Quantcast

Viinikone

Kokeile millainen viini mikäkin asia olisi.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Viinikone | Kokeile millainen viini mikäkin asia olisi.

Julkaistu: 23.5.2006 11:32

Kommentit: 0 kpl

Tarkastaja:

0 / 5 (0 ääntä)

Viinikone | Kokeile millainen viini mikäkin asia olisi.

Kommentit

09.07.08 16:13
<adicto> pillu on viini, jolla on varsin pyöreä illuusio. pillu on esimerkki viinistä, jota raavas ja lyhyenläntä suomalainen kaupunkilaisnainen nauttii perinteisesti tuhdin aterian jälkeen, tunnelman ollessa lyhyenläntä. Tämä upea, pieni viinituttavuus sopii moniin tilanteisiin, joiden ilmapiiri on ikääntynyt ja läpikuultava. Erityisesti löyhkä on uusi.
02.11.07 01:21
<Nikotiini> paska on viini, jolla on varsin persoonaton aromi. Jokseenkin sulkeutunut haju tervehtii pullon avaajaa, ja täyttää mielen kuvilla, joissa kullankeltainen ja hedelmällinen portugalilainen viinitila paistattelee auringon paahteessa. Tämä aromaattinen, pirteä viinikokemus sopii moniin tilanteisiin, joiden ilmapiiri on arvostettu ja sinertävä. Erityisesti kasautumamaku on avara.
22.03.07 16:33
<KeKe2007> paska paska on viini, jolla on varsin pliisu aineyhdistelmä. paska on esimerkki viinistä, jota raavas ja siirappinen argentiinalainen kansanedustaja nauttii perinteisesti keväisen piknikin jälkeen, tunnelman ollessa kellertävä. Tämä aromaattinen, parfyyminen viinipullo sopii moniin tilanteisiin, joiden ilmapiiri on aistillinen ja syvänmusta. Erityisesti kuohumaku on arvostettu.
19.02.07 12:54
<Tilipituppi> Nykypäivänäkin viinin ikääntynyt lemu tyydyttää makuhermot, tosin kalan kanssa nautittuna mausta tulee jokseenkin laadukas ja unenomainen.
19.02.07 12:54
<Tilipituppi> Rutikuiva pillu-viinin tavara on idullaan oleva, mutta silti kullankeltainen, sortumatta kuitenkaan olemaan turhan uljas. Tämän tyyppisen viinin ilmainen voimakkuus miellytti jo muinaisia egyptiläisiä, joiden argentiinalainen kulttuuri on jättänyt jälkeensä ruokaperinteitä, joista esimerkkinä tämä perushaju. Nykypäivänäkin (...)
27.05.06 21:55
<Josh> "Nuori Pillu on viini, jolla on varsin naurettava ulkonäkö. Nuori Pillu on esimerkki viinistä, jota raavas ja outo romanialainen talonpoika nauttii perinteisesti keväisen piknikin jälkeen, tunnelman ollessa ristiriitainen." (...)
25.05.06 20:20
<SatanistiSakari> vanha vittu täydentää juhla-ateriaa, koska sen vuosikerta on avara, mutta tämän hintaluokan viiniksi on nousuhaju hieman liian hapan. Täyteläisen aistikas vetisyys on kieltä kihelmöivä. (...)
25.05.06 20:18
<SatanistiSakari> Ei hitto repesin: "pillumehu-viinin haju on uudenaikainen."
25.05.06 13:48
<Kastelukannu> Runccu di Sicilia...
25.05.06 01:10
<Josh> :D

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.