Quantcast

Lähettäjä:

Lihavamanaatti Lihavamanaatti

Vanhat ajat

Kun jouduit vittuilemaan kasvotusten ja siitä usein seurasikin jotain

4.4 / 5 (67 ääntä)

Vanhat ajat - Kun jouduit vittuilemaan kasvotusten ja siitä usein seurasikin jotain

Julkaistu: 21.6.2018 11:09

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Lihavamanaatti Lihavamanaatti

Otsikko: Vanhat ajat

Kuvaus: Kun jouduit vittuilemaan kasvotusten ja siitä usein seurasikin jotain

Hakusanat: vanhat, ajat, pojat, tappelu, turpaan, ei, voinut, piileskellä, ruudun, takana,

4.4 / 5 (67 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-06-21 11:27:10

+118088

<lask90> +5 RR

Meidän luokalla oli yks tyyppi joka suuttui mulle kait jostakin, ja vittuili koko koulupäivän ajan. Koulun jälkeen sitten sanoin, että jos vittuilu ei lopu, niin uitan sinut tuossa mudassa. Sanoi että asia on ok, mutta lähtiessäni huusi perään että "mene lutkuttamaan äitis tissiä". Heitin sitten kaverin pyörän päältä mutalammikkoon ja pyysin, että peruisi sanansa. Kaveri ei niitä perunut, mutta päästin hänet pois kun alkoi nyyhkytystä kuulumaan ja jotain hän itkuissaan mutisi kun kotiin ajoi pyörällään. On se ihme, että joillakin oli hirveä pakkomielle aukoa päätä silloin yläasteen aikoihin...

83

Aika: 2018-06-21 11:42:17

+77236

<Ocarina> +5 RR

lask90 Mulla on vieläkin sitä mutaa vaatteissa.

81

Aika: 2018-06-21 11:36:29

+32887

<Joke_75> +5 RR

Toisaalta myös tollasen pikku muksuattelun jälkeen oltiinkin sitten asiat sovittu ja kunnossa ja mentiin pelaamaan korista / futista / sulkista kunnes sitten alko uus vittuiluvaihe ja alettiin pelaamaan nyrkkeilyä.

26

Aika: 2018-06-22 12:47:46

+6211

<Neylah> +5 RR

Ja sitten oli näitä "ne on vaan kateellisia", niin tasan mistä? Siitäkö että oon vuodesta toiseen yksin ja eristetty porukasta joille kaikki naljailee vai? :D Olisivat edes antaneet olla rauhassa. Ja miks niitä minun elämä kiinnosti sitten kuitenki kun piti porukassa juoruilla? Kahden kesken jotkut mielelläänkin jutteli mutta porukassaan eivät olleet tuntevinaankaan. Ja minkähän takia minä ylipäätään jouduin eristetyksi..? Noh, eipä kai noilla millään enää väliä, ois tietysti kiva tietää oliko sille mitään syytä.

11

Aika: 2018-06-22 12:40:02

+6211

<Neylah> +5 RR

Ylä-asteella takana istuva jätkä syleskeli pyyhekumin palasia mun niskaan ja tokas "onko sulla hilsettä?". Mietin että vielä jos kerran niin käännyn ympäri ja vetäsen täysillä naamatauluun.... Päädyin sit sanomaan ääneen "Tollasten sietäs saada turpaasa joskus" niin sitte sainkin "wannabe koviksen" maineen. Joku eukko tuumasi "wannabe gootti enemmänki" kun olin halunnut värjätä hiukset ruskeaksi ja vetäskin mustaks ^^ "Kaverit" vaan katsoi eivätkä uskaltaneet sanaakaan pukahtaa, luokanvalvoja ei ainakaan olevinaan huomannut mitään. Ei oo kyllä lainkaan ikävä koulu aikoja.

10

Kommentit (13)

Piilota OFF-Topic keskustelu

05.08.2018 15:07

<aabee> Väkivalta lopettaa vittuilun.

22.06.2018 12:47

<Neylah> Ja sitten oli näitä "ne on vaan kateellisia", niin tasan mistä? Siitäkö että oon vuodesta toiseen yksin ja eristetty porukasta joille kaikki naljailee vai? :D Olisivat edes antaneet olla rauhassa. Ja miks niitä minun elämä kiinnosti sitten kuitenki kun piti porukassa juoruilla? Kahden kesken jotkut mielelläänkin jutteli mutta porukassaan eivät olleet tuntevinaankaan. Ja minkähän takia minä ylipäätään jouduin eristetyksi..? Noh, eipä kai noilla millään enää väliä, ois tietysti kiva tietää oliko sille mitään syytä.

22.06.2018 12:40

<Neylah> Ylä-asteella takana istuva jätkä syleskeli pyyhekumin palasia mun niskaan ja tokas "onko sulla hilsettä?". Mietin että vielä jos kerran niin käännyn ympäri ja vetäsen täysillä naamatauluun.... Päädyin sit sanomaan ääneen "Tollasten sietäs saada turpaasa joskus" niin sitte sainkin "wannabe koviksen" maineen. Joku eukko tuumasi "wannabe gootti enemmänki" kun olin halunnut värjätä hiukset ruskeaksi ja vetäskin mustaks ^^ "Kaverit" vaan katsoi eivätkä uskaltaneet sanaakaan pukahtaa, luokanvalvoja ei ainakaan olevinaan huomannut mitään. Ei oo kyllä lainkaan ikävä koulu aikoja.

21.06.2018 23:19

<Kommunaattori> Ennen oli paljon helpompaa, kun asian kuin asian sai selvitettyä.Esimerkiksi jos piti selvittää, onko maapallo litteä vai pyöreä, niin se joka veti toista turpaan oli oikeassa ja tämän erehtymättömän menetelmän voimin tiedämme nyt, että maapallo on pannukakku, koska apinalain ensimmäinen pykälä sanoo, että se joka voittaa tappelussa, on oikeassa riippumatta siitä mitä luonnontieteet sanoo.

21.06.2018 21:00

<rumamuukalainen> "suka i fuk u mom blyad"

21.06.2018 20:55

<näköradiomies> lask90 Tässä pitää tietää että lähes kaikilla ylä-asteikäisillä on noita mielenhäiriöitä.Nimimerkillä: Muutamia sällejä siellä oli 20 vuotta sitten jotka kovasti yritti uhitella ja leikkiä koulun kingiä.Kenties eivät saaneet tarpeeksi remmiä isältä silloin.Mutta hienoa nähdä että näistäkin isänmaan epätoivoista on kasvanut kenties siedettäviä kansalaisia näin aikuisiällä, noh, enemmän tai vähemmän. Nykyään jos jotain tuollaista vittuilua tulisi vastaan kuin peruskoulussa, niin todennäköisesti vetäisin turpaan. :D

21.06.2018 18:34

<lask90> Ocarina Ookke, vanha runkku. Ethän kerro ihmisille sitä toista puolta tarinasta, jossa itse riidan aloitin ja nyyhkyttäen lähdin turpakeikan jälkeen kotiin? :D

21.06.2018 14:54

<kulta-akka> Ocarina Ja minä sain sinun vaatteitasi pestä päivätolkulla. Arestiin joutaisit. t. äiti

21.06.2018 14:01

<PeterNorth> On se kuitenkin hyvä, että nykyään voi piiloutua näytön taakse. Adolf oli oikeassa ja ylläpito on homo!

21.06.2018 11:42

<Ocarina> lask90 Mulla on vieläkin sitä mutaa vaatteissa.

21.06.2018 11:36

<Joke_75> Toisaalta myös tollasen pikku muksuattelun jälkeen oltiinkin sitten asiat sovittu ja kunnossa ja mentiin pelaamaan korista / futista / sulkista kunnes sitten alko uus vittuiluvaihe ja alettiin pelaamaan nyrkkeilyä.

21.06.2018 11:27

<lask90> Meidän luokalla oli yks tyyppi joka suuttui mulle kait jostakin, ja vittuili koko koulupäivän ajan. Koulun jälkeen sitten sanoin, että jos vittuilu ei lopu, niin uitan sinut tuossa mudassa. Sanoi että asia on ok, mutta lähtiessäni huusi perään että "mene lutkuttamaan äitis tissiä". Heitin sitten kaverin pyörän päältä mutalammikkoon ja pyysin, että peruisi sanansa. Kaveri ei niitä perunut, mutta päästin hänet pois kun alkoi nyyhkytystä kuulumaan ja jotain hän itkuissaan mutisi kun kotiin ajoi pyörällään. On se ihme, että joillakin oli hirveä pakkomielle aukoa päätä silloin yläasteen aikoihin...

21.06.2018 11:20

<slerbahuuli> Kuvaan lavastettu tilanne on utopiaa T. nimimerkki

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Treenaajat

17 375 katselukertaa

Noutajat noutaa

15 658 katselukertaa

Norjalaiset kehonrakentajat

20 136 katselukertaa

Hinaajat oli sankareita

20 462 katselukertaa

Siitä se ajatus sitten lähti

17 906 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.