Quantcast

Kreikka "vakuudet"

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Kreikka

Julkaistu: 11.10.2011 10:38

Kommentit: 23 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4.5 / 5 (27 ääntä)

Kreikka "vakuudet"

Kommentit

12.10.11 22:28
<amokki> ei mitään torikokouksia eikä muitakaan kokoontumisia nyt tarvitaan valtamediaa kovempia keinoja esim.internet ja kännykät jotta saadaan asia kaikkien huulille sitten se meneekin omalla painolla
12.10.11 22:28
<SuPo> Zaxa, koska ne huijasivat itsensä euroon amerikkalaisten pankkien avulla (muuan goldman sachs niminen pankki pääarkkitehtina), ja nyt niistä ei pääse eroon.
12.10.11 19:11
<zaxa> modiglian, otitko huomioon että 30 vuoden päästä tuo 2,2 miljardia ei ole ostovoimaltaan kuin hyvällä tuurilla miljardin arvoinen nykyrahassa? äkkiä kun laskee niin 3% inflaatiolla 2,2 miljardista jää käteen kolmessakymmenessä vuodessa 882 miljoonan ostovoima. Miksi edes ylipäätään lainata konkurssimaalle rahaa?
12.10.11 11:10
<normi> Jos nuo on niin hyvät, niin miksi mikään muu maa ei niitä ottanut?
-1
12.10.11 05:27
<Ayz> <zaxa> vakuudet sisältävät vakuudet. Ainoaa kritiikkiä itse vakuuksista on antanut tähän mennessä vain oppositio suomessa, mikä nyt ei ole hirveän yllättävää. Sen sijaan ajan tuhlauksesta, pikkuasioihin jumittumisesta, siitä että olisi voinut ehkä jotain tärkeämpääkin tehdä, neuvotteluaseman heikkenemisestä eu:ssa ja vakuuksien erikoisista ehdoista on kyllä väännetty muuallakin, mutta jos irrottaa itse sopimuksen kaikesta "mitä olisi pitänyt tehdä"-puheesta ei siinä ole nähty juuri mitään huonoa. Oheisvaikutukset saattavat olla huonot, mutta sillä voi nyt vaan spekuloida.
12.10.11 04:10
<Modiglian> Koetan yksinkertaistaa asian. Suomi takaa Kreikan 2,2 miljardin lainaosuuden. Jos Kreikka siis menee konkaan lainasta huolimatta esim ensi vuonna, Suomi häviää 2,2 miljardia. Nyt Kreikka maksaa Suomelle takuusumman lainantakuusta. Eli 880 miljoonaa. Suomi laittaa tämän rahan kasvamaan korkoa ja saa jonkin ajan päästä (nykyisellä korkotasolla 30 vuoden) 2,2 miljardia e joka tapauksessa. Maksoi Kreikka lainaansa tai ei. Jos Kreikka menee konkkaan ensi vuonna tilanne on myös sama.
12.10.11 03:57
<Modiglian> Alla oleva siis lainaus Uusi suomi lehden tekemästä jutusta liittyen tuohon takaushommaan.
12.10.11 03:56
<Modiglian> Valtiovarainministeriö kertoi tänään, että ”Kreikka tallettaa Suomen valtion tilille summan, joka yhdessä sille saatavien korkojen kanssa kattaa pitkällä tähtäimellä Suomen takausta vastaavan lainasumman.”Suomelta ei siirry Kreikalle rahaa, vaan Suomi takaa tietyn osuuden Kreikan uudesta lainasta.
11.10.11 21:38
<SuPo> Kaikki jotka ovat kanssani toista mieltä ovat paha valtamediaa ja eliittiä! Minä olen sorron alainen orja, paha eliitti ja valtamedia sortaa minua! Mikään ei ole minun vikani, vaan pahan eliitin ja valtamedian vika! Eliitti ja valtamedia tekivät minusta alkoholistinkin koska ovat pahoja! Ja sitten ottivat vielä työpaikankin pois alkoholismi-verukkeella, tuo paha eliitti ja valtamedia!
11.10.11 21:35
<snuoq> Ei muutakuin lauantaina toreille osoittamaan kiinnostusta asiaa kohtaan. Valtamedia ei taida olla halukas auttamaan kansalaisia xD
11.10.11 20:26
<Saksoboy> Nyt aiva oikeesti sitte rupeatte kirjoittelemaan suurimpien lehtien sivuille että tämä on saatava ihmisten tietoon
11.10.11 19:39
<amokki> mitä sitten vaikka suomalainen veronmaksaja häviääkin? koska suomalaiset ei muutakuin mutisee nurkassa eikä nouse kapinaan tai vastaavan. mutta jos kreikalle ei lainata alkaa kreikassa rähinä
-1
11.10.11 19:18
<snuoq> Hyvä Suomi! Hyvä hallitus! Kiitos äänestäjät! Nähdään helvetissä arvon kanssalampaat :D
-1
11.10.11 19:11
<zaxa> Ayz, kerro totuus oi oraakkeli! Mitä nuo vakuudet sinun mielestäsi sisältävät?
-2
11.10.11 18:02
<kiwi> ebin 5/5
-1
11.10.11 16:50
<eehee> Taustani: Olen yrittäjä ja seuraan kansainvälisen työni vuoksi paljon kansainvälistä talousmediaa.
11.10.11 16:23
<Ayz> Ja hirveetä bulsshittiä taasen kertaisen. Lähteinä käytettävät uutiset on julkaistu n. Tunnin sisällä toisistaan joten voi vähän kyseenalaistaa onko kaikki tieto tuoretta. Nyt eu-huippukokousta on siirretty viikolla koska tiedetään että uusia järjestelyitä tarvitaan, tämä suomen antama lausunto on arvio. Täysimääräisiä vakuuksia tuskin myöskään tarvitaan koska kreikan velkoja ei varmasti tulla nollaamaan, vaan leikkaamaan (esim juuri 50%). En itsekään pidä urpilaisesta, mutta täällä oleva nimetön kommenttini on yhtä pätevä kuin nimettömän "kansainvälistä talousmediaa seuraavan" bloggaajan.
11.10.11 15:12
<L-Jam> Ai ihmisiä ei kiinnosta mihin verorahat menee? Itsehän en mielelläni maksaisi poliitikkojen pelleilyjä, varsinkaan urpilaisen.
-1
11.10.11 14:55
<Toppenz^> Suomi-0 Kreikka 2
11.10.11 14:05
<Duksi> Ei vaikuta elämään jos sattuu olemaan rikkaan suvun vesa, mutta tälläisen tavan duunarin näkökulmasta alkaa vaikuttaa että kohta loppuu kumisaappasta vara enneko alkaa paska valumaan omille lahkeille.
11.10.11 12:13
<stonesia> Koska me saamme pääministerin, joka ei ole läpeensä korruptoitunut?
11.10.11 11:36
<kewlthis> Jep. täähän nyt oli jo aikalailla arvattavissa...Pitäs kyl potkut antaa urpilaiselle ja kataiselle ihan vaan tommosen kusetuksen takia!!!On se kiva kun vaan pahennetaan tilannetta, joka tulee välttämättä eteen...

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kreikkalaisista on vain harmia

5478 katselukertaa

Natsit hallitsee kreikkaa

7573 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.