Quantcast
Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Nyt vittu oikeesti si... | Kyseinen video: http://qsb.webcast.fi/f/formin/formin_20110418_Parliamentary_Elections_Analysis/

Julkaistu: 28.4.2011 08:09

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: ZorGy

3.5 / 5 (12 ääntä)

Kommentit

30.04.11 05:06
<Ayz> Ihmiset äänestävät puoluetta (tai ainakin heidän pitäisi) joka ajaa sellaisia arvoja millaisessa yhteiskunnassa itse haluaisi elää, ja seurauksena siitä sitä puoluetta jonka uskoo nämä arvot parhaiten kykenevän toteuttamaan. Se olisi hyvä ymmärtää. Pohjimmiltaan kokoomus, sdp, keskusta, vasemmistoliitto, vihreät (ja rkp) haluavat rakentaa samanlaisen elinympäristön ihmisille, mutta he uskovat eri teihin sen saavuttamiseksi. Perussuomalaisten (ja sivussa ehkä kd:n) ajatusmallina on erilainen yhteiskunta. Ja siitä yhteiskunnasta tässä nyt yritetään saada kuvaa. Toivottavasti äänestäjät tiesivät.
29.04.11 12:17
<M O K Ahtisaari> semmosta
29.04.11 00:28
<LordBhorak> jhannine, noin 50% äänestävistä henkilöistä (prosenttiluku heitetty hatusta) on sellaisia, jotka äänestävät puoluetta A, koska äänestävät puoluetta A. Sillä ei ole väliä, että mitä puolue A on tehnyt, kun "sitä on aina äänestetty, niin äänestän nytkin". Oma äitini on esim tämmöinen äänestäjä. Mitään järkevää syytä en ole kuullu häneltä, että miksi hän äänesti sitä puoluetta, mitä äänesti... Ja sitten on tietty nämä äänestäjät, jotka äänestää "työn ja hyvinvoinnin" kannattajia. Paskalauseita siis. Tuskin kukaan kannattaa "työttömyyttä ja pahoinvointia", joten puppulausetta pukkaa.
-1
28.04.11 22:18
<Haerski2> <Challe> Jaa no minkäs takia sitä jotain tiettyä puoluetta sitten äänestetään, jos ei näiden kannattamien periaatteiden takia? Eu-tukiaiset olivat näiden vaalien kiistaton ykkösteema ja väitän, että harvassa olivat ne äänestäjät, jotka eivät ottaneet asiaa tasan tarkkaan huomioon ehdokastaan valitessa. Eli kyllä tuosta voi aika hyvin johtopäätöksiä vetää.
28.04.11 21:55
<challe> <jhannine> Heihou sullekkin.. Tästä emme kyllä voi päätellä yhtään mitään. Kukaan ei ole äänestänyt mistään tukipaketeista.
28.04.11 21:54
<hhannu> Suomi on EU:n huora. http://velkakello.fi/
28.04.11 21:02
<Haerski2> <challe> äly hoi! Persut on tämän eduskunnan ainoa eu-kriittinen ja täysin tukipakettia vastustava puolue. Tästä voimme päätellä, että 81% kansasta on eu-myönteisiä ja tukipakettikin on näille ihan ok ainakin jossain muodossa. Eiväthän nämä nyt tietysti mitään täysin pitäviä rajoja ole, mutta jotain suuntaa tästä voi kuitenkin arvioida.
28.04.11 20:40
<challe> Näinkö nämä nykyään lasketaan...Kokoomuksella oli 21% kannatus eli 79% on erimieltä kuin kookoomus.
28.04.11 20:33
<Haerski2> Sitten kun Persuilla on yli 50% kannatus tai muutama muukin puolue kääntyy tukipakettia vastaan voidaan alkaa puhua demokratian polkemisesta.
28.04.11 20:32
<Haerski2> No tottahan tuo vain puhui, mutta unohti mainita, että persujen hurjan nousunkin jälkeen valtaosa kansasta antoi edelleen äänensä eurooppamielisille puolueille tukipaketteineen kaikkineen. Ainakin viime tarkituksessa persujen kannatus oli vain vähän reilu 19%. Persuille ja näiden kannattajille on noussut vähän menestys hattuun.
28.04.11 19:36
<Kimpou> minkäs vitun idiootin ne on päästäny koko maailman etee puhuu? oivoi...
28.04.11 08:48
<jhsdhhhgdg> Olen erimieltä rectusen kanssa. Onko oman mielipiteen puolustaminen marttyyrihakuisuutta? Ihmeellistä ei toki ole se, että "kansaa ei kuunnella" vaan se, että tuon tason ihminen puhuu siiä julkisesti kansainväliselle yleisölle.
28.04.11 08:29
<suklaarusina> No eipä tuolla mitään ihmeellistä ollut, taas haetaan marttyyrin viittaa persuille.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Ennen ja Nyt

29481 katselukertaa

Kauimmin kestänyt fysiikan koe

12046 katselukertaa

Vittuilun SM

18093 katselukertaa

Nyt se on todistettu taas

18778 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.