Lähettäjä:

WremahThD WremahThD

Treat me like a car!

Jos haluaa olla kuin auto, pitäisi myös käyttäytyä kuten auto.

4.3 / 5 (94 ääntä)

Treat me like a car! - Jos haluaa olla kuin auto, pitäisi myös käyttäytyä kuten auto.

Julkaistu: 9.2.2019 22:23

Tarkastaja: Pyrex

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: WremahThD WremahThD

Otsikko: Treat me like a car!

Kuvaus: Jos haluaa olla kuin auto, pitäisi myös käyttäytyä kuten auto.

Hakusanat: pyöräilijä, liikenteessä, tapelkaa, nyt, sitten, tästä,

4.3 / 5 (94 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-02-09 22:26:27

+16337

<Chris P Bacon> +5 RR

Himopyöräilijät pähkinänkuoressa :D

114

Aika: 2019-02-10 00:06:56

+3979

<Cornuvom> +5 RR

Jos täällä on joku "spandex-apina", niin voisitko kertoa mikset voi ajaa sillä vitun konkelillasi pyörätiellä tai tien reunassa kuin joku normaali ihminen vaan pitää kikkailla keskellä tietä?

77

Aika: 2019-02-09 22:28:55

+3565

<huoh> +5 RR

Toisaalta jos pyörällä aiheutat kolarin, aika varmasti olet itse se, joka joutuu ruumispussiin, ellei tosin joku mopo/moottoripyörä törmää suhun. itsehän joskus meinasin jäädä nuorempana rekan alle mopon kanssa, koska rekka ajoi punasia päin ja itellä oli jo vihreet. Jos en olisi huomannut tätä rekkaa, ja olisin painanut kaasua sekunnin pari kauemmin, niin en olisi tässä kirjoittamassa tätä kommenttia.

45

Aika: 2019-02-09 23:29:23

+65338

<toukkis> +5 RR

Kun joku nyt tekisi tästäkin jonkun tieteellisen tilaston, että kuka menee päin punaisia ja kuinka paljon, niin päästäisiin tästäkin loputtomasta väännöstä. Pyöräilijän ja jalankulkijan kannattaa jokatapauksessa aina katsoa joka suuntaan kolmesti, vaikka mikä valo palaisi, jos hengestänsä välittää. Ja jättäkää se älypuhelinten räpläys sitten jonnekkin muualle kuin sinne liikenteeseen, koskee jokaista tienkäyttäjää.

12

Aika: 2019-02-10 01:01:36

+3565

<huoh> +5 RR

Cornuvom "spandex-apinat":han perustelee tota maantiellä ajoa sillä, että pyörätiet ovat huonossa kunnossa. Siitäkin huolimatta huomannut pyöräillessä, että vaikka pyörätie olisi tip top täydellisessä kunnossa, niin ei... autotiellä ne spandex-apinat rullaa.

10

Kommentit (23)

Piilota OFF-Topic keskustelu

11.02.19 19:24

<DRAVENN> FillariFoorumi Ittekkin sotken kispalla aika urakalla ja vituttaa autolijoiden puolesta ne trikoopellet, jotka kuvittelee olevansa autoja. Silla pyörällä ajetaan joko pyörätiellä tai autotiellä niin reunassa kun vaan voi yksittäin, EI 3 jermun rivissä keskellä tietä. Ymmärrän jos, maantiepyörällä jossa on ne ohuet slicksit, ei ajeta täysin siellä reunassa, ettei renkaat losahda. Samalla myös vituttaa autoilijat jotka ohittaa liian läheltä.

11.02.19 15:34

<dorkamagneetti> Fillarifoorumi Sen pyöräilijän paikka on lain mukaan (ja oman turvallisuutensa takia) pyörätiellä jos ajoradan vieressä sellainen on. Ja siellä pitää sitten noudattaa sellaista nopeutta ettei aiheuta vaaraa muulle liikenteelle, eli lastenvaunujen työntelijöille jne. Ja jos ei hallitse pyörää (eli ei osaa ajaa hiljaa) niin se ei ole mikään syy tulla häiritsemään liikennettä sellaiseen paikkaan mihin ei ole asiaa. Paitsi jos on sitä mieltä että minäminäensin ja muista ei väliä. Mikähän siinä on että tunnen fiksuja fillaroijia jotka etsivät lailliset paikat ajaa lujaa. Ja sitten nillittäjiä...

11.02.19 15:18

<april7> Totta, olisko liikennesäänntöjen oppiminen ja todiste niiden osaamisesta (ajokortti) jotain ensialkuun. Itte ajellu nyt Kanarialla ja täällä on sellanen liikennemerkki jossa pyöräilijään (kohdatessa / ohittaessa) pitää jättää 1.5m väli. Kummasti se ei vaan koske pyöräilijöitä kun tulevat vastaan ja ohittavat keskiviivan tuntumassa. Minusta se tarkoittaa että eivät saa ajaa metriä kauempana reunaviivasta, mutta kaistan täydeltä ja rinnakkain, tietysti! No hyvin on selvitty silti!

11.02.19 13:47

<Agenttiorava> Nuo pyörällä töhöilijät on oikeasti niitä autoilijoita, jotka on ensimmäisen lämpimän päivän tultua kaivaneet filukkansa naftaliinista ja lähteneet uudelleen opettelemaan liikennesääntöjä. Oikeat pyöräilijät tietävät kyllä miten pitää pyöräillä.

11.02.19 01:05

<junala> Itellä tulee pyöräiltyä liikenteessä aikas paljo. punasiin valoihin kyllä pysähyn, mutta jotenki urpon olosta pysähtyä stop merkkiin (täällä ameriikassa niitä on paljon) pyörällä.

10.02.19 19:16

<Yykeli> Yhtä hyvin ne jalankulkijatki vois opetella sen punaisen valon tarkoituksen.

10.02.19 12:42

<Voldebean> Cornuvom En identifoi itseäni spandex-apinaksi, mutta pyöräilijän on monesti myös sujuvampaa ajaa esimerkiksi keskusta-alueilla ajoradalla autoilijoiden seassa kuin pyörätiellä. Kuten FillariFoorumi mainitsi niin siellä on suurinpiirtein samaa vauhtia liikkuvia objekteja, jonka lisäksi autojen ajoradalla on samat olosuhteet kuin ideaaliseen pyörällä ajoon esim. suojatien korokkeiden puutteista -> tasaisuus, hyvistä näkymäalueista. Tämä ei silti oikeuta pyöräilijöitä käyttäytymään kuin kuolemattomat maailmanomistajat ja heidänkin tulisi liikennesääntöjä kunnioittaa - sitä ei fillari poista.

10.02.19 12:16

<StormyIX> Kuskin ilme 5/5

10.02.19 11:30

<FillariFoorumi> Cornuvom Autotiellä ei kulje ihmisiä lastenrattaiden kanssa, koiran ulkoiluttajat eivät kulje ajoradalla siten että kävelevät itse vasenta reunaa samalla kun koira on tien oikealla puolella haistelemassa nurmikkoa, lapsia ei mutkittele autojen ajoradalla eikä myöskään kuulokkeet päässä kulkevat jalankulkijat. Keskinopeus maantiepyörällä on yleensä niin korkea, että on kaikille turvallisempaa, että trikoosankarit pysyttelevät ajoradalla.Miksi autoilijoille on niin kamalaa jos joutuvat himmaamaan vauhtia 30 sekunniksi sen takia kun autotiellä tulee 5 kertaa kesässä nähtyä joku pyöräilijä?

10.02.19 11:01

<Partisaani> https://www.google.com/maps/@65.0369725,25.577276,125a,35y,303.98h/data=!3m1!1e3 Tässä vähän semmonen perkeleen risteys missä yleensä joka päivä koittaa pyöräilijä ajaa mun auton alle, kun lähestyn "etelästä"(Kuvaa käännetty selkeyden vuoksi). Ymmärrän kyllä, että pitää väistää oikealta tulevaa, mutta nää vitun pyöräilijät ajavat täysiä alle vasemmaltakin! Niitten periaatteessa pitäs koukata tuosta alta pyörätietä pitkin, mutta ne ajaa vauhilla tuota "autokaistaa". Todella ongelmallista ja vähän väliä saa jarruttaa vauhdilla, ettei joku fillaroija tule kylkeen. Sattana! :)

10.02.19 09:23

<lask90> Veikkaan että kaveria vaan pännii se, että haluaisi olla viimeisen päälle hyvä ja asiallinen pyöräilijä, kuulua pyöräilyliittoon, olla esimerkki nuorille jne. mutta ei voi, sillä hänellä ei ole leukaa johon laittaa kypärän remmiä kiinni :(

10.02.19 08:16

<WoofBear78> Noita sukkahousupyöräilijöitä on kiva kiusata niin että jarrtutaa aina ihan viimetingassa niin niille iskee paniikki ja ne lentelee hienoja kuperkeikkoja.

10.02.19 02:51

<Kala Basee> Ammattipyöräilijä tulisi tässäkin tilanteessa ja ajaisi auton etulasiin niin että 13 kylkiluuta murtuisi, kallo menisi halki vaikka oli kypärä ja heijastinliivit, sekä suojalasit, tämän jälkeen huutaisi miksi vitussa ei kevyttä liikennettä huomioida, leikkaisi rälläkällä pyörän palasiksi, heittäisi sen auton tuulilasia päin 3 kertaa, repisi takaspoilerin irti, näyttäisi keskisormea ja ottaisi someen videokuvaa vasta sen jälkeen kun on vittuillut aikaisemmin autoilijalle ja kuvaa nyt hermonsa menettänyttä ihmistä ja näyttää koko somekansalle kuinka autoilijat eivät piittaa pyöräilijöistä

10.02.19 02:21

<morte74> fillarilla on yleensä turvallisempaa ajaa punaista päin.Silloin ei auto tule takaata ja käänny päälle.

10.02.19 01:01

<huoh> Cornuvom "spandex-apinat":han perustelee tota maantiellä ajoa sillä, että pyörätiet ovat huonossa kunnossa. Siitäkin huolimatta huomannut pyöräillessä, että vaikka pyörätie olisi tip top täydellisessä kunnossa, niin ei... autotiellä ne spandex-apinat rullaa.

10.02.19 00:26

<baccala> Cornuvom Ite on spandex apina, mutta painan pyörän kanssa mettään niin en häiritse autoilijoita ja sisäistänyt sen, että autolle jää kakkoseks jos törmäys tulee. Joten parempi pysyy siellä missä opasteet näyttää.

10.02.19 00:06

<Cornuvom> Jos täällä on joku "spandex-apina", niin voisitko kertoa mikset voi ajaa sillä vitun konkelillasi pyörätiellä tai tien reunassa kuin joku normaali ihminen vaan pitää kikkailla keskellä tietä?

09.02.19 23:29

<toukkis> Kun joku nyt tekisi tästäkin jonkun tieteellisen tilaston, että kuka menee päin punaisia ja kuinka paljon, niin päästäisiin tästäkin loputtomasta väännöstä. Pyöräilijän ja jalankulkijan kannattaa jokatapauksessa aina katsoa joka suuntaan kolmesti, vaikka mikä valo palaisi, jos hengestänsä välittää. Ja jättäkää se älypuhelinten räpläys sitten jonnekkin muualle kuin sinne liikenteeseen, koskee jokaista tienkäyttäjää.

09.02.19 23:21

<Vepsi> Minusta on ihan ok että pyöräillään liikenteen seassa ite ainakin niitä varon ja kunnioitan, mutta jotkut pyöräilijät kyllä rikkoo lakia ja käyttäytyy niin mulkkumaisesti että ei aina järki riitä ymmärtämään että mitä ne oikein ajattelee.

09.02.19 23:03

<qinqa> huoh "Toisaalta jos pyörällä aiheutat kolarin, aika varmasti olet itse se, joka joutuu ruumispussiin" tämä on kyllä totta, mutta siinä menee nopeasti monen muunkin elämä pilalle kun ihmisiä kuolee onnettomuuksissa (esim. perhe ja kolarin toinen osapuoli), riippumatta syyllisestä.

09.02.19 22:28

<huoh> Toisaalta jos pyörällä aiheutat kolarin, aika varmasti olet itse se, joka joutuu ruumispussiin, ellei tosin joku mopo/moottoripyörä törmää suhun. itsehän joskus meinasin jäädä nuorempana rekan alle mopon kanssa, koska rekka ajoi punasia päin ja itellä oli jo vihreet. Jos en olisi huomannut tätä rekkaa, ja olisin painanut kaasua sekunnin pari kauemmin, niin en olisi tässä kirjoittamassa tätä kommenttia.

09.02.19 22:28

<Ränzeri> Tervetuloa kälviälle

09.02.19 22:26

<Chris P Bacon> Himopyöräilijät pähkinänkuoressa :D

114

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 32 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Onko sinulla Facebook-tili?

Ei ole koskaan ollut
Ei, poistin sen.
On, mutta en käytä tai käytän ehkä kerran kuussa.
On ja käytän viikottain.
On ja käytän joka päivä.

SAMANKALTAISIA

Melkein ei lasketa

3 812 katselukertaa

Time traveller

7 461 katselukertaa

Linnut ihmeissään

4 859 katselukertaa

Meslari salakuljettaja

9 854 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.