Quantcast

Lähettäjä:

Foliojoni Foliojoni

Työhakemusten täyttäminen netissä

Kun lähetit juuri CV:n ja sitten joudut manuaalisesti täyttämään samat tiedot uudelleen

4.2 / 5 (64 ääntä)

Työhakemusten täyttäminen netissä - Kun lähetit juuri CV:n ja sitten joudut manuaalisesti täyttämään samat tiedot uudelleen

Julkaistu: 16.6.2017 17:51

2.5K

Lähettäjä: Foliojoni Foliojoni

Otsikko: Työhakemusten täyttäminen netissä

Kuvaus: Kun lähetit juuri CV:n ja sitten joudut manuaalisesti täyttämään samat tiedot uudelleen

Hakusanat: työhakemukset, netti, lataus, CV, täyttää, uudelleen, samat, tiedot,

4.2 / 5 (64 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-06-16 17:57:24

+348

<Tohtori kuka>

On kieltämättä turhauttava prosessi tuo uudelleen samojen asioiden kirjoittaminen kuin cv:ssä. Tuntuu varsinkin vuokrafirmojen sivuilla olevan järestään kaikissa sama homma.

88

Aika: 2017-06-16 18:03:51

+46511

<MrDarkman>

Rusty Nail jännästi oon törmännyt myös tapauksiin jossa näiden kyseisten firmojen kaavakkeet on aikalailla ihan samanlaisia sisällöltään ja graafiselta näöltään.

59

Kommentit (17)

Piilota OFF-Topic keskustelu

19.06.2017 21:58

<Lungihemmo> Ite en oo pariin vuoteen edes lähettäny sähköpostia. Jossei soittamalla pääse haastatteluun ja sitä kautta saa antaa omaminän kuvaa jollekkin niin haistakoot paska. Tosin emmä oo kyllä ollu töissäkään pariin vuoteen ei sen puoleen.

19.06.2017 13:26

<M1cc1> ctrl+c, ctrl+v.

18.06.2017 15:07

<tantzu> Vastaavia järjestelmiä on laajasti käytössä vuokratyöfirmoilla, rekrytoijan työtä lievennetään kun työnhakija täyttää tietokantaan tiedot ja nopeutetaan prosessia niin että sopivat hakijat voidaan hakea tietyin parametrein. Kuvauksiin kannattaa laittaa hyviä avainsanoja jotta "profiilisi" saa mahdollisimman monta osumaa kun joku toinen rekrytoija hakee sopivia ehdokkaita juuri auenneeseen työpaikkaan mutta joka ei ole vielä yleisesti näkyvillä.

17.06.2017 10:32

<haimaalainen> Ite en oo kertaakaan lähettäny CV:tä minnekkään vaan kirjoitan omaperäsen lievästi tarinavetoisen työhakemuksen mihin sisällytän kaiken oleellisen ja höystän sen pienellä huumorilla mutta pidän silti tekstin asiallisena. Nykyiseltä työnantajalta oli hauska kuulla kun kertoi työhakemukseni olleen niin hauska että sen oli pakko kutsua mut haastatteluun

17.06.2017 00:51

<Börvel> Vitun rasia vittu!!! Kirjotin saatana nii pitkän kommentin ku annoitte kirjaimia lupaa käyttää!! olisin vaa kertonu kunnon omakokemus tseppitarinan kui sitä kaikki ihmisillä järjestyy yms.. Mut vaikka on vielä jopa parikin "merkkejä" käytettävänä niin ilmoittaa että "liian pitkä paska! haista homo vittu!!" Ja sitku koitat backspacella vähä ottaa muutamia kirjaimia pois tekstistä pois et se mahtuis vielä paremmin annetuihin määreihin, ni sit vitun wondoyssi vittu heittää 30 sivua taaksepäin ja koko teksi minkä kirjotit häviä!! Perse saatana minä avaan kaljan! :D

16.06.2017 22:42

<what_moonbone> Ks. CV

16.06.2017 20:26

<xdlolnoob> Ei kannata, kuitenki tommoset nignogit tekee hommat halvemmalla

16.06.2017 19:29

<...-....> Zerppis Antaa vahvan viestin myös hakijalle huonosti organisoidusta firmasta. Pienille ok mutta isoille, ..mitä?!

16.06.2017 19:16

<Zerppis> Työnantajana kattoisin aika pitkään työnhakijaa, jolle on ongelma pikku ylimääräinen työ (esim täyttää työhistoria). Töissä kuitenkin täytyy tehä aika paljon turhaa paskaakin.

16.06.2017 18:50

<SaKoz> Toi on oikeesti vaan kompakysymys, missä testataan oletko työssäsi valmis kestämään sitä että sut käsketään toistuvasti tekemään täysin turhaa ykstoikkosta ja itseään toistavaa paskahommaa.

16.06.2017 18:41

<Garbanzo> MrDarkman Kerran piti latoa yhdelle kiinteistövälitysfirmalle sopimus, yms ehdot. Toivat malliksi kilapilevan firman sopimusehdot, joita hieman muutettiin vastaamaan heidän firmaansa, ei sen takia että oltais tehty erinäköinen. Mahtoikohan edustamani firma syyllistyä rikokseen, vai oliko asiakkaamme se joka rikkoi tekijänoikeutta. Ja kukahan sen alkuperäisen, kimurantin lakitekstin on tehnyt. Tekeeköhän kaikki itse lakimiehen toimesta vai liekö tuollainen kopiointi hyvinkin yleistä.

16.06.2017 18:09

<Tohtori kuka> MrDarkmanon tullut huomattua sama asia.

16.06.2017 18:04

<MunkkiPchia> Mutta se on sitä varten että osaat kertoa tarkemmin mitä olet tehnyt "x" työpaikaalla, CV ei kerro mitään muuta kuin sen että olet ollut siellä

16.06.2017 18:03

<MrDarkman> Rusty Nail jännästi oon törmännyt myös tapauksiin jossa näiden kyseisten firmojen kaavakkeet on aikalailla ihan samanlaisia sisällöltään ja graafiselta näöltään.

16.06.2017 18:03

<weikka> Mulla alkoi tänään kesäloma. Jos laittas saunan päälle ja valvos myöhään. sitten voisi olla ihan rennosti vaan :)

16.06.2017 17:57

<Tohtori kuka> On kieltämättä turhauttava prosessi tuo uudelleen samojen asioiden kirjoittaminen kuin cv:ssä. Tuntuu varsinkin vuokrafirmojen sivuilla olevan järestään kaikissa sama homma.

16.06.2017 17:55

<Flinck> Niin tuttua

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Renkaan täyttäminen tulen avulla

19 550 katselukertaa

Nitojan täyttäminen

41 426 katselukertaa

Pullon täyttäminen vedellä

24 753 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.