Quantcast

Voiko NASAan luottaa?

Jos maapallon ulkopuolella on elämää ja avaruudessa lentelee aluksia, niin suurella mahdollisuudella NASA:lla voisi olla tästä todisteita.

NASA:n tominassa on kuitenkin ollut paljon kiinnostavia piirteitä. NASAa on syytetty mm. kuvien sensuroinnista,

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Voiko NASAan luottaa? | Jos maapallon ulkopuolella on elämää ja avaruudessa lentelee aluksia, niin suurella mahdollisuudella NASA:lla voisi olla tästä todisteita.
 
NASA:n tominassa on kuitenkin ollut paljon kiinnostavia piirteitä. NASAa on syytetty mm. kuvien sensuroinnista,

Julkaistu: 19.3.2009 00:52

Katsottu: 13988 kertaa

Kommentit: 0 kpl

Tarkastaja: Peter

2.5 / 5 (23 ääntä)

Voiko NASAan luottaa? | Jos maapallon ulkopuolella on elämää ja avaruudessa lentelee aluksia, niin suurella mahdollisuudella NASA:lla voisi olla tästä todisteita. NASA:n tominassa on kuitenkin ollut paljon kiinnostavia piirteitä. NASAa on syytetty mm. kuvien sensuroinnista,

Eniten ääniä saaneet kommentit

19.03.09 11:01
<Kanakotka> Ei tarvitse edes uskoa, että avaruudessa on elämää, sehän on itsestään selvyys. Se on niin helvetin iso paikka, että olisi mahdotonta kuvitella olevamme ainoat. Mutta tuskinpa niillä kuussa mitään tukikohtaa on.
19.03.09 16:23
<Zerohack> Voi hellanlettas....tottakai on ulkopuolista elämää, mut arvaa kiinostaako niitä tulla tänne ku jenkit rupee tutkimaan niitä ja vetelee tattiin paljaal handul...jos olisin ite joku humanoidi niin en varmaan tulis tähän paska paikkaan, mut tänne on nyt synnytty niin ollaan sit.
19.03.09 16:13
<boar> muistakaa, että UFO voi olla sama asia kuin avaruusromu jota vain ei ole tunnistettu (esim. jäänteet satelliiteista sun muista)

Kommentit

29.03.09 23:28
<ropootti> PenZon, olet ymmärtänyt yhden kriittisen asian väärin. Uskonnolliselta kannalta ei ole väliä mihin sinä joudut, aiinoastaan sillä että tarjotaan vaihtoehto kadotukselle. Valinnanvapaus on ja säilyy. Ei tarvitse, ei ole pakko, kukaan ei pakota eikä kenenkään tulisi tyrkyttää. Valinnanvapaus. Tee mitä tahdot. Niin kaikki muutkin tekevät.
29.03.09 23:21
<PenZon> Niinpäniin, tehkää mitä mitä huvittaa, mutta vituttaa kun maalaisjärki on nykymaailmassa häviävän harvinaista. Yhdysvallat uskontoineen tästä malliesimerkkinä. Mutta kuvittelinko vain vai kiersitkö kysymyksen? Miksi se on niin tolkuttoman olennaista että on jumala? Ja miksi siitä täytyy pitää niin iso meuha? Sovitaan vaan että joudun kadotukseen, ei kiinnosta. Mutta miksi täytyy yrittää käännyttää kaikki? Hyvää hyvyyttäänkö? En usko. Puhummehan sentään ihmisistä.
29.03.09 20:41
<ropootti> Eskobar, sitähän minäkin. Uskoa ei tarvitse, jos eläimet, puut, kukkaset, planeetat, atomit ym. Olisi leimattu 'made in heaven'-tekstillä. Inhoan syvästi tieteen ja uskonnon vastakkainasettelua. Molemmat voivat elää sovussa, kunhan ymmärrystä riittää.
29.03.09 16:37
<Eskobar> ropo, sisälukutaidolla sen pitäisi selvitä: "mutta jos pystyn oikomaan olkiukkohömppää niin hyvä" . mitä jumalan todistukseen tulee, sen päättää jumala. ensikädessä emme tieteen keinoin voi tehdä hänestä havaintoja, toisenkäden havaintoja onkin sitten melkein mittaamattomasti.
-1
29.03.09 15:13
<ropootti> Eskobar, sun pointtis ei ainakaan mulle auennut. Onko sun pointti nyt jotenkin tieteellisesti todistaa Jumalan olemassaolo?
29.03.09 00:25
<_mela_> Wall of text by: Eskobar
28.03.09 23:30
<Eskobar> isaac newton & co. pioneerit päättelivät voivansa tehdä havaintoja, mittauksia ja kokeita joissa ilmenisi järjestystä, suunnitelmallisuutta ja älykkyyttä, koska kaiken on aikaansaanut luoja. ei siinä satupohjaisuus, hulluus, sattuma, irrationaalisuus yms. voinut tulla kysymykseen. jos empiirinen tiede on vaikeaa nieltävää, suosittelen suraamaan raamatun, eritoten jeesuksen ennustuksia, tai ehkä kokeilemaan hengellistä tilaisuutta näkymättömän aistimiseksi. ne tiede pääosin sivuuttaa tai vaikenee.
-1
28.03.09 23:18
<Eskobar> ja itse katselen huvittavia kuvia, kai jotkut kuvat kristinuskosta on huvittavia joidenkin mielestä; en kyllä itse paljoa huumoria irti niistä ole saanut. saat suhtautua kriittisesti, niin minäkin uskontomaiseen evoluutiofanaattisuuteen. ei katkeruutta, mutta vastenmielisyyttä tätä itseään empiiriseksi tieteelliseksi totuudeksi naamioitunutta maailmankatsomusta. ei siihen haettuja repliikkejä tarvita, kyllä korkeakoulutasolla omaakin tekstiä pitää voida luoda...
-1
28.03.09 23:11
<Eskobar> .. länsimainen tiedeyhteisö on toki rakentunut kristillisessä kulttuurissa, toki saatana käyttää kaikkea, evoakin, ~"eksyttääkseen jos mahdollista, valitutkin." . no moonpie, lukihäiriö? kyllä monelaista olen tuonut tännekin, mihinkään et ole asiallisesti mitään vastannut. entäs itse, kyllä näihin olkiukkoihisi lienee kaikkiin olen vastannut. en toki odota mitään, ei ole tehtäväni kerätä kunniaa, mutta jos pystyn oikomaan olkiukkohömppää niin hyvä; ehkä täälläkin on joku jota kiinnostaa...
-1
28.03.09 23:05
<Eskobar> ...mielestäni empiiriset tieteen havainnot tukevat sen maailmankuvaa paremmin. (puhumattakaan paljon kiistellyistä ihmeistä ja yliluonnollisesta..) kuten tuhanteen kertaan sanottua: lopulta uskova ei häviä mitään kuolessaan jos raamattu ei puhu totta, ateisti häviää joutumalla helvettiin, sekä mahdollisesti henkisen kärsimyksen maanpäällä. vastuu on jokatapauksessa itsellä; joskin ateismissa et ole vastuussa kuoleman jälkeisestä kenellekään. ai niin, kyllä tiedeyhteisöllekin asiat ovat esitetty ...
-1
28.03.09 22:57
<Eskobar> ...mutten ole sanonut sen olevan kelvoton teoria, mikroevoluutio on totta. evoluution devoluutio luontoisuus on huomionarvoista; rappeutumislajiutuminen, informaation katoaminen, ennen niin paljon suurempien lajien häviäminen yms. totuuden etsiminen on tärkeintä; en sitä evoluutiosta mielestäni löydä; toki loogisena kokonaisuutena se oli järkeenkäypä, jostain syystä empriinen tiede ei tue sitä(makro osa): arkeologia, evoluutiobiologia. Mitä enemmän luen sitä enemmän selventyy raamatun loogisuus:...
-1
28.03.09 22:49
<Eskobar> 19 20:stä aminohaposta on kiraalisia. Näin ollen niillä voi olla teoriassa sekä L- että D-muoto. Poikkeuksen muodostaa glysiini, jonka sivuketju on pelkkä yksi vetyatomi. Tällöin se ei voi peilautua erilaiseksi. Muut aminohapot esiintyvät luonnossa pelkästään L-muodossa. Niillä on R-konriguraatio, paitsi kysteiinillä S-konfiguraatio[2]. Elämä ei vain viihdy 50-50 sekoituksessa. evon jumala/ihmeet/yliluonnollinen -vastaisuus on merkille pantavaa; mistä tämä johtuu on mielenkiintoinen kysymys...
-1
27.03.09 16:47
<PenZon> Älä laita sanoja suuhuni tai oleta liikaa. Ja noin ihmispsykologian harrastajana: Miksi uskovaisille on niin tärkeää että kaiken takana on jumala? Pelottaako ajatus että kukaan ei ohjaa tilannetta? Että jokainen on loppujenlopuksi ihan itse vastuussa omista teoistaan? Että ei ole mitään nirvanaa?
27.03.09 16:42
<PenZon> Se että jokin on myrkyllistä ihmisille ei tarkoita että se on myrkkyä kaikelle. Ja eihän tuo koe elämän syntyä todista, tosin sen että elämän edelletykset on mahdollista luoda sopivissa olosuhteissa. Ja jos tiedeyhteisössä yleisesti kannatusta saanut teoria ei sinun mielestäsi ole kelvollinen mihinkään, herää kysymys että miksi olet täällä kitisemässä asiasta etkä jakamassa mullistavia teorioitasi maailmalle?
27.03.09 16:38
<haronasi> UFOPORNOO!!! Jonkun keittiössä!
27.03.09 14:47
<Eskobar> Tällä nyt en tahdo ufo uskomuksia puolustella, mutta nasan Seti ohjelma on käytännössä paljastanut liikaa nasan tutkimuskohteista; vaikea uskoa että siinä laitoksessa on muissakaan asioissa puhtaat jauhot.
-1
27.03.09 14:44
<Eskobar> Moonpie, hra "hörhö" evofundis, todennäköisesti sinulla ei ole edelleenkään mitään fiksua vasta-argumenttia(koska tyydyt vain tyhjänpäiväisyyksiin), kyllähän evojengille oli katkera pala edes yksi kuva ~kirkko valistaa, kun niin äkkiä poistui. Valhepohjaisen maailmankatsomuksen opettaminen jonkin sortin tieteellisyyden kaavussa suututtaa toki; kun samalla suunnittelun jälki on ilmeinen kaikessa - ja mikä haluttaisiin keinoja kaihtamatta selittää tyhjiin.
-1
27.03.09 14:33
<Eskobar> Ei hyvää päivää Penzon, mikäköhän on ymmärrykseksi taso kun tuot Millerin kokeita todisteena yhtään mistään. Hänen sotkunsa olivat raseemisia eli käytännössä myrkkyjä. toiveajattelun mukaan elämä siis syntyi myrkyssä; ja edelleenkin suurin evouskonnon kompastuskivi on että mikä puhaltaa molekyyleihin elämän..
-1
24.03.09 16:20
<ropootti> Aika moni kiistelee teorioista ymmärtämättä mitä tarkoittaa teoria. Teoria on kenties mahdollinen malli, jota tutkitaan jotta sen voisi osoittaa teorian sijasta tosiasiaksi. Jos teoriassa huomataan virheitä, niitä korjataan ja kehitetään teoriaa. Faktaksi teoria muuttuu vasta silloin, kun on todisteita teorian paikkaansapitävyydestä. Jokainen joka kutsuu tieteellisiä teorioita faktoiksi, tekee tieteestä uskonnon.
23.03.09 22:06
<PenZon> Eskobar, se että sinä et ymmärrä kvanttiteorioita ei tee niistä typeriä tai epätoivoisia. Ja tiedä tämä: Stanley Miller valmisti orgaanisia aineita mukaanlukien aminiohappoja epäorgaanisista aineista jo vuonna 1953. Tässä nähdään kuinka jeesustelijat hidastavat maailmaa kun tuokaan ei voi upota umpiluupäihin edes reilussa puolivuosisadassa.
23.03.09 19:55
<nakuankka> Minä en luota kuin toukopoukoon
23.03.09 16:53
<Tanhu-Pena> ois aika vitunmoista avaruuden tuhlausta jos ei muualla olis elämää
23.03.09 16:36
<Eskobar> Elämän synnyn todennäköisyys itsekseen maassa on suunnilleen samaa luokkaa kuin 1 suhde atomien määrään maailmankaikkeudessa. tämän takia ateistit ovat pakon sanelemina keksineet teoriat miljardeista maaiilmankaikkeuksista jotta edes teoriassa elämän synty yhdessä niistä voisi olla mahdollista. kanakotka, aino itsestään selvyys elämän synnyssä on: koska voimme havaita elämää sen on joskus täytynyt syntyä.
-2
23.03.09 16:34
<Eskobar> Nobelisti Francis Crick sanoi: if a particular amino acid sequence was selected by chance, how rare an event would this be? ..is approximately equal to 10^260. The great majority of sequences can never have been synthesized at all, at any time. promotes ‘directed panspermia’ (i.e., ‘dna originated somewhere ‘out in space’ and somehow made its way to earth’.
-2
23.03.09 09:45
<ucman> mikään ei ole loputon taukki , avaruus kasvaa exponentiaalisesti
22.03.09 01:18
<fuba> "En oikein tajua sitä ajatusta ettei avaruudessa olisi elämää, kun miettii, että avaruus on loputon.ps. Ottaisivat varmaa mutki nasaan shoppaamaan niiden kuvat." <-- Avaruus ei ole loputon, nääs jos se olisi sen massakin olisi ja se romahtaisi välittömästi kasaan. Maailmankaikkeus sensijaan voi olla loputon riippuen keneltä kysyy
20.03.09 17:52
<Kastelukannu> wooot wooot foliohatut päähän
20.03.09 11:09
<ropootti> mythofonyx, eli toisinsanottuna ajatuksessa/uskomuksessa, että elämää olisi tuolla muuallakin, ei ole mitään vikaa. Sen esittäminen faktana taas on hihhulointia, jossa mielipiteet ja tosiasiat menevät iloisesti sekaisin.
20.03.09 10:47
<ropootti> mythofonyx, avaruudessa on todistetusti elämää tämän maapallon verran. Muualla sitä ei vielä ole havaittu olevan. Tietenkin on mahdollista, että muuallakin olisi elämää. Kuitenkin väite, että elämää on muuallakin, perustuu uskoon eikä tietoon. Aivan kuten ei tiedetä olemmeko yksin maailmankaikkeudessa, ei myöskään tiedetä onko muitakin. Niin kauan kun oikeita todisteita ei ole puolesta eikä vastaan, on mielipiteet maapallon ulkopuolisen elämän suhteen uskonvaraisia.
20.03.09 01:01
<fuba> Joo mäkin oon kattonu X-filesseja mut ei niit juttui kande ihan todest ottaa
19.03.09 23:12
<lollitus87> "damn the patriots" >.<
19.03.09 18:43
<azgaa> mythofonyx, näinkö meinaa että avaruudessa ei ole elämää jos ihminen on tutkinut 10% merestä
19.03.09 17:39
<Printel> NASA tekee vaan hyvää työtä tässä, kaikki ihmiset menis järjiltäs ja sekois ympäri maailmaa ku NASA tiedottais asiasta kaikille.
19.03.09 17:01
<mythofonyx> En oikein tajua sitä ajatusta ettei avaruudessa olisi elämää, kun miettii, että avaruus on loputon.PS. Ottaisivat varmaa mutki NASAAn Shoppaamaan niiden kuvat.
19.03.09 16:40
<ESABANAANI> siis jumalauta lukekaa noita kommenteja
19.03.09 16:39
<ESABANAANI> pitäis olla "paranoijablogi.fi"
19.03.09 16:23
<Zerohack> Voi hellanlettas....tottakai on ulkopuolista elämää, mut arvaa kiinostaako niitä tulla tänne ku jenkit rupee tutkimaan niitä ja vetelee tattiin paljaal handul...jos olisin ite joku humanoidi niin en varmaan tulis tähän paska paikkaan, mut tänne on nyt synnytty niin ollaan sit.
19.03.09 16:13
<boar> muistakaa, että UFO voi olla sama asia kuin avaruusromu jota vain ei ole tunnistettu (esim. jäänteet satelliiteista sun muista)
19.03.09 15:11
<ranaka> Kuvista sensuroidaan ufon näköset paskat pois sen takia kun jotku herkkä uskoiset liike leffoja katsoneet läskit sanoo niit vihamielisiksi ufoiksi!
19.03.09 14:55
<taikajeesus> "Carnegie Institutionin astronomi Alan Boss kertoo, että galaksimme on mahdollisesti täynnä elämää. Hän arvioi maan kaltaisten planeettojen määräksi 100 miljardia (100 000 000 000). “Voisin uskoa, että suurimmalla osalla niistä on ainakin jonkinlaista yksinkertaista elämää, kuten bakteereita tai monisoluisia olentoja, jotka joskus kansoittivat maan 3 miljardia vuotta sitten.”"
19.03.09 14:28
<ucman> jos marssissakin on ollu vettä niin eiköhän jossain muuallakin jossa on sopivat olosuhteet löydy jotain elollista, ei ehkä kehittynyttä kuten ihminen mutta bakteerikantasta
19.03.09 14:06
<PenZon> Vaikka/jos ympärillämme pyörisi muukalaisia ruuhkaksi asti nin mitä se tekisi NASAn uskottavuudelle ja miten kansa siihen reagoisi jos väitettäisiin että siellä ne on? Ihan turha jauhaa tällaisesta paskaa, tulkaa kertomaan sitten kun olette oman avaruusohjelmanne yhteydessä ottaneet kuvia ja nähneet itse.
19.03.09 13:36
<ropootti> Eikä maailmankaikkeuden suuruus ole mikään todiste sille, että elämää - ainakaan älyllistä sellaista - olisi muuallakin. Edes todennäköisyyslaskennat eivät todista mitään. Teoriat ja oletukset ovat aivan eri asia kuin tosiasiat.
-1
19.03.09 13:33
<ropootti> On ihan päivänselvää, ettei NASAn työntekijöiden tule puhua avaruusolennoista tms. NASA kun ei ole mikään hihhulilaitos.
19.03.09 13:29
<ropootti> Roskaa koko sivusto. Jollei tiedetä mikä kohde X on, ei sitä silloin tiedetä. Se ei ole avaruusalus, se ei ole enkeli, se ei ole suokaasua eikä säähavaintopallo, vaan kohde josta ei tiedetä mikä se on.
19.03.09 12:52
<Don Holttinen> Kuka näitä hihhulisivuja tänne postaa? Menkää nyt rakentelemaan vaan niitä foliopipojanne bunkkereihinne.
19.03.09 11:01
<Kanakotka> Ei tarvitse edes uskoa, että avaruudessa on elämää, sehän on itsestään selvyys. Se on niin helvetin iso paikka, että olisi mahdotonta kuvitella olevamme ainoat. Mutta tuskinpa niillä kuussa mitään tukikohtaa on.
19.03.09 10:55
<Kanakotka> Mobsteri, ei ainoastaan. Tähdenlento voi olla myös kasa magnetisoitunutta avaruusromua joka on kasautunut yhdeksi kiteiseksi kristallintapaseksi kimpaleeksi, ja täten heijastaa pienintäkin valoa kirkkaasti erikoisen muotonsa vuoksi, tällöin se on usein huomattavasti pitempi kuin nk. "normaali" ilmakehään sisääntulossa tapahtuva valoilmiö. Sen lisäksi, kameran valon ja suhteellisen pienen frameraten takia kameran linssin lähellä lentävät objektit synnyttävät nk. "pyrstön" itselleen, joten on erittäin todennäköistä että kyseessä on tämäntapainen ilmiö. Avaruushan on tunnetusti täynnä tomua j
19.03.09 09:49
<Mobsteri> <Kanakotka> tähdenlento tarkoittaa kivenpalasta joka palaa ilmakehässä. näin siis ei edes ole olemassa tähdenlentoja ilmakehän lähellä.
19.03.09 09:17
<Kanakotka> Kaikkeen naurettavinta oli nuo valokuvamosaiiki artifaktien ihmettely, ja satunnaisen avaruusroskan (pölypilvet, kivenmurikat, reitiltään suistuneet sateelliitit ym.s.) ufoiksi tai meteoriiteiksi kutsuminen. Esimerkiksi tähdenlento rupeaa antamaan valoa oikeen helvetin hyvin tullessaan edes lähelle ilmakehää, tai saadakseen satunnaisia valonsäteitä mistä vain.
19.03.09 09:01
<v1sk1> Eiköhän niitä aluksia jossain oo, mutta ei niin paljon ku tossa väitetää ja varsinki toi tukikohta kuunpinnalla...justjoo
19.03.09 08:30
<ucman> eihelvetti , näyttää siltä että peter uskoo näihin
19.03.09 08:26
<PanicMan> Minähän se kuunkin rakensin
19.03.09 08:06
<WremahThD> Minä näen.... pieniä vihreitä miehiä!
19.03.09 07:45
<skruffi> Nyt jumalauta tuli perseen alla foliohattuja tekemään ja valmistautumaan maailmanloppuun!
19.03.09 02:20
<piran> Saatanan nasa..prkl..sensuroinut kaikki, minun koneella tuolta sivulta ei näy yhtään videota.
19.03.09 01:57
<iMe> Hyvin on usa aivopessyt teidät
-6
19.03.09 01:42
<alal> Juu, harvinaisen paskaa. Ota yksittäisiä kohtia (lisää oma aiheesi tähän) ja yhdistä = daijujen mielestä hyvä salaliittoteoria. Voi herranjestas.
19.03.09 01:04
<Kanakotka> paskapuhetta ja pelonlietsontaa. moon.google.com

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Voiko kliseisempää olla?!

12237 katselukertaa

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.