Quantcast

150€:n bonus intistä selviäville?

Uusi porkkana miksi kannattaa käydä intti hyvillä mielin loppuun saakka.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
150€:n bonus intistä selviäville? | Uusi porkkana miksi kannattaa käydä intti hyvillä mielin loppuun saakka.

Julkaistu: 29.5.2010 00:09

Kommentit: 33 kpl

Tarkastaja: Unknown

3.5 / 5 (5 ääntä)

150€:n bonus intistä selviäville? | Uusi porkkana miksi kannattaa käydä intti hyvillä mielin loppuun saakka.

Kommentit

07.07.10 02:21
<MrRattlehead> The mainpoint, ei millään vitun 150 bonuksella ja työkkärin rahoilla mitään vuokria makseta ja elellä herroina. Mutta on se sentään pieni korvaus siitä elämän vaikeuttamisesta mitä koko paska loppu viimeksi on.
07.07.10 02:19
<MrRattlehead> Ja tupakointia en tällaisen väkinäisen paskan takia ainakaan lopeta vaikka senkin takia varmasti rahat ei tule riittämään, että vähintä mitä koko helvetin asevoimat voi tehdä, on tarjota edes jonkinlainen helpotus siihen kotiin palaamisen, eikä vaan olettaa, että kaikki palailee äitin hellään huomaan tai repäsee rahaa tai työpaikan tuosta vaan perseestään väh. puolen vuoden eristyksen jälkeen.
07.07.10 02:15
<MrRattlehead> <tucsi> Armeija ajan tulot taas ovat naurettavan pienet. Okei, kyllä vuokra maksetaan, mutta oletusarvo on ilmeisesti, että jokainen palvelukseen astuva on vielä mamman ja iskän nurkissa kykkivä pullamössöpoika, joka viettää viikonloppuvapaat äitin leipomia pullia maiskuttaen. Esim. taas mun tilanteessani on helvetin vaikea niillä olemattomilla päivärahoilla ostaa viikonlopuiksi ruoat.
07.07.10 02:12
<MrRattlehead> <tucsi> Kaiken mahollisen toimeentulon saanti on tehty tälle ajalle kun olen odotellut armeijan alkamista helvetin vaikeaksi ja koska se armeija on nurkan takana, ei kukaan mua töihinkään ole ottanut kun pikkasen reilun kuukauden pystyn vaan olemaan.
07.07.10 02:10
<MrRattlehead> <tucsi> Ensinnäkin, meikäläinen astuu maanantaina palvelukseen. Tämän vittumaisen faktan takia juuri valmistuneena en ole päässyt hyödyntämään koulutustani ja tekemään töitä, koska valtio vaatii multa vähintään puolen vuoden metikössä aseilla leikkimistä..
07.07.10 02:08
<MrRattlehead> <Tucsi> Mietippä uudestaan helvetin jonne. En tiedä mitä isänmaallisuus paskaa isäs on sulle syöttäny, mut tässä muutama realiteetti..
30.05.10 23:41
<Kanakotka> Armeija on "rankkaa", ja rankkaa ihan komppaniasta riippuen, esimerkiksi minun tulokaserässäni (aivan yhden hieman yli-innostuneen kurinpitäjä luutnantin) ansiosta EhK komppaniassa oli P-kaudella keskeyttämisprosentti 56%. Itsellä ei kyseisen luutnantin kanssa ollut mitään hämminkiä, hän osasi kunnolla komentaa ja pistää miehet komennukseen, mutta ymmärrän miten joillain voi tulla vähän pupu pöksyyn kun aikuinen mies puhuu hellällä 120dB äänellä.
30.05.10 13:32
<Bolleny> Voi helvetin idiootit... Toi raha on tarkoitettu auttamaan varusmiehien kotiutumista koska monella on tilillä tasan nolla euroa kotiuduttuessaan ja kestää jonkin aikaa ennen kuin sinne rahaa taas ilmestyy. Tolla ei ole mitään tekemistä porkkanoiden kanssa, tyhmänkin pitäisi se tajuta artikkelin luettuaan. Mutta ei, te apinat luette vaan riemurasiassa lukevan kuvauksen ja luotte mielipiteenne sen perusteella.
30.05.10 08:59
<Ltx> tämänhän saa jo sossusta kun menee sotilaspassin kanssa sinne??? ainakin minä sain 560euroa ilman mitää lappuja täyttelemättä :) vuonna 2004
29.05.10 20:46
<komuaki> itse kävin armeijan 07-08. jos silloin se oli ihan lasten leikki tarha. mitään ei tarvitse tehdä kunhan vain on. kuria siellä pitäs olla. monta tuttua on tullut jälkeen päin maitojunalla kotiin sieltä, kun muka on rankkaa. toki en tarkoita sitä, että sivari ei kannattaisi, kunnioitan heitäkin. kaikki ei vain armeijaan sovi. mutta heikko on luonto jos tämän päivän suomen armeijaa ei voi käydä.
29.05.10 20:28
<WremahThD> <Kanakotka> se on vain sinun mielipiteesi, sillä ei ole mitään tekemistä faktojen kanssa.
29.05.10 19:12
<naali> On taas viisaita lapsia takomassa järkeä muille
29.05.10 17:16
<Satanic Spurgumaster> Jes! ehtisköhän tammikuuks....
29.05.10 15:52
<Matso89> Omasta mielestäni niille, joille intti ei maistu (suurin osa C-paperillisista) ----> Siviilipalvelus.
-1
29.05.10 15:51
<Kapa53> lieko ehkä enemmän typeryyttä korostaa se, joka ajattelee "kyllä sitä itteensä pystyy 6 kk rankaisemaan". Paska paikka oli, 6 kk elämästä meni hukkaan
-2
29.05.10 15:43
<jarva> Kauhee selviäminen olikin :D Olin tosin ilmavoimissa. Ja ihan mukavaa se oli, en voi valittaa. Päivärahaakin jäi säästöön niin paljon että ostin kannettavan tietsikan niillä. Ihan jees oli kuitenkin tommonen pikkunen kahviraha vielä siihen päälle.
29.05.10 15:14
<Kanakotka> Mitä helvettiä se 100€ auttaa? Intti tulee sinulle kuitenkin maksamaan 1000+ €, ihan normaalikuluilla, ellet sitten tee töitä intin lomassa. Normaalipalkkainen työntekijä tienaa tuon 2-3 päivässä. Wremahthd, sinä olet se "jonkin sortin pelle" aivan muista syistä, älä sinä siitä huoli. Kunnioitus toisia ihmisiä kohtaan riippuu vähän siitä, mitä nämä kyseessä olevat ihmiset tekevät. Ottaen huomioon, että suurin osa ihmisistä on aivottomia määkijöitä, ei paljoa tarvitse kunnioitusta löytyä. Jos kiinnostaa, itse vedin b-miehenä 6kk. Joista 4kk periaatteessa "tee 2h jotain päivässä".
29.05.10 14:49
<aksutus> Oishan tuo hyvä ollu kun ois saanu kotiuttamisrahan, mukava tulla intin jälkeen kämpille huomatakseen, että on rahat loppu.
29.05.10 14:40
<Vaakamambo> Jos tosissaan väittää, että intti tekee pojista miehiä niin osoittaa yhellä lauseella, ettei tiedä piirun vertaa mistä puhuu. Ja kyllä, olen käynyt intin.
29.05.10 14:33
<ALmightyAL> No toi porkkana on kyllä yhtä tyhjän kaa. Päivässä tienaa ton verran.
29.05.10 12:19
<jhsdhhhgdg> Iha vitusti jengi hyppii seinille intin takia ja joka vuosi enemmän ja enemmän keskeyttää. Helppoahan siellä oli.. Leikitään sotaa ja kaikki on valmiina odottamassa. Mulle sama onko sivari vai ei, mut onse kumma jos pitää jo alkaa porkkanoita antelemaan, että "hyvä poika, ku oikein loppuun jaksoit".
29.05.10 12:02
<Rankki^> Armeijahan ei aina tee ''miehiä'' mutta kyllä se edesauttaa ihmisen kuntoa, jotkut kun tekee niitä ruumiillisia töitä mistä nää lukio pojjaat ei oo kuullukkaan. Wremahthd, ymmärrän ettei nilkkasi kestä enää liikuntaa rajun ylipainosi takia ja olet katkera siitä. ;)
29.05.10 11:52
<WremahThD> sanomaan sen minulle han päin naamaa, se on saatana sillä tavalla että toisia ihmisiä pitää kunnioittaa, vaikka itse olisi asunut armeijassa syntymästään lähtien. Jos ei löydy kunnioitusta toisia ihmisiä kohtaan niin on kyllä niin täysin juosten kustu koko henkilö, että sinne meni "armeijan hienot kasvatukset".
29.05.10 11:51
<WremahThD> Intistä tulee miehiä yhtä paljon kuin mamboafrikassa syntyy valkoihoisia. Jos ihan tosissaan kehtaa väittää että sieltä saapuvat ovat niitä "hienoja täysiä miehiä" niin huhhuh... jokainen loma ryypätään ja sieltä tullessa ryypätään, haukutaan kun mennään, haukutaan paikkaa lomilla ja sen jälkeen. Joo kokemushan se on mutta se, että aletaan luokittelemaan ihmisiä sen mukaan ovatko he armeijaa käyneet vai ei, on jotain niin raukkamaista ja säälittävää. Itse sain vapautuksen armeijasta, jos minä olen jonkinsortin "pelle" niin minun puolestani kuka vain sitten näistä "inttipelleistä"
-1
29.05.10 03:39
<maux> Ite oon 6kk lusinu ja ihan vitun sama mulle ootko sivari vai "inttipelle" samallaisii ihmisii siviilis ei sinne kannata mennä jos ei hermot kestä. Yhtä hyviä tyyppejä kummiskin , isämmaampuolustajat käykää kiinni.
29.05.10 01:31
<kesterr> jabebabella perinteinen "kun minäkin kävin niin saa kyllä luvan muutkin käydä!" -asenne. Kyllähän tuo intti joitain urpoja opettaa olemaan, mutta aivan saatanan kallista ylläpitää tuommoista systeemiä.
29.05.10 00:36
<Jabebabe> Tuplataikuitti: Tuon summan tienaa normaaliduunari muutaman vuoden työkokemuksella melkein päivässä, ainakin parissa. Ja armeija on kasvatuslaitos siinä kuin koulukin, räkänokat oppivat vähän kunnioitusta ja sosiaalisia taitoja, asevelvollisuus siis säilyköön!
29.05.10 00:35
<Huugobuugo> Tuplakuitilla aika hyvä liksa.
29.05.10 00:29
<WremahThD> Tienaan yli 500 euroa kuussa ja tekemällä viikonlopputöitä, töitä ehkä kaksi viikonloppua kuussa, tosin aina kaksitosita tuntia päivässä mutta ainakin tienaa. Jos pitäisi valita menenkö leirille vai teenkö töitä niin...
29.05.10 00:22
<Smot0> aika halvalla lähtee

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.