisiin virkoihin :)

15.02.2017 15:47

<JerQ!> Osuu aika kattavasti ku ollut muutama kuukautta työttömänä ja tiedän että työllistyminen on realistista +1kk päästä(maanrakennus). Paljon vois tehdä, mutta toisaalta voin makoilla sohvalla ja kuunnella musiikkia.

15.02.2017 15:44

<mezzonal> Pitäs ja pitäs, mutta on tärkeempääkin tekemistä. Esim. voin järjestellä sukkia tai kastella kukkia.

15.02.2017 15:28

<TurboSheriffi9000> Voin olla tosikko, mutta tällaset saamattomuushauskatjutut ja "toudli ku mä" -hommat on suht säälittäviä. Tiedän sanoa, koska kirjoitinhan tämän juuri riemurasiaan... No.. Niin... Vittu.

15.02.2017 15:21

<KaunoVoimisto> Ei kumpaakaan. Rasiaa selailen kyllä jatkuvasti.

15.02.2017 15:20

<BunkyBunk> Samaistun liikaa

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Haukka vs.Duunarit.

13 278 katselukertaa

Maili vs. kilometri

25 796 katselukertaa

Ampianen Vs. Torakka

18 206 katselukertaa

Kummeli vs. oikea elämä

44 532 katselukertaa

Swedes vs. Finns

27 255 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.