Quantcast

Avovaimoaan hiipparilta suojellut saa syytteen.

Hiippareilla menee hyvin.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Avovaimoaan hiipparilta suojellut saa syytteen. | Hiippareilla menee hyvin.

Julkaistu: 23.3.2011 07:30

Katsottu: 5678 kertaa

Kommentit: 37 kpl

Tarkastaja: ZorGy

3.5 / 5 (9 ääntä)

Avovaimoaan hiipparilta suojellut saa syytteen. | Hiippareilla menee hyvin.

Eniten ääniä saaneet kommentit

23.03.11 08:47
<Untzki> Suomi. Raiskaa 11v lapsia, ei tuomiota. Puolusta vaimoasi, syyte.

Kommentit

24.03.11 23:14
<Alfredankka> Aviomies hakkas sen hiipparin ettei se tulevaisuudes raiskais ketää muuta Eli antoi opetuksen..................
24.03.11 13:46
<Savonpystykorva> Suomen oikeuskäytäntöä tuntien, luulen että nämä oman käden oikeudella ratkaistavat kahakat yleistyvät samassa suhteessa kulltuurinrikastajien lisääntyessä. Eikä se ole mielestäni huono asia ollenkaan.
24.03.11 03:31
<WremahThD> <SuPo> Pitää muistaa nyt kuitenkin se, että toistuva seuraaminen kadulla on ahdistelua, ei "liikkumista siellä missä haluat".
24.03.11 01:06
<SuPo> Drunkenhearted, mitä tälle mainitsemallesi asialle sitten pitäisi tehdä? Pitäisikö pelkän epämiellyttävän fiiliksen takia lähteä rajoittamaan vanhemman herran oikeutta liikkua kadulla siellä missä haluaa? Jos ei ole tehnyt mitään, ei voida rangaista mistään, niin se vaan tuppaa olemaan. Ihmiset alkavat vaatia aivan järjettömiä kansalaisoikeuksien perusteettomia rajoittamisia tätänykyä näemmä.
23.03.11 23:16
<6xgary> Poliisin mukaan väkivallan käyttö ei ole sallittua edes tilanteissa, joissa pyrkii suojelemaan itseään tai perhettään. katsotaan vierestä HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
23.03.11 20:31
<zaqxswcde> Mies oli tyhmä, eihän hiippari ollut tehnyt mitää, ei tässä ole mitää ewrikoista
23.03.11 19:27
<SuPo> Mitä tähän tapaukseen tulee, niin vaikuttaa siltä että nainen on kutsunut avomiehen hätiin heti huomattuaan hiipparin, ja mies on samantien mitään kyselemättä käynyt hiipparin kimppuun, jonka jälkeen hiippari on puolustautunut. Koska hiipparia ei epäillä mistään, hän ei ole syyllistynyt mihinkään (edes rikoksen yritykseen), joten avomiehen hyökkäys ei ole laillisesti oikeutettu, vaan pahoinpitely. Hiipparin lyönnit taas ovat sallittua itsepuolustusta, koska hän oli hyökkäyksen kohde ja uhri. Vanha viisaus sanoo, älä lyö ensin. Avomies meni tyhmyyksissään lyömään ensin, ja syyte napsahti
23.03.11 19:19
<SuPo> 1.Omaisuuttaan ei saa puolustaa väkivallalla, mutta sitä jo vahingoittaneen/sen jo varastaneen kiinniottaminen on tarpeellisia voimakeinoja käyttäen sallittua. 2.Omaa terveyttään saa puolustaa jos on akuutin väkivallan uhan alla tai joutuu sellaisen kohteeksi, TARPEELLISIA voimakeinoja käyttäen. Jos uhka ei ole todellisuudessa akuutti, silloin syyllistyt pahoinpitelyyn, ja jos hakkaat kimppuusikäyneen sairaalakuntoon, syyllistyt hätävarjelun liioitteluun. 3. Muita ihmisiä voi puolustaa vain jokamiehen kiinniottoikeuden nojalla, eli tarpeellisia voimakeinoja käyttäen ottaa rikollinen kiinni.
23.03.11 19:04
<Hassakka> kylläpä pistää vituttamaan tämä.
23.03.11 18:30
<HezzuH> Pahoinpitely = syyte pahoinpitelystä. simple logic mitä tästä nyt hermoamaan?
23.03.11 18:08
<Tervaneekeri> Toisaalta, veikkaan että tämä asia menee oikeuteen vain siksi, että pääsevät molemmat kertomaan puolensa jotta nähtäisiin oliko tämä hiippari oikeasti kerjännyt verta nenästään. Jos kyseinen heppu oli oikeasti uhannut kyseistä naista ja tulee miehelle puollustamisesta sanktiota, niin rupean itsekin hiippariksi.
23.03.11 17:51
<L-Jam> Suomi=perseestä
23.03.11 16:51
<Takanisti> mättäisin turpiin koko rahalla että tulee sitte rahalle vastinetta.
23.03.11 16:41
<Boerboel> Kyllä täällä todella hieno lainsäädäntö!! "Poliisin mukaan väkivallan käyttö ei ole sallittua edes tilanteissa, joissa pyrkii suojelemaan itseään tai perhettään" Vittu mitä paskaa, pitää vaan nöyrästi ottaa turpaansa ja homman olleessa ohi, vielä kysyä hyökkääjältä että eihän vaan teihin sattunut!!
23.03.11 16:36
<qwerrew> HYVÄ HIIPPARIN HAKKAAJA!! IHMISET HAKATKAA VASTEDESKIN KAIKKI HIIPPARIT, ON TEHTÄVÄ VASTARINTAA KUN LAKI ON ALKANUT SUOJELLA RAISKAREITA TULI SYYTE TAI EI!!
23.03.11 16:15
<mainosposti> vai ei ole sallittua! heikosti tuntee poliisirouva suomen lain!
23.03.11 15:02
<Fledermaus> <Tuplakuitti> niin mieki oon ymmärtäny, että itseään, omaisuuttaan perhettään ja läheisiään saa puolustaa. Suomessa on ilmeisesti otettu semmonen linja, että sinut pitää hakata invalidiksi, raiskata tai murhata ennen ku saat oikeutta ja auta saatana armias jos menet kynttäkään murtamaan siltä "hiipparilta" nii oot ite syyllinen
23.03.11 15:00
<Champ> syyte ei ole sama kun tuomio laki sanoo että tälläisessä tilanteessa tulee syyte kuten väkivaltatapauksissa aina saako kaveri tuomiota siitä ei voi tietää vielä mutta tuskinpa saa mitään ja iehän kyseinen hiippari edes tehnyt mitään kun seurannut tilanne olisi todennäköisesti rauennut jos olisivat vaan menneet sisälle ja jos ei poliisia paikalla ei ainakaan jutun mukaan ollut mitenkään uhkaava tilanne. Taas vaan skandaalin hakuista uutisointia
23.03.11 13:59
<HansJuergen> ainakin kaikki mun tuntemat järkkärinä työkseen heiluvat tyypit sanoi etteivät takuuvarmasti mene väliin vaikka jotakuta lynkattaisiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kaupungilla... jos menet auttamaan piestävää kaveria niin pieksijä itkee poliisille kun siihen sattui nyt niin kovasti kun "toinen oikein otti ranteesta kiinni!!!" ja samantien jännitetään että lähteekö oikeus toimia järkkärinä kun käräjillä asti puidaan tuota samaa casea...
23.03.11 12:37
<Gippula> Poliisijohtaja Mikko Paatero sanoi joskus, että "ihmisten pitää auttaa ja puolustaa toisiaan." Eihän tällaisten tapauksien jälkeen kukaan uskalla mennä hätiin tai auttamaan jos vaikka jotain pahoinpidellään, koska joudut siitä itse syytteeseen. Mitähän tapahtuisi jos esimerkiksi meille joku murtautuisi yöllä kun emäntä ja 2v lapsi on nukkumassa, kävisi minun kimppuuni nyrkkien kanssa ja puolustautuisin lyömällä kohdehenkilöä kasvoihin niin että tämä menisi tajuttomaksi?
23.03.11 12:01
<Tervaneekeri> Ellei vastustaja ole täysin kännissä, niin silloin ei kannata säästellä iskuja.
23.03.11 12:01
<Tervaneekeri> Julmaahan se on, mutta parempi, että sellainen heppu kuolee, joka hyökkää ihmisten kimppuun lähes provosoimatta, kuin sellainen joka hyökkää vasta, kun käydään kiinni.
23.03.11 11:58
<Tervaneekeri> Alde, on erittäin vaikeaa lamaannuttaa ihmistä hakkaamatta sitä sairaalakuntoon tai tappamatta tätä jos puollustavalta osapuolelta ei löydy taistelukoulutusta. Jos heppu käy kimppuun, suosittelen yrittämään tehdä niin paljon vahinkoa iskuillasi kuin mahdollista niin kauan, kunnes vastustajalta on taju kankaalla, sillä muuten vaihtoehtona saattaa olla se, että itse päädyt mullan alle.
23.03.11 11:48
<hapsu22> Tuplakuitti: näin itsekkin muistelin
23.03.11 11:06
<Juhi_Z> mutta, jos aviomies ja hiippari olisi raiskannut tämän naisen, niin tuomioita ei olisi tullut.
23.03.11 10:01
<alde> Jos se esim. hakkasi sen hiipparin sairaalakuntoon, nii kyllä sillon voi jo syytteet nostaa
23.03.11 08:47
<Untzki> Suomi. Raiskaa 11v lapsia, ei tuomiota. Puolusta vaimoasi, syyte.
23.03.11 08:44
<matti> Vedät oven raivokkaasti kiinni ja hiipparin sormet jää väliin -> oven kiinnivetäjälle syyte pahoinpitelystä. Auttoipa vitusti!
23.03.11 08:33
<joe black> mitä tästä opimme,hiippari kylmäksi ja monttuun ja ei kertto kellekkä.
23.03.11 07:38
<makezu> Jos hiippari ois käyny käsiks sen avovaimoon, olis pitäny vaan yrittää pyytää sitä lopettamaan? Go finnish police!

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.