Lähettäjä:

Harhaluulo Harhaluulo

Venäjä paljastaa USA:n presidentinvaalien salaliiton todeksi

A vote for Clinton is a vote for corruption USA:n Demokraatit, juutalaisrahoittajat ja länsimainen media päättivät yhteistuumin tehdä Clintonista presidentin, mutta Venäjä teki silleen tyhmästi, että paljasti koko korruption ja julkaisi 20 000:n emailin tietokannan siitä kuinka suuresta asiasta on kyse. Aiheesta lisää: http://www.zerohedge.com/news/2016-07-23/leaked-dnc-emails-confirm-democrats-rigged-primary-reveal-extensive-media-collusion Linkki vuodettuun s-postitietokantaan: https://wikileaks.org/dnc-emails/ USA:n demokraattien facebook sivu on saanut 1.3/5 arvosanan käyttäjiltä ja vannoutuneimmat demokraatitkin vannovat puoluevaihdon puolesta ja lupaavat äänestää Trumppia presidentiksi. Massaoikeudenkäyntiä kaavaillaan DNC:tä vastaan. Osallisia vaaditaan oikeuteen maanpetturuudesta, salaliitosta ja petoksesta. Bernie Sanders oli tuohtunut, joskaan ei salaliitosta yllättynyt. Kuten ei myöskään juuri kukaan muukaan USA:n politiikkaan perehtyneistä internetinkäyttäjistä. Aiheesta Suomessa julkaistujen uutisten lukumäärä: 0 Joku voisi jopa luulla, että korruptoitunut media ei halua uutisoida omasta korruptiostaan.

4.4 / 5 (214 ääntä)

Venäjä paljastaa USA:n presidentinvaalien salaliiton todeksi - A vote for Clinton is a vote for corruption 


USA:n Demokraatit, juutalaisrahoittajat ja länsimainen media päättivät yhteistuumin tehdä Clintonista presidentin, mutta Venäjä teki silleen tyhmästi, että paljasti koko korruption ja julkaisi 20 000:n emailin tietokannan siitä kuinka suuresta asiasta on kyse. 


Aiheesta lisää:

http://www.zerohedge.com/news/2016-07-23/leaked-dnc-emails-confirm-democrats-rigged-primary-reveal-extensive-media-collusion

Linkki vuodettuun s-postitietokantaan:

https://wikileaks.org/dnc-emails/


USA:n demokraattien facebook sivu on saanut 1.3/5 arvosanan käyttäjiltä ja vannoutuneimmat demokraatitkin vannovat puoluevaihdon puolesta ja lupaavat äänestää Trumppia presidentiksi. Massaoikeudenkäyntiä kaavaillaan DNC:tä vastaan. Osallisia vaaditaan oikeuteen maanpetturuudesta, salaliitosta ja petoksesta. 

Bernie Sanders oli tuohtunut, joskaan ei salaliitosta yllättynyt. Kuten ei myöskään juuri kukaan muukaan USA:n politiikkaan perehtyneistä internetinkäyttäjistä. 


Aiheesta Suomessa julkaistujen uutisten lukumäärä: 0 

Joku voisi jopa luulla, että korruptoitunut media ei halua uutisoida omasta korruptiostaan.

Julkaistu: 26.7.2016 17:58

Tarkastaja: kido

2.5K

Lähettäjä: Harhaluulo Harhaluulo

Otsikko: Venäjä paljastaa USA:n presidentinvaalien salaliiton todeksi

Kuvaus: A vote for Clinton is a vote for corruption USA:n Demokraatit, juutalaisrahoittajat ja länsimainen media päättivät yhteistuumin tehdä Clintonista presidentin, mutta Venäjä teki silleen tyhmästi, että paljasti koko korruption ja julkaisi 20 000:n emailin tietokannan siitä kuinka suuresta asiasta on kyse. Aiheesta lisää: http://www.zerohedge.com/news/2016-07-23/leaked-dnc-emails-confirm-democrats-rigged-primary-reveal-extensive-media-collusion Linkki vuodettuun s-postitietokantaan: https://wikileaks.org/dnc-emails/ USA:n demokraattien facebook sivu on saanut 1.3/5 arvosanan käyttäjiltä ja vannoutuneimmat demokraatitkin vannovat puoluevaihdon puolesta ja lupaavat äänestää Trumppia presidentiksi. Massaoikeudenkäyntiä kaavaillaan DNC:tä vastaan. Osallisia vaaditaan oikeuteen maanpetturuudesta, salaliitosta ja petoksesta. Bernie Sanders oli tuohtunut, joskaan ei salaliitosta yllättynyt. Kuten ei myöskään juuri kukaan muukaan USA:n politiikkaan perehtyneistä internetinkäyttäjistä. Aiheesta Suomessa julkaistujen uutisten lukumäärä: 0 Joku voisi jopa luulla, että korruptoitunut media ei halua uutisoida omasta korruptiostaan.

Hakusanat: venäjä, usa, saliitto, illuminati, presidentti, vaalit, hillary, clinton, donald, trump, demokratia, ,

4.4 / 5 (214 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-07-26 18:15:40

+46470

<Virtahippo>

Voidaanko kerätä kaikkien tähän maailmaan kyllästyneiden kesken rasiakolehti ja ostaa joku syrjäinen saari jostain, missä ei ole sähköjä, kokoomusta, Päivi Räsästä, nykymusiikkia, facebookia jne..? Laitan itse tällä ilmoituksella 100€ pesämunaksi.

325

Aika: 2016-07-26 18:05:21

+3241

<Developer>

Tämähän oli päivänselvä asia, nyt se vaan saatiin todistettua.

187

Aika: 2016-07-26 18:04:57

+59656

<Rofloplex>

Miksi vitussa niiden piti valita Hillary? Jonkun paremman ehdokkaan kanssa ei olisi tarvittu edes kepulikonsteja

156

Aika: 2016-07-26 18:02:10

+18244

<Arkki>

Onko tämä edes yllätys?

128

Aika: 2016-07-26 18:02:01

+86599

<Cosmo Kramer>

Hillaryllä vessassa sähköpostiserveri ja ilmeisesti salaamaton sellainen. Kuka tahansa muu olisi joutunut linnaan jos valtion salaiset s-postit olisi kaikkien saatavilla

126

Kommentit (67)

Piilota OFF-Topic keskustelu

23.12.19 07:25

<Kommunaattori> "Over time Zero Hedge expanded into non-financial analysis,[c] advocating what CNN Business called an anti-establishment and conspiratorial worldview, and which has been associated with alt-right views and a pro-Russian bias." --wikipedia. Eli lähteenä on venäjämielinen internet-sivu, joka julkaisi "uutisen" jonka lähteenä on venäjä. Tässä huomataan taas se, kuinka tärkeää on tarkistaa lähteet ja niiden uskottavuus, joka tässä tapauksessa on siellä nollan pakkaspuolella.

17.11.16 11:38

<Lobo_Tomi_A> Ryssäthän jäi oikeasti kiinni jossain vaiheessa muunmuassa wikileaksiin valheiden kirjoittelusta (puhuttiin perätöntä paskaa Clinttonista Trumpin eduksi) ja jäljet johti lopulta Trumpin vaalikoneistoon. En ole koskaan luottanut ryssämediaan tai heidän """todenmukaisiin ilmoituksiinsa""", enkä usko jatkossakaan. Heidän mukaanhan ryssät ei koskaan hyökänneet edes suomeen vaan puollustivat kun suomi hyökkäsi ryssälään. suht uskottavaa on kaikki ryssämedian jutut.

30.07.16 22:13

<Prokkis> Virtahippo Mukana. Ilmoita hinta, niin minä tulen. Etelämpää, niin ei tarvitse maanviljelyyn niin paljon tilaa ja maata, jos saan ehdottaa.

30.07.16 08:17

<Asel> Vai onkohan tämä Trumpin joku suunnitelma... folion ostoon.

29.07.16 11:40

<torakka88> Harhaluulo tässä on missattu se pointti että ennen oli johtajia nykyään on harhaanjohtajia. Voisi jo kirjaimellisesti muuttaa tuon termistön sopimaan nykyajan tekoja varsinkin "politiikan" saralla toimivien henkilöiden kohdalla.

28.07.16 13:28

<Harhaluulo> Cosmo Kramer Nämä oli tosiaan eri 20k s-postia. Ne 30k+ s-postia ovat vielä kateissa, mutta eiköhän ne jollakin hakkerilla ole tallessa.

27.07.16 17:58

<Fxi> davaj davaj!

27.07.16 16:26

<Lecimx> Venäjä alkaa päivä päivältä tuntumaan vaan paremmalta maalta. On asetelmat muuttunut ihan täysin. Ennen länsimaat oli ne hyvikset ja jees mesta (aivopestun takia toki luultavasti) mutta nykyään se onkin niin että ryssät tulee ja pelastaa vielä koko maailman. En olis uskonu tätä päivää näkeväni.

27.07.16 14:28

<VeikkoVälikäsi> Ei halua ei, juutalaisrahoitus pitää huolen että suomi media on hiljaa

27.07.16 12:00

<Harhaluulo> OgreOnAStick DNC:n sähköpostipalvelimelle tunkeutui pari tyyppiä joilla oli ilmeisesti Venäläinen IP. Ainoa (julkinen) lähde tälle on itse DNC:n väitteet sekä parin "asiantuntijaksi" viitatun henkilön arvio. Kuka ikinä tämän teki, teki palveluksen jokaisen maan demokratialle. Jokainen taho, jonka pääaihe on Venäjän syyttely, haluaa vuodon sisältöä oletettavasti piilotella. Semirotta Öö häh? Onks tää trolli, sarkasmia vai etkö tajunnut? Nuo viestit on varastettu DNC:ltä ja he ovat varmistaneet ne heille kuuluviksi. Tainnut venäjävastainenpropaganda päässyt puremaan?

27.07.16 11:31

<Semirotta> Hahahahah! "Venäjä todistaa". Ne nyt valehtelee ja väärentää tietoja niin saatanasti muutenkin, en nyt menis ihan luottamaan näiden ryssien touhuihin.

27.07.16 09:28

<OgreOnAStick> Itseltä mennyt vähän ohi tämä tapahtuma, mutta oliko näille Venäjä väitöksille lähteitä vai onko se vain punainen silli ettei huomio kiinnittyisi vuodon sisältöön?

27.07.16 08:41

<^PKN^> Venäjä haluaa Trumpin valtaan, koska tämä takaa heille lähes vapaan pelikentän.

27.07.16 08:02

<Timppa102> ... mikään tästä ei myöskään tullut kovin suurena yllätyksenä, koska Bernie jo kampanjansa aikana puhui siitä, kuinka hän koki asian olevan näin. Kyseinen vuoto vain vahvistaa asian. Likaista peliä tuo politiikka.

27.07.16 07:43

<Timppa102> Ahaa... Juutalaisrahoitteinen media päätti tehdä Clintonista presidentin, juutalaisen Bernien Sandersin sijasta? Myöskään Venäjä ei paljastanut yhtään mitään, kuten omassa linkissäsikin lukee, kyseessä oli yksittäinen hakkeri Romaniasta, joka Wikileaksin kautta vuoti tiedot. Se nyt sentään meni suhteellisen oikeen että Demokraattien kansallisen komitean JOHTO yritti saada Clintonin valittua puolueen ehdokkaaksi. Mikä muuten olisi normaalia politiikkaa, jollei kyseisen instanssin pitäisi pysyä puolueettomana omien ehdokkaiden valinnassa.

27.07.16 07:41

<humpankuningas> Mutkun Trump on natsi ja aloittaa kolmannen maailmansodan!!1

27.07.16 07:33

<Voxna> Virtahippo Tiedän, että tää oli osittain huumorilla nakattu, mutta nyt vuorostaan minä puhun totisena: Ainainen pakoilu ei tuota minkäänlaista tulosta. Ongelmat pitää vain kohdata joskus, kävi miten kävi. Näkeehän sen kun ongelmat kasaantuu, niin ne kyllä sitten vyöryy niskaan ja kunnolla.

27.07.16 00:49

<Bleet> Samaan aikaan kuitenkin Venäjän rikkaat ja poliittisesti vaikuttavat syytää rahaa Trumpin kampanjaan. Mikähän siinäkin muuten on että noissa kampanjoissa saa kerätä siellä ihan vapaasti miljardeja jos vaan joku antaa.

27.07.16 00:46

<ksenobite> Juutalaisrahoittajat? Äitis tais niellä pikkusen liikaa ählyspermaa Marokon reissuillaan. No ählynperse on aina auki nuolijoita varten. Ja niitähän näyttää näköjään löytyvän. Kuulemma foliohattukaan ei haittaa totuttua toimenpidettä!

26.07.16 23:48

<hoest> BUILD THE WALL

26.07.16 23:23

<ynkkä> puoluevaihto hahhah :D

26.07.16 22:35

<SentraaliSantra> Toisaalta,Venäjä tekee kaikkensa Trumpin saamiseksi pressaksi. Sekasorron aiheuttaminen kuuluu kuitenkin strategiaan. Samaahan ne tekee euroopassakin, äärioikeiston ja vasemmiston nuorison kohdalla. Sillä maalla on lusikkansa sopassa aina siellä missä tapahtuu. Paska vaihtoehto Clintonkin tosin on.

26.07.16 22:29

<Thaliquid> groovy81 Joo ei mitään nykypäivänä kun on vaikea ottaa oikeastaan enää mistään selkoa kun ihmiset "eivät" voi millekkään mitään niin sitten asioista tehdään hauskoja/vitsejä tai puhutaan sarkasmilla..

26.07.16 22:02

<RadioFox> Virtahippo Ostin tänään elämäni ensimmäisen telkkarin, anna mun nauttia siitä hetken aikaa ja palataan sitten tuohon oikeasti todella loistavaan ideaasi.

26.07.16 21:53

<groovy81> Thaliquid Ymmärrän että sarkasmiani voi aina välillä olla vaikea havaita.

26.07.16 21:41

<makkehas> Liskoihmisten alusta asti luoma salaliitto saada liskomies trump presidentiksi!

26.07.16 21:39

<TheJoshi> KuuFFi Olen huomannut venäjätrolli leiman lentävän hyvin nopeasti kun näistä aiheista keskustelee.

26.07.16 21:39

<Thaliquid> groovy81 Äänestämään? Ai saa oot vielä tuon ymmärryksen kanssa lasten kengissä! No onnea!

26.07.16 21:31

<Depression> Miks täälä ei oo yhtään hyvää ryssä kommenttia.

26.07.16 21:18

<KuuFFi> Jakakaa näitä uutisia oikeasti ihmiset Facessa, Twitterissa mitä nyt käytättekään. Eihän kukaan näistä koksaan pääse perille, kun kukaan näitä ei heille kerro. Kuitenkin 90% ihmisistä ei kiinnosta vittuakaan itse etsiä tietoa. Elkää pelätkö rasistileimaa sillä jos joku leimaa sinut rasistiksi kun kerrot totuuksia, niin ehkä parempi olla olematta hänen käverinsa?

26.07.16 20:50

<Harhaluulo> Habbalamgmtbyprkl Media lähetetty 26.7.2016 klo 3:00 yöllä, ensimmäinen uutinen aiheesta tullut Suomessa ulos 26.7.2016 klo 06.09. Siis 3h myöhemmin. Media hyväksytty riemurasiaan 15h sen lähetyksen jälkeen. Jokatapuksessa jokaisen uutisen pääaihe on Venäjä vaikka itse vuodon sisältö kertoo USA:n demokratia epäonnistumisesta, korruptiosta ja salaliitosta. Oikea uutisoinnin ad hominem. Ei sinänsä ylläri koska Venäjä on pahis, maailma mustavalkoinen ja koko vuotu puhuu korruptoituneen median puolesta. Nämäkin uutiset käännetty suomeksi suoraan USA:n demokraattien uutiskanavilta.

26.07.16 20:47

<käwäii> Jos tuo totta on, niin lopputulos on silti se, että kukaan ei joudu mistään vastuuseen. Kyllä kaikki tyypit jotka mukana on tossa meinigissä varmistaa sen, ettei kukaan joudu vastuuseen. Poliitikot ja eliitti suojelevat toisiaan.

26.07.16 20:46

<sattanen> @nokipannukahvi Samaa ihmettelin itsekin. Itse asia unohdettiin ja vain syytetään venäläisiä vuodosta. Ihan saatanan sama kuka ne vuosi. Vuodon sisältö on se, mihin median pitäisi tarttua. Tyhmien kansalaisten focusta yritetään näin kääntää olennaisesta epäolennaiseen.

26.07.16 20:20

<zeizopaan> Virtahippu sopiiko että sillä saarella ei mainita sanallakaan tuota rahanpaskaa ostamisen jälkeen?

26.07.16 20:15

<FernandoSolo> Ylättävääkö, että demokraatit eivät halunneet Sandersia ehdokkaaksi, tai se että demokraatit ovat omallaillaan yhtä mätiä kuin republikaanit? Ei pitäisi, liian vaikea ihminen jolla on liian paljon omia mielipiteitä. Joillekkin isokenkäisille on kaikki kaikessa, että asiat muuttuu mahdollisimman vähän jos ollenkaan, että voidaan jatkaa business as usual.

26.07.16 20:09

<WeirdGuy> Onkos wikileaks koskaan julkaissut mitään mikä paljastaisi Putinin, Trumpin tai Kremlinin sotkuja?

26.07.16 20:07

<AntInfant> Virtahippo Joku haluaa kuitenkin olla johtaja siellä, niin on syytä päättää hallitusmuoto etukäteen. Demokratiaa ei edes yritetä, se ei toimi

26.07.16 20:07

<wheel_spin> Politiikkarasiasta en aina niin välitä, mutta uutisrasiasta kyllä. Loistavaa, että jotkut tuo julki näitä uutisia mistä laiska uutisten selaaja ei muuten tieäis. Kyllä sillä on merkitystä, kun tällaiset jutut päätyy uutisiin.

26.07.16 20:06

<Nokipannukahvi> Jaa iltalehdessä oli nyt tästä uutinen, mutta kas kummaa: Viestien sisältö korruptioineen päivineen(joka on asian ydin) ohitetaan täysin ja keskitytään syyttelemään Venäjää. Ei vittu oikeesti :D http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016072521958584_ul.shtml

26.07.16 20:03

<CardPack> Virtahippo Tarjoudun maksamaan kaikkien halukkaiden lentoliput kyseiselle saarelle.

26.07.16 20:03

<Keisaripingviini> Virtahippo Mukana, kunhan saarella on kylmät talvet. Tämmöset seksihelteet pistää jo kesällä vituttamaan.

26.07.16 19:39

<sherclock> Virtahippo joo voin antaa tilinumeron mihin kasata tuota rahaa

26.07.16 19:36

<KaunoVoimisto> Virtahippo Oon mukana, mikäli partalapset eivät myöskään kuulu saaren antiin.

26.07.16 19:19

<groovy81> Kiinnostais kovasti tietää että miksi Suomessa niin kovasti kiinnostaa USA:n sisäpolitiikka, kun omaa maata pyörittää puolivillaiset leikki poliitikot, jotka myy kotimaansa eniten maksavalle. Herätkää itse äänestämään jotain joka ei olisi lahjottu tai muuten vaan ministerieduista kiinnostunut populisti.

26.07.16 19:16

<ProlefeedWatcher> torakka88 Eikä Wikileaks ole tietenkään paljastanut lähdettään. Eli ei ole edes mitenkään selvää, että tuo aiempi hakkerointi liittyy asiaan millään tavalla.

26.07.16 19:16

<Poniratsastaja> Onko muka kukaan missään varmistanut, että venäläiset olisivat nuo julkaisseet? Käsittääkseni virallista tietoa vuotajasta ei tietenkään ole, ja kaippa venäjä länsimaa-agendaan sopii sitten hyvin laittaa "synti"pukiksi.

26.07.16 19:05

<lask90> Tarvitaanko siihen illuminati että hillarystä saadaan pressa? Luulin että Trumpin suuri suu olisi tehokkaampi ase.

26.07.16 19:03
26.07.16 18:44

<Sivari_> Maassa jossa vain rikkaasta eliitistä voi tulla presidentti, ni ei yllätä yhtään.

26.07.16 18:44

<Spacebar> Vetää mielen matalaksi nämä uutiset. Yhdysvallat on kyllä varsinainen demokratian irvikuva. http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2014/04/17/tutkimus-yhdysvallat-on-oligarkia/20145588/12

26.07.16 18:36

<torakka88> Venäjä = Venäläiset crackkerit / hackkerit miten sitten katsookin asiaa. Suoraa yhteyttä johtoon ei ole todistettu mutta tämmöisiä EPÄILYKSIÄ viskotaan nyt USA:ssa

26.07.16 18:31

<lucaz> Eiks ne ole aika selvästi uutisissa sanonut että bernie pyytää äänestäjiään äänestämään clinttonia ym. pitääkö nämä kaivaa yksityisistä sähköposteista että voidaan varmasti todeta että näin on.

26.07.16 18:30

<mgmtbyprkl> Habbala rasialaisten medialukutaito on hakusessa, valitettavasti. luetaan vain otsikot eikä koko uutissisältöä... tuohon aiheeseen liittyviä uutisia tulee lisää.

26.07.16 18:29

<Spacebar> Ei varmasti tule kenellekkään yllätyksenä, että Venäjä haluaa Trumpin presidentiksi. Hyvä tietysti, että kaikki tulee julki.

26.07.16 18:21

<The XIII> Virtahippo Ei sähköä, ei rasiaa. Jätän väliin.

26.07.16 18:18

<Goatsela> Hauskintahan tässä on se, että Clinton vissiin veti herneet nenään että nyt Putin todistetusti tukee Trumpia kun näin kävi. Ottamatta tietenkään kantaa siihen että itse teki tuollein tyhmästi :D

26.07.16 18:15

<Virtahippo> Voidaanko kerätä kaikkien tähän maailmaan kyllästyneiden kesken rasiakolehti ja ostaa joku syrjäinen saari jostain, missä ei ole sähköjä, kokoomusta, Päivi Räsästä, nykymusiikkia, facebookia jne..? Laitan itse tällä ilmoituksella 100€ pesämunaksi.

325
26.07.16 18:14

<Mixa> Tai sitten tämä datavuoto on osa vielä suurempaa juonta saada Trump presidentiksi. Foliohattua tiukemmalle.

26.07.16 18:14

<Thaliquid> Hups! idiooteille uutta tietoa. Korruptiota maailmassa!

26.07.16 18:10

<windosrmagistus> NEWSFLASH: THE WORLD IS FUCKED UP!!

26.07.16 18:10

<Habbala> Lisää suomalaista uutisointia aiheesta: http://www.hs.fi/ulkomaat/a1469410845236

26.07.16 18:07

<Ben Li> Nopeesti selitetään tilanteen kulku: Usa:ssa pohditaan asiaa pari viikkoa jonka jälkeen tilanne rauhoittuu ja kukaan ei enää kohta muistakkaan koko juttua. Suomessa aiheesta tullaan julkaisemaan 5 lauseen uutinen.

26.07.16 18:06

<Habbala> Vai olisko median lähettäjä Venäjän trolli? Syytöksiä heitellään, vaikka faktat puuttuu. Tässä yksi Ylen uutisista, jossa mainitaan mm. Wikileaks: http://yle.fi/uutiset/lavrov_tuhahti_syytoksille_venajan_puuttumisesta_usan_presidenttikisaan/9051851 Joten suomessa julkaistujen uutisten määrä +1

26.07.16 18:05

<Developer> Tämähän oli päivänselvä asia, nyt se vaan saatiin todistettua.

187
26.07.16 18:04

<Rofloplex> Miksi vitussa niiden piti valita Hillary? Jonkun paremman ehdokkaan kanssa ei olisi tarvittu edes kepulikonsteja

156
26.07.16 18:02

<Arkki> Onko tämä edes yllätys?

128
26.07.16 18:02

<Cosmo Kramer> Hillaryllä vessassa sähköpostiserveri ja ilmeisesti salaamaton sellainen. Kuka tahansa muu olisi joutunut linnaan jos valtion salaiset s-postit olisi kaikkien saatavilla

126

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 25 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Osallistutko internet arvontoihin?

Kyllä
En
Minulla on Adblock
Mikä internet täh?

SAMANKALTAISIA

Rakettien ampuminen venäjällä

9 935 katselukertaa

Kissa puusta Venäjän tyyliin

13 681 katselukertaa

Normihäät Venäjällä

13 990 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.