Quantcast

Kortilla maksat kohta kalliimmin

Jos kauppa on nostanut tavaroiden hintoja maksutapamenetystensä korvaamiseksi, se ei todennäköisesti laske niitä takaisin vaikka korttimaksukuluja alettaisiin periä suoraan asiakkailta.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Kortilla maksat kohta kalliimmin | Jos kauppa on nostanut tavaroiden hintoja maksutapamenetystensä korvaamiseksi, se ei todennäköisesti laske niitä takaisin vaikka korttimaksukuluja alettaisiin periä suoraan asiakkailta.

Julkaistu: 14.6.2010 09:44

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: kido

4 / 5 (8 ääntä)

Kortilla maksat kohta kalliimmin | Jos kauppa on nostanut tavaroiden hintoja maksutapamenetystensä korvaamiseksi, se ei todennäköisesti laske niitä takaisin vaikka korttimaksukuluja alettaisiin periä suoraan asiakkailta.

Kommentit

23.06.10 21:30
<ropotti89> ja huomauttaisin, että melkolailla kaikkialla muualla paitti suomessa kortillamaksussa tapahtuvan rahojen siirtymisen maksaa asiakas itse, ei palvelun tarjoaja... esim. tää american express kortti, voin sanoa että pomo ei tykkää yhtään kun asiakas maksaa sellasella koska siitä joutuu maksamaan x-prosentin palvelun tarjoaja että se saa maksun tarjoamastaan palvelusta... toki vion olla hakoteilläkin.
14.06.10 23:04
<Huugobuugo> Bonebol, tuo teboil-esimerkki on huono, sillä se ei ole heille 100k voittoa, jos laskuttavat sen verran bensasta, kun porukka on sitä tankannut. Se on päinvastoin 100k tappiota, jos jokainen niistä miljoonasta asiakkaasta maksaa käteisellä tuon summan. Lisäksi yritin tuolla, että kaupat ovat siirtäneet niitä korttimaksujaan tuotteiden katteisiin, selittää sitä, että artikkelissa pelättyä maksua tuskin lähiaikoina nähdään ja vaikka nähtäisiinkin, se ei luultavasti tule olemaan kovinkaan suuri.
-1
14.06.10 21:03
<Lapsivedenkeitin> <Huugobuugo> <--- Kyllä luin tuon ihan koko jutun ennen kuin tänne postasin :) lähinnä itsekin jäin päässäni pyörittelemään sitä että kaupat lisäävät ensin välityskuluista syntyvät sentit tuotteiden hintoihin, ja sitten laskuttavat ne vielä erikseen asiakkailta. Vaikka puhutaan vain senteistä, kyse on minun osaltani periaatteista, samasta syystä en koskaan maksa teboililla kortilla bensaa, kun laittaa maksimisummaksi esim. 10 euroa, loppuhinnaksi tulee 10,01 euroa ellei älyä lopettaa tankkausta ajoissa. Miljoonalta asiakkaalta kun otetaan jokaiselta sentti, saa tebikka 100.000 euroa voittoa.
14.06.10 20:59
<SuperX> Nouuuu! Maksan kyl jatkossaki pankkikortilla.. käteinen on köyhille :(
14.06.10 20:49
<tonkkis> huh, onneks mulla ei oo pankikorttia
14.06.10 16:46
<dasser> aika harvoin kyllä olen itse tähän kaupan kannalta ideaali tilanteeseen törmännyt missä senttivoitto jää kaupan taskuun. Kyllä se on pyöristyksissä voitto ollut minun puolellani kun kortilla olen ostanut
14.06.10 16:44
<Huugobuugo> No ei tässä nyt niin järkyttävästä asiasta ole kyse. Huomaa taas, että porukka on lukenut otsikon ja korkeintaan pari ekaa lausetta. Artikkelissa selvästi sanotaan (tosin toimittajan epäily, joka omastakin mielestä pitää paikkansa), että kaupat ovat siirtäneet jo pidemmän aikaa näitä hintoja tuotteiden katteisiin. Luultavasti suurta maksua ei ole tulossa, koska vähittäistavarakaupat ovat investoineet jo pitkään sirukortinlukijoihin ja haluavat selvästi, että ihmiset maksavat kortilla. Lisäksi tuotteet on hinnoiteltu siten, että senttivoitot tulee useimmiten korttimaksuissa kaupan taskuun.
14.06.10 16:05
<ALmightyAL> Joo, mutta koomisinta tässä tilanteessa on se, että kaupat ei halua myöskään että maksat käteisellä koska se maksaa niille vielä enemmän :D:D Elikkä ne ei vissiin halua enää myydä mitään.
14.06.10 13:29
<höperö> Tämähän oli odotettavissa....koskahan tulee persevero.. valkonenpeba 1€ ja musta 10€ ;)
14.06.10 13:27
<-JeZ-> noh.. kai se on otettava kehityksessä askel takasin päin ja alettava taas käyttään käteistä.
14.06.10 12:37
<jhsdhhhgdg> Voisit koittaa NorthState itse maksaa joskus jotain, ettei isi kustantaisi kaikkea. Saattaisi alkaa kiinnostamaan.
14.06.10 12:19
<dasser> no mutta niinpä onkin tuollasille porvariperseille
14.06.10 10:19
<jhsdhhhgdg> No mutta tuohan on perseestä!
14.06.10 09:59
<Tanhu-Pena> Viides!
-2

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.