Quantcast

Suomalaisen syytä

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Suomalaisen syytä

Julkaistu: 5.3.2011 11:22

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: kido

2.5 / 5 (13 ääntä)

Suomalaisen syytä

Eniten ääniä saaneet kommentit

05.03.11 13:06
<Modest> ei voi sanoa että "irakilainen poltti ravintola ja kolme kuoli" mutta suomalaisen kansalaisuus voidaan mainita näin näkyvästi, se oli pointti.

Kommentit

07.03.11 19:46
<hohotin> minä sano minä tehä korani ja allahi nime kaikki sytytä tulipalot ja kaikki sinä suomalaine razzzizti ku sinä sano me muka paha me va tehä kaikki korani ja allahiafshi nime ei jumalite miksei noita voi karkottaa
06.03.11 12:33
<SharksFin> Annetaan yhdelle suomalaisellekin tuomio, niin ei voi irakin poika huutaa: "RAZZIZZZTIT!" kun tulee isot tuomiot... :)
06.03.11 09:48
<dasser> tarpeeksi isoissa jutuissa kaikista mahdollisista rikkeistä syytetään.. pienemmissä tapauksissa ei nuita enää kiinnosta
05.03.11 21:35
<Mns> Otsikot on aina harhaanjohtavia.. Poikkeuksina lienevät ainoastaan pornolehdet.
05.03.11 17:35
<Hassumies> Ragetusta, ragetusta!
05.03.11 16:58
<joe black> no vaikka se piti turpansa kiinni, niin ei se sitä sytyttänyt.
05.03.11 14:28
<Viinaposki> "Päätekijät olivat yrittäneet värvätä tuhotöihin _seitsemää_ henkilöä." "_Kuuden_ tuhopolttoaikeista tienneen henkilön kohdalla syyttäjä jätti syytteeen nostamatta. Yksi suomalaismies saa syytteen", eli ainoa joka saa syytteen sen takia, että ties siitä tuhopoltosta, oli se suomalainen?
05.03.11 13:52
<Modest> <Muppet> "tampereen tuhoisan kerrostalopalon oikeuskäsittely alkaa viikon päästä. Viiden syytetyn joukossa on myös yksi suomalainen.loput syytetyistä ovat irakilaisia." tuossahan se lukee, saatana.otsikossa lukee suomalainen vaikka se ei sitä paloa sytyttäny
-2
05.03.11 13:44
<Muppet> "Tampereen tuhoisan kerrostalopalon oikeuskäsittely alkaa viikon päästä. Viiden syytetyn joukossa on myös yksi suomalainen.Loput syytetyistä ovat irakilaisia." Tuossahan se lukee, saatana.
05.03.11 13:39
<Arazki> Vittu nyt menee jo hermot!
05.03.11 13:06
<Modest> ei voi sanoa että "irakilainen poltti ravintola ja kolme kuoli" mutta suomalaisen kansalaisuus voidaan mainita näin näkyvästi, se oli pointti.
05.03.11 12:24
<dasser> "Kuuden tuhopolttoaikeista tienneen henkilön kohdalla syyttäjä jätti syytteeen nostamatta. Yksi suomalaismies saa syytteen rikoksen ilmoittamatta jättämisestä." Oiskohan otsikko viittaavinaan tuohon ?
05.03.11 12:14
<Rappis> jos ois ilmottanu poliisille aikeista nii oisko noi kolme henkee säästynyt?
05.03.11 12:04
<Muppet> Niin mikä on ongelma? Jos suomalainen tekee rikoksen, niin rangaistakoon häntä suomen lakien mukaan. Ei nuo savunahatkaan seuraamuksitta selviä. Lähettäjän lukutaito viittaa siihen, että hän on itsekin maahanmuuttaja.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

8 syytä nukkua

11450 katselukertaa

20 syytä

9200 katselukertaa

Kymmenen erikoista kuolinsyytä

6126 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.