Quantcast

Veitsellä uhkailua

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Veitsellä uhkailua

Julkaistu: 28.9.2011 08:21

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: ZorGy

0 / 5 (2 ääntä)

Veitsellä uhkailua

Kommentit

06.10.11 21:53
<TapTT> <RealBros> lapsilla harvoin on minkäänsortin moraalikäsitystä, paitsi tosiaan se mitä vanhemmilta oppivat. Totta kai säikyttely voi auttaa, mutta se on tehottomampi ja lyhytaikaisempi ratkaisu tälläisten tapausten kohdalla kuin kierteen katkaiseminen ja vanhempien kanssa jutustelu. Totta helvetissä heti ekana pitää jonkun käydä katsomassa, mitä ne vanhemmat oikein päivät pitkät puuhaa ja minkälaista esimerkkiä ne lapselleen näyttävät. Niin sen kuuluu mennä, jos oikeasti lapsen kehityksestä välittää.
30.09.11 04:06
<RealBros> <TapTT> Kyllä lapsilla aina jokin aavistus on siitä, mitä tapahtuu. Moraali nyt vain sattuu menemään siihen, että kaikkea, mistä ei jää kiinni, saa tehdä. Ja mikäs sen parempi virike käyttäytymään paremmin, kuin kunnon peloke. Ja jos on kerran vanhemmilta oppinut, niin mikä järki siinä silloin on heidän kanssaan lähteä asiaa puimaan? Tulee vain sukuvihat niskaan ja morasta kylkeen.
29.09.11 08:17
<Squirrel of Death> Arvasinkin heti tämän tapahtuneen hervannassa.
28.09.11 22:49
<TapTT> Joo, lähtekää uhkailemaan 7-vuotiasta jolla ei ole harmainta aavistustakaan mitä tekee. Ottanut mallia vanhemmilta sisaruksilta tai ihan isältä ja äidiltä ja jatkaa vaan samaa rataa. Ei 7-vuotiaalta voi odottaa mitään vastuunkantamista tuollaisen asian suhteen. Pitää vaan tuo kierre pysäyttää heti, vanhempien avustuksella, jos ovat yhteistyöhön valmiita, jos ei niin huostaanotto voisi tulla kyseeseen tai jollekin lapsiterapeutille lähettää.
28.09.11 22:22
<RealBros> Olisin antanut tyttärelle lihakirveen käteen ja sanonut että käy vähän sillä uhkailemassa takaisin. Tai sitten olisin mennyt koululle, pyytänyt tytärtä osoittamaan kyseisen sisäsiiton suomenmestaruuden tuloksen ja käynyt vähän jututtamassa, että tykkäisikö poika lähteä uimaan kivisaappaat jalassa ja että ensi kerralla kun kenellekään noin tekee, niin tulkitsen myöntäväksi vastaukseksi. Vähän vielä heittää, että löytyy noita silmiä ja korvia joka nurkalta, että kannattaa olla kiltisti. Pelottelu toimii aina.
28.09.11 21:38
<Kultapalli> niin ne mustalaiset muakin kotimatkalla mua uhkailivat moralla joskus ala-asteella... :D :P....
28.09.11 19:14
<Neris> Kiintiö salaliittoääliönä mieleeni tulee yksi profetiani jonka mukaan suomeen ja eurooppaan sekoitetaan tietoisesti ja tahallisesti satoja vuosia yleisessä sivistyksen tasossa olevia ihmisiä, joiden sopeuttaminen ympäröiviin olosuhteisiin tulkitaan ahdasmieliseksi vihaksi tai peloksi. Tämä kaikki jotta saadaan luotua yhteenottoja, mellakoita, järjetöntä väkivaltaa jotta kantaväestö vaatisi kovia otteita, tiukempia lakeja, kontrollia, valvontaa... Tai sitten heistä vain rakennetaan tulevaa orjatyövoimaluokkaa joka pidetään sellaisena ghettouttamalla ryhmät omiin piireihinsä.
28.09.11 18:51
<hohotin> Remmiä niin maan perkeleesti tollasille penskoille!! Nykyään kun ei lapsia saa ojentaa fyysisesti kasvaa heistä juurikin tuollaisia ongelmatapauksia. Eivät erota väärää oikeasta jne
28.09.11 17:08
<Kanakotka> Milteipä löisin vetoa, että mustalaiset tai muut ulkamaalaistaustaiset kyseessä myös, mutta tuo "minun nuoruudessani ei kyllä näin" on täyttä paskapuhetta. Oli meilläkin ties mitä hieman sekoja suuria pikkuherroja ties minkälaisten teräaseiden kanssa välillä koulussa. Mulkunjatke se sekin on. Muistaakseni oli vielä niin, että eka-toka luokka sattui sikäläiselle slummialueelle (oli silloin paikkakunnan varissuohon verrattavissa, ei enään) ja toisen luokan pojat pistivät hienon tempauksen, elikkä tuhopolton onnistuivat tekemään.
-1
28.09.11 16:46
<Lapsivedenkeitin> voisin lyödä vetoa että mustalaiset kyseessä
28.09.11 13:20
<12343235> silloin kun tuo isä oli nuori ei tuollaista voinnutkaan tapahtua, mutta siihen aikaan kaikki sai vaan turpaansa koulussa huonosta käytöksestä
28.09.11 11:48
<Galeazzo> Siis mitä helvettiä!? 7- vuotiaana rikoskierre jo hyvällä alulla (veitsellä uhkailu, pahoinpitelyjä...)
28.09.11 10:25
<AkiMatti> Suoraan yhteyttä pojan perheeseen pitäisi ottaa myös. Jotain pahasti vialla tossa.
28.09.11 08:39
<Modiglian> Nytpä täytyy kyllä tunnustaa, että samassa tilanteessa olisin ottanut selvää pojasta ja mennyt vierailemaan ihan suoraan kotiin heille. Jos tarve olisi vaatinut niin olisin pieksänyt siellä isäukot sun muut vastaanhangottelijat ja vetänyt poikaa ruoskalla perseelle niin että tietää ensi kerralla miettiä kenen tyttöä uhkailee. Jälkikäteen olisin ilomielin maksanut mahdolliset oikeaudelliset rangaistukset valtiolle siitä, että tyttäreni tietää isänsä tarvittaessa auttavan sen sijaan että toteasin tytölle, että pitää olla kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan. Vitun puukolla uhkailee tyttöä saatana
32

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.