Quantcast

Kännyköiden testausta

Videossa näkyy eri tapoja millä Nokia testaa kännyköiden erilaista kestävyytä

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Kännyköiden testausta | Videossa näkyy eri tapoja millä Nokia testaa kännyköiden erilaista kestävyytä

Julkaistu: 9.10.2009 16:13

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: ErnoZz

3 / 5 (10 ääntä)

Kännyköiden testausta | Videossa näkyy eri tapoja millä Nokia testaa kännyköiden erilaista kestävyytä

Eniten ääniä saaneet kommentit

09.10.09 17:38
<Neverendin> eikö tuo ku nakkais kerran täysiä seinään, kusis päälle + kaatelis kaljat siihen ja jos vielä toimii moitteettomasti ni eiku myyntiin.

Kommentit

10.10.09 21:54
<repsreps> itekki menin ostamaan vodafonen simpukan, en jumalauta enää ikinä osta muutakun nokialaisia, on ne vaan laatua
10.10.09 15:11
<PenZon> Tekisivät taas niitä kunnollisia teräsrunkosia puhelimia ni kestäsivät melkeen mitä hyvään. Banaani oli loistava esimerkki siitä millanen pihelimen pitää olla. Tosin akun kiinnityksen ois siinäki voinu rakentaa järeemmäks.
10.10.09 13:57
<tuomasd> tällä hetkellä puhelimena Sony Ericsson ja on mielestäni huono puhelin. seuraava luuri tulee kyllä olemaan taas nokialainen.
10.10.09 13:08
<arcleas> Ei yllätys että nokialla puhelimet toimii ja kestää..ne sentää kokeilee kaiken mahdollisen mikä tapahtuu normaalissa siviili elämässä sekä työ olo suhteissa. onse vaan nii muikee keksintö :)
10.10.09 12:47
<mäihanitte> Huomas kyllä vanhassa sony-ericssonissa ettei oo vastaavia testejä tehty, oli olevinaan sen ajan huippupuhelin mutta mm. Kameranäppäin sano sopimuksensa irti jo parissa vuodessa. Näyttö meni kanssa kertaalleen hajalle kun kaaduin kännyn päälle koko painollani.
-1
10.10.09 01:08
<pointzero> Kiitti musiikin ei voinu kuunnella sen miehen selostusta.
10.10.09 00:44
<Parsis> Kun minä olin nuori, niin kännykän pystyi heittämään järveen 6 kertaa ja se toimi senkin jälkeen täysin moitteettomasti. true story
09.10.09 21:52
<petrell> hauskan näkösiä noi tärisevät kännykät
09.10.09 21:05
<palikka34> musikki pilas videon
-1
09.10.09 20:18
<mustayönritaritimo> video ei toimi
09.10.09 20:03
<Runamuck> kestäähän ne nokialaiset suhteellisen hyvin, mutta se ei ole se pääongelma. se on se nokialaisen yleinen sekoilu vain :D jotkut nokian työntekijät keksivät hauskoja ja vähemmän hauskoja lempinimiä uusille malleilleen ;D
-1
09.10.09 19:50
<Lapsivedenkeitin> Nykyään alle 100€ kännykät hajoaa kuukaudessa, näppäimet jumittuu yms paskaa, kaiken pitää olla nykyään niin vitun pientä ja "näppärää", siinä ei oo mitään näppärää että koko ajan painaa vahingossa peukalolla 2 näppäintä kun yrittää painaa yhtä.
09.10.09 17:38
<Neverendin> eikö tuo ku nakkais kerran täysiä seinään, kusis päälle + kaatelis kaljat siihen ja jos vielä toimii moitteettomasti ni eiku myyntiin.
09.10.09 16:42
<timppeli> Ainahan sitä saa testailla...
-1

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.