Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Tyhmä idiootti

4.1 / 5 (98 ääntä)

Julkaistu: 17.2.2016 16:19

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Tyhmä idiootti

Hakusanat: kissa, laatikko, dumb, idiot, hyppää, tunnistaa, paikan,

4.1 / 5 (98 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-02-17 16:42:16

+196977

<Kurukka>

SivariSuvakki Nykyaikana tuo feminismi on hiukan kehityksestä jälkeen jäännyt aate. Ainakin Suomessa. Suomessa naisilla on todella hyvät oltavat, on äänioikeus, oikeus käydä töissä, ilmaisuvapaus yms.yms. Täysin samat mitä miehilläkin. Kyllä varmasti syrjintää tapahtuu työpaikoilla, varsinkin raskaana olevien kohdalla mutta tämä ei ole todellakaan valtakunnallinen ilmiö. Kääntäisivät feministit katseensa ja toimintansa ulkomaille, missä todellista vääryyttä ja naisten aseman polkemista tapahtuu ja olisivat ylpeitä miten asiat ovat Suomessa.

106

Aika: 2016-02-17 16:57:15

+196977

<Kurukka>

Aina kun haetaan tasa-arvoa, haetaan sitä useimmiten naisille, miesten toiminnan kautta. Minusta outona esimerkkinä naisten ilmaiset mammografiat tietyn iän jälkeen ja järjestetään valtavia kampanjoita rintasyövän taistelun puolesta. Rintasyöpään ja eturauhassyöpään sairastuneiden määrä on suunnilleen sama mutta ei paljoa ole ilmaisia seulontoja miehille järjestetty saatikka valtakunnallisesti järjestetty yhtä näkyviä kampanjoita kuin Roosanauha.

66

Aika: 2016-02-17 17:42:29

+44142

<PenZon>

Feminismi on länsimaissa termi miesvihalle, ei tasa-arvolle. Ja he, jotka väittävät että Suomessa sukupuolien välisen tasa-arvon toteutumisessa on muka niin paljon ongelmia että siihen tarvittaisiin jokin "femisnistiryhmä" tai miksi tahansa sitä nyt nimitääkään, ovat pahasti todellisuudesta irtautuneita.

47

Aika: 2016-02-17 19:15:09

+69442

<WremahThD>

realdoll Mitä tulee sitten rakenteellisiin tasa-arvokysymyksiin... Naisilla on nykyään kaikki tuki valtakunnassa. Ei ole enää keittiötä johon pitää mennä, ei taloudenhoitajan vakiammattia vaan itsenäisiä vahvoja naisia. Mites sitten miesten kannalla? Suurempi itsemurhariski, yhtä iso uhriluku kotiväkivallassa muttei läheskään yhtä suuri haloo jos ylipäätänsä mitään haloota (otaksä naiselta pataan?). Huoltajuusasioissa mies on edelleen taka-alalla, lisäksi mainittu eturauhassyöpä ilman omia kampanjoitaan ja Pertti-nauhojaan, kyllähän näitä löytyy. Kohta se on mies joka tarvitsee tasa-arvoa.

39

Kommentit (41)

Piilota OFF-Topic keskustelu

18.02.2016 15:40

<Jonetzku> offbeat Oisit jättäny tuon ensimmäisen kommentin pois niin oisit aika hyvällä linjalla. Feminismi aiheuttaa ärsyyntymistä vastakkaisen sukupuolen edustajissa nimenomaan sen takia että sitä käytetään nykyään subjektiivisten ärsykkeiden valituskanavana. Tässä täytyy tietää että feminismi ajaa sukupuolten välistä tasa-arvoa nimenomaan naisten näkökulmasta, kun taas yleisesti väärinymmärretty egalitarismi ajaa sitä kaikkien kannalta tasa-arvoisesti. Heitäppä jotain luotettavaa lähdettä rakenteellisesta epätasa-arvosta niin pääsee tutustumaan aiheeseen.

18.02.2016 10:22

<riemuapina> hyvä käsiala

17.02.2016 22:56

<offbeat> realdoll Mä en ymmärrä miks pitäis olla erikseen mies- ja naisasialiikkeet. Monesti tasa-arvon edistäminen hyödyttää molempia sukupuolia. Esim. miesten heikko asema huoltajuuskiistoissa juontaa juurensa siitä ajatuksesta että miehen paikka on työelämässä ja naisten kotona lapsia hoitamassa. Siinä missa se vaikuttaa kielteisesti naisten asemaan työelämässä, se vaikuttaa sitten kielteisesti miesten asemaan perheasioissa. Jos pyritään murtamaan näitä asenteita, se hyödyttää molempia sukupuolia. Siks pitäis toimia yhdessä, eikä kohdella toista sukupuolta vihollisena.

17.02.2016 22:27

<offbeat> tasa-arvoa yhdessä, ei toisilleen eri leireistä huudellen.

17.02.2016 22:27

<offbeat> Se, miten paljon vihaa feminismi herättää suomalaisissa miehissä kertoo jo paljon Suomen asenteellisen tasa-arvon tilasta. Ei tarvii kovin syvälle mennä Riemurasian tai Ylilauden tapasille sivustoille joissa on lähinnä miehiä koolla kun törmää suoranaiseen naisvihaan. Rakenteellistakin epätasa-arvoa löytyy, esim. se että äitiysloman kulut tulee naisen työnantajalle, jolloin työnantajat palkkaa mieluummin miehet koska naiset on aina riski, oli niillä realistisesti perheenhankkimissuunnitelmia tai ei. Toki miehilläkin on ongelmia Suomessa ja sen takia miesten ja naisten pitäiskin alkaa ajaa..

17.02.2016 22:03

<Poniratsastaja> mildew Arvaappa kuinka käy, kun miesten tasa-arvoa lähdetään ajamaan :D Muistatko millainen meteli nousi pelkästään siitä, kun kalenteriin haluttiin miestenpäivä :D Näin merkityksetön asia sai jo naiset raivon valloille, ja näin jälkeenpäin miestenpäivästä tuskin edes kuulee minään vuonna ennen kuin se on jo ohi. Tai sitten mitkäs fiilikset olisi vaikka asevelvollisuudesta myös naisille? Vittu mellakkahan siitä syntyisi, ei se ole tasa-arvoista jos naisia kohdellaan samalla lailla kuin miehiä.

17.02.2016 21:56

<Poniratsastaja> Kurukka Voi kuulostaa hullulta, mutta valkoiset kristityt/ateistiheteromiehet ovat vähiten tasa-arvoisia tässä maassa. Naisilla on etuoikeuksia mitä miehillä ei ole, homoilla on etuoikeuksia mitä heteroilla ei ole, jehovilla on etuoikeuksia mitä muihin kerhoihin kuuluvilla ei ole, mustilla on etuoikeuksia mitä valkoisilla ei ole. Jostain tuloeroista nariseminen on esimerkiksi aivan turhaa, se jos joku on nimittäin täysin valinnoista kiinni. Vituttaa kun kansan ja lain silmissä enemmistöä ei voi syrjiä, vaikka totuudessa suvaitsevassa maassa enemmistöä syrjitään aina suvaitsevaisuuden nimissä

17.02.2016 21:36

<cruel_pigeon> realdoll mutta se että painotetaan tasa-arvoa ajavan siiven keräävän juuri naisia taakseen kertoo aika paljon että ajetaanko oikeaa tasa-arvoa vai feministien "tasa-arvoa". Muutenkin särähtää korvaan jos lähetään hakemaan tasa-arvoa naisasialiikkeen kautta, koska nykyaikana suomessa ollaan aika lähellä ns. täydellistä tasa-arvoa ja enää on fiksailua, johon kuuluu kummankin sukupuolen epätasa-arvoisen kohtelun poistaminen (miehillä esm. Intti (btw suosisin enemmän norjan mallia intin suhteen))

17.02.2016 21:32

<WremahThD> realdoll Lisäksi miesten asioita kyllä ajetaan, oletko kuullut Mens Right -liikkeestä? Viimeksi kun luin heistä niin he pitivät seminaaria jossa oli aiheena mm. miesten itsemurhat yms. Tätä seminaaria sitten protestoitiin ja uhkailtiin syystä jota en tiedä. Eikä ole ainoa tapaus, mm: http://boysmeneducation.com/protesters-threaten-violence-and-death-against-international-mens-issues-conference-in-detroit-at-doubletree-hilton/ ja listaa voisi kait jatkaa. Eli kyllä miesten oikeuksilla löytyy ajajat mutta myös vahvat vastustajat.

17.02.2016 21:24

<WremahThD> realdoll Mikään ei estä pyrkimästä naisia pörssiyhtiön toimitusjohtajiksi. Uskon kuitenkin että pyrkijöitä on paljon enemmän miehiä kuin naisia, joten mahdollisuudet parhaimman tj -kanditaatin löytymiseen saattaa näin löytyä miespuolisten joukosta. Emmehän me kuitenkaan halua sitä että naisia pistetään taidoista riippumatta tj:n pallille vaikka väkisin, sivuuttaen kymmeniä mahd. ammatillisesti ja kokemuksellisesti pätevämpiä miehiä?

17.02.2016 20:49

<realdoll> cruel_pigeon Feministisiipeen on liittynyt myös miehiä.

17.02.2016 20:41

<mildew> Kurukka Voisiko syynä olla naisten aktiivisuus näiden asioiden järjestämisessä? Miehethän muutenkin käyvät niin paljon eturauhastutkimuksissa. Pitäisikö vaikka sinun alkaa järkkäilemään rahankeräyksiä? Naisia näyttää kiinnostavan enemmän asian eteen touhuaminen, koska no se on meille lähellä oleva asia. Voit ainostaan syyttää miesten saamattomuutta tuossa asiassa.

17.02.2016 20:36

<kömpelö> Joskus kuullu ku nainen valitti että kaikki etenee työpaikalla hänen ohitseen, että on jo seittemän vuotta ollu töissä eikä ees palkankorotusta saanu... hänen ystävänsä (myös nainen) kysyi että ekkö sä oo ollu hoitovapaalla siitä ajasta yli neljä vuotta? Ei tajunnu ensimmäinen nainen pointtia :(

17.02.2016 20:12

<cruel_pigeon> Jotenkin ristiriitaista että ajetaan tasa-arvoa ja aletaan kokoaamaan naiskansanedustajia tuohon porukkaan eikä sanaakaan miehistä... -__-

17.02.2016 20:03

<Nuffsaid> Höhöh "sä oot idiootti jos sä hengitä" "sä hengiti, niin sä oot idiootti" höhöhöh.

17.02.2016 19:48

<realdoll> WremahThD Esimerkiksi noiden mainitsemiesi ongelmien takia Suomi (ja maailma) tarvitsi nopeasti järkevää miesasialiittoa tai muuta ryhmää joka ajaisi miesten oikeuksia eikä vain levittäisi naisvihaa. Pidän itse aika kyseenalaisena sitä että tuon feministisiiven "tarkoitus on edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta" eikä mainita ajetaanko muitakin kuin naisten oikeuksia. Veikkaan että ei ja miesten pitäs varmaan perustaa oma siipi.

17.02.2016 19:41

<Chiparish> Pjumpparin linkistä "– Tavoite on tehdä läheistä yhteistyötä muun muassa eduskunnan naisverkoston kanssa, joka kokoaa yhteen kaikki naiskansanedustajat." Tietääköhän nuo idiootit itsekkään mitä käsite feminismi tarkoittaa? Tuo femakkojen toiminta alkaa jo muistuttaan enemmän yleistä sovinismia kuin perinteistä feminismiä.

17.02.2016 19:32

<Luukasa90> Kurukka Ero on siinä, että rintasyöpä on aggressiivinen ja tappava tauti. Tästäö johtuen seulonta on kannatavaa. Eturauhassyöpä sen sijaan on melko "kiltti" syöpä ja on harvoin tappava. Ruuminavauksissa melko monelta mieheltä löytyy sattumalöydöksenä eturauhassyöpä, usein tällä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä oikean kuolinsyyn kanssa. Seulonnoissa siis löytyisi monta syöpää, jotka eivät koskaan kerkeisi aiheuttaa mitää oireita henkilölle. Seulonnasta siis käytänössä vain enemmän haittaa. Siitä olen samaa mieltä, että rintasyöpä saa aivan liikaa julkisuutta verrattuna muihin syöpiin.

17.02.2016 19:30

<Aradia> Onko jollain tietoa noiden syöpäkampajoiden tukirahoista (erityisesti valtion antamasta tuesta)? Ymmärsin Roosa-nauhan, Syöpäsäätiön ja Movemberin sivuilta, että molempien kampanjoiden rahoitus tulee yrityksiltä ja yksityisiltä henkilöiltä. Eli syyllistäkää yrityksiä, että ne eivät osallistu ja tee vaaleansinisiä tuotteita, joita ostamalla on helppo tukea.

17.02.2016 19:27

<Lihamylly> Täällähän on asiallaista ja osuvaa jutustelua feminismistä Suomessa. Kurukalle ja WremahThD:lle yläpeukut.

17.02.2016 19:26

<realdoll> WremahThD Suomen 118 pörssiyrityksessä on 3 naistoimitusjohtajaa. Se tosin voi johtua myös siitä että ei ollu tarpeeks hyviä naisehdokkaita mutta vähän epäilen kun määrä on noin pieni. Nii ja esim seksuaalirikosten tuomioissa ei oo parannettavaa? Kyllä Suomestakin löytyy parannettavaa nii naisten ku miestenki oikeuksista.

17.02.2016 19:15

<WremahThD> realdoll Mitä tulee sitten rakenteellisiin tasa-arvokysymyksiin... Naisilla on nykyään kaikki tuki valtakunnassa. Ei ole enää keittiötä johon pitää mennä, ei taloudenhoitajan vakiammattia vaan itsenäisiä vahvoja naisia. Mites sitten miesten kannalla? Suurempi itsemurhariski, yhtä iso uhriluku kotiväkivallassa muttei läheskään yhtä suuri haloo jos ylipäätänsä mitään haloota (otaksä naiselta pataan?). Huoltajuusasioissa mies on edelleen taka-alalla, lisäksi mainittu eturauhassyöpä ilman omia kampanjoitaan ja Pertti-nauhojaan, kyllähän näitä löytyy. Kohta se on mies joka tarvitsee tasa-arvoa.

17.02.2016 19:11

<WremahThD> realdoll Kyse onkin siitä ettei täällä enää oikeastaan voida pyrkiä parempaan, koska tasa-arvoa rikkovat asiat ovat enemmän yksilötasolla eikä enää niinkään rakenteissa. Joku yksityinen tyyppi firmansa kanssa saattaa hyvinkin syrjiä naisia, varsinkin koska samanlaisia työehtosopimuksia ja samoja lähtöpalkkoja ei ole, mutta tämä on se kuuluisa yksittäistapaus. Menet mihin tahansa työhön missä tahansa päin suomea, jos se on liiton alainen, noudattaa tes:siä ja muita pykäliä, on kaikki samat perusoikeudet kuin samaan työpaikkaan tulevalla miehelläkin.

17.02.2016 19:11
17.02.2016 18:46

<realdoll> Kurukka Joo naisilla (ja muillakin) on asiat Suomessa paremmin kuin joissain muissa maissa mutta eihän se tarkota ettei täällä voisi pyrkiä parempaan? Ihme ajattelutapa että kun muualla on asiat huonommin ni täällä pitää tyytyä just siihen mitä on. Mikään täydellinen tasa-arvo Suomessa ei kuitenkaan ole eikä siihen pyrkimistä pidä lopettaa. Esim miesten oikeuksiakin vois joku ajaa.

17.02.2016 18:40

<Omenaripuli> Blueberry onkin trolli. Meni miinukset hukkaan.

17.02.2016 18:26

<LionKing138> ai vitsi onneks olin autolla liikenteessä tänäaamuna. tuli radiosta haastattelu tosta feministikerhon vetäjältä. jokakerta kun se sano "työmarkkina" tai jotain vastaavaa, kuvittelin päässäni tilalle sanan "armeija. hekottelin itsekseni vaikka kuinkakauan.

17.02.2016 17:42

<PenZon> Feminismi on länsimaissa termi miesvihalle, ei tasa-arvolle. Ja he, jotka väittävät että Suomessa sukupuolien välisen tasa-arvon toteutumisessa on muka niin paljon ongelmia että siihen tarvittaisiin jokin "femisnistiryhmä" tai miksi tahansa sitä nyt nimitääkään, ovat pahasti todellisuudesta irtautuneita.

17.02.2016 17:36

<Alhimiq> Ei toimi meillä, vaikka minkä laatikon heitätä

17.02.2016 17:19

<Kurukka> Huh. Olipas paha verbaalinen ripuli, kaikkineen kauniine virheineen :D

17.02.2016 17:14

<Kurukka> Ja vielä lisään, että yhtälailla kokevat miehetkin syrjintää eri elämänalueilla eri elämänvaiheissa. Absoluuttinen tasa-arvo on utopistinen ajatus, tärkeintä on saavuttaa toimiva harmonia naisten sekä miesten välillä, tarkasteltaisiin yksilöinä, huomioiden tämän vahvuudet ja heikkoudet. Sen sijaan että on kiintiöitä ja uskotellaan että on hyvä kaikissa työtehtävissä.

17.02.2016 17:10

<Jonetzku> Suomessa ei vaan yksinkertaisesti ole enää tilaa feminismille. Naisten asema on jo täysin samanvertainen ja jopa sosiaalisessa yhteiskunnassa paremmassa asemassa kuin miehet. Ne jotka luulevat ajavansa feminismiä kun ajavat _kaikkien sukupuolien_ välistä tasa-arvoa, ovat väärässä ja ajavat _egalitarismia_. Tämä on yleinen väärinymmärrys naisten keskuudessa. Sen lisäksi työpaikkakohtaiset syrjinnät on niin yksilöllisiä ettei niitä voi ottaa objektiivisesti huomioon.

17.02.2016 17:03

<Bluk> "Tämä on ensimmäinen kerta kun feministit järjestyvät." Noniin! Nyt vaan odottelemaan järjestäytyneeltä ryhmittymältä vastauksia näihin: www.youtube.com/watch?v=GSlP9JGGsRM Jos aikovat olla jotain muuta kuin idiootteja, jotka laukovat käsittämättömän järjetöntä skeidaa (kuten modernit feministit tähän mennessä pitkälti), niin hienoa. Vähän olen vaan skeptinen. Feministit kun kuulemma kannattavat tasa-arvoa nimestään huolimatta, niin ajavatko myös esim. miehille nykyistä parempaa oikeutta lapseen avioerossa? Nyt kun tilanne on se, että järjestäen nainen saa lapset, jos ei ole täysi alkkis.

17.02.2016 16:57

<Kurukka> Aina kun haetaan tasa-arvoa, haetaan sitä useimmiten naisille, miesten toiminnan kautta. Minusta outona esimerkkinä naisten ilmaiset mammografiat tietyn iän jälkeen ja järjestetään valtavia kampanjoita rintasyövän taistelun puolesta. Rintasyöpään ja eturauhassyöpään sairastuneiden määrä on suunnilleen sama mutta ei paljoa ole ilmaisia seulontoja miehille järjestetty saatikka valtakunnallisesti järjestetty yhtä näkyviä kampanjoita kuin Roosanauha.

17.02.2016 16:42

<Kurukka> SivariSuvakki Nykyaikana tuo feminismi on hiukan kehityksestä jälkeen jäännyt aate. Ainakin Suomessa. Suomessa naisilla on todella hyvät oltavat, on äänioikeus, oikeus käydä töissä, ilmaisuvapaus yms.yms. Täysin samat mitä miehilläkin. Kyllä varmasti syrjintää tapahtuu työpaikoilla, varsinkin raskaana olevien kohdalla mutta tämä ei ole todellakaan valtakunnallinen ilmiö. Kääntäisivät feministit katseensa ja toimintansa ulkomaille, missä todellista vääryyttä ja naisten aseman polkemista tapahtuu ja olisivat ylpeitä miten asiat ovat Suomessa.

106
17.02.2016 16:34
17.02.2016 16:33

<Rekkamiez> Teki mullakin mieli hypätä tohon laatikkoon

17.02.2016 16:28

<mauseri> No nyt oli paska läppä

17.02.2016 16:26
17.02.2016 16:25

<Stam!na> Eduskuntatalon eteen sama teksti

17.02.2016 16:22

<Nägä> Jos tämmöset on omasta mielestä hauskoja, nii tekis itellekki tommosen laatikon.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Laiska ja idiootti

15 255 katselukertaa

Mikäli tunnet itsesi tyhmäksi

23 445 katselukertaa

Tyhmät itseään liikaa rasittaa

15 707 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.