Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Yllättäen...

Onneksi selvisin t. koira

4.5 / 5 (83 ääntä)

Yllättäen... - Onneksi selvisin t. koira

Julkaistu: 5.12.2015 19:04

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Yllättäen...

Kuvaus: Onneksi selvisin t. koira

Hakusanat: koira, nukkuu, tyynyllä, räjähti, yllättäen, rikki, repiä,

4.5 / 5 (83 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-12-05 19:08:23

+31977

<Riemujonne>

Voi juku, huomenna itsenäisyyspäivä! Se tarkoittaa et ens viikolla saadaan uutta anarkistimediaa! Pitääki kattoo taas YouTubesta ku Marko jää hevosen alle. Ja kun pojat heittää kuset housussa pyörätelineen ikkunasta läpi!

237

Kommentit (20)

Piilota OFF-Topic keskustelu

06.12.2015 13:38

<liizz> Suuri-Päällikkö: Pakko tähän väliin hieman valistaa, että Tanskassahan on pitbullit ja muutkiin "vaaralliset" koirarodut kielletty, ja Kööpenhaminan yliopisto teetti tutkimuksen miten näiden rotujen edustajien väheneminen on vaikuttanut koirahyökkäysten määrään. Tulos oli selkeä: ei yhtään mitenkään. Pitbullit ovat ihania koiria jos ne koulutetaan normaalisti ja tiedostetaan mahdollinen koira-aggressio. Valitettavasti nämä ulkonäkönsä ja maineensa vuoksi päätyvät usein ns. munanjatkekoiriksi jolloin omistaja tekee kaikkensa että koirasta tulisi vaarallinen ja uhkaava.

06.12.2015 00:37

<titmouse> Suuri-Päällikkö Periaatteessahan sen pitäisi olla ihan itsestäänselvyys ettei oteta koiraa jolle ei osata tehdä mitään. Samalla tavalla esim huskyja ei suositella kaupunkiin koska ne tarvitsee paljon tilaa ja nimenomaan ulkoilua. Niissäkin ilmenee käytöshäiriöitä ja niillä on hyvin vahva luonne, mikä aika todennäköisesti kostautuu myöhemmin jos omistaja on idiootti. Kuten oikeastaan kaikilla koirilla. Jotkut rodut vaatii enemmän vaivaa kuin toiset. Pitbullitkin on jalostettu agressiivisiksi "lauman puolustajiksi", mutta terve koira ei silti käy randomisti ihmisen kimppuun.

06.12.2015 00:32

<Ribalo> titmouse Ei ole kyse läheskään aina koulutuksesta vaan ihan talouden ilmapiiristä missä koira on. Esim. Porukoille jäi meidän jackrusseli asustaan kun muutin pois. Kukaan muu ei perheestä koittanutkaan kouluttaa koiralle temppuja tai muuta, mutta ainoa terveydellinen uhka minkä kyseinen koiruli asettaa on nuollut korvat ja kaikki muutkin ruumiinosat. On niiden lutunen ja sosiaalinen ja hellyyden kipue karvaturri ai että :3

05.12.2015 23:46

<Suuri-Päällikkö> Suoritetaanhan valtion toimesta kaiken muunkinlaisia "ennaltaehkäiseviä" rajoituksia.

05.12.2015 23:46

<Suuri-Päällikkö> titmouse http://www.dogsbite.org/dog-bite-statistics-fatalities-2015.php Tuossa lista koirien tänä vuonna tappamista ihmisistä jenkkilästä, aika yksipuoliselta näyttää. Tarkoittanet ilmeisesti, että pitbull-hyökkäykset on niin yleisiä koska niiden kasvattaminen "yhteiskuntakelpoisiksi" vaatii enemmän työtä ja siksi todennäköisesti laiminlyödään... voi olla, mutta eikö siis olisi järkevintä estää ihmisiä hankkimasta eläintä jonka todennäköisyys tappaa ihminen on moninkertainen esim. noutajiin verrattuna?

05.12.2015 23:29

<Cilbot> Voi juku, huomenna itsenäisyys päivä! Se tarkoittaa sitä että Koskela paskantaa kettinkiä, ja Rokka sahaa joltakin puolen piätä pois.

05.12.2015 21:39

<titmouse> Toisaalta taas mikä tahansa koira on potentiaalisesti aika vaarallinen jos sitä ei kouluteta yhtään.

05.12.2015 21:38

<titmouse> Suuri-Päällikkö Ihan samalla tavalla kuin saksanpaimenkoiratkin on vartiokoiriksi jalostettuja sekopäitä jotka saattaa yks sekunti olla ihan rauhallisia ja seuraavalla hetkellä käydä jokaisen tuntemattoman vastaantulijan kurkkuun kiinni. Koirat on siitä jänniä otuksia, että toiset rodut vaatii enempi kouluttamista kuin toiset. Ei ne pitbullit ole oikeasti sen kummempia koiria kuin saksanpaimenetkaan, paitsi jos et kouluta yhtään sitä.

05.12.2015 21:13

<Suuri-Päällikkö> Eikös nuo pitbullit ole just niitä koiratappeluihin jalostettuja sekopäitä, jotka yks sekunti on ihan rauhallisia ja seuraavalla hetkellä saatta repiä pikkuvauvan palasiksi ilman minkäänlaista provokaatiota. Joku lajille tyypillinen impulssi... porukka ostaa noita kun haluavat vaikuttaa kovilta sillä seurauksella, että ulkopuoliset vahingoittuu. Sitten jälkikäteen sössötetään, että "Kyllä se meidän pikku Hannibal aikaisemmin on ollu tihan kiltisti isännälle..."

05.12.2015 20:38

<Multitron> Snap-on Kyllä suomessa enemmistö on tätä paskaa vastaan. Enemmistö vain ei kirjoittele netissä paskaa.

05.12.2015 20:34

<laatuankka> snap-on Ai saatana kun pisti veren taas kiertämään. Äärimmäisen valitettavaa ja totta!

05.12.2015 19:57

<tepri> Riemujonne Kusihousumediaa odotellessa

05.12.2015 19:53

<Jolokuttaja> Ymmärrän mielenosoitukset kyllä täysin. Jos vituttaa jokin mitä vaikka valtiotasolla puuhastellaan niin saahan siitä ilmaista mielipiteensä. Siinä vaan kun aletaan riehumaan lehtiin ja muihin uutismedioihin tulee vain tiedot riehumisesta, eikä siitä alkuperäisestä syystä miksi siellä ollaan.

05.12.2015 19:32

<xdlolnoob> Riemujonne Tavallaan toivon että ne riehuis, jotta saisin nauraa. Toisaalta taas vituttaa niitäkin maksaa.

05.12.2015 19:17

<wolff> Mun koiralle kävi samoin. Pakko se on uskoa.

05.12.2015 19:11

<makkehas> koira on uusi kissa

05.12.2015 19:08

<Ben Li> Tässä tullu muutama useampi koiramedia lähiaikoina, onks kissat hylätty vai?

05.12.2015 19:08

<Lihamylly> Yes, let's. :)

05.12.2015 19:08

<Riemujonne> Voi juku, huomenna itsenäisyyspäivä! Se tarkoittaa et ens viikolla saadaan uutta anarkistimediaa! Pitääki kattoo taas YouTubesta ku Marko jää hevosen alle. Ja kun pojat heittää kuset housussa pyörätelineen ikkunasta läpi!

237
05.12.2015 19:07

<warfeiner> :3

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SUOSITUIMMAT MEDIAT

nöpöttää

nöpöttää

24 163 katselukertaa

Vene tasapainoiseksi

Vene tasapainoiseksi

23 935 katselukertaa

Hoida hommasi

Hoida hommasi

22 512 katselukertaa

En ole ainoa, joka mokaa

En ole ainoa, joka mokaa

20 181 katselukertaa

Kokoukset

Kokoukset

19 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.