Quantcast

Lähettäjä:

Cinesia Cinesia

The scroll of truth boomer

1.6 / 5 (29 ääntä)

The scroll of truth boomer

Julkaistu: 17.2.2021 14:56

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Cinesia Cinesia

Otsikko: The scroll of truth boomer

Hakusanat: boomer, bitcoin, warrenbuffett, dogecoin, kryptovaluutat, krypto, virtuaalivaluutat,

1.6 / 5 (29 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2021-02-17 19:07:29

+40856

<pepeplus> +5 RR

Toimii kuin pyramidihuijaus, niin kauan kun systeemiin tulee lisää valuuttaa ja siihen luotetaan se pysyy hengissä, kun luotto loppuu se romahtaa. Itse asiassa, nykyään ilman kultatakausta olevat valuuttavarannot toimivat samalla tavalla.

20

Aika: 2021-02-17 17:37:56

+60146

<Kyoushiro> +5 RR

olllli voit ostaa pizzan ja tulla internet vitsiksi, kun kaikki nauraa, minkä arvoinen se pizza on vuosien päästä.

12

Kommentit (11)

Piilota OFF-Topic keskustelu

26.05.2022 12:10

<toiniveitonen> Monet ihmiset menettivät rahojaan Doge-sijoituksilla, mutta äskettäinen LUNA-huijaus päihitti mielestäni tuon tarinan, koska se romahdutti koko markkinan. Harmi, että on vielä paljon huijauksia krypto, vaikka olen itse ollut krypto pitkään, mutta olin melkein kiinni huijaus kaupankäynnin robotti äskettäin, onneksi luin tarkastelun sitä samana päivänä https://cryptodaily.no/immediate-bitcoin-kryptohandelsbot-anmeldelse/ muuten olisin menettänyt rahaa. Tällaisten ohjelmistojen kehittäjillä ei ole sijaa kryptoalalla.

18.02.2021 11:04

<zawu> Mitä jenkkien dollarille kävisi jos öljyä vaihdettaisiin jollain muulla valuutalla?

18.02.2021 06:21
17.02.2021 22:26

<Kalupalli> pepeplus eipä taida olla montaakaan valuuttaa enää joilla olisi kultatakaus. Ja jos meno tarpeeksi apokalyptiseksi menee niin säilyketomaatti on kultaa arvokkaampaa. Kuten sanoit,niin kauan kun valuuttaan luotetaan, sillä on arvoa. Jos keskuspankit ja valtiot kaatuu totaalisesti niin ei kukaan tee kullallakaan mitään (jos prioriteettinä on säilyä elossa vaihdantatalouden palattua äkisti juurilleen) ja sekin menettää arvonsa.

17.02.2021 22:18

<akimus> huoh Myös käyttää sähköä ihan perkuleesti! "Bitcoinien valmistus ja rahaan liittyvän maksuverkoston ylläpito ahmaisee uskomattoman määrän sähköä, Cambridgen yliopisto laski BBC:n mukaan. Yliopiston mukaan bitcoin kuluttaa sähköä noin 121,36 terawattituntia (TWh) vuodessa, mikä on enemmän kuin koko Argentiinan valtio (121 TWh) ja lähellä Norjaa (122,20 TWh)."

17.02.2021 19:07

<pepeplus> Toimii kuin pyramidihuijaus, niin kauan kun systeemiin tulee lisää valuuttaa ja siihen luotetaan se pysyy hengissä, kun luotto loppuu se romahtaa. Itse asiassa, nykyään ilman kultatakausta olevat valuuttavarannot toimivat samalla tavalla.

17.02.2021 19:02

<huoh> Ainut akilleenkantapää näissä kryptovaluutoissa on se, että esim. bitcoinissa lohkoketjussa yhden blockin koko on 1MT ja yksi blockki käsitellään 10 minuutin välein. yksi transactioni vie n. 300 tavua muistia, eli tunnissa joku reilut 20K siirtoa maksimissaan (tähän oli joku systeemi jolla siirrot on saatu tuplattua) . sitten vielä transaction fee, joka ainakin tossa viikko sitten oli tyyliin 7$ per siirto (riippuu siitä paljon maksuja tehdään, ja mitä muut laittavat tranaction feeksi, maksut käsitellään siinä järjestyksessä jotka maksavat isoimman maksun). Pitää perehtyä asiaan enempi.

17.02.2021 17:37

<Kyoushiro> olllli voit ostaa pizzan ja tulla internet vitsiksi, kun kaikki nauraa, minkä arvoinen se pizza on vuosien päästä.

17.02.2021 17:04

<Yykeli> Lohkoketjuteknologiaan sijoitan ja näen siinä potentiaalia, mutta kryptovaluutoista oon ja tulen pysymään kaukana.

17.02.2021 15:56

<Chandler> olllli Aika monet isot yritykset on kallistumassa siihen suuntaan että hyväksyvät kryptovaluutan maksutapana, joten voit kohta ostaa binäärikolikoillasi vaikkapa uuden Teslan. Mielenkiintoinen aihe muutenkin, hankalahkoa päästä kärryille miten kuvio teknisesti toimii mutta pidän ajatuksesta että talousmaailman kieroa kartellia huojutetaan ja tarjotaan vaihtoehtoja. Voi hyvinkin olla että 50v päästä perinteinen valtion ympärille keskitetty pankkijärjestelmä ei enää sellaisenaan toimi.

17.02.2021 15:34

<olllli> Mitä tuolla bitcoinilla niinku tekee?

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Fast and The Furious

13 582 katselukertaa

Guess the Song

14 209 katselukertaa

Down by the laituri

19 348 katselukertaa

The cat and the candle

10 872 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.