Quantcast

Väkivaltainen mellakka ruotsinlaivalla ei ylittänyt Hesarin uutiskynnystä

Koska maahanmuuttajat.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Väkivaltainen mellakka ruotsinlaivalla ei ylittänyt Hesarin uutiskynnystä | Koska maahanmuuttajat.

Julkaistu: 1.3.2011 11:17

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

4.4 / 5 (49 ääntä)

Väkivaltainen mellakka ruotsinlaivalla ei ylittänyt Hesarin uutiskynnystä | Koska maahanmuuttajat.

Eniten ääniä saaneet kommentit

01.03.11 13:53
<mieli> Miksei noita voi karkoittaa?

Kommentit

07.03.11 11:02
<Rotten> "Te häviätte hesari" ja "hommafoorumi" mainittu. *insert facepalm here*
04.03.11 18:20
<SuPo> hohotin, rikollisuus tosin ei ole noussut lainkaan 80-luvusta, tasaista 400,000+ rikoksen vuositahtia ollaan vedetty. Itseasiassa huippuvuosista, 1999-2002 ollaan tultu jopa alas kymmenillä tuhansilla. Kaikki väkivaltarikokset esimerkiksi ovat tasisesti vain laskeneet tällä vuosituhannella, poikkeuksena pahoinpitelyt jotka ovat pysyneet samana. Skandaalilehdistö vain uutisoi asioista eri tavalla ja saa tyhmän kansan pelkäämään.
03.03.11 23:31
<hohotin> Miksipä siis nuo pakolaiset eivät voi pysytellä omissa kotimaissaan ja odotella sitä ihanaa päivää kun oma maa rauhottuu ja alkaa työllisyyttä tulemaan. Emmehän mekään mene heidän kotimaihinsa ryöstelee, raiskaamaan ja mellakoimaan jos meillä ei ole asiat hyvin. Tai jos noin tekisimme saisimme heidän suvut kimppuumme....ja puukosta kylkeen...
03.03.11 23:30
<hohotin> siksi, koska kurdeilla ei ole rahaa eikä heitä haluta töihin ai miksi? NO koska eivät ansaitse työpaikkaa vaan karkotuksen jonnekkin hyvin kauas ja syvälle... !! Ai miksi juuri noiden raiskauksien, älyttömien varkauksien jne takia. Edelleenkin hoen päässäni vaan kysymystä miksi helvetissä noita apinoita pitää ottaa suomeen? Voin vaikka vannoa, että 80 -luvulla Suomi oli 10x parempi paikka asua kuin nyt kiitos nousseiden rikosten ja mamujen. Onhan Suomikin elänyt sota-ajat ja hyvin ollaa tultu toimeen vaikka välillä on tiukkaa ollutkin..
02.03.11 17:26
<SuPo> Milläköhän perusteella "vapaa toimittaja" turunen olettaa että kurdien oikeuskulut jäävät valtion maksettavaksi? Mistä turunen on saanut tietoonsa syytettyjen kurdien työllisyystilanteen, vai tekeekö hän vain rasistisia olettamuksia ilman todenmukaista perustaa? "vapaan toimittaja" turusen pitäisi tietää että toimittaja ei tee olettamuksia. Silti hän on oikeassa siinä hesarin olisi pitänyt asiasta uutisoida.
02.03.11 10:08
<Vuorinen> Koska Hitler
02.03.11 01:29
<TaxFree> Vitun kurdit ja saatanan musut. Nii vajaita vammasia kun voi vaan olla.
01.03.11 21:27
<Sarpakyhä> Ruotsin hommasta tuli mieleen, että on niitä alaikäisiä raiskattu jo suomessakin. Ei vain "ylitä uutiskynnystä".
01.03.11 13:53
<mieli> Miksei noita voi karkoittaa?
01.03.11 13:46
<ExtremeDigital> Perussuomalaiset ei kuitenkaan tule toteuttamaan mitään ne vaan yrittää miellyttää mahdollisimman suurta äänestäjäjoukkoa muutospuolue
01.03.11 11:39
<joe black> ihme kun lehdistö uskalsi kirjottaa niistä käkkäräpäistä jotka ryösti r-kioskin 15 henkilön voimin ja kun porukkaa oli kasassa 30 uskallettiin mennä keikkaamaan videoliike
01.03.11 11:28
<lanttuloota> eihä niistä nyt mitää pahaa saa sanoa

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Vancouverin mellakka

5098 katselukertaa

Mellakka Ateenassa livenä

4435 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.