Quantcast

Fun

Optiset illuusiot, kysy matikkatohtorilta, taattua tutkimustietoa, ala-asteen oppilaiden koevastauksia, ATK-mokat, totuus tulee lasten suusta

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Fun | Optiset illuusiot, kysy matikkatohtorilta, taattua tutkimustietoa, ala-asteen oppilaiden koevastauksia, ATK-mokat, totuus tulee lasten suusta

Julkaistu: 11.7.2008 05:23

Katsottu: 12184 kertaa

Kommentit: 0 kpl

Tarkastaja: Finsaster74

0 / 5 (2 ääntä)

Fun | Optiset illuusiot, kysy matikkatohtorilta, taattua tutkimustietoa, ala-asteen oppilaiden koevastauksia, ATK-mokat, totuus tulee lasten suusta

Kommentit

12.07.08 20:46
<MÄvaan> <PyhäSukeltaja> Silti paras "Kisalla on pikä händä" Mahto opettaja tipahtaa : ) <--------- ei vain opettaja, vaan myös minä :D:D
12.07.08 19:57
<Knullare> Mittavien tutkimusten jälkeen on todettu, että yli 60% uusilla urheiluautoilla ajelevista miehistä elää itse asiassa köyhyysrajan alapuolella. buahahaha<3
11.07.08 19:11
<fudurez> aika aneemista porukkaa ku ei muuta keksi ku copypastaa noita tektejä kommentteihi
11.07.08 15:31
<Arab> iha hyvin tietää noi atk insinöörit vai mitä onkaa perkele
11.07.08 13:39
<PyhäSukeltaja> Silti paras "Kisalla on pikä händä" Mahto opettaja tipahtaa : )
11.07.08 12:11
<Vepsi> Juu kaikki varmaan osaavat lukea nämä asiat tuolta linkistä miksi ne tarvitsee tänne kirjoittaa.
11.07.08 11:01
<Kastelukannu> Hei, olen 16-vuotias poika Hesasta. Mullon probleema. Mun funktiossa on siinä origon vieressä sellanen varianssi. Se ei näytä muuten hirveen pahalta, mutta kun mun funktio kasvaa eksponentiaalisesti, se alkaa myös kasvaa, ja sitten derivoidessa kirvelee. Mitä mun pitäis tehä?
-1
11.07.08 10:04
<adicto> Moide, mä oon 18-vuotias tyttö Vantaalta. Mulla on paha probleema. Mä integroin tossa joululomalla yhden Mikan kanssa... ilman laskinta. Nyt mun binomit ei oo ollu jatkuvia kahteen kuukauteen. Onks mulle tulossa laskuvirhe? Mä en haluu laskuvirhettä vielä tässä iässä. Ja mun kundi häipyy kuitenkin kun se saa selville! Pitääks mun tehä arkussini?!?
-1
11.07.08 08:54
<Nokkosjumala> "Apua! Mä kuolen! Mun äiti löys mun patjan välistä pitkän matikan kirjoja ja yllätti mut kun mä tilavuusintegroin mun pyörähdyskappaletta! Nyt se ei enää puhu mulle! Arvaa hävettääkö?" ei vittu vähän hajosin:DDD sry 4 the spoil:(

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Funky Truck Arizona

14409 katselukertaa

Top 10 Funny Beer Commercials

10183 katselukertaa

Naked and Funny

29579 katselukertaa

Funny gymnastic

11704 katselukertaa

Funniest 4chan Pictures

21502 katselukertaa

Funny moments

23453 katselukertaa

Funny Football Clips

8862 katselukertaa

Funky tongue

17361 katselukertaa

Funny Finnish

23818 katselukertaa

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.