Quantcast

Lähettäjä:

highlander100 highlander100

Väite ja vastaus

2.4 / 5 (58 ääntä)

Väite ja vastaus

Julkaistu: 17.11.2020 11:43

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: highlander100 highlander100

Otsikko: Väite ja vastaus

Hakusanat: väite, vastaus, DiCaprio,

2.4 / 5 (58 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2020-11-17 11:46:19

+4427

<Kötrsy> +5 RR

Näinhän se menee, vain duunarien palkat vaikuttaa hintoihin.

63

Kommentit (14)

Piilota OFF-Topic keskustelu

19.11.2020 16:13

<MösjööTipsu> Nickson_ Itsekkin yrittäjänä toki ymmärrän asian noib. Mutta kuitenkin 18 miljoonan vuosipalkka on mielestäni aika kohtuuton, ja vaikka siitä ei jaettaisi suoraan työntekijöille palkkaa, niin sillä voitaisiin muulla tavalla parantaa yritystä. Monella työpaikalla kun suomessakin on vähän se meno, että niinkuin työntekijöitä ei haluttaisi oikeasti pitää töissä. Sellaiset pikkuiset asiat, kuin esimerkiks kahvitarpeiden hommaaminen firman puolesta taukotupaan yms ovat pieniä, mutta reiluja kädenojennuksia työntekijöille. Varsinkin silloin, kun yritys tekee isosti voittoa liikevaihdosta.

19.11.2020 15:39

<karju> Nickson_ Jostain syystä sillä mäkkärillä on kuitenkin muissa maissa varaa maksaa työntekijöilleen kunnon palkkaa, mutta ei amerikassa. Siellä kun eivät saa edes terveydenhuoltoa eikä hammashuoltoa ilmaiseksi niin ei jää mitään käteen mistään.

19.11.2020 15:30

<Nickson_> Jos Mäkkärin pomon palkka on 18 miljoonaa ja se jaettaisiin kokonaan työntekijöille joita 212 000, tienaisi jokainen heistä noin 80 dollaria vuodessa lisää, mikä sinänsä olisi varmaan ihan ok työntekijöille, mutta eipä suuremmin ketään auttaisi. Jos taas jokaisen työntekijän tuntipalkkaa nostettaisiin dollarilla, ja keskimäärin jokainen työntekijä tekisi 40h viikossa, maksaisi tämä mäkkärille 432 miljoonaa + verot .

19.11.2020 09:53

<juonu> Kansalaispalkka tulee olemaan vain ajan kysymys ainakin niissä valtioissa jossa teknologiayrityksiä ei ajeta alas vihervassarien toimesta. On sanomattakin selvää että duunarihommat tulevat vähenemään radikaalisti. Samaan syssyyn olisi syytä myös murjoa kelan ja työkkärin tapaisia paskabyrokratialaitoksia uuteen kuosiin

18.11.2020 19:51

<hevijoni> Toisenlainen esimerkki: Mijonäärillä on kaksi Ipuhelinta. Hän saa miljoonan lisää. Ipuhelimia on edelleen kaksi. Miljoona jaetaan yhtäkkiä 1000 kelan asiakkaalle. Koska Ipuhelimeton on tunnetusti luuseri uusima Ipuhelimia myydään yhtäkkiä 500 lisää. Apple katsoo että nyt on hyvä aika nostaa hintoja. Keskiluokkainen Iasiakas maksaa korotukset.Itse kannatan pieniä tuloeroja. Olisi kuitenkin itselleen valehtelua sanoa ettei tuloeroilla ja hinnoilla ole tekemistä keskenään, maassa jossa on euroalueen kallein kauppakassi ja pienet tuloerot.

18.11.2020 07:08

<humpankuningas> Sopivana esimerkkinä vielä McDonalds. Tämä jenkkilän minimipalkkavaatimus osuu juurikin osuvasti mäkkäriin. Kysymys kuuluu: miksi maksaa työntekijöille vaadittua aika korkeaa minimipalkkaa työn tuottavuuteen verrattuna, kun voi hankkia kaiken tekevän robotin, jolloin ei välttämättä tarvita yhtään työntekijää ja palkan sijaan työntekijät eivät saa edes lämmintä kättä. Suomessahan tämä vertaus taas ei toimi, koska meillä viisas ay-liike tietää mitä kenenkin tulee tienata.

17.11.2020 19:27

<subaruduke> hyvä kuva hermanni. Idiootin ajattelua, että yritysjohtajan palkan nostaminen vaikuttaisi hintoihin.

17.11.2020 17:53

<LowBattMouse> Chiparish ainakin spotifyssa sitä yritetään. duunarit neuvoo ja suosittelee asiakkaita liputtamaan joe roganin tuotantoa. siis yrityksen työntekijät yrittää saada firman tulosta alas.

17.11.2020 17:03

<retu999> Ei vaikuta yhden toimitusjohtajan palkka yleisen väestön (perus kuluttajan) elintasoon millään tavalla. Jos tuotteita valmistavat työläiset saa enemmän palkkaa, niin silloin luonnollisesti nostetaan myös tuotteiden hintaa, että bisnes pysyy mahdollisimman kannattavana (ja kaikilla on korkeamman palkan ansiosta myös varaa maksaa enemmän). Sanoisin että kuvassa on molemmat väitteet oikeita, eivätkä varsinaisesti liity toisiinsa. Jos Highlander hakee tällä kuvalla sitä että ensimmäinen väittämä on väärä tällaisella logiikalla, niin on kyllä äijä kujalla.

17.11.2020 16:41

<Chiparish> Ja tämä meemi on invalidi, koska helposti saa käsityksen, että TJ triplasi ite palkkansa.. Sekin on vain töissä siellä.

17.11.2020 16:40

<Chiparish> Kötrsy Mutta duunareiden päätökset on harvemmin kaatanut koko firman..

17.11.2020 14:31

<pikkumusta> kamalajuho Vassarit on jo viranomaisten toimesta kerännyt kaikki ylimääräiset aseet pois ihmisiltä. Läppärilläkö ajattelit kansan-nousun tapahtyvan.

17.11.2020 14:03

<Kanakotka> Yhden henkilön palkan nouseminen on sama kuin kymmenien miljoonien palkan nouseminen. Nyt on vasemmistologiikka 10/10

17.11.2020 11:46

<Kötrsy> Näinhän se menee, vain duunarien palkat vaikuttaa hintoihin.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 40 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Uusi perheenjäsen

11 153 katselukertaa

Kissaa koijataan

9 329 katselukertaa

Alpo on ihan JÄÄSSÄ!

9 320 katselukertaa

Toimitusjohtajan tuska

18 454 katselukertaa

Työkaluja

18 730 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.