Quantcast

Lähettäjä:

highlander100 highlander100

Venäläinen sotilaskoneen kehitys

Uusin konemalli tunnistaa itse milloin syyläristä on jäähdytysneste loppu. Kone ohjaa automaattisesti läheisimmän vesistön läheisyyteen, imutankkaa itsensä. Kone ei piittaa lentäjän käskyistä, vaan ohjaa itsensä veden ääreen kuin kameli konsanaan. Sergei odottaa kiltisti puikoissa, ja matka jatkuu, jos jatkuu.

2.6 / 5 (37 ääntä)

Venäläinen sotilaskoneen kehitys  - Uusin konemalli tunnistaa itse milloin syyläristä on jäähdytysneste loppu. Kone ohjaa automaattisesti läheisimmän vesistön läheisyyteen, imutankkaa itsensä.
Kone ei piittaa lentäjän käskyistä, vaan ohjaa itsensä veden ääreen kuin kameli konsanaan.

Sergei odottaa kiltisti puikoissa, ja matka jatkuu, jos jatkuu.

Julkaistu: 16.8.2019 09:27

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: highlander100 highlander100

Otsikko: Venäläinen sotilaskoneen kehitys

Kuvaus: Uusin konemalli tunnistaa itse milloin syyläristä on jäähdytysneste loppu. Kone ohjaa automaattisesti läheisimmän vesistön läheisyyteen, imutankkaa itsensä. Kone ei piittaa lentäjän käskyistä, vaan ohjaa itsensä veden ääreen kuin kameli konsanaan. Sergei odottaa kiltisti puikoissa, ja matka jatkuu, jos jatkuu.

Hakusanat: venäläinen, sotilaskone, teknologia, tekniikka, upeeta,

2.6 / 5 (37 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-08-16 22:22:18

+25551

<MösjööTipsu> +5 RR

highlander100 Mätiset jostain rasismista ja kaksinaismoralismista, kun samalla itse nimität suoralta kädeltä yhden ryhmän edustajat viisaiksi ja toisen tyhmiksi. Sitten kun joku vähän dinduista kommentoi, niin se on sun mielestä rasismia.

29

Aika: 2019-08-17 04:37:33

+27733

<Kanakotka> +5 RR

highlander100 Onko susta vihreät rotu kun niitä vastaan voi olla rasistinen? Mitä helvettiä luen? Muutenkin vihreillä on ÄO siellä kengännumeron tasolla, kun esim. ydinvoimaa pitää vastustaa koska se on puhdas ja äärimmäisen tehokas tapa tehdä energiaa, mutta ei, kalliilla aurinkopaneeleilla pitäisi ottaa sähkö... Vihreiden suuren älykkyyden mukaan myös suomessa pitäisi hirveästi lyödä kiinni kaikennäköiset hiilidioksidipäästöt... Möläytyksiä? Tässä sulle vihreitä: "ainut syy muuttaa metsään on insesti ja se, että kukaan ei kuule, kun vaimo huutaa apua" Fatim Diarra, Vihreiden kansanedustaja

17

Aika: 2019-08-18 14:04:13

+2197

<rumaorni> +5 RR

highlander100 joo vihreät viisaat mepit ei tiennyt mikä ero on tsunamilla ja ydinvoimalalla. Pillut märkänä aplodien saattelemana julisti kuinka Fukushiman voimalaonnettomuus tappoi 20000 ihmistä.Samoin ajavat ympäri Eurooppaa ydinvoimaa alas vaikka ydinvoima on toistaiseksi paras tapa korvata oikea ongelma eli fossiilisten käyttö. Ydinvoimaa esim Saksassa ei enää ole sen sijaan hiiltä poltetaan paljon enemmän. Puhutaan uusiutuvista mutta todellisuudessa lisätään hiilen polttoa, mikä todennäköisesti tulee olemaan sivilisaatiomme lopun aiheuttaja

9

Kommentit (14)

Piilota OFF-Topic keskustelu

18.08.2019 16:01

<juippi10> highlander100 Sitä minä vaan tulin tänne sanomaan, että ime persettäni lortto!

18.08.2019 14:11

<rumaorni> Tällöin on aivan sama kuka pahoittaa mielensä ja mistä jos selän takana yritetään tappaa ihmiskunta.

18.08.2019 14:04

<rumaorni> highlander100 joo vihreät viisaat mepit ei tiennyt mikä ero on tsunamilla ja ydinvoimalalla. Pillut märkänä aplodien saattelemana julisti kuinka Fukushiman voimalaonnettomuus tappoi 20000 ihmistä.Samoin ajavat ympäri Eurooppaa ydinvoimaa alas vaikka ydinvoima on toistaiseksi paras tapa korvata oikea ongelma eli fossiilisten käyttö. Ydinvoimaa esim Saksassa ei enää ole sen sijaan hiiltä poltetaan paljon enemmän. Puhutaan uusiutuvista mutta todellisuudessa lisätään hiilen polttoa, mikä todennäköisesti tulee olemaan sivilisaatiomme lopun aiheuttaja

17.08.2019 21:29

<Skipalong> DCS 2.5

17.08.2019 09:56

<maggarasoosi> Ei saatana tästäkin kuvasta tuli nyt joku helvetin Suomen puolueiden "juupas eipäs mun muna on isompi kuin sun munas ja mä oon rasistisempi kuin sä" keskustelu. Samaa paskaa ne kaikki puolueet syytää eri paketissa vaan. Heti kun päästään valtaan, kaikki aatteet unohtuu, kunhan vaan kirstuun kilahtaa rahaa.

17.08.2019 04:37

<Kanakotka> highlander100 Onko susta vihreät rotu kun niitä vastaan voi olla rasistinen? Mitä helvettiä luen? Muutenkin vihreillä on ÄO siellä kengännumeron tasolla, kun esim. ydinvoimaa pitää vastustaa koska se on puhdas ja äärimmäisen tehokas tapa tehdä energiaa, mutta ei, kalliilla aurinkopaneeleilla pitäisi ottaa sähkö... Vihreiden suuren älykkyyden mukaan myös suomessa pitäisi hirveästi lyödä kiinni kaikennäköiset hiilidioksidipäästöt... Möläytyksiä? Tässä sulle vihreitä: "ainut syy muuttaa metsään on insesti ja se, että kukaan ei kuule, kun vaimo huutaa apua" Fatim Diarra, Vihreiden kansanedustaja

16.08.2019 22:22

<MösjööTipsu> highlander100 Mätiset jostain rasismista ja kaksinaismoralismista, kun samalla itse nimität suoralta kädeltä yhden ryhmän edustajat viisaiksi ja toisen tyhmiksi. Sitten kun joku vähän dinduista kommentoi, niin se on sun mielestä rasismia.

16.08.2019 20:31

<Sienimise> Vanhemman saapumiserän viimenen jekku ennen kotiutumista... Tai jos tämä oli Venäjän ilmavoimat niin ihan vaan viimenen jekku

16.08.2019 18:45

<highlander100> DAI Ei ole suu vaahdossa. En ole psykoottinen. Kummastelen vain vahvasti sitä kaksinaismoraalia, kun täällä kommentoidaan rasistisesti, ala-arvoisesti ja -tyylisesti ulkomaalaisista ja esim Vihreistä, jotka ovat todistetusti paljon persuja älykkäämpiä, niin jopas tulee yläpeukkuja. Mutta kun samalla tasolla kommentoi persuista, jotka oikeasti ovat puolueena Suomen historian pahimpia möläyttelijöitä ja mutulla päätöksiä tekeviä, niin heti tulee negaa. On todella kaksoismoraalia. Joten siksi käytän ihan samaa kieltä kuin nämä muut kommentoijat. Mutta missä siis yläpeukut minulle?

-35
16.08.2019 14:56

<jesse_nassu> PeterNorth Ei kun toi "lurps lurps", se on "Gargl Gargl Gargl, yööök, shit your semen tastes like shit".

16.08.2019 14:27

<puruskai> En kyllä muista hävittäjissä syyläreita nähneeni :)

16.08.2019 12:59

<PeterNorth> Schlop schlop tarkoittaa kai Itävallassa puhutulla kielellä lurps lurps.

16.08.2019 10:31

<DAI> highlander100: Etkö tiennyt persujen venäjäkytköksistä? Miksi lähetät tällaista venäjä-/persupropagandaa samaan aikaan, kun suu vaahdossa huutelet psykoottisen vihamielisiä hallusinaatioita heistä?

-15
16.08.2019 09:53

<TrueTroll> Uskopuhetta mutta paskon

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 96 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Venäläinen asekauppa

17 197 katselukertaa

Venäläinen luontodokumentti

17 113 katselukertaa

Venäläinen raketti

13 846 katselukertaa

Venäläinen yllätys

11 955 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.