Quantcast

Lähettäjä:

Camel^^ Camel^^

Vihdoinki

Joku tullu järkiinsä

4.7 / 5 (77 ääntä)

Vihdoinki - Joku tullu järkiinsä

Julkaistu: 5.7.2021 11:53

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: Camel^^ Camel^^

Otsikko: Vihdoinki

Kuvaus: Joku tullu järkiinsä

Hakusanat: Bulldogi, jalostus, ,

4.7 / 5 (77 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2021-07-05 12:01:40

+5869

<vsm> +5 RR

Ihmisiä jotka hankkii noita sairaaksi jalostettuja koiria pitäs potkia päähän. Uskomatonta että ollaan niin eläinrakasta kun samaan aikaan se oma piski kituu jatkuvasti kun ei saa edes happea kunnolla.

111

Aika: 2021-07-05 13:38:31

+1961

<Black hand> +5 RR

Rotujen terveysongelmat sikseen, en ole ikinä ymmärtänyt mikä noissa ruttunaamoissa on niin hienoa. Rumiluksia ne on ainakin omasta mielestä verrattuna normaaleihin kuonoihin.

64

Aika: 2021-07-05 14:31:39

+11237

<Theggis> +5 RR

vsm Samaa mieltä. Kaverilla oli joskus vuosia sitten tyttöystävä, jonka piti saada just ranskan bulldogi, kun se on niin "söpö". Sit se oli tietysti rescue-koira, kun se oli olevinaan moraalinen valinta. Joskus kun totesin asiasta sille Facebookissa, niin koko kaveripiirin ämmäjengi alkoi raivota kuinka hieno ihminen se on. Kaiken kukkuraksi sen piti vielä mennä teettämään sillä pentuja, ja eihän se TIETENKÄÄN onnistunut ilman keisarileikkausta, koska koko rotu on niin fucked up. Lopulta se muija kyllästyi niihin koiriin ja ne meni sen äidille, kun muija itse siirtyi rotukissoihin.

52

Kommentit (17)

Piilota OFF-Topic keskustelu

26.09.2021 01:29

<Kapa53> Black hand Totta.

22.09.2021 11:06

<Black hand> Kapa53 Niin, ihmiskuntahan on tunnetusti kollektiivinen yhteisö jotka ovat samaa mieltä kaikista asioista. Omasta mielestäni näiden koirien tuollaiseen kuntoon jalostaminen oli virhe alusta asti.

08.07.2021 12:49

<Kapa53> Black hand Niin, ensin ihminen jalostaa koiraparan niin sairaaksi, ettei edes happea saa, sitten kiikuttaa ties missä näyttelyissä. Lopuksi haukkuu rumilukseksi. Ihminen pähkinänkuoressa.

08.07.2021 00:30

<WolfMan-> Meillä on kotosalla kaksi kappaletta sekaroituisia, toinen on käytännössä lapinkoira mutta jotain toista siinä on seassa, oikein terve 13v, hampaita puuttuu noin puolet ja hengityksen haju riittää tyrmäämään puhveleita. Toinen on sitten erinäinen asetelma lapinkoiraa, lapukkaa, laikaa, luojaties mitälie terrierien sekamelskaa ja ehkä jotain muutakin, ei mitään tietoa. Mutta perkele että on virkeä ja vähävaivainen 12v tämä jossa on useita rotuja.

07.07.2021 00:11

<4spaddu2> Käykääpäs vilkaisemassa googlesta minkälainen kallo noilla mopseilla on.

06.07.2021 23:31

<60swagen> Koiralla ja kissalla kuuluu olla kuono.

06.07.2021 08:16

<Garbanzo> Lieneekö kuva vasemmalla aito....

06.07.2021 08:14

<timco> On tuo v2.0 ainakin terveemmän näköinen.

06.07.2021 07:00

<BusaSnowman> "vsm> Ihmisiä jotka hankkii noita sairaaksi jalostettuja koiria pitäs potkia päähän. Uskomatonta että ollaan niin eläinrakasta kun samaan aikaan se oma piski kituu jatkuvasti kun ei saa edes happea kunnolla." Samalla lailla vituttaa ne jotka ottavat karvattomia ja tai näitä "aavikkorottia", jotka sitten palelevat syyskuusta toukokuuhun eivätkä pihalle tarkene mennä. Eikä auta sanoa että onhan sillä takki päällä...yhtä tyhmää on hankkia malamuutti tai husky tai jokin muu arktinen koiruli vaikkapa Thaikkulaan.. Toki vaikka ne pärjäävätkin aavikkorottia paremmin myös lämpimässä ja kylmässä.

06.07.2021 00:54

<torakka88> k-rauta itellä yksi kovimmista kokemuksista oli lopettaa 13-vuotta mukana kulkenut kaukkari. Niissä on jotain semmoista mitä ei ihmisestä löydä kovin helposti. Ne koirulit on enemmän aikuisia mitä monet aikuiset ^^

05.07.2021 23:38

<k-rauta> Ite oon kerran pelastanu koiran kotiini joltain ihan mielipuoli eukolta ihan täältä suomesta. Koira oli aliravittu, arka ja agresiivinen. Puol vuotta siinä meni että rupes oleen niinku koira. Mulla noita piskejä on ollu mutta tämä kaukaasianpaimekoira minkä sain luottamaan iteeni niin oli kyllä sen arvosta. Ikinä mulla ei ole ollut yhtä lapsirakasta tai uskollista koiraa. Oma ipana opetteli jopa kävelemään sen otuksen kanssa. En kyllä myöskään ymmärrä yli raiskstuja rotuja. Koiran pitää olla koira eikä mikään häkkiin ahdettu, naama sisään hakkattu näyttely yksilö.

05.07.2021 21:26

<wunderbaumi> Kaikkein parasta on kun eläin oikeuksien puolustajat hankkii näitä "hienoja" rotukoiria lemmikiksi ja samasta tuutista tarhaminkkejä ja lehmiä pitäisi olla vapauttamassa. Onkohan niillä käsitys asiasta että koirat, siat ja naudat on ihan ihmisen aikaan saannista, ei luonnossa mitään sonnia ja lehmiä ole, alkuhärästä jalostettuja ja koiria, sudesta aloitettu jne... koirien tarve muuttuneet, ennen metsästys, reki-, vahti ja paimenkoirat. Harva Suomessa käyttää paimenkoiraa siihen mihin alunperin jalostettu

05.07.2021 15:25

<Jonetzku> Black hand Sitä itsekin pitkään mietin kunnes sisko hommasi moisen. Ei mennyt kauaa kun se näyttikin hyvin söpöltä. Tosin ei se siitä sen perinteisen hienompaa kylläkään tehnyt. Kuono kun kuono

05.07.2021 14:31

<Theggis> vsm Samaa mieltä. Kaverilla oli joskus vuosia sitten tyttöystävä, jonka piti saada just ranskan bulldogi, kun se on niin "söpö". Sit se oli tietysti rescue-koira, kun se oli olevinaan moraalinen valinta. Joskus kun totesin asiasta sille Facebookissa, niin koko kaveripiirin ämmäjengi alkoi raivota kuinka hieno ihminen se on. Kaiken kukkuraksi sen piti vielä mennä teettämään sillä pentuja, ja eihän se TIETENKÄÄN onnistunut ilman keisarileikkausta, koska koko rotu on niin fucked up. Lopulta se muija kyllästyi niihin koiriin ja ne meni sen äidille, kun muija itse siirtyi rotukissoihin.

05.07.2021 13:38

<Black hand> Rotujen terveysongelmat sikseen, en ole ikinä ymmärtänyt mikä noissa ruttunaamoissa on niin hienoa. Rumiluksia ne on ainakin omasta mielestä verrattuna normaaleihin kuonoihin.

05.07.2021 12:28

<pikkumusta> Seropit pitäis nostaa jalustalle, eikä tehdä tekovikasia tahallaan. goktailit pesee nopeesti tekoviat.

05.07.2021 12:01

<vsm> Ihmisiä jotka hankkii noita sairaaksi jalostettuja koiria pitäs potkia päähän. Uskomatonta että ollaan niin eläinrakasta kun samaan aikaan se oma piski kituu jatkuvasti kun ei saa edes happea kunnolla.

111

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Vihdoinkin

10 999 katselukertaa

Vihdoinkin auto! Eiku.

34 271 katselukertaa

Vihdoinkin yksin!

38 183 katselukertaa

Vihdoinkin selkeä syy

37 665 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.