Quantcast

Lähettäjä:

fgjfgjf fgjfgjf

Tiimipelien yhteishenki

Kun pelaat randomien kanssa yhteistyötä vaativia pelejä netissä.

4.4 / 5 (82 ääntä)

Tiimipelien yhteishenki - Kun pelaat randomien kanssa yhteistyötä vaativia pelejä netissä.

Julkaistu: 5.1.2016 07:20

2.5K

Lähettäjä: fgjfgjf fgjfgjf

Otsikko: Tiimipelien yhteishenki

Kuvaus: Kun pelaat randomien kanssa yhteistyötä vaativia pelejä netissä.

Hakusanat: gaming, tiimi, yhtestyö, me, ollaan, hävitty, tää, peli, gg,

4.4 / 5 (82 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-01-05 08:12:07

+256580

<SaKoz>

zombade "Cyka Blyat" - tuli tosta mieleen, että oon Steamissa tutustunu yhteen ihan asialliseen venäläiseen tyyppiin ja pelaillu sen kanssa vähän milloin mitäkin. Ei se mikään uberpro ole, mutta ei toisaalta mikään kusipääkään. Uutenavuotena lähetti mulle viestin "For next year I wish you less perkele and more kaikki on hyvin." :D vastasin sille että "I wish you less cyka blyat and more harashoo"

267

Aika: 2016-01-05 07:24:19

+22377

<zombade>

"Cyka Blyat"

88

Aika: 2016-01-05 10:33:16

+19643

<Zyy>

SaKoz Venäläinen kaverini kysyi yks ilta pelaamaan CS:GOta kavereittensa kanssa. Noh, osaan mä vähän venäjää ja sanoin siihen, että yritetään. Mentiin matsiin ja aivan jokaikinen muu siinä matsissa oli ryssä paitsi minä. Mietin et kohta alkaa huuto taas kerran. Mutta sitten kun yks niistä kusi homman, se sano mikkiin "Sorry guys" tiheellä aksentilla ja joku vaan vastas sille takas "It's alright, friend" vielä tiheemmällä aksentilla. Ne pelaa niin hienosti yhdessä mutta auta armias kun ne tulee yksittäin matseihin!

62

Kommentit (13)

Piilota OFF-Topic keskustelu

07.01.2016 09:14

<H0bla> Zyy Niin ja jos meet pelaamaan RUS-servuille, niin pelin luonne muuttuu täysin. Kaikki pelaa ihan helvetin agressiivisesti ja keskitytään täysin toisten lahtaamiseen. Vitut mistään objectivesta, kommunikoinnista tai tiimipelistä. Sitten jos (kerran) mokaat, niin instant flamewars. Toisaalta oli ehkä helpoin peli ikinä kun sai yhden britin kanssa puskea 2-3 T1 tornia täysin ilmaiseksi, samalla kun ryssät keskittyiväit vain toistensa lahtaamiseen. Kommunikointia vähän haittasi satunnainen "fuck you" and "shut up" jota spämmivät chattiin, koska puhuimme englantia. :D

07.01.2016 09:06

<H0bla> Zyy Omien kokemusten mukaan Dotassa lähes aina niin, että jos siellä on tiimi jossa on x-määrä ryssiä, niin hävityn pelin lopussa kaikki muut oli paskaa paitsi itse ko. venäläinen. Jos voitetaan, niin kaikki muut oli paskoja paitsi niiden comradet (toiset cykat). On niitä silti ihan asiallisiakin. Mutta ne on hyvin hyvin harvassa.

05.01.2016 15:56

<zombade> SaKoz On ne jotkut ihan asiallisia silloin kun ne osaa jonkun sanasen englantia. Suurimman osan ajasta pelaat joko väärään aikaan niiden kans jolloin joka ikinen 12 vuotias FPS fani pelaa samalla hetkellä kuin sinä.

05.01.2016 13:40

<Omenaripuli> Mid or feed.

05.01.2016 11:42

<Sfinksi> Zyy Samaa todistanut, kun katsonut kun joku venäläinen pelaa dotaa. Siellä on ihan hyvä meininki välillä, vaikken paljoa ymmärrä.

05.01.2016 10:38

<MikkoP> " I know who I am! I'm a dude playing a dude disgused as another dude! " 5/5

05.01.2016 10:33

<Zyy> SaKoz Venäläinen kaverini kysyi yks ilta pelaamaan CS:GOta kavereittensa kanssa. Noh, osaan mä vähän venäjää ja sanoin siihen, että yritetään. Mentiin matsiin ja aivan jokaikinen muu siinä matsissa oli ryssä paitsi minä. Mietin et kohta alkaa huuto taas kerran. Mutta sitten kun yks niistä kusi homman, se sano mikkiin "Sorry guys" tiheellä aksentilla ja joku vaan vastas sille takas "It's alright, friend" vielä tiheemmällä aksentilla. Ne pelaa niin hienosti yhdessä mutta auta armias kun ne tulee yksittäin matseihin!

05.01.2016 10:26

<H0bla> SaKoz Joko sulla on paha psykoosi päällä tai oot löytäny oikeesti taruolennon. Oli itelläki joskus CS:ssä yks ystävällinen venäläinen kavereissa. Tosin aina kännissä ja taso sen myötä aika vuoristorataa. Hauska tapaus silti.

05.01.2016 08:12

<SaKoz> zombade "Cyka Blyat" - tuli tosta mieleen, että oon Steamissa tutustunu yhteen ihan asialliseen venäläiseen tyyppiin ja pelaillu sen kanssa vähän milloin mitäkin. Ei se mikään uberpro ole, mutta ei toisaalta mikään kusipääkään. Uutenavuotena lähetti mulle viestin "For next year I wish you less perkele and more kaikki on hyvin." :D vastasin sille että "I wish you less cyka blyat and more harashoo"

267
05.01.2016 07:48

<metsäsedä> allahu akbar! *boom*

05.01.2016 07:40

<reiseri> idi nahui kurwa

05.01.2016 07:33

<toz-> omg always these heavy teams...

05.01.2016 07:24

<zombade> "Cyka Blyat"

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SUOSITUIMMAT MEDIAT

nöpöttää

nöpöttää

24 163 katselukertaa

Vene tasapainoiseksi

Vene tasapainoiseksi

23 935 katselukertaa

Hoida hommasi

Hoida hommasi

22 512 katselukertaa

En ole ainoa, joka mokaa

En ole ainoa, joka mokaa

20 181 katselukertaa

Kokoukset

Kokoukset

19 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.