Quantcast

"Kannabis pelasti 2,5-vuotiaan poikani"

Yhdysvalloissa kannabis-huumeen käyttö on sallittua lääkeaineena. Yksin Montanan osavaltiossa on lääkekannabiksen käyttöluvan saanut 28 000 henkilöä, joista 51 on alaikäisiä.
Yksi Montanan nuorimmista kannabisluvan haltijoista on 2,5-vuotias Cash Hyde.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:

Julkaistu: 24.2.2011 07:28

Katsottu: 4881 kertaa

Kommentit: 29 kpl

Tarkastaja: ZorGy

3.64 / 5 (11 ääntä)

"Kannabis pelasti 2,5-vuotiaan poikani" | Yhdysvalloissa kannabis-huumeen käyttö on sallittua lääkeaineena. Yksin Montanan osavaltiossa on lääkekannabiksen käyttöluvan saanut 28 000 henkilöä, joista 51 on alaikäisiä. Yksi Montanan nuorimmista kannabisluvan haltijoista on 2,5-vuotias Cash Hyde.

Kommentit

25.02.11 20:18
<SuPo> Modiglian, kannabista on tutkittu vuosisatoja samalla tavalla kuin muitakin luonnontuotteita, käyttämällä sitä. Ei kukaan vaatinut että perunaa tutkitaan vuositolkulla laboratorioissa, sitä vaan alettiin syömään ja se havaittiin haitattomaksi. Myös esimerkiksi pähkinät saattavat tappaa niille allergisia ihmisiä, mutta ei kukaan ehdota pähkinöiden kieltämistä lailla. Kannabis tosin ei ole tappanut yhtään ketään koskaan, mutta ymmärrät varmaan silti vertauksen idean. Kiellon perusteeksi ei käy se että tietyt allergiset ihmiset saavat aineesta oireita, tai sitten meillä on paljon kiellettävää...
-1
25.02.11 16:02
<kesterr> Modiglian, itse sain sen käsityksen että kannabis suojeli kemon sivuvaikutuksilta ja näin mahdollisesti pelasti pojan hengen.
25.02.11 15:08
<Guy_Fawkes> "Jansku" Nimenomaan kannabis on tappava hermomyrkky, mitä ne hipit sitten ruiskuttaa alikulkutunneleissa ohikulkevien lasten suoneen. Siperiaan vaan kaikki.
25.02.11 14:57
<janasku> ei muuta ku maasta karkotus suomen kannabisnisteille, piikittäkööt muualla aineitansa.
25.02.11 14:52
<HelvetinKettu> suomessa vaa naurettas päi naamaa ja annettas lapsen kuolla
25.02.11 11:31
<Modiglian> Niin. Ylipäätään tässäkään tarinassa ei kerrota sitä minkä tuosta kuitenkin rivien välistä saa luettua. Poika on käynyt kemoterapiassa koko ajan, silti rukoukset ja kannabis on pojan parantanut eikä tieteellisesti tutkittu ja tehokkaaksi havaittu hoitomenetelmä.
25.02.11 11:11
<Tunpperi> Luotan tietolähteeseen, jonka mukaan tärkein parantaja on ollut rukoukset...
25.02.11 11:07
<Modiglian> Dot holttinen. Ihan samaa voi sanoa puolustajien argumenteista. Lääketiede on kannabiksen pilekäyttöön haluavien tekosyy puolustaa kannabista. Kyse on oikeasti siitä, ettei ole mitään järkeä työntää sisäänsä tai käyttää sellaista ainetta jonka todellisista vaikutuksista on vain henkilökohtaisia kokemuksia. Normaalit vuosia eläinkokeilla ja sittemmin ihmistestellä turvalliseksi testatut Lääkkeetkin voivat olla jollekkin yksittäiselle ihmiselle hengenvaarallisia. Kuten esimerkiksi disperiini. Kyllä tässätapauksessa uskovaisia ovat kannabiksen puolustajat ja vastustajat niitä ateisteja.
25.02.11 08:14
<mainosposti> <rot>, koska heroiini aiheuttaa vahvaa riippuvuutta.
25.02.11 08:14
<mainosposti> <WremahThD> supo ei tainnut tarkoittaa että alkoholi korvaantuisi kokonaan, tai että sen käyttö edes puolittuisi. Vain sitä, että se, joka kannabista bilekäytössä käyttäisi, joisi suhteessa vähemmän alkoholia iltansa aikana. Vanhempi väestö tuskin edes moiseen koskisi, vaikka tarjottaisiin..
25.02.11 00:39
<WremahThD> <SuPo> Alkoholi korvaantuisi kannabiksella? Tuo on täysin absurdi väite, suomalaisessa kulttuurissa ollaan jo satoja vuosia käytetty alkoholia, miten voit väittää että ehkä laillistuva kannabis korvaisi sen? Kun otetaan vielä huomioon että kannabiksen käyttö on osittain lakisäädöksistä riippumatonta. Jos joku haluaa käyttää kannabista, se myös käyttää sitä.
24.02.11 22:50
<Zyy> Modiglian joo siis sama juttu kuin alkoholin kanssa pitäisi olla. Ei ennenkuin aivot on kehittyny. Jännä kuinka lapset on saanu lupia tohon.
24.02.11 22:03
<SuPo> veeman07, kumma ajattelumalli että päihteidenkäyttö jotenkin lisääntyisi kannabiksen bilekäytön sallimisella. Päihteiden käyttö on määrältään vakio koska päihtymisen halu on vakio, eli se ei muutu tarjonnan mukaan. Päihdevalikoimaa lisäämällä päihtymisen määrä pysyy samana, ainoastaan käytettyjen aineiden käyttösuhteet muuttuisi. Pahin muutos mitä voisi tapahtua olisi vaarallisemman alkoholin osittainen korvautuminen kannabiksella, mikä olisi pelkästään positiivinen asia. Mutta tuskin tämä järkipuhe mielipidettäsi muuttaa, koska uskontoa ei voi järjellä yrittää kumota.
24.02.11 21:19
<zilliz> Tämäkin on kuitenkin vain arvailua. Todellista lääketieteellistä näyttöä ei ole, että kannabis olisi parantanut pojan. Joka tapauksessa kannabiksen bilekäyttöä ei tule sallia missään tapauksessa. Mitään hyvää siitä ei varmastikaan seuraa. Ja ei, alkoholista ei myöskään seuraa mitään hyvää, mutta lisää päihteitä ei tähän maailmaan tarvita.
-1
24.02.11 19:34
<Don Holttinen> Eiköhän jo jokainen ole huomannut, että kannabiksen vastustajien argumentit on samanlaisia kuin kristinuskon puolustajien. Tieto on vanhaa, väärää tai itsekeksittyä.
24.02.11 16:35
<Modiglian> Zyy kyllä tekee ihan takuuvarmasti jos sitä annetaan 2,5 vuotiaalle jolla on vielä aivot aikaisimmassa kehitysvaiheessa.
24.02.11 16:22
<PinkyPig> kannabis 1idiootit 0
24.02.11 14:51
<rot> olihan heroiinikin ennen vanhaan apteekista saatava lääke flunssaan, eikä ollut mitää ongelmia. Miksei enää?
24.02.11 14:44
<leksus111> Lapsi käynyt pitkään hoidoissa jota kuulema vaan vahingoitti sitä mutta sitten höpörööki pelasti.. oiskohan kalja tai joku lsd tehonnut
24.02.11 14:30
<czakki> Suomessa määrätään monille vahvaa riippuvuutta ja monia sivuvaikutuksia aiheuttavia opiaatteja, mutta lääkekannabista on lähes mahdoton saada, vaikka se tehoaisi paljon paremmin esimerkiksi ms-taudista kärsivien kipuun ja muihin oireisiin. Myös muutamia muita psykoaktiivisisia aineita voitaisiin myös käyttää lääkkeinä valvotuissa olosuhteissa. Aineita tulisi käsitellä yksilöllisesti sen sijaan, että ne leimattaisiin keskustelussa yleistävän huumeluokituksen alle, sillä jokaisella aineella on omanlaiset ominaisuudet ja vaikutukset.
24.02.11 13:52
<PyhäSukeltaja> Luvan haltija=Cash hyde=melkeen hide cash=diilerin hommia, sattumaako?!!
24.02.11 13:29
<Zoro> juu, kakara oli koko aja nii budeis et syöpä luuli jo tappanee aivot ja päätti kuihtuu veks :P
24.02.11 11:50
<lihamuusi> Vitut nuo rukoukset mihinkää auta -.-
24.02.11 09:27
<Fledermaus> :P
24.02.11 09:05
<Zyy> Modiglian, väitätkö sä, että kannabis tekee idiootiks? Kadulla myytävän kannabiksen thc pitoisuudet ovat aivan liian suuret koska se on kasvatettu huumaavaksi. Lääkekannabiksessa on paljon esim psykoosia parantavaa ainetta dbm. Kannabista on tutkittu jo puoli vuosisataa. Se parantaa monella eri tavalla.
24.02.11 08:58
<Zyy> Kannabiksen eräs vaikuttava aine thc näyttäis parantavan aivosyöpää erityisen hyvin. http://www.herbalzym.com/2010/03/thc-is-a-powerful-natural-medicine-for-the-treatment-of-a-diversity-of-cancers/
24.02.11 08:33
<Modiglian> Niin. Kuinka kovan hinnan ihminen on valmis maksamaan siitä, että saa elää? Onko idioottina eläminen parempi kuin kuolema? Kannabista ja sen vaikutuksia lääkeaineena pitäisi kunnolla tutkia.
-1

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.