Quantcast

Elisa joutuu keskeyttämään tekijänoikeutta loukkaavan aineiston saattamisen yleisön saataviin Pirate Bayn kautta.

Helsingin käräjäoikeus on 26.10.2011 määrännyt väliaikaisesti Elisa Oyj:n sakon uhalla keskeyttämään tekijänoikeutta loukkaavan aineiston saattamisen yleisön saataviin Pirate Bayn kautta.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Elisa joutuu keskeyttämään tekijänoikeutta loukkaavan aineiston saattamisen yleisön saataviin Pirate Bayn kautta. | Helsingin käräjäoikeus on 26.10.2011 määrännyt väliaikaisesti Elisa Oyj:n sakon uhalla keskeyttämään tekijänoikeutta loukkaavan aineiston saattamisen yleisön saataviin Pirate Bayn kautta.

Julkaistu: 26.10.2011 17:11

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

3 / 5 (7 ääntä)

Elisa joutuu keskeyttämään tekijänoikeutta loukkaavan aineiston saattamisen yleisön saataviin Pirate Bayn kautta. | Helsingin käräjäoikeus on 26.10.2011 määrännyt väliaikaisesti Elisa Oyj:n sakon uhalla keskeyttämään tekijänoikeutta loukkaavan aineiston saattamisen yleisön saataviin Pirate Bayn kautta.

Kommentit

02.11.11 12:40
<Cre4tive> Soneralta ehkä paras veto, ikinä!
30.10.11 01:28
<ProSkill> Missä muut palveluntarjoajat?!?!?
29.10.11 17:26
<Seke> "Jos kerran kiintolevyissä ja muissa medioissa maksetaan hyvitystä piratismista, eikö se anna oikeuden harrastaa tätä toimintaa." Hyvitysmaksu maksetaan siitä että saatat tallentaa omistamiasi kotimaisia CD levyjä kovalevyllesi. Ei siis mistään ulkomaisesta tuotannosta, leffoista, peleistä jne.
29.10.11 14:21
<SuPo> Eikä Elisa ole tehnyt sitä koska käräjäoikeuden päätös on käytännössä lainvastainen. Annetaan Hovin päättää asiasta.
-1
27.10.11 07:19
<Cre4tive> Sananvapaus? Jos kerran kiintolevyissä ja muissa medioissa maksetaan hyvitystä piratismista, eikö se anna oikeuden harrastaa tätä toimintaa.
26.10.11 20:15
<PenZon> Tuo on kyllä taistelu tuulimyllyjä vastaan jos jokin.
26.10.11 19:44
<avv> Jeesus käski jakaa, elisan työntekijät ovat siis saatananpalvojia
26.10.11 18:47
<ahteri78> proxy...
26.10.11 18:34
<dasser> Elisa joutuu tämän mukaan estään tiedonsiirron piratebay sivustolle. Ei siis koske torrentteja suoranaisesti saatika piratismia ylipäätänsä. Sama ku tappais yhen sääsken ja kuvittelee ettei sääskiä ole enää sen jälkeen. Jos valitus ei tuota tulosta, voi olla että elisan yhteystarjonta kärsii asiakaskadosta.
15
26.10.11 18:25
<_dem0_> Torrentit eivät ole laittomia saati Piratebay, joutuuko Elisa siis blokkaamaan jokaisen laittoman torrentin erikseen?
26.10.11 17:48
<Jakedus> hyöty?
26.10.11 17:37
<costis> ei kait siinä, lataan torrentit vaan muualta.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Mielisairas Suomi

5951 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.