Lähettäjä:

pausebreak pausebreak

Työläiset yhdistykää!

3.5 / 5 (44 ääntä)

Työläiset yhdistykää! - Työläiset yhdistykää!

Julkaistu: 15.5.2018 14:02

Tarkastaja: Pyrex

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: pausebreak pausebreak

Otsikko: Työläiset yhdistykää!

Hakusanat: kommunismi, sosialismi, tuki, kela, rahoittaa, paatuneimmankin, kommarin, stonetoss,

3.5 / 5 (44 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-05-15 14:14:32

+14285

<TinQQ> +5 RR

Vasemmistolainen - Ihminen joka ei itse palvele ketään, mutta valittaa jos muut ei palvele häntä. Tai jos palvelevat, niin eivät palvele läheskään tarpeeksi.

85

Aika: 2018-05-15 16:53:13

+6622

<Jorma90> +5 RR

Niin, voidaanhan me lopettaa se elämiseen vaadittavan tulon maksaminen "heikolle ainekselle" yhteisestä pussista ja ihailla kuinka he sitten alkavat ryöstelemään muita nälkäänsä. Tai sijoitetaan heidät kaikki Ahvenanmaalle ja tehdään siitä Battle Royale/Nälkäpeli-tyylinen tosi-TV, jota bättre folk voi sitten joltain maksukanavalta illalla seurata. Jos joudut työttömäksi ja varat loppuvat, SINÄ olet seuraavassa kaudessa! Saadaan myös ainakin "paskahommien" palkat aivan pohjiin, kilpailu näistä töistä kun kasvaa huomattavasti Ahvenanmaa-insentiivin myötä. Talous nousuun!

60

Aika: 2018-05-15 18:59:06

+110075

<lask90> +5 RR

Jorma90 en malta odottaa suomalaista Nälkäpeliä. Kuitenkin se täyttyisi turhilla julkkiksilla, ja saisimme ihailla kuinka Kauppias-Sampo ampuu jousipyssyllä, Amanda Harkimo juoksisi huomion perässä ja jotkut Chrystal Snow & Teuvo Loman kiljuisivat kun pikkutytöt kun Olli Lindholm tulisi heitä päin sapeli kädessä. Sit joku Cheek vaan räpeltäis puhelinta itkien ettei halua nukkua makuupussissa ja Paula Vesala haukkuis koko nälkäpelin ja suomenkin siinä mukana.

44

Kommentit (21)

Piilota OFF-Topic keskustelu

17.05.18 06:04

<pikkumusta> täällähän on jo nälkäpelit menossa täysillä.

16.05.18 17:03

<EskoVee> "Maailman työläiset, yhtykää!" (K.Marx) Tuo on oikeampi lainaus. Nykyään siis kiellettyä metoo-kamaa.

16.05.18 08:39

<TinQQ> 1900 luvun metallityöväen vasemmistoliitolla ja nykypäivän feministi-LGBDTGKT-bi-gender-bender-trans-helicopter -liikkeellä ei ole kyllä yhtään mitään tekemistä enää keskenään. Ääni tämänpäivän vasemmistolle ei todellakaan ole ääni suomalaiselle työväelle ja heidän eduilleen. Vasemmisto on nykyään tuensaajien liitto, joka pyrkii vakiinnuttamaan suomeen uuden yhteiskuntaluokan, joka elää toisen luokan hyvinvoinnista täysin tarkoituksellisesti. Kutsuvat sitä perustuloksi ja se rahoitetaan työssäkäyviltä perusveroina.

16.05.18 00:14

<torakka88> jorma90 lask90 Ehdotan että Suomiselviytymispeli tehdään vedessä perinteitä kunnioittaen. 2x 10l mehukannut täytetään vahvalla kiljulla ja kannut käteen -> ukko järveen. Juomalla itselle kellukkeet mutta ei liian nopeasti tai... Viimeinen pinnalla voittaa. ^^

15.05.18 19:26
15.05.18 18:59

<lask90> Jorma90 en malta odottaa suomalaista Nälkäpeliä. Kuitenkin se täyttyisi turhilla julkkiksilla, ja saisimme ihailla kuinka Kauppias-Sampo ampuu jousipyssyllä, Amanda Harkimo juoksisi huomion perässä ja jotkut Chrystal Snow & Teuvo Loman kiljuisivat kun pikkutytöt kun Olli Lindholm tulisi heitä päin sapeli kädessä. Sit joku Cheek vaan räpeltäis puhelinta itkien ettei halua nukkua makuupussissa ja Paula Vesala haukkuis koko nälkäpelin ja suomenkin siinä mukana.

15.05.18 18:50

<pausebreak> Jorma90 Isoilta pojilta kuullut, että siellä on pieni nälkä ongelma ja vähän rötöstely probleema. Tosin syy ei taida löytyä sieltä tien oikealta laidalta.

15.05.18 18:45
15.05.18 18:24

<pausebreak> Jorma90 Vähän niin kuin Venezuelassa... eiku...

15.05.18 18:22

<pausebreak> BMRMAMA Kannattaa ymmärtää se, että lähimmiltään odotettaan myös eniten. Selittää aika monta asiaa.

15.05.18 18:16

<SirJakkuson> TinQQ Eikös tuo ole oikeistolaisen määritelmä? Vasemmistohan on työntekijöiden puolta.

15.05.18 16:53

<Jorma90> Niin, voidaanhan me lopettaa se elämiseen vaadittavan tulon maksaminen "heikolle ainekselle" yhteisestä pussista ja ihailla kuinka he sitten alkavat ryöstelemään muita nälkäänsä. Tai sijoitetaan heidät kaikki Ahvenanmaalle ja tehdään siitä Battle Royale/Nälkäpeli-tyylinen tosi-TV, jota bättre folk voi sitten joltain maksukanavalta illalla seurata. Jos joudut työttömäksi ja varat loppuvat, SINÄ olet seuraavassa kaudessa! Saadaan myös ainakin "paskahommien" palkat aivan pohjiin, kilpailu näistä töistä kun kasvaa huomattavasti Ahvenanmaa-insentiivin myötä. Talous nousuun!

15.05.18 16:00

<lask90> Kovasti jengiä takana kun kommari vaatii työväenluokkaa yhdistymään :D

15.05.18 15:47

<BetBet> BMRMAMA Korjatkaa toki historian tuntemustani: koska se tapahtui?

15.05.18 15:41

<BetBet> Täällä on taas palttiarallaa puolet suomalaisista haukuttu pystyyn :D Ei voi kuin ihmetellä, mikä poijiilla on maailmankuva; välillä kehutaan Suomea maasta taivaaseen – suomi suomalaisille ja muuta skeidaa – nyt on taas puolet kansasta täyttä pohjasakkaa. Kumma, että se teidän "oikeistonne" ihan itsekseen meidät hinannu, muistakin pohjoismaista maista pokeiten, joka mittarilla maailman kärkeen.

15.05.18 15:03

<Suomen-puolustaja> Vasemmistolaiset kyllä ihan sekoja. Ne halus EU unioniin josta Suomelle koituu miljardien tappiot joka vuosi. Ne rakastaa pakolaisia mutta kannattaa samalla abortteja eli ihmisten tappamista. Aina pitää olla poliittisesti korrekti ja jos sanot vastaan olet rasisti. Samalla ne haukkuu esim. Huhtasaarta plagionti syytöksistä joita ei yllätys ole todistettu mutta samalla hurraa kun Niinstö laskee NATO sotilaita Suomeen yhtä vapaasti kun pakolaisia.

15.05.18 14:55

<TinQQ> Hyvinvointivaltio, sikäli jos sillä tarkoitetaan epäaktiivisten ja omia etujaan laiminlyövien jäsenien oikeutta erilaisiin muilta yhteisön jäseniltä kerättäviin tukiin, tosiaan edellyttää laajaa vasemmalle kallistuvaa politiikkaa. Suomessa on satoja tuhansia työikäisiä ihmisiä vailla peruskoulun jälkeistä koulutusta. Omista huonoista valinnoista ei pitäisi hakea korvauksia muilta yhteisön jäseniltä. Ei oikeastaan kehtaisikaan, mutta siksi se naamioidaan "perustuloksi" tai "kansalaisoikeudeksi" että pitää saada itselleen osuuksia toisten palkkapusseista. Ei jatkoon.

-11
15.05.18 14:46

<EERii> Riemurasian asiantuntijat taas vauhdissa. Jossain kommenteissa haukutaan kokoomusta, seuraavassa persuja ja nyt vassareita.ja kuvan tagit aivan ristiriidassa. Hyvinvointivaltio edellyttää vasemmalle kallistuvaa politiikkaa. Tulimpahan vaan purkamaan ärsyyntymistäni ja toteamaan TURPA KII!

15.05.18 14:28

<MrFiufaufou> Hyvin sanottu alemmat kommentit. Ei saa kuitenkaan unohtaa että vasemmiston sankarit ovat pääasiallisesti vastuussa myös SJW ja PC kulttuurin keksimisestä. Tälle puolelle myös kallistuu kaikki sukupolensa ihmettelijät ja sen sellaiset. On kyllä värikäs puoli, ei ihme että ovat kaikkien kanssa aina tappelemassa.

15.05.18 14:25

<maksamakkara> Vasemmisto on kyllä sellainen parasiitti ettei mitään rajaa. Se imee itseensä jopa muille kuuluvia töitä, ideoita ja kamppanioita jne ja vääjäämättömästi aina myöskin saastuttavat nämä omalla läsnäolollaan. Esimerkkinä ammattiliitot, hippiliike, poliittisestikorrektius, luonnonsuojelu hankkeet, ihmisoikeusasiat, lista on loputon, mitään näistä he eivät ole itse keksineen, vain vallanneet ne ja saastuttaneet ne. Kaikkia niitä olisi voitu hoitaa paremmin ilman poliittisen ideologian painolastia ja oman eden ajoa. Ja kyllä, ammattiliittoja olisi olemassa ilman vasemmistoa jos joku sitä miettii.

15.05.18 14:14

<TinQQ> Vasemmistolainen - Ihminen joka ei itse palvele ketään, mutta valittaa jos muut ei palvele häntä. Tai jos palvelevat, niin eivät palvele läheskään tarpeeksi.

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 15 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä lentsikoita mieluiten (FX-hävittäjähanke)?

Boeing Super Hornet F/A-18
Dassault Rafale
Eurofighter Typhoon
Lockheed Martin F-35 Lightning II
Saab Gripen NG
Mieluummin ilmatorjuntaa, kiitos, enemmän ja monipuolisemmin.
Ei mikään edellisistä - aseet auroiksi!

SAMANKALTAISIA

Introvertit yhdistykää!

35 147 katselukertaa

Kiinalaisten vuokratyöläiset

40 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.