Quantcast

Soldiers Fainting During Ceremonies

The main characteristic of soldiers is that they have stamina but some soldier need more of it

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Soldiers Fainting During Ceremonies | The main characteristic of soldiers is that they have stamina but some soldier need more of it

Julkaistu: 11.4.2011 08:23

Katsottu: 8182 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: ZorGy

0 / 5 (2 ääntä)

Soldiers Fainting During Ceremonies | The main characteristic of soldiers is that they have stamina but some soldier need more of it

Eniten ääniä saaneet kommentit

11.04.11 12:40
<Kepee> Niin siis tuo pyörtyilyhän johtuu siitä että kun seisoo pitkään paikallaan käyttämättä jalkojen lihaksia, niin veri pakkautuu jalkoihin jolloin aivot ei saa tarpeeks happea. Ei se mitään ihmisen heikkoutta ole. Meitä neuvottiin intissä siirtelemään painoa kantapäiltä varpaille ja takaisin pitkiä aikoja paikallaan seisottaessa, esim. just valapäivänä. Eipä kukaan pyörtynykään sillon.

Kommentit

20.04.11 06:10
<ChopperRead> Kerran ei ois tarvinnu seistä aamulla muodossa kun vartti, oli sen verran himmee krapula, että pyörryin jo 10min asennossa seisomisen jälkeen :D
12.04.11 19:50
<V1RUS> Snipers! Gotta hate 'em!
12.04.11 00:40
<kuggis> kyllähän tuo pyörtyily tuli nähtyä viimekesänä valapäivänä vekaralla... edestä ja vierestä pyörtyi jätkät... oli plus 30 astetta lämmintä niin saattoi vaikuttaa huomattavasti asiaan..
11.04.11 23:39
<leksus111> Lähellä oli itelläkin kun 40 asteen kuumeessa tunnin verran muodossa seisottiin ja puolet siitä aseet eteen vietyinä kun hra prikaatin komentaja tarkasti porukan. Lomathan siinä ois mennyt jos veksiin olis ilmoittautunut. Toisen kerran sitten noin 60 tunnin valvomisen ja kymmenien kilometrien tiedustelureissun jälkeen harjoituksen loppupalautteessa.
11.04.11 20:05
<lanttuloota> melkei kaikki englantilaisia
11.04.11 18:01
<tuomasd> itse olin intissä kunniakomppaniahommissa, ja siellähän porukkaa kaatui enemmän kuin talvisodassa konsanaan.
11.04.11 16:20
<testis> Minkäs sille mahtaa jos nukuttaa...
11.04.11 15:08
<Ärrimurri> Kylläpä nuita näkyi pari kertaa palvelusaikana. Itse jouduin kans kipristellä varpaita ja vähän vaihtaa painoa puolelta toiselle ettei itselläkin lähtenyt taju.
11.04.11 14:23
<Aksuuuh> meillä oli just yhtenä paraatipäivänä ihan järkyttävä helle ja kyllä siellä pari pyörty
11.04.11 12:40
<Kepee> Niin siis tuo pyörtyilyhän johtuu siitä että kun seisoo pitkään paikallaan käyttämättä jalkojen lihaksia, niin veri pakkautuu jalkoihin jolloin aivot ei saa tarpeeks happea. Ei se mitään ihmisen heikkoutta ole. Meitä neuvottiin intissä siirtelemään painoa kantapäiltä varpaille ja takaisin pitkiä aikoja paikallaan seisottaessa, esim. just valapäivänä. Eipä kukaan pyörtynykään sillon.
11.04.11 12:39
<RTWO> kyllähän suomenkin armeijassa omaistenpäivänä melkeinpä aina joku pyörtyy
11.04.11 11:58
<Migus> Kyllä pyssykylässä muutama menetti tajuntansa päivänä, jolloin perheillä oli tutustumispäivä kasarmilla, kun ennen sitä seisoskeltiin ulkona. Yllättäen alkoi sataa kaatamalla vettä ja kärpänen laskeutui korvalehdelleni suojaan. Ei saanut liikkua, mutta mitä nyt yhdestä kärpäsestä. Ei sentään ollut ampiainen. :)
11.04.11 09:19
<Mohnake> Rasian vässyköistä kuvia.
-1
11.04.11 08:47
<baabiouzz> Herkästi rupee heikottaa jos jännittää ja joutuu seisoskelee pitkää paikallaa :D

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Toy Soldiers

9152 katselukertaa

Soldiers in action

8461 katselukertaa

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.