Quantcast

V**UN KÖYHÄT

Sillä välin eduskunnassa...

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
V**UN KÖYHÄT | Sillä välin eduskunnassa...

Julkaistu: 23.8.2011 09:30

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: kido

4.5 / 5 (9 ääntä)

V**UN KÖYHÄT | Sillä välin eduskunnassa...

Eniten ääniä saaneet kommentit

23.08.11 15:02
<-heks-> Median pitäisi nostaa tämä aihe enemmän esille. A-talk voisi tehdä jonkun ison jutun koskien aihetta, miksi vitussa kansanedustajien palkkoja nostetaan tälläisenä aikana? Siinä olen Soinin (en äänestänyt PS:ää) kanssa samaa mieltä, että kansanedustajien avustajien palkkoja voisi ainakin leikata. En halua edes tietää miten paljo yli 2,5k hekin tienaavat, VITTU.

Kommentit

26.08.11 16:46
<Ayz> Entä voitko kuvitellä työtä, jota arvostetaan kaikkein vähiten suomessa ja jossa joutuu kestämään enemmän kritiikkiä, paskaa ja huuteluja kuin missään muussa työssä? Totta on että itsepähän ovat hommansa valinneet, mutta kyllä työ ainakin henkisesti hyvin vaativaa on. Ja kyllä siellä koulutettua väkeä pääasiassa on, näihin "aamulla lähihoitaja illalla kansanedustaja"-tyyppeihin en kyllä ota kantaa.
25.08.11 18:37
<ikketheking> Voisin mennäkkin jos oikeesti kansanedustajan työ olisi nii lähellä sydäntä että en välittäisi sen palkasta. Eipä kuitenkaan ole. Mutta monenko kansanedustajan koulutustaso riittää 10k e/kk tienestiin? Poliisin ammatti on yks hyvä esimerkki missä palkka ei todellakaan kohtaa työn vaatimustasoa ja rasitteita, mutta kuitenkin sinne hankkiutuu paljon ihmisiä, jotka pitävät työtä tärkeänä ja palkka on tois-sijaista, kunhan toimeen tulee ja jotain jää käteenkin.
25.08.11 17:12
<Ayz> <ikketheking> ihan kiva ajatus, mutta menisitkö itse sinne suoritettuasi kaksi tutkintoa jos voisit saada yksityiseltä 10k /e kuussa ja paremmat edut? Pahinta populismia oli mielestäni sen persukansanedustajan lupaus, että hän lahjoittaa kaikki palkkansa hyväntekeväisyyteen, pääsi jopa sisään. Jos tuolla perusteella aletaan valita päättäjiä, eduskunnassa on vain ihmisiä joilla on varaa siihen (ts. Rikkaita, joilla on tylsää). Kuvittelisin että ihmiset jotka kritisoivat kansanedustajien palkkoja haluavat täysin päinvastaista?
25.08.11 02:05
<ikketheking> Mun mielestä kansanedustajuus pitäisi olla kutsumusammatti. Palkat reippaan parin tonnin hujakoille ja katotaa ketkä oikeeasti haluaa tehä niitä hommia työn, eikä rahan takia. On se hyvä mennä sinne virnuilemaan, pitäen matalaa profiilia ja niitaten huippupalkkaa.
24.08.11 19:34
<Nytkypete> VI**N tyhmät enemmänkin. Ei poliitikot rahaa saa???? Nousseiden hallinnollisten kulujen kattamiseen käytettäviä rahoja
24.08.11 11:37
<SuPo> -heks-, aivan, tämän takia opintotukea pitää laskea, mutta tuloraja poistaa kokonaan. Ilmainen koulutus ei tarkoita ilmaista elämistä.
-1
24.08.11 10:03
<Ässis> Opintotuen nostoon en antaisi ropoakaan, nyt jo suomessa opiskellaan aivan liian pitkään kun alkaa olla 30v ihmisiä jotka ei oo päivääkään tehneet töitä. Mutta joo, siinä olen samaa mieltä että tuon rahan voisi sijoittaa muualle kuin eduskuntaan...
24.08.11 02:45
<-heks-> @Ässis. Lukeekohan kukaan IL:n juttuja yleensäkään tosissaan/ajatuksella? Tästä on jauhettu aikaisemmin jo mm. TS:ssä. Eduskuntatalon torkkupeittoihin,kansanedustajien uusien tietokoneiden hankkimiseen ym. käytetyt miljoonat voisi käyttää paremmin vaikka opintotuen nostoon (ei sen oikeasti tarvitsisi olla edes paljoa). Vaikka Suomi onkin Euroopan parhaimpia maita asua, niin on täällä perhanan hankala elää tämmöisen opiskelijan/alle 2k kuussa tienaavan. Varsinkin jos asuu PK-seudulla. Vitun porvarihallitus.
24.08.11 01:07
<Ässis> Lukikohan kukaan nyt ajatuksella tuota juttua? Kansanedustajien palkankorotuksista ei sanottu sanaakaan. Rahat menee yleisesti eduskunnalle, ei kansanedustajien palkkoihin.
23.08.11 21:57
<TapTT> Ja iltalehtihän ihan mieluusti nostaa esille tälläisen uutisen. Ei väliä annetaanko lisää rahaa opiskelijoille tai vähennetäänkö pakolaiskiintiötä, kunhan saadaan lehteä myytyä ja näkyvyyttä lehdelle. Ei sikäli että tietäisin, että annetaanko rahaa opiskelijoille tai vähennetäänkö pakolaiskiintiötä, ei todennäköisesti. Sanoin noin vain havainnoillistamisen vuoksi.
23.08.11 19:08
<hohotin> yllätys? Jos verotusta tullaan kiristämääm niin totta hemmetissä päättäjät nostavat omia palkkojansa
23.08.11 17:29
<Terosu> Riemurasialaisten ykköstiedonlähde: Iltalehti
12
23.08.11 16:04
<Ayz> Outoa että lehdet yrittävät jatkuvasti tarkoituksella herätellä vihaa päättäjiä kohtaan. Jotenkin kokomaan jäänyt tuossa uutisessa mainitsematta että budjettiesitys laskee ministerien palkkoja ja kuluja sekä puoluetukia 20-30 miljoonaa euroa. Eli säästölinjalla hekin tavallaan ovat.
23.08.11 15:02
<-heks-> Median pitäisi nostaa tämä aihe enemmän esille. A-talk voisi tehdä jonkun ison jutun koskien aihetta, miksi vitussa kansanedustajien palkkoja nostetaan tälläisenä aikana? Siinä olen Soinin (en äänestänyt PS:ää) kanssa samaa mieltä, että kansanedustajien avustajien palkkoja voisi ainakin leikata. En halua edes tietää miten paljo yli 2,5k hekin tienaavat, VITTU.
23.08.11 14:19
<PenZon> Joskus sitä ihan tosisssaan miettii että yritetäänkö tässä maasssa tappa kaikki paitti kansanedustajat ja mamut vitutukseen.
23.08.11 14:08
<Pale84> Toivon kovasti ettei esitys menisi tuolaisena läpi
23.08.11 10:30
<Rajo> Eipä tuo nyt tullut yllätyksenä..

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Köyhät Lottovoittajat

9801 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.