Quantcast

Ajan henki

Video joka jokaisen suomalaisen tulisi katsoa

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Ajan henki | Video joka jokaisen suomalaisen tulisi katsoa

Julkaistu: 6.4.2011 11:36

Katsottu: 8826 kertaa

Kommentit: 60 kpl

Tarkastaja: kido

3.51 / 5 (46 ääntä)

Ajan henki | Video joka jokaisen suomalaisen tulisi katsoa

Eniten ääniä saaneet kommentit

06.04.11 13:28
<Kiisseli> kimmmo, eiköhä tossa melkein pääteemana ole se, että tämä nykyinen elämäntyyli (rahatalous) asettaa voitontavoittelun etusijalle, ympäristön ja ihmisen hyvinvoinnin kustannuksella. Todellakaa kysymys ei ole siitä, että "tolla on enemmän fygyä ku meikä saa soskusta revittyä" vaan jokseenkin humaanimmasta maailmasta, missä huolehdittais ihmisen/luonnon hyvinvoinnista. Utopiselta tuo osittain vaikuttaa, mutta ois hieno ajatella et tämä telluski ois asumiskelpoinen parin sadan vuoden kuluttua.

Kommentit

14.04.11 21:08
<lonkerooni> Voi vitun zeitgeist krääsä.. ja munamiehelle kiitos ku mainostanu sitä viel niin paljo et jokanen poslari tahtoo kans
-2
13.04.11 07:27
<HansJuergen> elieshierel, lue vähän kirjoja niin ei tarvitse nolailla itseään julkisesti. mihin lehtiin viittaat? luen kyllä viikottain spiegelin ja economistin mutta ihan uudelta kuullostaa että markkinataloutta oltaisiin jo kuoppaamassa...
13.04.11 07:24
<HansJuergen> täplis, mutta nyt kun moottorit sun muut on jo keksitty niin mitä sit? ja vieläkin pelkän pyörän keksiminen aikanaan oli suhteessa moninkertaisesti merkittävämpi kuin mikään moottori...
10.04.11 21:01
<Neris> Osta tietokone tänään, vuoden päästä se on jo vanha romu. 3kk välein julkaistavat "uudet" mallit tuovat toki kätevän illuusion kehityksestä mutta sitä se ei oikeasti ole. Ellei sitten kehityksen mittari ole tarpeettoman jätteen luominen. Koko zeitgeisteily lähtee siitä että luonnonvarojen käyttö on kestämättömällä pohjalla ja aivan turhaan. Samalla rahajärjelstelmämme luo pahoinvointia, köyhyyttä ja kasvavia tuloeroja. Tätä kun emme pysty kiistämään niin nalkutamme sitten ratkaisuehdotuksesta jotta säästytään siltä, että tarvitsisi tehdä yhtään mitään.
09.04.11 18:18
<Raastaja> Eepohan sen parhaiten tietää mikä toimii ja mikä ei, ei tarvitse siis asiaan perehtyä tai edes asettaa testiin.. =)Eipä tällä kapitalismillakaan kovin hyvin mene tällä hetkellä. Viimeistään silloin kun öljyn hinta nousee liian korkeaksi leikkaa kapitalismin pumppu kiinni.
09.04.11 14:35
<Eepo> Niin ja parhaiten juuri markkinatalous edistää teknologista kehitystä, jolloin se on paras väline päästä lähelle noita heidän esittämiään lapsellisia utopioita ("robotit tekee kaiken työn"). Ei ole sattumaa, että ensimmäinen teollinen vallankumous sai alkunsa juuri 1700-luvun lopun Englannissa; siellä kun oltiin siirrytty ensimmäisinä maailmassa liberalistiseen markkinatalouteen. Markkinatalouden mekanismit (kilpailu ja yksityinen voitontavoittelu) ajavat teknologian kehittämiseen paljon paljon tehokkaammin kuin mikään vapaaehtoistyö jossain utopiayhteiskunnassa.
-2
09.04.11 14:30
<Eepo> Eivät taida zeitgeistiläiset tajuta itsekään olevansa kommunisteja: "puretaan yksityinen omistusoikeus, jaetaan kaikki ja siirrytään suunnitelmatalouteen". Eiköhän sen pitäisi olla kaikille selvää, ettei se toimi kuin paperilla ja todellisessa elämässä sillä on erittäin tuhoisat seuraukset. Ensi alkuun taloudellinen ja tekninen kehitys jähmettyy paikoilleen, ja sitten alkaa kurjistuminen. Tollaset aatteet palvelevat lähinnä niiden etuja, joita ei ole koskaan kummemmin opiskelu, työnteko tai yrittäminen kiinnostanut. Zeitgeist on uskonto.
-3
08.04.11 11:52
<Abraabaa> vmp
08.04.11 11:01
<täplis> Toisaalta keksinnöistä seuraa uusia keksintöjä. Pyörät voi laittaa vaunuihin. Vaunuihin voi laittaa moottorin. Moottori voi käydä sähköllä... (jatkakaa itse)
08.04.11 10:59
<täplis> Toisaalta juurikin raha ohjaa keksintöjen syntyä kysynnän avulla. Vaihtoehtoisten energianlähteiden kehitykseen ei panosteta niin paljoa, koska perinteisistä saadaan vielä halvalla energiaa. Toki ei kaikki ole niin mustavalkoista. Tutkimusta tehdään myös tiedon itsensä vuoksi eikä rahan hankkimiseksi. Esimerkiksi valtioiden toiminta eroaa (onneksi) yritysten toiminnasta melkoisesti ja ainakin hyvinvointivaltion pääasiallisena tavoitteena on kansalaisten oikeuksien ja terveyden turvaaminen, jossa raha on vain eräs väline eikä itsessään tavoite.
08.04.11 09:02
<HansJuergen> täplis, kehitys hidastuu ainoastaan sen takia kun jokaisen uuden keksinnön jälkeen on aina vaan vaikeampaa keksiä jotain parempaa. ja tästä vaikeudesta aiheutuu se että myös keksintöjen toteuttaminen vaikeutuu oleellisesti. pyörä keksittiin joskus vuonna miekka ja mörkö, eipä ne nykyiset pyörät oleellisesti poikkea niistä ensimmäisistä kun suhteuttaa muutokset siihen kuinka paljon aikaa on kulunut....
-1
08.04.11 08:58
<HansJuergen> hitto että osa teistä on melko pahasti pihalla. suosittelen oikeasti tutustumaan asioihin muutakin kautta kun tän dokkarin katsomalla... näette ton dokkarin ansiosta silmissänne yhden neliön vaikka oikeasti se onkin kuutio...
-2
08.04.11 01:25
<pärtä> Alku oli ihan mielenkiintoinen. Kun raha asiat oli käsitelty alkoi alamäki..
-1
07.04.11 23:07
<täplis> Karl Marx eli hieman erilaisissa oloissa kuin me. Se on hyvä muistaa. Toki ideaalisen kapitalismin mukaan markkinoilla on sellaisia tuotteita siihen hintaan, mitä kuluttajat haluavat, mutta tämä edellyttäisi, että kuluttaja olisi todella tietoinen asioista ja jaksaisi etsiä vaihtoehtoja. Osaako tavallinen ihminen juuri arvioida lääkärin määräämää lääkekuuria, vaikka lopullisen päätkösen lääkkeen ottamisesta potilas tekeekin itse. Toisaalta ei ole takeita, että kuluttajan halumia tuotteita tehtäisi, mikäli niiden tuottaminen on yrityksien etujen kanssa ristiriidassa (esim. kestävät lamput)
07.04.11 22:57
<täplis> Tähän tilaan kytkeytyy myös vahva yksilökeskeisyys, jota erilainen omistaminen määrittää - kenellä on hienoin auto, kenellä suurin talo, kuka saa eniten palkkaa. Tuskin on mitenkään harvinaista, että (ainakaan kaupungeissa) ihmiset eivät tunne naapureitaan. Mitenköhän tähän on päädytty? Ihminen on kuitenkin sosiaalinen olento.
07.04.11 22:49
<täplis> Pääasiallisena ongelmana itse näen sen, että markkinatalous ei välttämättä kannusta moraalisuuteen, ihmisoikeuden kunnioittamiseen tai tasa-arvoon pyrkimistä. Jotta markkinat pyörivät mahdollisimman sulavasti, on vallittava vahva materialismi - halu seurata muotia, vaihtaa sisustusta, ostaa hienompi auto kun naapurilla... Omasta näkökulmasta yhteiskunnallisen statuksen määrittäminen materian perusteella ei ole niin hyvä juttu, sillä uskon kliseisesti, että henkiset arvot (rakkaus, ystävät) ovat paljon arvokkaampia. Eihän raha itsessään ole minkään arvoista. Minähän pyyhin nenänikin paperiin.
07.04.11 22:44
<täplis> Tarkoitin hidastuksella sitä, että kehitys hidastuu, koska käytännössä kaikille on löydettävä joku palkkatyö ja silloin väkisinkin pidetään kiinni ammateista, joihin ei nykyisellä teknologialla tarvittaisi ihmisiä. Tekniikan kehitys vie vanhoja työpaikkoja nopeammin kuin luo uusia. Lisäksi nämä uudet työpaikat vaativat uutta koulutusta.
07.04.11 22:01
<Raastaja> Nikolain tapaan pienet tuiteriavautumiset perjantain kunniaksi =) Kippis!
07.04.11 21:59
<Raastaja> Teknologia tulee korvaamaan työtä siellä missä se voi korvata ihan niinkuin tähänkin asti. Seuraavaksi tulevat katoamaan siivoojat, julkinen liikenne automatisoidaan, perkeleen robotit uhkaavat jo kirurginkin ammattia! Kyllä minä ainakin Siwan kassat vapauttaisin niiden paskaduunistaan, sen verran vaikuttavat vittuuntuneilta hommaansa siellä asioidessani =)
07.04.11 21:52
<Raastaja> Teknologian kehitys on saanut aikaan kehitystä, ei niinkään rahatalous. Voidaanhan siinäkin jotain positiivista nähdä, mutta viimeistään siinä vaiheessa kun se alkaa jarruttamaan kehitystä, aikaansaamaan ennennäkemätöntä tuhoa ja kurjuutta niin olisi aika siirtyä eteenpäin heti kun se vain on mahdollista. Suurin osa maailmasta kuitenkin elää köyhyydessä tällä hetkellä ja rikkain 1% maailmasta pitää hallussaan 40% maailman vauraudesta. Ei tarvitse olla ruudinkeksijä huomatakseen, että jotain on nyt viturallaan =)
07.04.11 20:55
<Nikolai Smirnov> perunaa ilman suurempia tulevaisuuden suunnitelmia.
-1
07.04.11 20:55
<Nikolai Smirnov> Itsensä päätettävissä. Kukaan ei käske raatamaan kiskureitten eteen niska limassa, eikä asiat ole niin mustavalkoisia kuin esitään, eli ylhäällä olisi eliitti, joka elää kuninkaiksi meidän nahoista. Samanlaista hierarkia propagandaa käytettiin jo 1800-luvulla marxismin levitessä. Rahajärjestelmä tarvitsee säätöä ja parannusta, ei ikinä tule olemaan stabiilia olotilaa. Lisäksi pankkitoimintaa on ollut paljon kauemmin. Esimerkiksi johanniitat ristiretkien aikaan harjoittivat pankkitoimintaa ja arabit varmaan ennen heitä. Ilman pankkitoimintaa eläisimme vielä itse kähätyissä mökeissä kasvattaen
-1
07.04.11 20:51
<Nikolai Smirnov> Tulisi muistaa ettei rahajärjestelmän arvostelu rajoitu vain tähän zeitgest liikkeeseen. Rahajärjestelmää on arvosteltu mm. tiedemaailmassa jo pitkään ja sen virheet voi nähdä esimerkiksi rahan keskittymisestä rikkaaseen pohjoiseen. Asian kehittymisen kannalta on tärkeää ettei tämä vääryys profiloidu vain zeitgest-liikkeen motiiveihin, sillä itse en liikauttaisi pikkurilliäkään liikkeen eteen. Rahajärjestelmä ei tietenkään ole täydellinen, mutta on omituista väittää sitä läpeensä pahaksi. Totta kai se on jos myyt sille sielusi, mutta elämässä voi keskittyä muuhunkin. Nämä ovat jokaisen
-1
07.04.11 20:47
<Nikolai Smirnov> Potilas parannetaan kuntoon, jotta ensi kerralla hänen ollessa sairas hänellä on positiivinen kuva palvelusta, eikä hän valitse kilpailevaa palvelua. Jos hän saa huonoa palvelua, hän etsii korvaavaa palvelua muaalta.
-1
07.04.11 20:45
<Nikolai Smirnov> Täplis, ottaisitko jonkun paskan automaattikoneen palvelemaan ihmisiä oikean ihmisen sijaan? Nykyteknologialla kyseessä ei olisi kuin tyhmä räpellys, josta joutuisi maksamaan vain huoltokuluja ja käyttämään aikaa paperisotaan koneen toimittajan kanssa. Olemme ihmisiä, ehkä nautimme oikeasta palvelusta emmekä kosketusnäytöstä, sitä varten on internet palvelut. Ja hieman kärjistettyä puhua kertakäyttötuotteista. Itse olen elänyt pitkään kantamatta suurempia murheita jonkin tuotteen kestävyydestä, olen varmaankin valinnut sitten oikein.
-1
07.04.11 17:07
<täplis> Rahan ehdoilla pitää hidastella kehityksessä. Suuri osa mm. palvelualasta voitaisiin ihan hyvin koneellistaa, mutta ei voi kun pitää pitää ihmisiä yksitoikkoisissa paskaduuneissa, jotta systeemi pyörii. Miksi tehdä kestäviä tuotteita, jos kuluttaja ei palaa ostamaan enää sen jälkeen? Kysynnän ja tarjonnan laki ei toimi, kun halpaa kertakäyttörojua voidaan tehdä halvalla, eikä kaikilla ole varaa valita kalliimpaa saatika kiinnostusta. Miksi parantaa potilas kuntoon, jos siltä saadaan lisää rahaa kun se taas tulee uudestaan pian vastaanotolle?
07.04.11 16:36
<Neris> En osaa piirtää rajaa. Missä vaiheessa olen arvon valistuneet tyhmä salaliittohörhö ja huuhaakommari? Hehkulamppuhuijausdokkariin tulee vastauksena näsäviisasta "no ettekö tiennyt" kommenttia. Money as Debt ja Zeitgeistien selvennyksien jälkeen tuumataan rahasta ja velkataloudesta "johan tuo ala-asteella opetettiin, ettekö muista". Mikäli nämä dokkarit pysähtyisivät siihen kun ovat saaneet selkeytettyä epäkohtia niin alkaisi mussutus tyyliin "no keksi ite parempi yhteiskunta".
07.04.11 16:22
<suklaarusina> Vielä kun osaisit kirjoittaa...
07.04.11 15:55
<kuonalasti> mitään en vihaa niin paljon kuin ahneita ihmisiä. se joka keksii tästä negatiivista on syyllistynyt rikokseen maailmaa vastaan. sellaiset yhteiskunta runkkarit saisi teloittaa tylsällä kirveellä, minkä vitun takia pitää vain edistää saastumista ja ihmisarvon rajoittamista? kaikki omaa napaansa tuijottavat pitävät tälläista, "hippiaatetta" saasteena. Haistakoon pitkän vitun.
-1
07.04.11 13:45
<neekeriukko> tästähän nousi ihan mukava paskamyrsky :)
07.04.11 11:31
<suklaarusina> Miksi velkaesimerkissä kaikki toiminta alkaa velan ottamisella? Eihän niin ole tosielämässäkään...
-1
07.04.11 11:18
<HansJuergen> Routalempi, kuka estää ostamasta lamppua joka kestää tuhat vuotta? hehkulamput on jo kielletty, herää tähän päivään! vehkeet kestää sen mitä kestää yksinkertaisesti sen takia kun hintalapussa lukee sitä mitä lukee... halvalla ei saa kuin paskaa. ite esim maksoin pesukoneesta -05 3x sen verran mitä halvin versio ois maksanut. aikaisemmin hajonnut pesukoneet 2-3v välein, eli tuo on kestänyt ainakin jo tuplasti plus säästänyt järjettömästi luonnonvaroja (plus se on suunniteltu niin että sitä voidaan oikeasti huoltaa osa kerrallaan toisin kuin ne halvimmat...)
-1
07.04.11 11:13
<HansJuergen> SuPo, koko velkatalouden kyseenalaistaminen on hölmöläisten hommaa. Mitäpä jos aloitettaisiin kyseenalaistaminen niistä tyypeistä jotka sitä velkakierrettä ruokkii ylikuluttamalla? suosittelen perehtymään luotettavien lähteiden, esimerkiksi kirjojen(eikä wikipedian jota zeitgaystilaiset hehkuttaa muna pystyssä koko ajan) kautta siihen että mitä raha on ja miksi sitä säädellään nyt miten säädellään. sen jälkeen kritiikkiin kannattaa alkaa perehtymään itävaltalaisten rahanrakastelijoiden mielipiteiden perusteella jonka jälkeen voikin katsoa tuon ajan hengen ns jälkiruoaksi viihdearvonsa takia.
07.04.11 11:09
<HansJuergen> sysrq828, kertoisitko että millä tavalla olisit vapaampi ajanhengen utopiassa kuin nyt? pointtihan ei ole se että saa tehdä mitä haluaa, vaan pitää tehdä sitä mitä muut päättää (mutta saat olla itse mukana päättämässä, vrt vaalit)
07.04.11 01:16
<HailisenLasse> zeitgeist on paskaa rusettiin käärittynä. tottahan ne monessa kohtaa puhuu enkä oo mikää kielteinen ihminen. Mut tää on jotain propagandaa minkä agendana on saada meidät hylkäämään uskonnot ja se mitä länsimaisesta demokratiasta on jäljellä ja saada meidät itse tuomaan tilalle jonku ihan nazisysteemin
-1
06.04.11 20:12
<zilliz> Taas tätä maailmanrauha paskaa. Aprillipäivä meni jo...
-3
06.04.11 18:53
<SuPo> Velkatalouden kyseenalaistamisesta tässä oli kyse, ja sitä sopii kyseenalaistaa. Loppupuolen pelleily taas on överiksi vedettyä utopiaa.
-2
06.04.11 18:39
<Neris> Ora et labora. Lakatkaa kyseenalaistamasta.
06.04.11 17:04
<SA INT SEPPO> En ymmärrä miksi ihmiset jaksaa elää tätä stressaavaa arkea. Tai ajatella , että tämä yhteiskuntamalli on hyvä, kun se voisi olla parempi. Ihmisten elämä olis helvetisti siistinpää jos resurssit käyttettäisiin esim teknologiaan, terveyteen ja kestävään kehitykseen. Miksi ostaa joka kuukausi uusi lamppu ku lamppu voisi kestää sata vuotta. Ihmiskunta ei vain tajua sitä, että niitä käytetään robotin tavoin hyväkseen, kunnioittamatta mitään ihmisarvoa tai moraalista käsitystä.
06.04.11 17:02
<Modiglian> Dokumentin esittämät perustelutkin vuotaa kuin laho vene. Selkeimpänä esimerkkinä väite jonka mukaan jokainen lama on entistä pahempi. Ottakaapa selvää millainen oli 40 luvun alun talouslama yhdysvalloissa. Jo pelksätään 90 luvun alun lamaankin verrattuna tämä nykyinen lama on pelkkä vitsi. Samanlainen kuin tuo talouspolitiikan asiantuntija tuossa dokkarissa. <metsubushi> Todellakin. Voisit katsoa vähän mitä kirjoitat kuten itsekkin huomautit. Silmien avaaminen ei ole sitä, että uskoo netissä olevaa dokumenttia sokeasti koska se kritisoi nyky-yhteiskuntaa.
06.04.11 16:58
<KETTU-KAMPELA> kikkarapää nimikkeellä "filosofi" kertoo etä "Suomen eduskuntavaalit ovat teatteria". Tohon lopetin katsomisen. mistä näitä foliohattuja oikein sikiää...
-4
06.04.11 16:36
<Raastaja> Tulevaisuuden näkymät ovat luonnollisesti kaikkein vaikeinta niellä, mutta kuitenkaan magiasta ei ole kyse vaan automaatiosta. Teknologinen työttömyys kasvaa kasvamistaan...
06.04.11 16:13
<Modiglian> <metsubushi> Vedäppä homo käteen. Katsoin tuon kyseisen dokkarin kokonaan toissailtana ja suurempaa paskanjauhantaa saa hakea. Lopun utopia yhteiskunnassa kaikki muka tekee onnellisena töitä ilman palkkaa tai mitään muutakaan etua. Vessatkin puhdistuu maagisesti itsekseen teitelijoiden ja tiedemiesten touhutessa omia juttujaan. Se miksi olen keskellä päivää voi johtua esim siitä että olen vuorotyöläinen. Mutta sehän taas ei kuulu sinulle.
06.04.11 15:44
<awelon> Ei vakuuta.
-1
06.04.11 15:01
<Raastaja> Ajanhenki.com alhaalla liian monen kävijän takia. =) Ei tietenkään voi odottaa, että kaikki ihmiset samaistuisivat kaikkiin dokkarissa esitettyihin ajatuksiin, mutta suotavaa olisi, että itse kukin ymmärtäisi ja hyväksyisi sen tosiasian, että nykyinen elämänmeno täällä maapallolla ei voi jatkua samanlaisena kovinkaan pitkään.
06.04.11 14:52
<sysrq828> Tottakai tuotakin pitää miettiä kriittisesti, mutta jos jollekkin asialle annetaan kunnon perustelut, niin sitä on huomattavasti helpompi uskoa ja jopa itse ymmärtää, että niinhän ne asiat on. Kaikki Ajan hengen ajatusta rankasti vastustavat hienot työssä käyvät ihmiset miettikkääpä, että elättekö oikeasti vapaassa maassa? Mitä teille käy jos ette mene töihin kun ei vain huvita ja haluttais olla oikeasti vapaa ja tehdä sitä mitä oikeasti haluaa tehdä. Tietenkin jos haluaa huvikseen rassata autoja tai rakentaa taloja, niin mikäs siinä sitä voi tehdä ilman palkkaa ja samat kiksit siitä saa.
06.04.11 14:00
<Buuva> Jos joku oikeasti IRL:issä tulisi minulle kimmon lailla avautumaan maailman tilasta, käskisin hakeutua kriittistä ajattelukykyä sisältävään koulutukseen hyvin äkkiä, sekä muistutukseksi antaisin polvella pienen tömäyksen palleille, ettei mokoma ignorantti kykene lisääntymään.
-1
06.04.11 13:57
<kimmmo> Miksi munamies haluaa lakkauttaa rahan ja samalla pyytää itse naurettavan suuria keikkasummia?
06.04.11 13:47
<HansJuergen> metsubushi, eikö ole jännää että kaikki muu pyydetään kyseenalaistamaan paitsi se mitä tuossa dokkarissa kerrotaan? ;)
-3
06.04.11 13:46
<HansJuergen> ei vittu mitä paskaa :D
-6
06.04.11 13:28
<Kiisseli> kimmmo, eiköhä tossa melkein pääteemana ole se, että tämä nykyinen elämäntyyli (rahatalous) asettaa voitontavoittelun etusijalle, ympäristön ja ihmisen hyvinvoinnin kustannuksella. Todellakaa kysymys ei ole siitä, että "tolla on enemmän fygyä ku meikä saa soskusta revittyä" vaan jokseenkin humaanimmasta maailmasta, missä huolehdittais ihmisen/luonnon hyvinvoinnista. Utopiselta tuo osittain vaikuttaa, mutta ois hieno ajatella et tämä telluski ois asumiskelpoinen parin sadan vuoden kuluttua.
06.04.11 13:26
<metsubushi> siis katsomatta ajattelitte kertoa millainen tämä on? kyseessä ei ole kapina ahkeria vastaan ja laiskuudessa ei ole mitään pahaa mut nää aiheet eivät sisälly dokumentin kontekstiin vaan ajatus on saada teidänlaisenne ihmiset ajattelemaan itse ja kyseenalaistamaan asioita niin omassa näkemyksessänne kuin muidenkin näkemyksissä... mutta jos ihmiskunnan tulevaisuus ei oikeesti kiinnosta niin minkäs teet.. ja sitäpaitsi jos oikein tarkkaan katsoo niin ette taida itsekkään käydä töissä kimmmon kommentti klo 11:53 ja modiglianin klo 12:18 en sano että se olisi väärin mut vois kattoo mitä kirjottaa
06.04.11 12:18
<Modiglian> Aikalailla juuri niin. Katsominen kannattaa sikäli, että näkee miltä oikea propakanda dokumentti näyttää.
-1
06.04.11 11:53
<kimmmo> En jaksanut katsoa videota, mutta uskoisin että kyseessä on laiskojen kapina ahkeria vastaan. Miksi tuo saa rahaa ja minä en? -Koska hän käy töissä ja sinä löhöät sohvalla. "EPÄRIELUA! :''("
-4

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

milloin henki lähtee?

33244 katselukertaa

toisenlaista ajanvietettä

11124 katselukertaa

Kampusmurhaajan videoviesti (NBC)

20746 katselukertaa

Ajantappoa

29226 katselukertaa

ajantappoa 2

21644 katselukertaa

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.