Quantcast

Lähettäjä:

Rattorusina Rattorusina

Vuorikauriit

Majesteettisia otuksia

2 / 5 (45 ääntä)

Vuorikauriit - Majesteettisia otuksia

Julkaistu: 19.10.2016 15:51

2.5K

Lähettäjä: Rattorusina Rattorusina

Otsikko: Vuorikauriit

Kuvaus: Majesteettisia otuksia

Hakusanat: vuorikauriit, pokemon, go, pysyä, kiipeillä, blastoise, etsiä,

2 / 5 (45 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-10-19 16:20:31

+1220

<lasseprkl>

551 Pokemon GO oli trendi pari kuukautta, ihmiset jotka ei edes välittänyt pelistä pelasi sitä ihan fiiliksissä koska se oli trendikästä. Nyt sitä pelaa ihmiset jotka oikeasti nauttivat siitä pelistä, vähän niin kuin kaikkien muidenkin pelien kanssa. Ite tykkään sillon tällön kun on tekemisen puutetta lähteä kävelylle ja aukasta pelin vaikkei se enää niin trendikästä olekkaan.

80

Aika: 2016-10-20 08:55:42

+1953

<Make90>

Pokemon Go:n suurin vika oli se, ettei niitä Pokemoneja löytyny perkele ku kaupungissa. Kiva pelata siis maalla asuvana... Luulin, että olisi ollut niinkuin muissakin Pokemon peleis, että niitä löytyy luonnosta. Se olisi ollut hauskempaa lähteä metsään etsimään, ku että ajan ~25 km lähimmän Pokemonin perään...

17

Kommentit (14)

Piilota OFF-Topic keskustelu

20.10.2016 08:55

<Make90> Pokemon Go:n suurin vika oli se, ettei niitä Pokemoneja löytyny perkele ku kaupungissa. Kiva pelata siis maalla asuvana... Luulin, että olisi ollut niinkuin muissakin Pokemon peleis, että niitä löytyy luonnosta. Se olisi ollut hauskempaa lähteä metsään etsimään, ku että ajan ~25 km lähimmän Pokemonin perään...

19.10.2016 22:00

<keivei> lasseprkl Totta tuokin. Minä taas innostuin ihan puhtaasti, olipa trendiä eli ei. Ja innostus lopahti, olipa trendiä eli ei.

19.10.2016 18:41

<supikoira115r325> lasseprkl Ite aina nauttinut pelaamisesta, ja Pokémoneista etenkin, mutta jotenkin toi Pokémon GO oli ainakin niin paskasti toteutettu, että siinä ei oo vaan mitään pelaamisen arvosta sen jälkeen ku oot yli level 20.

19.10.2016 17:57

<Mirushka> Mulle pokemon go on myös vähän kuin itsensä haastamista, ehkä tosin lähinnä kuljettujen kilometrien aika-ajoittaista katsomista :D Mutta on musta vieläkin yhtä innostavaa löytää/evolvaa uusi pokemon, vaikka ennen Suomen julkaisuaikaa aloitin pelaamisen. Suurimman osan tiedän kyllästyneen ja lopettaneen, mut niinhän käy monien muidenkin pelien kanssa.

19.10.2016 17:40

<lask90> Nepalissa asuu vuorivuohia, jotka ovat kävelleet niin kauan vuorta ympäri, että heidän toinen jalka on lyhyempi kuin toinen. Paikalliset metsästävät vuohia ruoiksi siten, että he vislaavat vuohille ja kun vuohi kääntyy ympäri katsomaan että mistä se vihellys tuli, menettää se tasapainonsa ja vierii vuoren juurelle. Luin tämän internetistä joten tämän täytyy olla totta.

19.10.2016 16:56

<torakka88> Yritin saada kaverilta puhelimeen häkki-äpin jolla voi liekittää noita pokemoneja mitä tulee vastaan. 50 metristä.

19.10.2016 16:43

<Nuffsaid> Pokemon go fuck yourself

19.10.2016 16:37

<fgjfgjf> Ihan jees peli kun pelaa omien kävelyjen ohella :) Oman kylän Jonnet vaati nähdä mun pokemonit ja kehu niitä vaikka en ole pelaamalla pelannukkaan. :D

19.10.2016 16:20

<lasseprkl> 551 Pokemon GO oli trendi pari kuukautta, ihmiset jotka ei edes välittänyt pelistä pelasi sitä ihan fiiliksissä koska se oli trendikästä. Nyt sitä pelaa ihmiset jotka oikeasti nauttivat siitä pelistä, vähän niin kuin kaikkien muidenkin pelien kanssa. Ite tykkään sillon tällön kun on tekemisen puutetta lähteä kävelylle ja aukasta pelin vaikkei se enää niin trendikästä olekkaan.

19.10.2016 16:19

<SaKoz> Gekot pystyy säilyttämään jalansijansa 180 asteen kulmassa olevilla kielekkeillä,

19.10.2016 16:14

<FireWolf> Hudetsu Jos Pokemon GO:ta pitäis kuvailla niin tylsä ja MIELIKUVITUKSETON se peli ei kyllä ollut :D Sehän oli ensimmäinen kunnon peli joka edes hyödynsi GPS:paikannusta. Oman kategoriansa uranuurtaja. Jos lähetään realistisiä heikkouksia etsimään niin se oli end-game contentin puuttuminen. Sitten kun pokemoneja alkoi olla niin ainoa tekeminen oli juosta saleilla. Erittäin tylsä ja mielikuvitukseton se peli oli ehkä sellaiselle henkilölle joka ei yhtään uskaltanut heittäytyä siihen mukaan.

19.10.2016 16:05

<551> Pokemon Go sai valtavan suosion, mutta pari kuukautta ja se on nyt loppunu. Vähä niinkuin mun pieru. Sama pieru haisee ja kummittelee monta kuukautta, ennen kuin älyän vetää vessan. :D

-23
19.10.2016 16:00

<Hudetsu> Pokemon No menetti kiinnostavuuden jo aikapäiviä sitten. Erittäin tylsä ja mielikuvitukseton.

-15

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 90 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SUOSITUIMMAT MEDIAT

nöpöttää

nöpöttää

24 163 katselukertaa

Vene tasapainoiseksi

Vene tasapainoiseksi

23 935 katselukertaa

Hoida hommasi

Hoida hommasi

22 512 katselukertaa

En ole ainoa, joka mokaa

En ole ainoa, joka mokaa

20 181 katselukertaa

Kokoukset

Kokoukset

19 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.