Quantcast

Maahanmuuton varjopuolia

Maahanmuuton ongelmia. Osa ennestään tuttuja uutisia, osa uudempia.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Maahanmuuton varjopuolia | Maahanmuuton ongelmia. Osa ennestään tuttuja uutisia, osa uudempia.

Julkaistu: 24.3.2011 10:39

Katsottu: 7815 kertaa

Kommentit: 37 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4.26 / 5 (37 ääntä)

Maahanmuuton varjopuolia | Maahanmuuton ongelmia. Osa ennestään tuttuja uutisia, osa uudempia.

Kommentit

02.06.11 13:34
<_Lore_> Täyttä realiteettia! Suomalaiset eivät saa sulkea silmiänsä, mitä täälläkin meidän maassa tapahtuu pakolaisten takia, nopeasti vain käännytys ilman oikeuksia valittaa!
27.03.11 11:41
<sokkelinkivittäjä> Saa allah tulla mun takapihalle. Mää kuristan ja raiskaan sen vanhalla valmetilla..
27.03.11 01:36
<TaxFree> kyllä tä peli jo on hävitty :P Allah valtaa maailman ja se on sillä sipuli.
26.03.11 17:45
<pölöhö> joo rikastuttaavat meidän kulttuuria. saapahan akat kerrankin kunnon kyytiä. mustat pekat osaa ryhmäraiskausten salat. pitäskö meidän ottaa oppia niiltä?
26.03.11 15:25
<Ayz> F-secure sanoo että tälle sivustolle ei kannata siirtyä.
26.03.11 10:00
<Juntas> On se kun 99 prossaa pilaa lopun 1%:n maineen.
26.03.11 09:09
<drässi> PS!
25.03.11 22:35
<ihqdaa> Olettepa te kauheita rasisteja. Miksi ette osaa ottaa huomioon, kuinka maahanmuuttajat rikastavat meidät kulttuuria. Saamme värikkäämmän ilmapiirin ja rikkaamman olon hyväksyvässä yhteiskunnassa. Jotta pääsisimme tähän teidän pitää luopua rasistisista mietteistänne ja hyväksyä nämä muista kulttuureista tulevat ihmiset. Muissa kulttuureissa on erilaisia toimintapoja, teidän tulee oppia ymmärtämään näitä. Kärsimme tämän lisäksi hyvin vakavasta työvoimapulasta johon tarvitsemme ulkomaalaisia monitaitureita. Kaikki teidän "rasismitodisteet" johtuvat teidän huonoista tavoista ja painostuksestanne
25.03.11 13:10
<sokkelinkivittäjä> Jos ette äänestä persuja, niin teidän on ihan turha valittaa tästä vaalien jälkeen!
-1
24.03.11 22:03
<Thonbon> Peoppa, maksaa pienille kunnille liikaa ei oo varaa ottaa.
24.03.11 22:01
<Thonbon> Vois ottaa sen pään pois sieltä perseestä ja ajatella, voisi löytyä ehkä se kultainen keskitie? En itse henk.koht. haluaisi lopettaa maahan muuttoa mutta jotenki sitä pitäis (ainakin tilapäisesti) rajoittaa.
24.03.11 20:39
<Omgfish> ja tosiaan, edellisvuona kun berliinissä kävin neljänä iltana kuudesta kun illalla/yöllä kuljettiin kavereiden kanssa metrolla oli tummaihoiset, luultavasti turkkilaiset vauhdissa metrossa tai metroasemalla. tuurilla varmaan selvittiin ettei kukaan meiän kimppuun käyny.
-1
24.03.11 20:22
<Omgfish> http://www.youtube.com/watch?v=_-IrRDu4Mms Mitenköhän käy tämänkin laulun tulevaisuudessa.
-1
24.03.11 19:18
<Jarno> niin jospa tänä vuonna suomalaiset (varsinkin nuoret) heräävät äänestämään
24.03.11 18:29
<Peoppa> Toinen hauska pointti miks kaikkien maahanmuuttajien pitää asua isojen kaupunkien tuntumassa? Miks näitä ei voi sijoittaa muutto tappio kuntiin. asuminen on halvenpaa. Vähemmän kustannuksia valtiolle ja helsingin seudulla vapautus paljon vuokrakämppiä. En nää tässä asiassa mitään vikaa. Ja jos haluaa asua siellä missä nytkin on niin joko säännöllinen työ tai riittävä koulutuspaikka. Mutta päättäjät on idiootteja ja kenellekään ei ole uskallusta edes ehdottaa tätä. Reuna ehdoiksi edes pienimmänkään tuen saantiin pitäis asettaa kielen opettelun aloittaminen.
24.03.11 18:16
<leksus111> Tuet pois niiltä perheiltä joiden lapset riehuu kaduilla kivittämässä ja polttamassa autoja. Siinä vaiheessa luulis jo niiden äärimuslimien älyävän ettei homma toimi kuten ne luulee.
-1
24.03.11 18:11
<Peoppa> Eiks vantaa oo jo slummi.ei helvetti 9 vuotiaasta asti ollut täällä. Silti vieras maa vieras kulttuuri ei ei. Nothing make any sense! Hmm helvetin kukka hattu tädit 136 karkotus esitystä hallinto oikeus kumonnut puolet ja loppujen lopuks 21 karkotettu. Cool gj ei voi muuta sanoa
-1
24.03.11 18:04
<hohotin> ja muistakaa äänestää ps.
24.03.11 18:04
<hohotin> suhteutettuna maahanmuuttajien määrään Suomessa ovat heidän osuudet rikoksista VALTAVIA
24.03.11 18:02
<WremahThD> Kuinka monta vuotta menee että meillä alkaa kunnolla slummiutumaan isoimmissa kaupungeissa paikat?
24.03.11 17:59
<WremahThD> Lisäksi slummiutumisessa on se ongelma, että sinne kasaantuu hyvin paljon näitä ihmisiä joita ei työnteko kiinnosta, rahaa saa helpommillakin tavoilla. Kuten saksassa on havaittavissa, isoja kaupunginosia on siinä tilassa ettei sinne lähde yöllä yksin eikä kyllä porukallakaan. Oli kyse sitten ulkomaalaisista tai suomalaisista toistan: Jotain on pahasti vialla jos pitää pelätä omilla kotikulmillaan.
24.03.11 17:57
<WremahThD> Kyllä se minusta on väärin kun ihmisten pitää pelätä omilla kotinurkillaan, poliisi sekä muut viranomaiset kohtaavat toistuvia hyökkäyksiä maahanmuuttajien toimesta ja se että poliisi on voimaton tämän edessä. Jokin menee nyt pieleen. Huomaa vain että yritetään kieltää koko asia vetoamalla, että jokainen aihe joka käsittelee tätä ongelma-aluetta on ulkomaalaisvihaa lietsovaa materiaalia. Edes siinä tapauksessa kun puhutaan, ettei huomattavaa osaa maahanmuuttajanuorista kiinnosta edes kouluttautua, yritetään sulkea vain silmät. Slummiutuminen on estettävä kaikin mahdollisin keinoin.
24.03.11 16:17
<Random_Wolf> kai tiette ketä äänestetään?
24.03.11 15:34
<bubba grr> Mielestäni tämä sivu ei ole mitenkän rasistinen. Se vain esittää vain asian toisen ääripään, aivan kuten jotkut maahanmuuton puolustajat esittävät sen toisen ääripään.
24.03.11 15:09
<äiti25> Saatanan ulkomaalaiset, onneks täällä ei ole tilanne noin paha. Eikä toivottavasti tule koskaan olemaankaan.
-1
24.03.11 14:33
<Tippa> Minkätakia virustutkani alkoi huutamaan tällä sivulla?
24.03.11 13:30
<SuPo> Tilastojen mukaan myös persujen äänestäjät ovat/tulevat olemaan ongelma yhteiskunnalle, mutta he ovat kuitenkin täällä syntyneet joten sille asialle ei oikein voi mitään, mamujen kanssa taas voidaan olla ottamatta lisää.
24.03.11 12:51
<makezu> Rasismia rasismia... Vittu ku kattoo tilastoja ja tuloksia ni näkee ihan selvästi, että maahanmuuttajista suurin osa tulee olemaan ongelma yhteiskunnalle. Moni kaveri on maahanmuuttaja, joten en ole mikään rasisti.
24.03.11 12:22
<Kosmanen> Niin vitun totta
-1
24.03.11 12:06
<Migus> Tuossa 45 minuuttia-pätkässä: somalialainen tulee suomeen ja on yksinäinen. Syyllistyy useisiin törkeisiin rikoksiin. Yritetään karkottaa maasta, mutta hän valittaa päätöksestä ja on sitä mieltä, että nuoria rikollisia pitäisi tukea paremmin ja sanoo somaliaan karkoittamisen olevan sama asia kuin kuolemantuomio maan tilanteen takia. Olisiko tämän somalin ollut hyvä miettiä ennen karkoitukseen johtavien rikosten tekemistä vai olisiko suomalaisilla peiliin katsominen?
24.03.11 12:00
<jofaception> tuplakuitin vakiokommenttia odotellessa.
24.03.11 11:25
<Qukkeli> Tonny, lietsoa maahanmuuttokriittisyyttä? Pitäisi osata ottaa vain tasan sen verran maahanmuuttajia kuin suomen valtio pystyy sulauttamaan. Ja miksei saisi ottaa sellaisia maahanmuuttajia jotka ei takuulla rupea rähinöimään. Esimerkiksi homoja arabialaisia. Ei takuulla ole sorretumpaa ihmisryhmää, eivätkä varmasti ole suvaitsemattomia.
24.03.11 11:05
<Tonny> Ja mikäköhän muu pointti tässä on kun lietsoa ulkomaalaisvihaa?
-3
24.03.11 10:50
<teemukyl> niin kannetaan nek tänne ja mennään ite lämpöön saa hihhulit olla täällä kylmässä

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Maahanmuuton hinta

3908 katselukertaa

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.